2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar oğluşu nihayet uyutabildim ama bizimki davşan uykusu en fazla bi saat uyuyo uyanıyor anlayamıyorum doymuyordamı böyle yapıyo sürekli emmek istiyor göğsümde uyumak istiyor emzikte tutturamıyorum göğsümü çekince uyanıyo ağlıyo off ne zormuş bu iş ya:)

vallahi biz doğar doğmaz verdik almadı ertesi gün aldı hala emiyor inşallah anne sütünü bırakmaz ama uyurken çok rahat oluyor..hastanede kimse vermeyin de demedi.

ben vermek sitiyorum ama bitürlü almıyor beni emzik niyetine alıyo bnm sıpa:)

artık konuşmuyorum canım. dün kaynanam yine geldi. surat astım oturdum. konuşmadım. eşim gelmişti ona sormuş neyi var diye. niye suratı asık diye oda tartıştık demiş. ya anla işte yaaa.
canım seninkilerde benim ilk başta yaşadıklarım gibi. ama benim görümceki kovmam çok işe yaradı. en azından kaynanam bebeği tutamadığı için o sorunum olmuyor. canım kaynananda iyiki yakın değil hakikaten yoksa düşünemiyorum bile. neyse az kalmış yaa. ohh sütünde yetiyor demekki ne güzel hep bol olsun İnşallah.

canım benim kızımda öyle. ama doymamaktan değil bence. çünkü bazen iki kere çekiyor sonra uyuyor yatırınca uyanıyor sonra yine aynını yapıyor. yeni doğan bebeklerde anne kokusu ihtiyacı olurmuş ondanda yaparmış canım. geçecek bugünler inşallah.

buarada kızlar bişey sormak istiyorum bebişlerinize hep şapka takıyormusunuz ben sadece banyo yaptığı zmn takıyorum diğer günler çok terliyo çünkü

aynen öyle yapıyo bnmkide ya inş çabucak geçer gündüzleri hiçbişey yapamyıorum siz kaynanalar yönünden sıkıntıdaymışsınız okudumda üzüldüm çok şükür bnmki öyle değil iki haftadır yanımda ev işini yemeği filan yapıyo sağolsun çocuk durmayınca biraz oyalıyoki ben yemek yiyebileyim gidince napıcam asıl onu bilmiyorum o gidincede annem 10 günlüğüne gelirim dedi inş ondan sonrada düzelir bu sıpa:)

vallahi biz doğar doğmaz verdik almadı ertesi gün aldı hala emiyor inşallah anne sütünü bırakmaz ama uyurken çok rahat oluyor..hastanede kimse vermeyin de demedi.

Ben nuk aldım kaucuk başlı..Benim ki de şapur şupur emiyor meme de emiyor bende hemen verdim
şimdilik sıkıntımız yok olmaz sanıyorum 1 aylık olacağız neredeyse..

kızımızın ilk oyuncağını dün aldık kızlar tam tutamıyor ama bileğine takıyorum yumuşacık bi çıngırak

Ben nuk aldım kaucuk başlı..Benim ki de şapur şupur emiyor meme de emiyor bende hemen verdim
şimdilik sıkıntımız yok olmaz sanıyorum 1 aylık olacağız neredeyse..

bide ben becerebilseydim chicconun kauçuğu var bide nuby kiraz uçlu ikisinide bi iki kez emdi ama bidaha veremedik ille bnm göğsümü istiyo

maşallah sütüm yetiyor sanırım çünkü bebek artık ağlamıyor geceleri mama vermediğim halde bol bol da çiş yapıyor kilo da aldı ama bende besiye çekildim protein ağırlıklı ve bol sıvı ile besleniyorum. Zaten çok kilo almıştım geçen doktor tarttı toplam doğuumda 5 kilo gitmiş 4 kilosu bebek zaten:) doktor çok şaşırdı sen bu kiloları kendine almışsın dedi hergün tartılıyorum aynıyım 16 kilo bana kaldı bu beslenmeyle de üstüne alırım gibi geliyor (( kırkımız çıksın artık spora başlayacağim

cnm benimde sütüm oluyo ama doyurucu olmuyo sanırım sürekli emmek istiyor bazen açlıktan kıyameti koparıyor benim iştahımda yok maalesef 16 kilo verdim zorla yiyorum bu ara eşimde hasta oldu kum döküyormuş iyice strese girdim erkekler pek bi nazlı oluyo hasta olunca ilgi bekliyo hep bu sabah bebek doğdu benim pabucum dama atıldı diyo

Gökçencim nasılsın?Bal arısı nasıl?Maşallah sütüne darısı bütün annelere.

bide ben becerebilseydim chicconun kauçuğu var bide nuby kiraz uçlu ikisinide bi iki kez emdi ama bidaha veremedik ille bnm göğsümü istiyo

Heheh kuzu ağzının tadını biliyor demek ki =))) benim ki bir kaç gündür emziği atıyor çok acıktığı zaman özellikle..Emiyor 2 tane süt gelmeyince sinirleniyor söyleniyor sonra ağlıyor atıyor emziği..Göğsümü yakaladığı an da hırslı hırslı emiyor canımı acıtıyor sıpa =)))

bende toplamda 22 kilo aldım canım..7 kilo doğumda gitti..Doktor 40 ın çıkana kadar 2 kilo daha veririsin şişliklerin duruyor dedi..Benimde 15 duruyor sanırm hoş tartılmadım tartımız bozulmuştu doğumdan önce sonra da hep kilo alıyorum die almamıştım moralim bozuluyordu Şimdi de dikkat etmeye çalışıyorum canım..40 Çıksın bende akşam yürüyüş koşu ufaktan başlarım diyorum sezeryan olduğu için suan sadece yürüyüşler ile idare edeceğim..Herkes dikkat edersen verirsin diyor eğer 1 sene içinde veremezsen kiloların kalıcı olur sonra çok zor verirsin diyorlar..İnş. aldığımız gibi geri verebiliriz..

:) yok canım hakkını vereyim kayınvalidemin ben daha yerimden kalkmadım hiçbirşey yapmıyorum bebeği kucağıma emzirmem için getiriyor hem bana hem bebeğe hem ev işlerine herşeyi kendi yapıyor evdeki bayanı bile istemedi ben yaparım dedi herşeyi tek başına yapıyor.. sadece bebeğime çok ilgi gösteriyor diye biraz kıskançlık yapıyorum.. yoksa çok iyi Allah razı olsun yani yiğidi öldür hakkını ver!! belki şımarıklık yapıyorum biraz o kadar..

Son düzenleme:

inşallah canım bakalım normal doğum yaptım eve geldim abim karnında doktor başka bir bebeği unutmuş olabilir mi diye sordu yani hiç doğum yapmamış gibiydim şimdi de sanki 5 aylık gibiyim hamileyken kilolalarım çok göze batmıyormuş şimdi bayağı bir şişman bir kadın gibi duruyorum.(( umarım eski halime dönerim.

inşallah canım bakalım.. Ben normal doğum yaptım eve geldim abim karnında doktor başka bir bebeği unutmuş olabilir mi diye sordu!!! yani hiç doğum yapmamış gibiydim şimdi de sanki 5 aylık gibiyim hamileyken kilolalarım çok göze batmıyormuş şimdi bayağı bir şişman bir kadın gibi duruyorum.(( umarım eski halime dönerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…