2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız sizin bebişler anneci olsunlar demi ama bizimki anneci olursa gelini düşünemiyorummertte iyi anneannesinde oyalıyor..elif eylülde mis kokmuştur koklarsın yerimize

Slm kıslarr ben çok kötüyüm ya yavrumun iyesini batırmışımm kemikleri batmış yanii düzgün tutamamışım 1 gün boyunca 10 dk uyudu uyandıı gözümün şiçine baka baka ağladı yavrum onunla birlikte bende tabii
saolsun komşum düzeltti yavrum ondan sonra mışıl mışıl uyuduu tabi kıslar 40 çıkınca da hiç bişi değişmedi

Geçmiş olsun canım ama bunu nasıl anladınız?

kız sizin bebişler anneci olsunlar demi ama bizimki anneci olursa gelini düşünemiyorummertte iyi anneannesinde oyalıyor..elif eylülde mis kokmuştur koklarsın yerimize
kokladım bile teyzesi. sende merti kokla yerime.

geçmiş olsun canım. nasıl anladıki. ilk defa duydum yaaa.

geçmiş olsun canım cidden nasıl anladın o nasıl oluyor:26::26:

kızlar kriz geçirecem az kaldı. sabah 9dan beri kızım hiç uyumadı nerdeyse. kucağımda emerken uyuyor yatırıyorum ağlamaya başlıyor. çıldıracam yaaa. 40 falan değil bence bu hep sürecek

Bebeklerimizi beşiklerine koyduğumuzda uyuduğu günleri de görecek miyiz?:26:

Senin durumunda zor canım yaa..

Kızlar benim kızım uyku modunda ellerini havaya kaldırıp uyuyor. Korktuğu Ses duyduğunda da ellerini oynatıp sıçrıyor sizde de oluyor mu*

Geçmiş olsun canım ama bunu nasıl anladınız?

kokladım bile teyzesi. sende merti kokla yerime.

geçmiş olsun canım. nasıl anladıki. ilk defa duydum yaaa.

geçmiş olsun canım cidden nasıl anladın o nasıl oluyor:26::26:
saolun kıslarr
sırt üztü yatırdı canım sağ eli sol topuğa sol eli sağ topuğa değdirmeye çalıştı bizimkiler de 1 karış mesafe vardıı sırtına hafif hafif masaj yaprıı ve en son yaptığında değiyorduu yavrum ondan sonraa kendini öle bi bıraktıki hemen uyudu çok şükür şimdide iyi
Kızlar benim kızım uyku modunda ellerini havaya kaldırıp uyuyor. Korktuğu Ses duyduğunda da ellerini oynatıp sıçrıyor sizde de oluyor mu*

bizdede oluyor canımm ya

Son düzenleme:
kızlar size üzücü bir haberim var. Rutin muayenede kızımın kalbinde delik olduğunu öğrendik. Herhangi bi şikayetide yoktu üstelik. kilo alımı sağlığı herşey yerinde ( doktor kendiliğinden kapanabilir üzülecek birşey yok dedi. ama benim içim rahat değil yarın hacettepe kardiyolojiye götürcem kızımı. yüzüne her baktığımda ağlayasım geliyo (((((( lütfen dua edin delik kapansın. KApanmasa bile anjiyo ile kapatıyolarmış çok basitmiş. Zor günler benim için. Tek tesellim emziriyo olmam inşallah üzüntüden sütüm kesilmez çok korkuyorum.

slm kızlar...herkeze iyi pzarlar.kızçem uyuyoken bi bakıyım dedim...anlaşılan herkez aynı uykusuz yorgun tırlatmak üzere bendeeeeeeeeeeeeee öyleyim nasıl dayanır bu bebekler uykusuzluğa ve ağlamaya...bi başlıyo benimki ne kucak fayda ediyo ne sallamak :26: Allahtan şimdi uyuyo
yarın kısmetse tam 1,5 ayımız bitiyo diyolar bazı bebeklerde gaz 3ay sürermiş bazılarında 6ay bakalım bizim neka sürcek bu gazımız:26: ne ilaç fayda ediyo nede gaz çayları hepsi boş...

tatlım merttede oluyor sıçrıyor birden

sibelcim çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah kendiliğinden geçer annesi güzel haberlerini bekliyoruz yarın mutlaka yaz emi buraya

canım benim korkma Allah'ın izniyle düzelir inşallah..bak eylülün bebeği muhammettede var demişlerdi ve muhammetinki küüçülmeye başlamıştı en son aradığımda emzirmen çok önemli sıksık emzir.ağlatmamaya çalış geçecek göreceksiin
ben o hareketi 2.günden beri her gün her yağlamamda yapıyorum eli ile ayaklarına dokunduktan sonra hatta güzelce bir pırt yapıyo ooohhh keyfiimz yerine geliyo

inşallah çok uzamadan geçer bu sıkıntıların...benim oğluşum çok ağlamıyo çok şükür ama bu sabah babası 2 saat kadar baktı bende uyudum uyandığımda gözünden yaşgelmişti çok üzüldüm uyuduğuma bin pişman oldum..

kızlar oğluşumuzu sünnet ettireceğiz inşallah karar verdik babasınıda ikna ettim inşallah enfeksiyon kaptırmadan ve oğluşumu çok üzmeden atlatırız bu konuyu da...

kızlar oğluşumuzu sünnet ettireceğiz inşallah karar verdik babasınıda ikna ettim inşallah enfeksiyon kaptırmadan ve oğluşumu çok üzmeden atlatırız bu konuyu da...
birde biz yaptırsak ama genel cerrah bile yapmıyormuş doğum yaptığım hastanede :26::26:üzülmez annesi aslında şimdi olması çok daha iyi
haber veririm Damlacım

ırmak bebişle dualarımız

kızlar benim karnım sanki yanmış gibi denize gitmişimde iğrenç görünümde siizinde öylemi:26::26:

Çok geçmiş olsun canım. Doktor üzülecek bişey yok dediyse üzme kendin,bak ne güzel emziriyorsun da..İnşallah geçicek tez zamanda. İyi haberlerini bekliyoruz..

birde biz yaptırsak ama genel cerrah bile yapmıyormuş doğum yaptığım hastanede :26::26:üzülmez annesi aslında şimdi olması çok daha iyi

ırmak bebişle dualarımız
zaten damlacım çocuk cerrahı yapıyo genel cerrah değil..çocuk cerrahı da her hastanede yok..mesela ben doğumu medicana da yaptım orda yoktu dışardan getirtiliyor dediler bize şimdi acıbademe gidiyoruz orasıda 1500 dediler bakalım birkaç yerle daha görüşeceğiz..
kızlar benim karnım sanki yanmış gibi denize gitmişimde iğrenç görünümde siizinde öylemi:26::26:

benimkindede kahverengi çizgi çok çirkin duruyo çatlaklar belli oluyo falan ama geçen gün bir kadınla tanıştım sırf zayıflama hapı kullanmak ve biranönce çatlaklardan kurtulmak için bebeğini hiç emzirmemiş :44: çok şaşırmıştım..sanırım emzirirken bişey yapılmıyo dedim bende kendi kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…