sağol sultancım iyiyiz canım çok teşekkürler pazartesi gidiyor kayınvalidemler hem seviniyorum hem üzülüyorum bazen gitmesini istediğimde vicdan azabı çekiyorum biricik oğlunun çocuğu çok uzakta denizaşırı okyanus aşıp geliyorlar en yakın 3 ayda bir görebilecek ama bebeği bana dokundurtmuyor yatak odamın kapısı açık uyumamı istiyor:)) bebek ıhh diyor bir bakıyorum gelmiş kucağına almış altını temizleyecem sen de emzirirsin diyor ve emzirmem bitene kadar başımda bekliyor bitince hemen kucağımdan alıyor gazını çıkarıp uyutuyor kucağıma bile vermiyor bebeği sevmek için izin istiyorum istemeyerek veriyor dikkat et falan diyor alem kadın:=) çocuk annesini bilmeyecek:)) artık mama vermiyorum ama versem çok sevinecek bana ihtiyacı kalmayacak:) karnını da kendisi doyuracak neyse aman son 3 gün sevsin bol bol böyle düşününce de üzülüyorum sonra aslında bana gerçekten çook yardım ediyor ama insan yeni anne olunca bebeğin herşeyini kendisi yapmak istiyor..
siz nasılsınız canım? seninkiler ne yapıyor üzmüyorlar seni di mi artık?
Benimkiler sürekli burda olsalar bu şekilde davranmasına izin vermem tabi ki ama gidecekler diye çok anlayışlı davranıyorum. Kayınpederim bile durumu farketti karısının bebeği bana vermeyişini ama benim idare ettiğimi anlıyor ve çok takdir ediyor beni :) abime söylüyorum vermiyor çocuğu bana diye o da düşünsene melisanın bir çocuğu olsa sen ne yaparsın diyor? haklı ne diyeyim!!
annecikler,ben hamilelikten beri kabızım hala da öyle... bugun wc.deyken afedersiniz ama heryer kan oldu,peçeteye baktım,resmen deli gibi kanıyo..canım cok yanıyo,oturamıyorum bile,resmen yırtık var ya... napacam ben?
ayy canımm kıyamam Rabbim yardımcımız olur inş. Bizde gündüzleri öyleyiz..Artık kıyafetlerimin göğüs kısmını keseceğim kapatmayacağım diyorum gündüzleri hep ağzında bak yine vızıldanıyor ya ne yapacağım bilmiyorum bende çok yoruluyorum valla gece de mama destekli uyuyor ne yapayım veriyorum arada..
kızlar koliğe yakalandım galiba..kızım akşam 12.30 deyince başlıyor sızlanıp ağlamaya.. ne yapsam uyutamıyorum..anason bile uyutmadı gerisini siz düşünün..evin içinde memem ağzında dolanıyorz gece 3 e kadar bizim gibi olan var mı.. napıcağımı şaşırdım artık.. ölüyorum yorgunluktan :2:
kızlar koliğe yakalandım galiba..kızım akşam 12.30 deyince başlıyor sızlanıp ağlamaya.. ne yapsam uyutamıyorum..anason bile uyutmadı gerisini siz düşünün..evin içinde memem ağzında dolanıyorz gece 3 e kadar bizim gibi olan var mı.. napıcağımı şaşırdım artık.. ölüyorum yorgunluktan :2:
benimde öyle valla cnm hiç elbisemin içinde durmuyorlar..hadi ondan geçtim geceleri otururkende emmiyor.. ayakta dolanmaktan bacaklarıma ve belime kramplar girdi artık.. gece 3 deyince anca uyuyor oda ancak benim yanımda uyuyor.. yaw kocamla yatamaz oldum artıkyerine kyunca başlıyor gacur gucur etmeye
selam sevgili anneciklerr uzuun bir aradan sonra bebişim kucağımda dönebildim nihayet.geçmiş epey birikmiş 10 gündür belki daha fazladır giremiyorum.30 martta saat 15.40 ta bebişime kavuştum bende çok şükür.normal diye epey direttim ama suni sancıya rağmen açılma olmayınca sezaryan oldum.kendimi çok şartlandırmışım yenilgiye uğramış gibi ağlayarak girdim sezaryana.neyseki çok şükür sağsalim kavuştum kızıma.şimdi düşünüyorum da gereksiz bi stresmiş.kızım 3.250 gr 50 cm doğdu.şimdi 9 günlük olduk.biraz sarılık problemimiz var 2 kere fototerapi aldık şu an 10.2 ye düştü.2 günde bir konrtole gidiyoruz umarım bir önce geçer.özlemişim burayı yaaa
aynen canım ya ben easy yöntemini uygulamaya çalışıyom ama çok üzülüyorum bebişime ,acaba hata mı yapıyorum. belki bizlere ihtiyaçları vardır bebişlerimizin. kokumuzla , sıcaklığımızla rahatlıyorlardır
ayyy aynı canım ya göğsümde kucağımda uyuyor yerine yatırınca da homurdanıyor 20 dk gitmez isem de ağlamaya başlıyor ne yapacağız böyleeee :26:
eçmiş olsun canım ya ..annecikler,ben hamilelikten beri kabızım hala da öyle... bugun wc.deyken afedersiniz ama heryer kan oldu,peçeteye baktım,resmen deli gibi kanıyo..canım cok yanıyo,oturamıyorum bile,resmen yırtık var ya... napacam ben?
