- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
kıslar yardımcı olursanız sevinirimm
göğüs için daha önce ayva çekirdeğinden bahsetmiştiniz nasıl yapılıyor krem halam da doğum yapacak kısmetse göğüs uçları şimdiden yara ona bilgi verecem
canım bence hiç korkma ben de ilk başta öyleydim ağlıcak diye canı yancak diye hiçbişey yapamıyordum sonra bi rahatlık geldi baktımki ben ne kadar kasarsam bebek bunu hissediyor ve daha huysyz oluyor ama aksine ne kadar rahat olursan o da o kadar rahat huzurlu oluyor ben 2. haftadan itibaren banyosunu bile tek başıma yapıyorum sende rahat ol onlara zarar verecek son insan anneleri çünkü...
slm güzel annişler ben komşu topikten
sizlere bir sorum olacak daha dogrusu bana yardımcı olmanızı istiyorum.bugün 40+5 günlük olduk,yarın dr kontrolüm var.dr,salı günü demiştiki cumaya yada seni pazara yatıralım hastaneye demişti.şimdi bir türlü karar veremiyorum yarın kabul etsemmi hastaneye yatışı kesin suni sancı verecek olmazsa sezeryana alacak.yada kabul etmesemde pazara kadar beklesemmi belki kuzum kendiliginden gelmek ister.yada boşuna beklemişmi olurum.kuzum kakasını falan yapar diye cok korkuyorum.cumayıda kabul edersem suni sancı çekmek zorunda kalacam siz tecrübelisiniz artık bana fikir yardımında bulunursanız cok sevinirim
canım benım hemen yazayım cunku bnm yen ıyılesıyolar mahvaoldum...ayvanın cekırdeklerını cıkar 2 ayvanın falan yarım cay bardagı suyla kaynat daha sonra bekle jel kıvamına gelınce sur bana cok ıyı geldı umarım sızede ıyı gelırkıslar yardımcı olursanız sevinirimm
göğüs için daha önce ayva çekirdeğinden bahsetmiştiniz nasıl yapılıyor krem halam da doğum yapacak kısmetse göğüs uçları şimdiden yara ona bilgi verecem
iyi geceler annecikler... bugun kızımla yalnız kalacagım ilk gundu. ve başarıyla tamamladık. eşim 20 gun yıllık ızınden kullanacaktı yarından ıtıbaren ama secımlerden dolayı polıslere 12 hazırana kadar ızın verılmıyormus. akşam gelıp bu haberı soyleyınce bayag bı ağladım napıcam hafta ıcı hergun tek basıma dıye... 2 saat uyudum uyandım bır guc geldı neyse kı sonra. kızım butun gun nedense gerınıyormus gıbı kıvranıyor aglama falan yok ama. bayag bı sırtına karnına masaj yapıyorum gazı vardır dıye ama kıvranma gerınme hareketlerı gecmedı butun gun. bıkac gundur boyleydı. ağlama yok gerınme var ama uyuyo azıcık sonra gerınmekten uyanıyor. butun gun basında durdum masaj yaptım yan yatırma yastıgında bır saat sağa bır saat sola yatırdım . kucagımda gezdırdım ama nafıle. 10-15 dk maksımum rahat sonra gerınmeye baslıyor. kafayı yedım bugun tekbasıma o yuzden. ağlasa daha kötü olurdu tabi ama kıvranıyo gerınırı gıbı canımı yanıyo dıyorum tedırgındım tum gun. ınşallah gecer bu durum ya. gecsın de bız de kızımla butn gun yalnız takılmanın keyfını cıkaralım. kocişim sağolsun cok bunaldıgımı gördu. akşam sabaha kadar ben bakarım kızımıza sen dınlenır işlerle yemekle falan ılgılenırsın sabah 7den akşam 6 ya kadar da sen bakarsın dedı. boyle olursa sanırım gunduz bebege yalnız bakmak zor gelmez. dun gece 4-5 saat uyumustum bugun gunduz boyunca da kızımın basında nöbet tutup 1 dk bıle uyuyamadıgımdan akşam kocacık eve geldiğinde zombi gibiydim resmen. yarın nasıl gececek bakalım
kızlar bizim dün kırkımız doldu.. e havalarda ısınmaya başladı artık.. sizler bebişlerinizi ne zmn dışarı çıkartıcaksınız.. çıkartıp çıkartmamakta kararsız kaldım ben acaba daha erken mi:26:
kızlar bizim dün kırkımız doldu.. e havalarda ısınmaya başladı artık.. sizler bebişlerinizi ne zmn dışarı çıkartıcaksınız.. çıkartıp çıkartmamakta kararsız kaldım ben acaba daha erken mi:26:
:44:Herkese merhaba.Doktorumuz oğlumuzun kilosunu sınırda olduğunu söyledi.Emzirdikten sonra günde bir kaç öğün mama takviyesi yapmamızı önerdi.İki gündür mama veriyorum ama dün meme emdikten sonra kustu.Acaba mama ile bir ilgisi var mı?
iyi geceler annecikler... bugun kızımla yalnız kalacagım ilk gundu. ve başarıyla tamamladık. eşim 20 gun yıllık ızınden kullanacaktı yarından ıtıbaren ama secımlerden dolayı polıslere 12 hazırana kadar ızın verılmıyormus. akşam gelıp bu haberı soyleyınce bayag bı ağladım napıcam hafta ıcı hergun tek basıma dıye... 2 saat uyudum uyandım bır guc geldı neyse kı sonra. kızım butun gun nedense gerınıyormus gıbı kıvranıyor aglama falan yok ama. bayag bı sırtına karnına masaj yapıyorum gazı vardır dıye ama kıvranma gerınme hareketlerı gecmedı butun gun. bıkac gundur boyleydı. ağlama yok gerınme var ama uyuyo azıcık sonra gerınmekten uyanıyor. butun gun basında durdum masaj yaptım yan yatırma yastıgında bır saat sağa bır saat sola yatırdım . kucagımda gezdırdım ama nafıle. 10-15 dk maksımum rahat sonra gerınmeye baslıyor. kafayı yedım bugun tekbasıma o yuzden. ağlasa daha kötü olurdu tabi ama kıvranıyo gerınırı gıbı canımı yanıyo dıyorum tedırgındım tum gun. ınşallah gecer bu durum ya. gecsın de bız de kızımla butn gun yalnız takılmanın keyfını cıkaralım. kocişim sağolsun cok bunaldıgımı gördu. akşam sabaha kadar ben bakarım kızımıza sen dınlenır işlerle yemekle falan ılgılenırsın sabah 7den akşam 6 ya kadar da sen bakarsın dedı. boyle olursa sanırım gunduz bebege yalnız bakmak zor gelmez. dun gece 4-5 saat uyumustum bugun gunduz boyunca da kızımın basında nöbet tutup 1 dk bıle uyuyamadıgımdan akşam kocacık eve geldiğinde zombi gibiydim resmen. yarın nasıl gececek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?