bende öyleyim canım çok uzun emmiyor oğlum....onun için daha sık emmek istiyor....uzun süre emse doyurucu son sütü alır ve çabuk acıkmazdı....benim kızımda çok az süre emiyo en fazla 10bile sürmez emmesi. bide hep ıkınarak emiyo zorlanıyo ona rağmen mama vermiyom. ben çok su içiyorum canm sıvı tüketmek en önemlisiymiş emzirirken...benim kızda az emdiği için sık sık aralıklarla emziyom...ben hiç bilmem 20dk.emzireyim.
benim kızımda çok az süre emiyo en fazla 10bile sürmez emmesi. bide hep ıkınarak emiyo zorlanıyo ona rağmen mama vermiyom. ben çok su içiyorum canm sıvı tüketmek en önemlisiymiş emzirirken...benim kızda az emdiği için sık sık aralıklarla emziyom...ben hiç bilmem 20dk.emzireyim.
aynı durum bizim için de geçerli, doktuz mama önermiyor kilo alımı iyi bezler çişli kakalı demek ki korkacak bişey yokbenim kızımda çok az süre emiyo en fazla 10bile sürmez emmesi. bide hep ıkınarak emiyo zorlanıyo ona rağmen mama vermiyom. ben çok su içiyorum canm sıvı tüketmek en önemlisiymiş emzirirken...benim kızda az emdiği için sık sık aralıklarla emziyom...ben hiç bilmem 20dk.emzireyim.
slm arkadaşlar....
geçmişe çok dönemedim ama 1,2 sayfa geçmişe bakabildim....
sanırım herkesein sıkıntıları hemen hemen aynı....
gaz ve uykusuzluk en büyük sıkıntılar ....
bunlar bizdede var oğluşum dün gece çok zor uyudu....
gaz bazen çıkmayınca yoğun fışkırma şeklinde kusarak çıkıyor...
bugün kakası biraz jelimsi gibi nedeni ne olabilir böyle birşey yaşayan varmı kızlar....
belki de sütüm var ama doyurucu değildir siz neler yiyorsunuz belki de kızım kısa süreli emdiği için doymuyordur çünkü bi yerde okudum memeden gelen ilk süt su yerine geçiyomuş bebeğin susuzluğunu gidermek için bu yüzden 20 dk falan emmesini öneriyolar çünkü asıl faydalı olan son süt dedikleri emdikçe arkasından gelen sütmüş
birşey daha sorucam arkdaşlar....
emzirdiğimiz için saç boyası bitkisel olması gerekiyor ya saçını boyayan arkadaşlar hangi marka boya kullandınız:26:
saçlarım çok kötü oldu....evde boyamak istiyoum marka konusunda yaardım lütfen.....
kızlar bizim kırkımız çıkalı 5 gün oldu aynı herşey 40 çıkması koca bi yalan benceşuan zorla uyuttum hala ayağımla sallıyorum anakucağını kızım artık sütümle doymuyor sanırım ek olarak mama vermeye başladım emiyo beni en fazla 5-10 dk sonra bırakıyo memeyi kıyameti koparıyo ama bişeyi farkettim mama yediği zmn çok gazı olmuyor günde 2 defa rezene anason veriyorum sabah akşam olarak aptal aptal dolaşır oldum evin içinde kızım hep uyusun uyanmasın diye dua eder oldum uyanık olduğu zamanlarda hep ağlıyor çünkü bi altını açınca susuyor biraz da çingenelik var benim kzımda şımarık babası gibi hep ilgi istiyo ne de olsa balık burcu mama veren arkadaşlar hangi marka mama kullanıyorsunuz ben milupa aptamil aldım ama bazıları kabızlık yaptğını söylüyor mama vermeden kızımı nasıl doyurcam ben sütüm var yok değil emdikten sonra sağıyorum bi göğüsten 90 ml süt çıkıyo ama bu gidişle stresten o da gidecek offf yaaa
canmm yaa sütün geliyosa sıkınca vardır...mama verenler genelde sütü çoook az geliyomuş memeyi sıkınca. senin bebişin kilo alıyosa süt yetiyo demek...gaz olmasın diye mama verme bance.
