- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
Bu arada kızlar bugün Ankara'da hava çok güzel, çok güneşli. içim açlıldı , neşem katlandı valla.. bebeklerimiz büyüsün de parklara bahçelere götürelim onları..
inşallah canım inşallah bende parka gittiğimde kaydıraktan kayan çocuklara çok özenirdim oğluşumu parka götürüp kaydırakta falan oynamasını izlemek istiyorum çookkkkHerkese Hayırlı Cumalar..Sağlıklı bol sütlü günler =)))
Ohh maaşallah İstanbulda da güneşli bir gün..Benim neşem katlanamıyor dışarı çıkamadığım için =))) Amiiiiiiiiin inş. hayırlısı ile götürürüz inş. sahile gideriz piknik yaparız =))) Geçen sene çocukları ile ucurtma ucuranlara heveslenirdim..Geçen sene eşim ile ucuruyorduk ucurtma Seneye oğluşumuzla birlikte ucururuz inş. =)))
nasılsınız annecikler???
az önce prensesimi 1 saate yakın emzirdim 2 gögsumden. sonra gazını çıkarırken acaip kustu... yarım çay bardagı kadar vardı.. cok canım sıkıldı yaa.. neden kustu ki bu kadar cok???? anneme sordumm kusması iyi,midesi genişler gibi bişey dedi.... ben de bu bebek niye hiç kusmuyo diyodum dedi... daha yeni doyuyo demek ki bebek dedi...
siz ne diyosunuz????
buarada kızım kilo aldımı cok merak ediyorum. ben sadece emziriyorum,umarım sütüm vardır ve yarıyodur... bana zayıfladı gibi geliyo kıızm yainsallah öyle değildir..
inşallah canım inşallah bende parka gittiğimde kaydıraktan kayan çocuklara çok özenirdim oğluşumu parka götürüp kaydırakta falan oynamasını izlemek istiyorum çookkkk
bişey olmaz merak etme sonuçta hiç kusmaması da kötü hiç ağlamaması da kötü vs vs...herşeyi tecrübe etmeleri gerekir ki öğrensinler büyüsünler.hem bence çok emdiği için fazlasını çıkarmıştır..bu arada sanda maşallah nasıl dayandın gııı 1 saat nasıl emzirdinben 20 dkda haşat oluyom doymasa bile bıraktırıyom biraz dinlenip tekrar emziriyorum...
nasılsınız annecikler???
az önce prensesimi 1 saate yakın emzirdim 2 gögsumden. sonra gazını çıkarırken acaip kustu... yarım çay bardagı kadar vardı.. cok canım sıkıldı yaa.. neden kustu ki bu kadar cok???? anneme sordumm kusması iyi,midesi genişler gibi bişey dedi.... ben de bu bebek niye hiç kusmuyo diyodum dedi... daha yeni doyuyo demek ki bebek dedi...
siz ne diyosunuz????
buarada kızım kilo aldımı cok merak ediyorum. ben sadece emziriyorum,umarım sütüm vardır ve yarıyodur... bana zayıfladı gibi geliyo kıızm yainsallah öyle değildir..
ayy ne bilim cnm yaaa
ben de haşat oluyom ama dayandım.baktım hala aranıyo,verdim memeyi:))))
inşallah canım inşallah bende parka gittiğimde kaydıraktan kayan çocuklara çok özenirdim oğluşumu parka götürüp kaydırakta falan oynamasını izlemek istiyorum çookkkk
bişey olmaz merak etme sonuçta hiç kusmaması da kötü hiç ağlamaması da kötü vs vs...herşeyi tecrübe etmeleri gerekir ki öğrensinler büyüsünler.hem bence çok emdiği için fazlasını çıkarmıştır..bu arada sanda maşallah nasıl dayandın gııı 1 saat nasıl emzirdinben 20 dkda haşat oluyom doymasa bile bıraktırıyom biraz dinlenip tekrar emziriyorum...
