2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kimse bebeklerinin fotolarını koymuyorYoksa face mi koyuyorsunuz ben ve benim gibi faceten mahrumlar göremesin diyeBen koydumemirin resmini ama ayrı bi topik açsak koysak ve hepimiz görsek daha güzel olmaz mı kızlar?

sen eve geldiğinde demişler ben hastanedeyim 2. gün koridorda yürüyorum..Doğumhaneden tekerlekli sandelye ile bir bayan çıktı annesi ile konuşmuştuk.. Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin dedim..Kadın Allah seni de kurtarsın dedi güldüm annesi kız o doğum yapmış sezeryan karnı kalmış dedi Kayınpederimde eve geldik kızım bence doktor ikizini içinde unutmuş dedi

kızlar,ben de chicco ve aventin emzikleri var ama kızım almıyor. siz hangi marka kullanıyosunuz??

buarada kızlar bişey sormak istiyorum bebişlerinize hep şapka takıyormusunuz ben sadece banyo yaptığı zmn takıyorum diğer günler çok terliyo çünkü

ben de sadece banyodan sonra saçı kuruyana kadar takıyorum canım. hastanede hemen şapkayı ve eldivenleri çıkarttırdlar, bundan sonra da takmayın dediler. öylelikle biz de alıştık bu duruma. ama şapkaya alışmayınca sonra zor oluyor. yazın sıcakta ve kışın soğukta dışarda da şapka takmıyorlar bu sefer de öyle alıştıkları için.

benim kızkardeşim de doğumdan sonra kilo aldın diyor bana. hamileyken bir şekilde göze batmıyordu demekki kilolarımız. şimdi ben de kendimi kocaman kadın gibi hissediyorum. incecik olduğumuz günlere umarım bir an önce döneriz.

ben de doğumdan sonra 4 kilo azaldım sadece. 3,400 zaten bebekti.. şimdiye kadar da 6 kilo daha gitti. kaldı 9 kilo.. bu hafta hiç kilo vermedim. ama iştahım çok açık maşallah hamileyken bu kadar yemedim nerdeyse az daha toparlasın kızım başlıcam diyete. hem düzenli beslenmiş olurum ara öğünler vs., hem de arada kilolar gider..

kızlar,ben de chicco ve aventin emzikleri var ama kızım almıyor. siz hangi marka kullanıyosunuz??

ben nuk aldım canım. ama benim kızım da hala emmiyor. emziği ağzına koyunca afedersin öğürüyo gibi yüz hareketleri yapıyor. biraz daha büyüse daha istekli olur belki almaya. küçücük ağzına büyük geliyo belki de emzik , ama daha küçüğü de yokki. büyük kızım da 3 aylık olunca almıştı emziği. bırakırken de hiç zorlamadı çok şükür. çok faydasını gördüm o plastik icadın ben

ben lansinoh kullanıyorum çalışmıyorum ama ne olur ne olmaz

Saol canım, aslında ben de biraz ne olur ne olmaz diye düsünüyorum, hani ola ki sütüm kesilirse stogu olsun kızımın. Nasıl kullanıyorsun, ben de medelanın elektirkli pompası var, ona direkt takabilir miyim? Buzlukta ne kadar saklanıyor?

Aynı sorun bizde de var, bugün anne sütüyle sildim, biraz hafifledi.

cnm bende chicco almıştım kauçuk küçük bişe ama almadı kızım sonra forumda bi arkadaş wee nin emziğini önerdi silikon uçlu damaklı onu aldı walla cookk cooookkkkk emiyo

çok şanslısın canım yaaa. bizimki geliyor bide iş bırakıp gidiyor. çay içiyor bardağını bile oturma odasında bırakıyor bişeyler yiyor tabağını oturma odasında bırakıyor. zaten bi sürü iş var üstünede arkasını topluyorum

Ben nuk aldım kaucuk başlı..Benim ki de şapur şupur emiyor meme de emiyor bende hemen verdim
şimdilik sıkıntımız yok olmaz sanıyorum 1 aylık olacağız neredeyse..
benimkide zaten acıkınca emziği fırlatıyor
kızımızın ilk oyuncağını dün aldık kızlar tam tutamıyor ama bileğine takıyorum yumuşacık bi çıngırak Eki Görüntüle 174191
çok tatlı canım yaaa. güle güle kullanın.

canım emziriyorsun ya gider merak etme.

eşinede çok geçmiş olsun canım. hem bebek hem eş. ama tahminimce eşin bebeği kıskanıp hastalık süresini ve şeklini ağırlaştırabilir. Allah yardımcın olsun
sorma canım doğumdan 4 5 gün sonra kardeşim geldi abla galiba ikinciyi içerd bırakmışlar dedi. ne gülmüştük.