en sağlıklı anne sütügazda yapsa olsun...sen emzirmeye devam et.
mamalar bazı bebeklere yaramıyo kabızlık yapıyo bebek yine ağlıyo kaka yapamıyo diye...
benim kızda aynı canmm...uyanık olduğunda ağlıyo ıkınıyo hep bu şekilde...bi altını açınca sakin duruyo:)
slm kızlar bitmiş durumdayım valla bendeGaz ve uyku bozukluğu mahvediyor bizi. Üstüne birde iştahsız bir kızım var
aynı şekilde canım gazı çıkmayınca ne yese kusuyor. Burnundan da geliyor bazen.
benimde sütüm var ama az. Bazen iki göğüs 50 cc ancak çıkıyor bazen süper oluyor tek göğüs 60 cc çıkıyor. Ne yesem içsem değişmiyor. Mama veriyorum onu ve biberonu da sevmiyor ama aç olduğuna eminim. O kadar sütle doyamazki birde benim kızımda kısa emiyor. Bu akşam doktora gideceğiz bakalım kilo almışmı en son 15 gün önce 4 kiloydu. Ufacık daha prensesimSen hiç sağdınmı canım. Sıkınca geliyor ama devamı yok benim sütümün. Biraz daha büyüsün bu süt dişinin kavuğuna yetmez...
ben röfle yaptırdım canım. Zaten depresyondayım. Öyle bakımsız bakımsız gezince daha bir fena oluyorum.
valla süper emdikten sonra 90 cc. Bende sıfır çıkıyor emdikten sonra sağarsam. Bence kızın doyuyor. Kilo alımı nasıl?
bu kızlar hep aynı altı hep açık olsun istiyorlarBenim kızımda öyle. Yaz gelsin açacağım altını doya doya tepinsin...
en son 20 günde 1 kg almıştı cnm
benim kızımda çok uyuyor normal mi acaba herkes uyumuyor diyince tedirgin oldum gece 3 gibi kalkıyor emziriyorum sütüm yetmediği için mamasını veriyorum yatıyor sabah 7.30 bazen 8.30 kadar geçen gün gece 12 de yattı sabah 7 ye kadar normal mi gündüzde uyuyor sadce acıkınca kalkıyor yarın 40 mız çıkıyor:18::18::18: ayy çok tırstım
korkma canım her bebek farklı bence şanslısın normalde yenidoğan bebeğin günde 16.5saat uyuması lazımmış seninki normal anlıcağın
ay ne bileyim herkes uyumuyor diyince korktum karnı tok olduğu müdetçe problemi yok uyku konusunda
benim kızımda çok uyuyor normal mi acaba herkes uyumuyor diyince tedirgin oldum gece 3 gibi kalkıyor emziriyorum sütüm yetmediği için mamasını veriyorum yatıyor sabah 7.30 bazen 8.30 kadar geçen gün gece 12 de yattı sabah 7 ye kadar normal mi gündüzde uyuyor sadce acıkınca kalkıyor yarın 40 mız çıkıyor:18::18::18: ayy çok tırstım
Slm kızlar.Dr geldik.Aşımızı olduk.Akıllı oğlum pek fazla aglamadı.500gr almışBoyuda 2 cm uzamış Çok şükür saglıgı iyimiş.P.tesi gününe kalça çıkıklıgı için randevu aldık.İnş. aşı ateş yapmaz bu gece.Mamayı sütün bittigi zaman kaşıkla ver dedi.Bizde aglıyor kaşıkla verince dayanamıyor sabırsızlanıyor dedik.Olsun senin gögsünü bırakmasını istemiyorsan kaşıkla vericeksin dedi.Kaynanam aradı.Dr. sütün fazlasıyla yetiyor hiç mama verme dedi dedim Konuşmayı kısa kesip kapattı telefonu. Sütümü nasıl artırabilirm diye dr. sordum.Stres yapma yeter dedi:97:
Dün kızımın kırkı çıktı sağolsun kutlamasını sabah 8.30 dan akşam saat 10.300 a kadar uyumayarak yaptı.Kızlar ciddi biçimde tırlatmak üzereyim.Kızım gündüzleri uyumuyor.Dün gecede annem ile ancak çingene salıncağı yaparak uyutabildik.Ayakta sallama ,memede uyuma,kucakta gezme 2 haftadır denediğimiz yöntemlerde artık işe yaramıyor.Gündüz uyuyup dinlenemedğim için de zombiye dönmüş durumdayım.2 kişi birkı zıma yetemiyoruz.
