- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
bende çoook merak ediyorum inan.Bebeklerimizi beşiklerine koyduğumuzda uyuduğu günleri de görecek miyiz?:26:
Senin durumunda zor canım yaa..
evet canım oluyor. normalmiş bende araştırdımKızlar benim kızım uyku modunda ellerini havaya kaldırıp uyuyor. Korktuğu Ses duyduğunda da ellerini oynatıp sıçrıyor sizde de oluyor mu*
evet mora refleksi canım bende bakmıştım internetten.evet aridna mora refleksi deniyor ona doktor sormuştu oluyor mu diye yani olması gerek sağır bebeklerde olmayan bir refleks sanırım
canım bende duymuştum kapanabildiğini. inşallah bişey olmaz canım kendiliğinden hemencecik kapanır. söylemesi kolay biliyorum ama canım üzülmemeye çalış. bebeğin iyileşecek merak etme üzüntüden sütün azalmasın Allah korusunkızlar size üzücü bir haberim var. Rutin muayenede kızımın kalbinde delik olduğunu öğrendik. Herhangi bi şikayetide yoktu üstelik. kilo alımı sağlığı herşey yerinde( doktor kendiliğinden kapanabilir üzülecek birşey yok dedi. ama benim içim rahat değil yarın hacettepe kardiyolojiye götürcem kızımı. yüzüne her baktığımda ağlayasım geliyo (((((( lütfen dua edin delik kapansın. KApanmasa bile anjiyo ile kapatıyolarmış çok basitmiş. Zor günler benim için. Tek tesellim emziriyo olmam inşallah üzüntüden sütüm kesilmez çok korkuyorum.
kızlar oğluşumuzu sünnet ettireceğiz inşallah karar verdik babasınıda ikna ettim inşallah enfeksiyon kaptırmadan ve oğluşumu çok üzmeden atlatırız bu konuyu da...
zaten damlacım çocuk cerrahı yapıyo genel cerrah değil..çocuk cerrahı da her hastanede yok..mesela ben doğumu medicana da yaptım orda yoktu dışardan getirtiliyor dediler bize şimdi acıbademe gidiyoruz orasıda 1500 dedilerbakalım birkaç yerle daha görüşeceğiz..
benimkindede kahverengi çizgi çok çirkin duruyoçatlaklar belli oluyo falan ama geçen gün bir kadınla tanıştım sırf zayıflama hapı kullanmak ve biranönce çatlaklardan kurtulmak için bebeğini hiç emzirmemiş :44: çok şaşırmıştım..sanırım emzirirken bişey yapılmıyo dedim bende kendi kendime
bende çoook merak ediyorum inan.
evet canım oluyor. normalmiş bende araştırdım
evet mora refleksi canım bende bakmıştım internetten.
canım bende duymuştum kapanabildiğini. inşallah bişey olmaz canım kendiliğinden hemencecik kapanır. söylemesi kolay biliyorum ama canım üzülmemeye çalış. bebeğin iyileşecek merak etme üzüntüden sütün azalmasın Allah korusun
hayırlı olsun canım. hadi bakalım darısı kaynana olmana. ama iyi kaynana
enfeksiyon kaptırmadan atlatırım inşallahilahi sultan kaynanadan çok çektin sen canım benim ama dediğim gibi toplu dua edelim istersen senin kaynanaya.zaten ben önceden de demiştim kızlar oğluşumu eşimden bile kıskanıyorum yarın birgün geline kötü davranmaya kalkışırsam beni uyarın diye
:44::44:bana doktorum genel cerrah yapıyor dedi özlemcim :44::44::44:hatta annemlerede sordum genel cerrah yapar dediler o kahverengi çizgi bendede var geçer diyorlar ama bakalım geçicekmi acep benim çatlamadığı için bukonuda şanslıyım sanırım
ilahiii özlemcimbenden iyi kaynana olur ama demedi demeyin
oyyyy ne manada söyledin anlamadım uykusuzluk beynimi durdurdu ama umarım iyi manada demişsindir.yoksa 30 yıl sonra başka bir mart anneleri topiğinde gelinin senden dert yanıyo olur bak..ben kötü kaynana olmak istemiyorum hatta elimden gelse de içbişeylerine karışmayan herzaman destekleyen biri olsam çünkü ben gelini üzersem o da benim oğluşumu üzer
damlacım benimde karnım sen gibi yaaaa...hiç beyenmiyom
kahverengi gibi bi acayip...oğlumda hiç böle değildi.
valla olur mu olur yıllar çabucak geçer baksana doğum yapalı 1 ayı geçti ben anlamadım ne ara geldi geçti günler hemde uykusuz kalmama rağmen yarın birgün büyüyünce çok daha çabuk geçer günlerdediklerine dedim ilahi canım güldürdün beni oyüzden dedimhaklsın burda beni çekiştiren bir gelin görsem ne komik olur
posedion hadi hayırlı olsun canmm...en güzeli böle bebekken sünnet...geçip gidiyo.
bezin içinde daha çabuk iyileşirmiş.
valla olur mu olur yıllar çabucak geçer baksana doğum yapalı 1 ayı geçti ben anlamadım ne ara geldi geçti günler hemde uykusuz kalmama rağmen yarın birgün büyüyünce çok daha çabuk geçer günlersonra gelinlerin nickini öğğreniriz burdan takip ederiz yazdıklarını ayy ne dedikodu yaparız ama yok benim gelin şunu dedi falan diye
inşallah canım kısa zamanda iyileşir.sen oğlunu kaç yaşındayken sünnet ettirdin ki?
