2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyleyim canım çok uzun emmiyor oğlum....onun için daha sık emmek istiyor....uzun süre emse doyurucu son sütü alır ve çabuk acıkmazdı....

neden ıkınarak emiyolar biliyormusun cnm sık ve düzensiz emdikleri için önceki emmesinden kalan gazla yenisi çakışıyo bu yüzden sıkıştırıyo onları aslında 1,5 aylık oldular her istediklerinde vermemek lazım çünkü birazda emme refleksi var şimdi bunlarda allahtan ben emziğe alıştırdım illa emmek isterse sokuyorum ağzına susuyo

aynı durum bizim için de geçerli, doktuz mama önermiyor kilo alımı iyi bezler çişli kakalı demek ki korkacak bişey yok

kızlar benim bi sorum daha olacak lohusalığım bitti benim 3 gün önce regl oldum aranızda regl olan oldumu lohusalık sonrası 3 aylık korunma iğnesi yaptırmıştım acaba ondan dolayı mı oldu yoksa normal regl mi oldum anlayamıyorum :26::26:

slm kızlar bitmiş durumdayım valla bende Gaz ve uyku bozukluğu mahvediyor bizi. Üstüne birde iştahsız bir kızım var

aynı şekilde canım gazı çıkmayınca ne yese kusuyor. Burnundan da geliyor bazen.

benimde sütüm var ama az. Bazen iki göğüs 50 cc ancak çıkıyor bazen süper oluyor tek göğüs 60 cc çıkıyor. Ne yesem içsem değişmiyor. Mama veriyorum onu ve biberonu da sevmiyor ama aç olduğuna eminim. O kadar sütle doyamazki birde benim kızımda kısa emiyor. Bu akşam doktora gideceğiz bakalım kilo almışmı en son 15 gün önce 4 kiloydu. Ufacık daha prensesimSen hiç sağdınmı canım. Sıkınca geliyor ama devamı yok benim sütümün. Biraz daha büyüsün bu süt dişinin kavuğuna yetmez...

ben röfle yaptırdım canım. Zaten depresyondayım. Öyle bakımsız bakımsız gezince daha bir fena oluyorum.

valla süper emdikten sonra 90 cc. Bende sıfır çıkıyor emdikten sonra sağarsam. Bence kızın doyuyor. Kilo alımı nasıl?

bu kızlar hep aynı altı hep açık olsun istiyorlarBenim kızımda öyle. Yaz gelsin açacağım altını doya doya tepinsin...

en son 20 günde 1 kg almıştı cnm

en son 20 günde 1 kg almıştı cnm

bizim doktor 20 günde 800 gr süper demişti. Bence gereksiz yere mama verme canım. Belli o kısa emmek ona yetiyor. Birde mama hazırlıyorum yemiyor döküyorum. Acaba dolaba koysam bozulur mu? Bütün mamayı lavabo yiyor:26:Mama vermeden de içim rahat etmiyor belki içer diye sürekli hazırlayıp döküyorum.

benim kızımda çok uyuyor normal mi acaba herkes uyumuyor diyince tedirgin oldum gece 3 gibi kalkıyor emziriyorum sütüm yetmediği için mamasını veriyorum yatıyor sabah 7.30 bazen 8.30 kadar geçen gün gece 12 de yattı sabah 7 ye kadar normal mi gündüzde uyuyor sadce acıkınca kalkıyor yarın 40 mız çıkıyor:18::18::18: ayy çok tırstım

kızlar okudum yazılanları benim sütümde var hatta akıyorda ama oğlum kilo almamış hatta bezleri çişli ve kakalıydı onunla alakası olsa benim oğlum almış olurdu sık sık emzirmekse oda sürekli vardı kim isterki ek mama vermek ama biyerde vermek zorunda kalıyorsun doymuyorsa

korkma canım her bebek farklı bence şanslısın normalde yenidoğan bebeğin günde 16.5saat uyuması lazımmış seninki normal anlıcağın