Kızımın 20 günlük halini arar oldum.Sizde durumlar nasıl bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz?
kızlar bizim kırkımız çıkalı 5 gün oldu aynı herşey 40 çıkması koca bi yalan benceşuan zorla uyuttum hala ayağımla sallıyorum anakucağını kızım artık sütümle doymuyor sanırım ek olarak mama vermeye başladım emiyo beni en fazla 5-10 dk sonra bırakıyo memeyi kıyameti koparıyo ama bişeyi farkettim mama yediği zmn çok gazı olmuyor günde 2 defa rezene anason veriyorum sabah akşam olarak aptal aptal dolaşır oldum evin içinde kızım hep uyusun uyanmasın diye dua eder oldum uyanık olduğu zamanlarda hep ağlıyor çünkü bi altını açınca susuyor biraz da çingenelik var benim kzımda şımarık babası gibi hep ilgi istiyo ne de olsa balık burcu mama veren arkadaşlar hangi marka mama kullanıyorsunuz ben milupa aptamil aldım ama bazıları kabızlık yaptğını söylüyor mama vermeden kızımı nasıl doyurcam ben sütüm var yok değil emdikten sonra sağıyorum bi göğüsten 90 ml süt çıkıyo ama bu gidişle stresten o da gidecek offf yaaa
maşallah oğluşuna canımnekadarda 500gr aldı ebrucum kaynananda pes yaniii insan mutlu olur demi amaaa
13 günde 500 gr almış.Sevindi kaynanam ama ona laf dokundurdugum için bozuldu.Mama vermeyin dedi dr. dedi dedimya ona laf dokundurdugum için bozulmuştur
merhaba sevgili annecikler ve tatlı bebişleri:)evde bir bebek olması muhteşem bir şeymiş ya Allahım bütün bebişleri korusun eksikliklerini ve acılarını göstermesin inşallah.biz de 11 günlük olduk bugün göbişimiz hala düşmedi doktor göbek düşmeden yıkamayın demişti ama ben sanırım bugün yıkayacağım artık..kıyamam yavrumun karnı ayakları falan soyuluyor://sizler ne yapmıştınız bu durumda?
oooh maş...negüzel.
ozaman uslu bebişin var canmmbizde çıktık kırk olmadan arabada gezmeyi çok seviyo benim kızım
kızlar benim bi sorum daha olacak lohusalığım bitti benim 3 gün önce regl oldum aranızda regl olan oldumu lohusalık sonrası 3 aylık korunma iğnesi yaptırmıştım acaba ondan dolayı mı oldu yoksa normal regl mi oldum anlayamıyorum :26::26:
bizim doktor 20 günde 800 gr süper demişti. Bence gereksiz yere mama verme canım. Belli o kısa emmek ona yetiyor. Birde mama hazırlıyorum yemiyor döküyorum. Acaba dolaba koysam bozulur mu? Bütün mamayı lavabo yiyor:26:Mama vermeden de içim rahat etmiyor belki içer diye sürekli hazırlayıp döküyorum.
13 günde 500 gr almış.Sevindi kaynanam ama ona laf dokundurdugum için bozuldu.Mama vermeyin dedi dr. dedi dedimya ona laf dokundurdugum için bozulmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?