özlemcim bizde 2011 mart kayınvalideleri diye topik açarız demi amagelinleri ve damatları çekiştiririz
ayy inşallah o günleri görürüz artık emekli olmuş gözleri katarakt olmuş bir mesajı yarım saatte yazar otururuz ama belki o zamana kadar görüntülü forum olur belki ve biz böyle yüzümüzü kameeraya yapıştırır konuşuruzgelinlerin damatların elimizden çekecekleri çok gübü geldi bana şimdi
kızlar size üzücü bir haberim var. Rutin muayenede kızımın kalbinde delik olduğunu öğrendik. Herhangi bi şikayetide yoktu üstelik. kilo alımı sağlığı herşey yerinde( doktor kendiliğinden kapanabilir üzülecek birşey yok dedi. ama benim içim rahat değil yarın hacettepe kardiyolojiye götürcem kızımı. yüzüne her baktığımda ağlayasım geliyo (((((( lütfen dua edin delik kapansın. KApanmasa bile anjiyo ile kapatıyolarmış çok basitmiş. Zor günler benim için. Tek tesellim emziriyo olmam inşallah üzüntüden sütüm kesilmez çok korkuyorum.
arkadaşım normal demişti ama gördükçe sinirim bozuluyor azizecim çabucak geçsin yaaaaa o görüntü
eee teknoloji baya gelişmiş olur cidden ozamana kadar ben çıkıyorum kızlar bebişlere ve kendinize iyi bakın bizimki ağlıyor
canım benim çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin lütfen bu kadar üzülme benimde görümcemin bebeğinin kalbi delikti maşalh şimdi 3 yaşında delik falan çoktan kapandı canımm senin quzununkide kapanacak canımkızlar size üzücü bir haberim var. Rutin muayenede kızımın kalbinde delik olduğunu öğrendik. Herhangi bi şikayetide yoktu üstelik. kilo alımı sağlığı herşey yerinde( doktor kendiliğinden kapanabilir üzülecek birşey yok dedi. ama benim içim rahat değil yarın hacettepe kardiyolojiye götürcem kızımı. yüzüne her baktığımda ağlayasım geliyo (((((( lütfen dua edin delik kapansın. KApanmasa bile anjiyo ile kapatıyolarmış çok basitmiş. Zor günler benim için. Tek tesellim emziriyo olmam inşallah üzüntüden sütüm kesilmez çok korkuyorum.
ay canımm bu gaz mahvetti bebikleriislm kızlar...herkeze iyi pzarlar.kızçem uyuyoken bi bakıyım dedim...anlaşılan herkez aynı uykusuz yorgun tırlatmak üzerebendeeeeeeeeeeeeee öyleyim nasıl dayanır bu bebekler uykusuzluğa ve ağlamaya...bi başlıyo benimki ne kucak fayda ediyo ne sallamak :26: Allahtan şimdi uyuyo
yarın kısmetse tam 1,5 ayımız bitiyodiyolar bazı bebeklerde gaz 3ay sürermiş bazılarında 6ay bakalım bizim neka sürcek bu gazımız:26: ne ilaç fayda ediyo nede gaz çayları hepsi boş...
oyy maşalahh canım yaakızlar oğluşumuzu sünnet ettireceğiz inşallah karar verdik babasınıda ikna ettim inşallah enfeksiyon kaptırmadan ve oğluşumu çok üzmeden atlatırız bu konuyu da...
canım bende göbek kalmadı karnımda eski haline döndü ama bacaklar iğrençç çatlaklarrrrrrrrrrkızlar benim karnım sanki yanmış gibi denize gitmişimde iğrenç görünümde siizinde öylemi:26::26:
annem hep söyler de inanmazdm . ben de herhangi bir şekilde boynuna sırtın zarar vereceğim diye korkuyorum.Slm kıslarr ben çok kötüyüm ya yavrumun iyesini batırmışımm kemikleri batmış yanii düzgün tutamamışım 1 gün boyunca 10 dk uyudu uyandıı gözümün şiçine baka baka ağladı yavrum onunla birlikte bende tabii
saolsun komşum düzeltti yavrum ondan sonra mışıl mışıl uyuduu tabi kıslar 40 çıkınca da hiç bişi değişmedi
canım tüm bebekler yaparmış. o nedenle kundaklayarak uyut. rahat eder bebiş.Kızlar benim kızım uyku modunda ellerini havaya kaldırıp uyuyor. Korktuğu Ses duyduğunda da ellerini oynatıp sıçrıyor sizde de oluyor mu*
geçmiş olsun canım evet ne olur ne olmaz götür sen bir daha doktora. iyi haberlerini bekliyoruzkızlar size üzücü bir haberim var. Rutin muayenede kızımın kalbinde delik olduğunu öğrendik. Herhangi bi şikayetide yoktu üstelik. kilo alımı sağlığı herşey yerinde( doktor kendiliğinden kapanabilir üzülecek birşey yok dedi. ama benim içim rahat değil yarın hacettepe kardiyolojiye götürcem kızımı. yüzüne her baktığımda ağlayasım geliyo (((((( lütfen dua edin delik kapansın. KApanmasa bile anjiyo ile kapatıyolarmış çok basitmiş. Zor günler benim için. Tek tesellim emziriyo olmam inşallah üzüntüden sütüm kesilmez çok korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?