ayy ne bilim cnm yaaa
ben de haşat oluyom ama dayandım.baktım hala aranıyo,verdim memeyi:))))
sağol damlacım bizim doktor dün anne sütü sarılığı bu dedi 2-2,5 ay sürebilir korkmayın dedi..mervecim gözünüz aydın sizinde
ver memeyi ver memeyi bebişinde fazla geleni çıkarsın:) aranma olayında ağzına emziği yapıştır ben öyle yapıyorum saf yavrum bazen süt gelmeyince sinirleniyo:)
ver memeyi ver memeyi bebişinde fazla geleni çıkarsın:) aranma olayında ağzına emziği yapıştır ben öyle yapıyorum saf yavrum bazen süt gelmeyince sinirleniyo:)
maşallah canım. bende yumurtayı damladan öğrendim ve bugün hemen başladım canım.slm kızlar az önce aşımızı olduk geldik oğluşum birsürü ağladı...kalça usg si karın usg'si çok şükür iyi çıktı.ama en kısa zamanda sünnet ettirmemiz gerekiyormuş idrarını rahat yapabilmesi için pipisinin ucu çok az açıkmış..boyu kilosu çok iyi maşallah tosuncuğa dedi birde kahvaltımı beğendi dr hastalarıma tavsiye edeyim iyi fikir dedi..size de anlatayım kızlar çünkü üşengeçlikten yaptığım şey meğerse sütüme fayda ediyormuş.biraz okuyunca mide bulandırıcı giibi gelebilir ama tadı bence çok güzel hemen tarifi vereyim..öncelikle eşim haftasonu 2kg kıyma almıştı azyağlı ben onların hepsini kavurdum güzelce ve bir saklama kabına koydum pratik oldu kullanımı..neyse bu kavrulmuş kıymadan 3yemek kaşığı kadar alıyosunuz tavaya ıısıtmadan önce başka bir kapta 2 yumurta biraz peynir biraz maydanoz dereotunu çırpıyosunuz sonra tavayı ısıtın yağ koymanıza gerek yok kıymanın yağı yeterli oluyo sonra üzerine biraz tuuz ooohhh afiyet olsun..peynir koymasanızda olur..bunun yanında rezene 1 bardak az şekerli içiyorum...sizde deneyin valla dr oğluşumun kilosunu boyunu çok beğendi
canım almıştır merak etme sana zayıf gelmesinin nedeni ilk doğduğunda şiş oluyor ya o yüzdendir yoksa kilo almıştır annesi. bide kusmasının nedeni bence fazla doymuştur.nasılsınız annecikler???
siz ne diyosunuz????
Kızlar, içinizde anne sütünü saklama poşetine koyup buzlukta stoklamaya başlayan var mı? Ben ilerde çalışmaya devam etmek zorunda olduğum için yavaştan stoğa başlamak istiyorum. Marka tavsiyesi olan var mı?
Kızlar, tam 39+6' da, 29 Mart sabah saat 5:23'te epidural normal doğum ile Yıldız'ımı dünyaya getirdim. Hemen emmeye başladı.şimdi evde yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz. hala inanamıyorum. çoook mutluyum.
Yıldız kız 3960 gr. 53 cm doğdu.
KK'ya giremedim hiç ama facebooktan eşim naklen yayın yapmış. sancılar başladı, doğuma gidiyoruz, doğdu, şöyle oldu diye. resimler de eklemiş :)
geçmişi okuyamadı henüz. herhalde artık herkes doğum yapmıştır. umarım bir yaramazlık da yoktur?
maşallah canım. bende yumurtayı damladan öğrendim ve bugün hemen başladım canım.
canım almıştır merak etme sana zayıf gelmesinin nedeni ilk doğduğunda şiş oluyor ya o yüzdendir yoksa kilo almıştır annesi. bide kusmasının nedeni bence fazla doymuştur.
canım benim kızım tam doyduğunda ağzında süt birikmiş oluyor ondan anlıyorum onu yutmuyor ama yatağına koyduğumda hemen arıyor. emziği veriyorum eğer almıyorsa tekrar emziriyorum çünkü ağzını farklı açıyor. ama alıyorsa emme içgüdüsü diyorum.
kızlar seda sayanı izliyorum sinirden bi tuhaf oldum. o minicik bebeklere neler yapmışlar. Allah belalarını versin İnşallah. birden kendi bebeğimi gördüm sandım aklım gitti yaaa.
bende izliyorum cnm allah belalarını versin ahh elime bi verseler onları gebertirim wallahi insan değil bunlar yaa
inşallah alıyordur tatlım sıkma canını sakınnasılsınız annecikler???
siz ne diyosunuz????
Damlacım geçmiş olsun canım.Bende geceleri 1 kez mama veriyorum napalım.Onlar yeterki saglıklı olsunlar.Merti öp benim için.
günaydın güzel anneler ve baldan tatlı bebişler. mervecğim tahlillerin iyi çıkmasına çok sevindim canım.
emel canım aslında kızınla başbaşa kalmak çok daha güzel emin ol. ben çok seviyorum. birde o gerinme hareketi iyi ağlamıyorsa sorun yok benim kızım sürekli yapıyor.
gökçenciğim melisa nasıl canım. az kaldı melisayla yalnız kalmana.
febris doktora sor istersen ama emdikten sonra kusma fazlasını atma olarak biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?