benimde oğlum öyle demiştim yaa malesef doymuyormuş istersen bir tartılsın bebişinmrb kızlar oğluşu nihayet uyutabildim ama bizimki davşan uykusu en fazla bi saat uyuyo uyanıyor anlayamıyorum doymuyordamı böyle yapıyo sürekli emmek istiyor göğsümde uyumak istiyor emzikte tutturamıyorum göğsümü çekince uyanıyo ağlıyo off ne zormuş bu iş ya:)
şapka kullanmıyorum ben canımbuarada kızlar bişey sormak istiyorum bebişlerinize hep şapka takıyormusunuz ben sadece banyo yaptığı zmn takıyorum diğer günler çok terliyo çünkü
güle güle oynasın bebişin tatlımkızımızın ilk oyuncağını dün aldık kızlar tam tutamıyor ama bileğine takıyorum yumuşacık bi çıngırak Eki Görüntüle 174191
nuku aldık şuanda ama yok alıyor sonra atıyor bazen öğürüyor alsa çok iyi olcak elini ağzına götürüyor yada göğsümü yalancı emzik niyetine kullanıyor elini götürmesi ve emmesi çok kötü damak yapısını bozuyor ondan emzik alsın istiyorumkızlar,ben de chicco ve aventin emzikleri var ama kızım almıyor. siz hangi marka kullanıyosunuz??
maşallah kuzuna canım gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahselam sevgili anneciklerr uzuun bir aradan sonra bebişim kucağımda dönebildim nihayet.geçmiş epey birikmiş 10 gündür belki daha fazladır giremiyorum.30 martta saat 15.40 ta bebişime kavuştum bende çok şükür.normal diye epey direttim ama suni sancıya rağmen açılma olmayınca sezaryan oldum.kendimi çok şartlandırmışım yenilgiye uğramış gibi ağlayarak girdim sezaryana.neyseki çok şükür sağsalim kavuştum kızıma.şimdi düşünüyorum da gereksiz bi stresmiş.kızım 3.250 gr 50 cm doğdu.şimdi 9 günlük olduk.biraz sarılık problemimiz var 2 kere fototerapi aldık şu an 10.2 ye düştü.2 günde bir konrtole gidiyoruz umarım bir önce geçer.özlemişim burayı yaaa
off offf bendede oldu kabızlık şimdide canım yanıyor aynen senin gibi aç karna kuru kayısı yicekmişiz bende hamileliktede oldu geçmiştiannecikler,ben hamilelikten beri kabızım hala da öyle... bugun wc.deyken afedersiniz ama heryer kan oldu,peçeteye baktım,resmen deli gibi kanıyo..canım cok yanıyo,oturamıyorum bile,resmen yırtık var ya... napacam ben?
iyigclr kızlar..
malesef bizde alıştık kucağa,sallanmaya..ama gazlı olunca mecbur kalıyor inan herşeye..o ağlatma yöntemini ben yapamıyorun,içim dayanmıyor..zaten doktorlar bile 3 ay her ağladığında kucağınıza alın diyor..bilmiyorum doğrumu ama..büyük oğlumda böyleydi şimdi eşşek kadar kucağa sığmıyorzaman su gb akıyor kızlar bugünler bir daha gelmeyecek
benimde oğlum öyle demiştim yaa malesef doymuyormuş istersen bir tartılsın bebişin
şapka kullanmıyorum ben canım
güle güle oynasın bebişin tatlım
nuku aldık şuanda ama yok alıyor sonra atıyor bazen öğürüyor alsa çok iyi olcak elini ağzına götürüyor yada göğsümü yalancı emzik niyetine kullanıyor elini götürmesi ve emmesi çok kötü damak yapısını bozuyor ondan emzik alsın istiyorum
maşallah kuzuna canım gözünüz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahtez zamanda düşer inşallah sarılığı tabii bizimde gitsin şu sarılık
off offf bendede oldu kabızlık şimdide canım yanıyor aynen senin gibi aç karna kuru kayısı yicekmişiz bende hamileliktede oldu geçmişti
şu küçücük bebişler şimdiden bizi yönetiyorlar yaa bravo onlara
merhaba sevgili annecikler ve tatlı bebişleri:)evde bir bebek olması muhteşem bir şeymiş ya Allahım bütün bebişleri korusun eksikliklerini ve acılarını göstermesin inşallah.biz de 11 günlük olduk bugün göbişimiz hala düşmedi doktor göbek düşmeden yıkamayın demişti ama ben sanırım bugün yıkayacağım artık..kıyamam yavrumun karnı ayakları falan soyuluyor://sizler ne yapmıştınız bu durumda?
günaydın Annecikler... biz dun gece hiç uyumadık,bebeğim ilk defa bu kdr cok agladı,kıvrandı... o agladı ben agladım... Allahım lütfen uyusun,sancısı geçsin diye saatlerce dua ettim... sonra yavrum bi gaz çıkardı,ben bile inanamadım o sese yaaa... yazık nasıl gazı varmışş...ondan sonra da uyudu... saat başı uyandı ama yine... su an o kadar yorgun ve uykusuzum ki anlatamam... bi de erkenden temizlik yapan ablamız geldi.ev temizleniyor.. anlattım ona gece durmuyo falan diye,40ı cıksın düzene biner dedi o da... ayy herkes 40ı cıksın diyor..duzelir diyor..inşallah öyledir...
Dün kızımın kırkı çıktı sağolsun kutlamasını sabah 8.30 dan akşam saat 10.300 a kadar uyumayarak yaptı.Kızlar ciddi biçimde tırlatmak üzereyim.Kızım gündüzleri uyumuyor.Dün gecede annem ile ancak çingene salıncağı yaparak uyutabildik.Ayakta sallama ,memede uyuma,kucakta gezme 2 haftadır denediğimiz yöntemlerde artık işe yaramıyor.Gündüz uyuyup dinlenemedğim için de zombiye dönmüş durumdayım.2 kişi birkı zıma yetemiyoruz.
Kızımın 20 günlük halini arar oldum.Sizde durumlar nasıl bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?