2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annecikler,ben hamilelikten beri kabızım hala da öyle... bugun wc.deyken afedersiniz ama heryer kan oldu,peçeteye baktım,resmen deli gibi kanıyo.. canım cok yanıyo,oturamıyorum bile,resmen yırtık var ya... napacam ben?

seni çoook takdir ettim düşününce doğru olanı yapıyorsun sabırlı davranmakla ben yapamaz hatta böyle düşünemezdim belki ...

ayh çok fena bende öyle oldum gecen baya kanadı.. ablam açlık otunu kaynat iç dedi eşime söyledim bugün bulursa alacak mahvoldum artık ağrıdan..geçmiş olsun canım

benimde öyle valla cnm hiç elbisemin içinde durmuyorlar..hadi ondan geçtim geceleri otururkende emmiyor.. ayakta dolanmaktan bacaklarıma ve belime kramplar girdi artık.. gece 3 deyince anca uyuyor oda ancak benim yanımda uyuyor.. yaw kocamla yatamaz oldum artık yerine kyunca başlıyor gacur gucur etmeye

canım kolikli bebekler için yapılmış bi müzik var aslında müzik değil gürültü benim oğlum dinlemeye başlayınca hem sakinleşiyor hem de uyuyor bi dene derim beyazgurultu.com

bizim de her gece aynı fasıl oluyor canım. benim aklıma hiç kolik gelmemişti :26::26: ben hiçbirşey vermiyorum ama kızıma. gündüzleri güzel uyuyor. sabahları da 7 de uyanıp 1-2 saat uyanık duruyor. sonra ben d eonunla beraber yatıyorum öğlene kadar. fazla yorulmuyorum o yüzden. geceleri uyuyamıyorum bu sefer de. bazı günler erken uyuyor kızım, ama ben uyuyamıyorum. alıştı bünye 3 te yatmaya. birkaç aylık olana kadar devam edebiliyormuş canım bu sancılar. biliyorum çok yorucu oluyor, ama neyseki geçici şeyler.. Allah kolaylık versin sana canım..

ayyy aynı canım ya göğsümde kucağımda uyuyor yerine yatırınca da homurdanıyor 20 dk gitmez isem de ağlamaya başlıyor ne yapacağız böyleeee :26:

tebrikler canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Hayırlı evlat olsun inşallah!

ayyy aynı canım ya göğsümde kucağımda uyuyor yerine yatırınca da homurdanıyor 20 dk gitmez isem de ağlamaya başlıyor ne yapacağız böyleeee :26:
aynen canım ya ben easy yöntemini uygulamaya çalışıyom ama çok üzülüyorum bebişime ,acaba hata mı yapıyorum. belki bizlere ihtiyaçları vardır bebişlerimizin. kokumuzla , sıcaklığımızla rahatlıyorlardır
eçmiş olsun canım ya ..

iyigclr kızlar..
malesef bizde alıştık kucağa,sallanmaya..ama gazlı olunca mecbur kalıyor inan herşeye..o ağlatma yöntemini ben yapamıyorun,içim dayanmıyor..zaten doktorlar bile 3 ay her ağladığında kucağınıza alın diyor..bilmiyorum doğrumu ama..büyük oğlumda böyleydi şimdi eşşek kadar kucağa sığmıyorzaman su gb akıyor kızlar bugünler bir daha gelmeyecek

benimde oğlum öyle demiştim yaa malesef doymuyormuş istersen bir tartılsın bebişin
buarada kızlar bişey sormak istiyorum bebişlerinize hep şapka takıyormusunuz ben sadece banyo yaptığı zmn takıyorum diğer günler çok terliyo çünkü
şapka kullanmıyorum ben canım
kızımızın ilk oyuncağını dün aldık kızlar tam tutamıyor ama bileğine takıyorum yumuşacık bi çıngırak Eki Görüntüle 174191
güle güle oynasın bebişin tatlım
kızlar,ben de chicco ve aventin emzikleri var ama kızım almıyor. siz hangi marka kullanıyosunuz??
nuku aldık şuanda ama yok alıyor sonra atıyor bazen öğürüyor alsa çok iyi olcak elini ağzına götürüyor yada göğsümü yalancı emzik niyetine kullanıyor elini götürmesi ve emmesi çok kötü damak yapısını bozuyor ondan emzik alsın istiyorum
maşallah kuzuna canım gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahtez zamanda düşer inşallah sarılığı tabii bizimde gitsin şu sarılık
off offf bendede oldu kabızlık şimdide canım yanıyor aynen senin gibi aç karna kuru kayısı yicekmişiz bende hamileliktede oldu geçmişti