Slm kızlar.Dr geldik.Aşımızı olduk.Akıllı oğlum pek fazla aglamadı.500gr almışBoyuda 2 cm uzamışÇok şükür saglıgı iyimiş.P.tesi gününe kalça çıkıklıgı için randevu aldık.İnş. aşı ateş yapmaz bu gece.Mamayı sütün bittigi zaman kaşıkla ver dedi.Bizde aglıyor kaşıkla verince dayanamıyor sabırsızlanıyor dedik.Olsun senin gögsünü bırakmasını istemiyorsan kaşıkla vericeksin dedi.Kaynanam aradı.Dr. sütün fazlasıyla yetiyor hiç mama verme dedi dedimKonuşmayı kısa kesip kapattı telefonu.Sütümü nasıl artırabilirm diye dr. sordum.Stres yapma yeter dedi:97:

benim kızım da çok uyuyor canım ,hatta mama vermek için 3 saatte bir zorla uyandırıyoruz bazen ama biz daha bir haftalığız
senin bebeğinin kan şekeri düşme riski de yok artık ,abla olmuş
söylecek tek şey maşallah

maşallah oğluşuna canım nekadarda 500gr aldı ebrucum kaynananda pes yaniii insan mutlu olur demi amaaa

Emirin uyku düzeni güzeldi ama 3 gündür bozulmaya başladı.Gündüzleri dalamıyor uykuya.Tam gögsümde uyuor yerine yatırıyorum uyanıyor.Öyle aglaması yok ama hep mıkır mıkır mıkırdanıyor.Hep kucakta dik durmak istiyor.Ana kucagında uyuyor.Odayı boşuna aldık galibaGeceleri 2 saatte bir 3 saatte bir uyanıyor.Gece de uyumasa naparım bilmem.:18:

Bende aptamil kullanıyorum.Ama maşallah tek gögsünden 90 ml çıkıyormuşNe güzel işte niye mama veriyrsun ki.Benim sag gögsümde yok denecek kadar az oldugu için sadece gece 1 kez veriyorum.Onuda zamanla bırakmak istiyorum.Mama verme bence canım sütün varken.

maşallah oğluşuna canım nekadarda 500gr aldı ebrucum kaynananda pes yaniii insan mutlu olur demi amaaa

13 günde 500 gr almış.Sevindi kaynanam ama ona laf dokundurdugum için bozuldu.Mama vermeyin dedi dr. dedi dedimya ona laf dokundurdugum için bozulmuştur

derilerinin soyulması normal. yıkayınca daha çok kuruduğu için daha çok soyuluyor. bebek ne kadar kirlenebilir ki? bence yıkama canım. ama temizlenmesini istiyorsan silebilirsin vücudunu. sonra da derileri soyulmasın diye yağlayabilirsin bebe yağıyla. 20 günde düşmüştü benim büyük kızın göbüşü.. endişe etme canım..

oooh maş...negüzel.

ozaman uslu bebişin var canmm bizde çıktık kırk olmadan arabada gezmeyi çok seviyo benim kızım

azize bir geldin pir geldin yani canım :) maşallah topiği hareketlendirdin

ben büyük kızımda doğumdan 8 ay sonra ilk defa regl olmuştum canım..

yarım saat hadi en fazla 1 saat daha kullanılabiliyormuş canım mama. dün bir yerde tesadüfen okumuştum.. benim kardeşimin kocası içiyodu artan mamalarını, boşa gitmesin, vitamin niyetine

ay canım yat kalk şükret. maşallah bebeğine uyuması da normal, uyumaması da canım..

13 günde 500 gr almış.Sevindi kaynanam ama ona laf dokundurdugum için bozuldu.Mama vermeyin dedi dr. dedi dedimya ona laf dokundurdugum için bozulmuştur

maşallah bebeğine

Son düzenleme:
Dün evde tarttık biz de kızımı. sağlık ocağına aşıya gidene kadar bekleyemedim kıyafetleriyle 4900 geldi. 400 gr kıyafet ve bezi gelse, sanırım 4500 gr olmuş. 3400 doğmuştu. kilo almış sanki. bir nebze içim rahatladı. umarım sağlık ocağının tartısında da kilo almış çıkar. emiyor ama bazen çok kısa süre emdiği için emin olamıyorum yeterince beslenip beslenemediğinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…