ilahiii özlemcimbenden iyi kaynana olur ama demedi demeyin
valla olur mu olur yıllar çabucak geçer baksana doğum yapalı 1 ayı geçti ben anlamadım ne ara geldi geçti günler hemde uykusuz kalmama rağmen yarın birgün büyüyünce çok daha çabuk geçer günlersonra gelinlerin nickini öğğreniriz burdan takip ederiz yazdıklarını ayy ne dedikodu yaparız ama yok benim gelin şunu dedi falan diye
inşallah canım kısa zamanda iyileşir.sen oğlunu kaç yaşındayken sünnet ettirdin ki?
evet parmaları kapatma reeksimasaj yaparken ben de fakettim.Benim kız da ellerini kundaklayınca hiç hoşlanmıyor. uğraşa uğraşa kollarını dışarı çıkarıyor ondan sonra uykuya devam ediyor.
çok güzel bi refleksi daha var çocukalrımızın. ayak tabanında parmakların bittiği yerin ortasına parmağınızı koyunca ayak parmaklarını kapatıyolar. çok şirin oluyo ayakları o zaman. tabi büyüdükçe bu refleksler kayboluyomuş..
benim kuzucuğumda da var canım. deri değişiminden kaynaklanıyor diye biliorum ............kızlar bebeğimin yüzü sivilce sivilce oldu ya. 1 gün duruyo geçiyolar, ertesi gün başka yerlerde çıkıyorlar. sizde de oluyor mu? ne yapmalıyım geçmesi için? bir de kaşlarının dibinde kabuk kabuk bişiler var, konak gibi. dün sildim bebe yağıyla. bugün daha kötü olmuş. bir de o bölgelerde de fısır fısır bişiyler çıkmış. ne olabilir bunlar?
evet parmaları kapatma reeksimasaj yaparken ben de fakettim.
benim kuzucuğumda da var canım. deri değişiminden kaynaklanıyor diye biliorum ............
kızlar bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.
enm bebişde ayaklarını titretiyor altını filan değiştirirken. bu da reflekslerle alakalı di mi? sizin bebierde yapyor mu
kızlar bebeğimin yüzü sivilce sivilce oldu ya. 1 gün duruyo geçiyolar, ertesi gün başka yerlerde çıkıyorlar. sizde de oluyor mu? ne yapmalıyım geçmesi için? bir de kaşlarının dibinde kabuk kabuk bişiler var, konak gibi. dün sildim bebe yağıyla. bugün daha kötü olmuş. bir de o bölgelerde de fısır fısır bişiyler çıkmış. ne olabilir bunlar?
gökçen gecmişolsun canım...
telefonda konusmustuk seninle gecen hafta.. bnm kızımın da 6.gunde düştü gobişi ve sonraki 10 gun boyunca damla damla kanadı... biz hemotoloji uzmanına gıttık ve cesitli kan testleri yapıldı 3 tup kan alındı...ama cok sukur degerler iyi cıktı.dr kanama dewam ederse tekrar testler yapılacak dedi ama şimdi durdu cok sukurrr...
bence melisa iyidir,uzulme normal yani...yinede içim rahat etsin dersen sen de gidebilirsin dr.a...
İyi akşamlar arkadaşlar,
melisanın göbeği çok erken düşmüştü 4.gününde. ertesi gün doktor kontrolü vardı doktor temizledi ve erken düşmesi normal demişti.herşey yolundaydı gün aşırı da banyo yaptırdık.
Dün gece emzirmek için kalktığımda atletinde bir damla kan gördüm biraz kanamış çok panik oldum eşim falan normal dediler ama benim içim rahat etmiyor bugün de bir sürü işimiz vardı yarın 2.hafta kontrolümüz olduğundan yarın doktora soracağım umarım herhangi bir olumsuzluk çıkmaz.
siz de böyle bişey oldu mu?
kızlar bebeğimin yüzü sivilce sivilce oldu ya. 1 gün duruyo geçiyolar, ertesi gün başka yerlerde çıkıyorlar. sizde de oluyor mu? ne yapmalıyım geçmesi için? bir de kaşlarının dibinde kabuk kabuk bişiler var, konak gibi. dün sildim bebe yağıyla. bugün daha kötü olmuş. bir de o bölgelerde de fısır fısır bişiyler çıkmış. ne olabilir bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?