şu küçücük bebişler şimdiden bizi yönetiyorlar yaa bravo onlara

günaydııııııııııııın. damlacığım gece nöbetçiymişsin sanırım. bende kimse yok diye kapatmıştım. kahvaltı yapmak istiyorum ama kızım kucağımdan inmek istemiyor yaaaaaaaa. gece gündüz hep böyleyiz. dün akşam misafir geldi. diyorki sen alıştırmışsın ben prensipliydim. bende küçücük çocuğun prensibi nasıl olacak. ağlarken nasıl bekleyim dedim. alıştırmışsın diyor. nerdeyse hepimiz böyleyiz demekki sorun bizde değil. ben istemezmiydim yatağında uyuyan bi bebeğim olsun bütün işlerimi yapayım.

günaydın Annecikler... biz dun gece hiç uyumadık,bebeğim ilk defa bu kdr cok agladı,kıvrandı... o agladı ben agladım... Allahım lütfen uyusun,sancısı geçsin diye saatlerce dua ettim... sonra yavrum bi gaz çıkardı,ben bile inanamadım o sese yaaa... yazık nasıl gazı varmışş... ondan sonra da uyudu... saat başı uyandı ama yine... su an o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam... bi de erkenden temizlik yapan ablamız geldi.ev temizleniyor.. anlattım ona gece durmuyo falan diye,40ı cıksın düzene biner dedi o da... ayy herkes 40ı cıksın diyor..duzelir diyor..inşallah öyledir...

merhaba sevgili annecikler ve tatlı bebişleri:)evde bir bebek olması muhteşem bir şeymiş ya Allahım bütün bebişleri korusun eksikliklerini ve acılarını göstermesin inşallah.biz de 11 günlük olduk bugün göbişimiz hala düşmedi doktor göbek düşmeden yıkamayın demişti ama ben sanırım bugün yıkayacağım artık..kıyamam yavrumun karnı ayakları falan soyuluyor://sizler ne yapmıştınız bu durumda?

canm bende göbeği düşmeden yıkamam demiştim dayanamadım yıkadım...çünkü göbüşü çok geç düştü 2hafta da. yıkarken göbeğini koruduk bebek beziyle hiç bişey olmadı rahatladı bebişim yıkanınca.

Dün kızımın kırkı çıktı sağolsun kutlamasını sabah 8.30 dan akşam saat 10.300 a kadar uyumayarak yaptı.Kızlar ciddi biçimde tırlatmak üzereyim.Kızım gündüzleri uyumuyor.Dün gecede annem ile ancak çingene salıncağı yaparak uyutabildik.Ayakta sallama ,memede uyuma,kucakta gezme 2 haftadır denediğimiz yöntemlerde artık işe yaramıyor.Gündüz uyuyup dinlenemedğim için de zombiye dönmüş durumdayım.2 kişi birkı zıma yetemiyoruz.
Kızımın 20 günlük halini arar oldum.Sizde durumlar nasıl bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?

geçmiş olsun canmm...bizdede aynı oluyo vallasusturamıyoz bi başladımmı ağlamaya
bizim kırkımız çıktı gazımız dahada arttı valla...anlamadım yaa. bende hep kırkı bi çıksa diyodum.
bu gaz sancıları 3ay sürürmüş:26: kaldı 1,5 ayımız ozaman

hayırlı olsun canmm...valla kırk mırk takmıyo bu gazlar:) benim kızda çok huysuzluk ediyo çook zor uyutuyoz ağakta sallıyoz olmuyo ana kucağına yatırıp sallıyoz ondada uyumuyo hele benim kız memede hiç uyumuyo...çok yorulup ağladığında ancak sadece kucakta gezdirince uyuyo.siz iki kişi iyi gene ben sabahtan akşama tek başınayım mah voluyom eşim akşam 9gibi geliyo gelir gelmez ona veriyom...ne uyku ne yemek düzenim var

selam kızlar herkez çok yorgun ve bitkin sanırım benim bebeğim 1 ay 5 günlük oldu 5 gün sonra kırkımız çıkıcak ama biz kırkımızı beklemeden dışarılara attık kendimizi şimdi avrupa yakasından anadolu yakasına annemlere geldik geziyoruz gayette mutluyuz..ALLAH a şükür uykularımızda düzene giriyo..
albüme resime ekledim kızlar kızım ve benim resimlerim bakabilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…