2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy kıyamam
durabiliyor musun yanında kan alınırken
ben dün topuk kanında alt kata indim ağlarsa duymayayım diye

yok canım bakamıyorum ama mecburen durdum ikincisinde doktorun odasında alındı çok ağlıyor birde elden alınınca acıyor yaaa allahtan emince geçiyor ağlaması

inşallah büyümüştür canım

yok canım bakamıyorum ama mecburen durdum ikincisinde doktorun odasında alındı çok ağlıyor birde elden alınınca acıyor yaaa allahtan emince geçiyor ağlaması

buna da şükret canım bak emince susuyor diyorsun
benim kızım da dün ağladı hemşireler beni çağırmış emzirmem için ama yok
arabaya koştuk ,termostan biberona su koyduk ,su da sıcakmış soğutmaya uğraştık
ağladı bebeğim beklerken hep

Son düzenleme:
canım çok sağol içim rahatladı canım yaa. bende şimdiden onun derdine düşmüştüm.

canım benim kızımda aynı hemen emziriyorum. hemşirelerde diyor zaten hemen emzir annesi diye.

sağol canım amin inşallah büyümüştür.
çok zor canım yaa. Allah yardımcın olsun. ama bi dahaya sende biberonla gidersin annesi sorun olmaz. hemencecik tıkıştırırsın ağzına

sağol canım amin inşallah büyümüştür.
çok zor canım yaa. Allah yardımcın olsun. ama bi dahaya sende biberonla gidersin annesi sorun olmaz. hemencecik tıkıştırırsın ağzına

ben artık termos ,mama ve biberon üçlüsüyle yaşamaya alışmalıyım
azcık olan sütüm de gitti sayılır
biberon yanımızdaydı canım ama işte mama taze olsun ,suyu sıcak olsun derken böyle oldu
bir de termosumuz kocamandı sürahi kadar
iyi ki sırt çantası almışım bebek eşyaları için

napıcaksın canım boşver senin kuzunda öyle susuyorsa sende öyle yapıcaksın mecburen

akıllı kadınsın kız. canım kısmet kızın sağlıklı olsunda canım. önemli olan o.

kızlar showtv de gaz ve kolik ağrılarını anlatıyolar:44:

canım ne dediler. ben şimdi gördüm mesajı. önemli bilgiler verdilerse bizi de bilgilendirsen süper olur....

valla ben kan görünce bayılan insan. kızımı yalnız bırakmamak için topuk kanı alınırken yanındaydım. iş başa düşünce........aklıma gelince bile içim ürperiyor. o ağladı ben ağladım hiç elini bırakmadım. babası ayrı ağladı. offffff offfffffffffffff

kızlar kriz geçirecem az kaldı. sabah 9dan beri kızım hiç uyumadı nerdeyse. kucağımda emerken uyuyor yatırıyorum ağlamaya başlıyor. çıldıracam yaaa. 40 falan değil bence bu hep sürecek

kızlar kriz geçirecem az kaldı. sabah 9dan beri kızım hiç uyumadı nerdeyse. kucağımda emerken uyuyor yatırıyorum ağlamaya başlıyor. çıldıracam yaaa. 40 falan değil bence bu hep sürecek

aynen canım benim kızımda 2gündür hastaneden çıktığımızdan beri kucağımda emerken uyuyor yatağına yatırıyorum ağlayarak basıyor yaygarayı neyapacağımı bilemiyorum 3gün kırkımız çıkalı eskiden gündüzleri uyandıramıyordum emsin diye ben nazar ettim galiba şimdi negece uyuyor nede gündüz bende kafayı yiyenlerdenim

canım benim kızım hep böyleydi. ama gündüz en azından aralıklıda olsa toplamda 2 3 saat duruyordu çok azda olsa. ama son 3 gündür gündüz gece hep böyle. delirmeme az kaldı yani.

kızım uyudu uyudu 12 olunca uyandı. nedeeeen? çünkü 3 e kadar uyanık durup annesinin bütün enerjini ve sabrını tüketmesi gerek. oysaki bütün sabrımı ve enerjimi ablası tüketmişti.. paylaşmayı öğrenmeleri gerekecek.. bana da bir pay ayırırlar umarım

Son düzenleme:
canım benim kızım hep böyleydi. ama gündüz en azından aralıklıda olsa toplamda 2 3 saat duruyordu çok azda olsa. ama son 3 gündür gündüz gece hep böyle. delirmeme az kaldı yani.