selam sevgili anneciklerr uzuun bir aradan sonra bebişim kucağımda dönebildim nihayet.geçmiş epey birikmiş 10 gündür belki daha fazladır giremiyorum.30 martta saat 15.40 ta bebişime kavuştum bende çok şükür.normal diye epey direttim ama suni sancıya rağmen açılma olmayınca sezaryan oldum.kendimi çok şartlandırmışım yenilgiye uğramış gibi ağlayarak girdim sezaryana.neyseki çok şükür sağsalim kavuştum kızıma.şimdi düşünüyorum da gereksiz bi stresmiş.kızım 3.250 gr 50 cm doğdu.şimdi 9 günlük olduk.biraz sarılık problemimiz var 2 kere fototerapi aldık şu an 10.2 ye düştü.2 günde bir konrtole gidiyoruz umarım bir önce geçer.özlemişim burayı yaaa

canım ben wee nin kullanıyorum çokta memnnum. başka bi marka daha vardı görümcem almıştı onu hiç almadı ağzına.

canım bende sadece dışarı çıkarken takıyorum bide banyodan sonra.
cnm bende chicco almıştım kauçuk küçük bişe ama almadı kızım sonra forumda bi arkadaş wee nin emziğini önerdi silikon uçlu damaklı onu aldı walla cookk cooookkkkk emiyo

ben önermiştim sanırım.

Son düzenleme:

bende aynı durumdayım canım..Ayyy amiiiiiiiiiiiiiiiin inş. inş.

bende 40 çıktıktan sonra bir doktora gideyim diyorum bende 2 yıldır kabızlık var ondan da çok kilo alıyorum..

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. canım kısmetinde ne varsa onu yaşıyorsun. sğlıklı olsunda canım sezeryan olsun öyle değilmi. bebeğin iyileşmesinede sevindim canım. inşallah tamamen düzelir.

güle güle büyüt bebeğini canım. sağlıklı olsunlar da nasıl geldikleri önemli değil. bebeğine de maşallah

bende aynı durumdayım canım..Ayyy amiiiiiiiiiiiiiiiin inş. inş.

bende 40 çıktıktan sonra bir doktora gideyim diyorum bende 2 yıldır kabızlık var ondan da çok kilo alıyorum..

evet canım kabızlık varken kilo çok zor veriliyor. öncelikle ona bir çözüm bulunur umarım.. doktorun önerilerini bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum.. dikkat etmezsem ben de aynı sorunu çok yaşıyorum canım..

Son düzenleme:

Kabızlık kilo alım sürecini de arttırıyor..Gebelikde 5,5 aydan sonra kilo alımı hızlandı bende o zaman kadar 4 kilo aldım gebelik 22 kilo ile bitti düşün artık..Doktor ilk zamanlar yemesen bu kadar alamazsın dedi..Ben sürekli şikayetciydim kabızlıktan ve sancılarından bir tane ilaç verdi olmadı..Tamam artık kabul ediyorum dedi kabızlıktan yapacak çok bişey yok dedi..Her ilacı kullanma imkanı olmadığı için..Rabbim yardımcımız olur inş. canım seve seve paylaşırım ancak nisan sonuna gidebilirim 22 nisan da inş. 40 çıkacak =)))

ayy kızlarr anne sütüyle yoğurt yapıyolarmış şok olduummm

hazır mamadan yapılır da anne sütünden neden yapılmasın ki canım.. ama ben kendi sütümle denemiştim. hiç olmamıştı :) ben de doğrudan emzirmeyi tercih ettim sonra.. biraz büyüyünce de inek sütünden yaptım yoğurt. tabi bu olanlar ek gıda sürecinde gerçekleşti. ek gıda döneminden önce sadece doğrudan anne sütü verdim. keçi sütü de kullanılabilir yoğurt yapmak için. anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş..

güle güle büyüt bebeğini canım. sağlıklı olsunlar da nasıl geldikleri önemli değil. bebeğine de maşallah

çok sağolun kızlar.haklısınız sağlıklı olduktan sonra gerisi önemli değil.inşallah bi an önce toparlanır minik kuzum

kızlar koliğe yakalandım galiba..kızım akşam 12.30 deyince başlıyor sızlanıp ağlamaya.. ne yapsam uyutamıyorum..anason bile uyutmadı gerisini siz düşünün..evin içinde memem ağzında dolanıyorz gece 3 e kadar bizim gibi olan var mı.. napıcağımı şaşırdım artık.. ölüyorum yorgunluktan :2:

ayy canımm kıyamam Rabbim yardımcımız olur inş. Bizde gündüzleri öyleyiz..Artık kıyafetlerimin göğüs kısmını keseceğim kapatmayacağım diyorum gündüzleri hep ağzında bak yine vızıldanıyor ya ne yapacağım bilmiyorum bende çok yoruluyorum valla gece de mama destekli uyuyor ne yapayım veriyorum arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…