2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne varsa eskilerde var canım yaa
canım benim bebeişimöin kaşlarındada var yaa zeytinyağı ve karbonat mı bişey yapıyorlarmış temizlik çin bi öğreniyim net olarak sizede yazarımm
Bana kimse cevap vermemiş ( neyse artık inşallah yarın içim rahatlar umarım önemli bişey değildir (

kızımın da resmini koydum bu arada
maşalh canım yaa fıstığaa
canım biimde 4. gün düştyü ama kanma falan olmadıı

ne kadar kötü yaa Rabbim kimseye yaşatmasınn
ne malum Rabbim o zaman verecekmi

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun bizde olmadı böyle bişey melisayada maşallah prenses tam

sağol canım teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir..

kocasına üzüldüm adamın bu kadından ne eş olur ne de anne yazık!!

canım geçmiş olsun bizde olmadı böyle bişey melisayada maşallah prenses tam

sağol canım, teşekkür ederim..

geçmiş olsun düzelir annesi korkma

ne insanlar var dicek laf bulamıyorum

veee oğlum emziği alarak uyudu yoksa benim göğsüm oğluma emzik oluyor onuda öyle kullanmasına izin vermeyin dedi hemşire inşallah hep alır

günaydınnn kimseciklereeee herkes uyuyomu acaba yaaa ben uyuyamıyorum uykusuzum yorgunum depresyondayımkızlar ben hasta oldum sanırım çok üşümeye başladım özellikle geceleri sırtım çok üşüyo bazen gece ateşimin çıktığını hissediyorum iştahım da gitti doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bazen ayakta çok gezinirken başım dönüyo ben bitmişim yaaa dün akşam eşim doktora götüreyim dedi istediğim halde gidemedim benim kızım çok huysuz kimsede durmuyo annem çok yakında oturuyo ama kızım anneannesinde bile durmuyo eşimde hiç durmuyo ztn bırakıcak yer olmadığı için gidemedim yanımda da götürmek istemedim soğukta dün gitseydim kesin yatırır serum takarlardı öyle kötüyüm yani ama kızımı düşündüm perişAN OLUR diye gidemedim ne yapıcam kızlar ben sizin bebişlerde bu kadar bağlı mı size başkasını kucağına gidince ağlıyo kızım hemde dudaklarını büzerek

Merhabalar.Bizde sünnet yaptırmak istiyoruz ama daha çok fazla araştırma yapmadık.Çocuk cerrahına yaptırmak gerekiyormuş sanırım.Anestezi konusuna ne dediler.Genel anesteziyle mi yapıyorlar acaba?

Günaydın annecikler... gaz için acı elma yagını sürüyolarmış bebişin ayaklarına ve göbek cevresine... duyan,deneyen oldu mu???

babyırmak,dualarım seninle. cok gecmişolsun canım bnm.. ben inanıyorum bebişinin hemen iyileşeceğine. lütfen moralini yuksek tut canım ve bol bol emzir..

cnm ben denedim ama sadece ayak altına çünkü çok keskşn bi kokusu var karnına sürmeye korktum ama işe yaradımı anlayamadım ben tekrar sab kullanmaya başladım düzenli kullanınca faydasını gördüm

canım biz ilk kızımda kullandık. ondan önce birsürü ilaç kullanmıştık ama işe yaramadı hiçbiri. bir tek cı elma yağının faydasını gördük. her bez değişiminde düzenli kullanınca gerçkten çok işe yarıyor. kokusu keskin ama yakıcı bir yağ değil. göbeğine, kasıklarına sür canım. bir de ayak altına sürerken ayaklarına masaj yap. o masajın da mideyi rahatlatma özelliği varmış.

Bu arada kızlar, kahvaltımı yaptıktan sonra ilk işim buraya gelmek oluyor. Çok alıştım sizlere. Keşke bebekler doğmadan önce Ankara buluşması yapsaymışız, yüzyüze tanışsaymışız. Çocuklardan sonra bunu yapmak çok zor olucak.. Hepinizi çok seviyorum

canım aynısı bıze de oldu. 4. ya da 5. gun dusmustu gobegımız . dr erken dusmesı normal bırsey olmaz demıstı. sonra 2 . haftada body sınde kan gordum baktım gobegının ıcı kan kurumus gıbı bısey. hemen o gun druna goturduk. dedi ki gobek deliginin etrafında kızarıklık morluk sarılık falan yoksa ıltıhap yoktur dedi endişelenmeyın dedı. 3 gun batıkon surup gazlı bezle 2 saat kapalı tutun dedi . 3 gun oyle yaptık ve herhangı bır enfeksıyon belırtısı olmadı etrafında. o kabuk da daha dun koptu altından normla derısı cıktı

ben keskin kokusundan dolayı tedirgin oldum birde nette okudum başka yağlarla incelterek sürün yazıyordu:26:

günaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Merhabalar.Bir haftadır günde bir iki kez mama veriyoruz.Çevremizdekiler biberonla vermeyin memeyi istemez sonra diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?

arkadaşlar ablamın görümcesinin sünnet işinden dili çok yandı, yenidoğan sünneti maalesef çok başarılı olmadı aramadıkları sormadıkları doktor prof vs kalmadı en sonunda çok ehil bir doktor buldular isterseniz sorar söylerim kim, adam çocukların dokularının yeterince gelişmediğini kendi yakınlarına ya da isteyen hastalarına bile çok erken dönemde sünnet yapmadığını ve yapılmamasının daha sağlıklı olduğunu söyledii. Kendisi ilk operasyondan kaynaklanan problemi düzeltti sağolsun ve doktor hatası değil demiş, tembihlemiş sanırım 6. aydan önce 2 aydan yada 3 aydan sonra yaptırsınlar varsa tanıdıklarınıza söyleyin diye. Tabi yine sorarım net olarak, çünkü evvelce konuştuğumuz şeydi detayları unuttum. tabi, bunlar naçizane duyduğum onlar çok uraştılar çok araştırdılar vesaire ondan biliyorum.

Merhabalar.Bir haftadır günde bir iki kez mama veriyoruz.Çevremizdekiler biberonla vermeyin memeyi istemez sonra diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?

cnm gerçekten de alışıyolar biberona bende veriyorum sonrada mememi zorla alıyo ağzına biberon rahatlık onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…