benim gündüzleri uyuyordu geceleri uyanıktı ama geçen hafta hastaneye yattığımızdan bu yana gündüzde uyumuyor illa memede uyuyacak herkes o ne güzel gündüzleri uyuyor şimdi gündüzde uyumuyor artık 1yıl böyle gider diyolar şuanda bile uyanık annemin kucağında beni çağırıyor öpüyorum sizleri ve meleklerinizi iyi geceler bol oturmalar biz nöbetteyiz yine

sultancım canım ya... senin kız da mı öyle?oyy oyy... ben de tırlatmak üzereyim ya,hakkımızda hayırlısı..

güle güle canım. ben tek başımayım amaaaa.
sultancım canım ya... senin kız da mı öyle?oyy oyy... ben de tırlatmak üzereyim ya,hakkımızda hayırlısı..

sorma canım yaaa. amin canım amin. hayırlısı olsun bide bol bol sabrımız olsun. ya o kadar çok ağlıyorki bide boş yere sebepsiz. bugün gazımı var dedim gaz ilacı bile kullandım ama yok yok yok. sebep yok. keyfi yapıyor sanki yaaaa. bazen dayanamıyorum o ağladıkça bende başlıyorum ağlamaya. bide gece uyumuyor diyince herkes doymuyormu diyor. ya gündüz böyle yapmıyor en azından kucağımda susuyor bu kadar emmekte istemiyor. ama gece sanki bişeyler oluyor yaaa. Allah hepimizin yardımcısı olsunnn. aklımızı korusun.

allah hepimize sabır versin zor valla. zombi gibiyim şimdi. artık uykusuzluğa o kadar alıştım ki uyuyamıyorum da...........

slmm kızlar..burcucum bızde 22 gunlukken yaptırdık bılıyorsun ama enım bıldıgım yenı dogan sunnetı 2 ayay kadar oluyor 2. aydan sonra bayıltılıyor dedıler bızede.bızıde dogan hast. yaptıkdık efeyıde orda yaptırmıstım bashekım genel cerraha yaptırdık bıde bızde teramısın kulanıyoruz fakat bıde 1 numara buyuk bez kullandık ıste haftaya kntrolu var ama bızımde gectı saıyılır.ama sunnet cok öncesınde bazı tahlıller ıcın kan alınıyor 2 tup orda cok agladım kızlar cunku 2 erınden deıldıler bebgımın ellerını...

bıde ebrucum sutu mılupanın stell tea sıı helva ve tahın pekmez keten tohumu ve bal karıstırıp yyıyorum bence arttırıyor .. bıde kızlar hepatıt b asısı ates fln yapmıyor ben e tanıdıgım kımsede yapmamıstı..sımdılık bı kadar hepınızı cok opuyorum..

kızlar normalmiş daha yeni doktora sordum az kaldı sabredicez malesef umzarım tez zamanda geçicek bugünlerde...anneci olcaklar sanırım :26::26:

allah hepimize sabır versin zor valla. zombi gibiyim şimdi. artık uykusuzluğa o kadar alıştım ki uyuyamıyorum da...........
amin canım amiiiiiiiiin. bende öyle gözlerim çöktü artık. ama artık 1 2 saat bile yetiyor. ben bile inanamıyorum kendime. maşallah diyelim hepimize kızlar. İnşallah hasta falan olmadan bu süreci atlatırız kolaylıkla.

sünnetiniz hayırlı olsun canım. damatlığınıda gör inşallah. aşı için verdiğin bilgiyede teşekkür ederim. stell tea bende içiyorm. günde iki bardak. keten tohumunu bende duydum. helvayıda damla söylemişti. yinede sağol canım.

gunaydın ve de iyi pazarlar sevgili annecikler.

sanada günaydın emelciğimmm. kuzucuk nasıl uyuyormu inşallah.
biz bugün kızımızı yıkadık ilk defa tek başımıza. çok güzel yaaa.

kızlar normalmiş daha yeni doktora sordum az kaldı sabredicez malesef umzarım tez zamanda geçicek bugünlerde...anneci olcaklar sanırım :26::26:

canım bende sormuştum hem sağlık ocağına hemde bebek doktoruna normal demişlerdi banada. 40 diyorlardı iki doktorda ama gördüğüm kadarıyla oda hayalmiş damlacığım. ama inşallah emeklerimiz boşa gitmezde anneci olurlar. mert nasıl canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…