ne varsa eskilerde var canım yaaannem hep söyler de inanmazdm . ben de herhangi bir şekilde boynuna sırtın zarar vereceğim diye korkuyorum.
canım tüm bebekler yaparmış. o nedenle kundaklayarak uyut. rahat eder bebiş.
geçmiş olsun canım evet ne olur ne olmaz götür sen bir daha doktora. iyi haberlerini bekliyoruz
canım benim bebeişimöin kaşlarındada var yaa zeytinyağı ve karbonat mı bişey yapıyorlarmış temizlik çin bi öğreniyim net olarak sizede yazarımmkızlar bebeğimin yüzü sivilce sivilce oldu ya. 1 gün duruyo geçiyolar, ertesi gün başka yerlerde çıkıyorlar. sizde de oluyor mu? ne yapmalıyım geçmesi için? bir de kaşlarının dibinde kabuk kabuk bişiler var, konak gibi. dün sildim bebe yağıyla. bugün daha kötü olmuş. bir de o bölgelerde de fısır fısır bişiyler çıkmış. ne olabilir bunlar?
maşalh canım yaa fıstığaaBana kimse cevap vermemiş( neyse artık inşallah yarın içim rahatlar umarım önemli bişey değildir (
kızımın da resmini koydum bu arada
selam kızlar bebişler ve sizler iyidir inşallah.biz de iyiyiz çok şükür.
dün bir olay oldu.yeni göreve gelen arkadaşın eşi daha 2 kere fana görüşmüşlüğümüz vardır.neyse dün onlarla gezmeye çıktık hiçbiryeri bilmiyorlar çıktık gezmeye.kızla pek anlaşadım bana pek uymadı konuşmaları tavırları neyse.hamileymiş 9-10 haftalık ama 2 gündürde kanaması varmış tamda adet döneminde olmuş kanaması 15 gün öncede olmuş kanaması ama bi baktırmamış.dedim bize sorsaydınız acile giderdik.kafede oturuyorduk bunları konuşunca acile gittik hemen.dilde bilmedikleri için yardımcı oldum.bi de çok sıra olsaydı yandıydım bebekle beraber çok şükür 1 saatte işimizi hallettik.neyse idrar aldılar gidir dr yanına sorular sordu cevapladık.bebek düşmüş dedi muayenede yapmıştı ama ultrasona almadı.yarın bakılacak ultrasonla.neyse bu arkadaşım sevindi ya kızlar düştüğünü öğrenince yeni bir bebeği olan ben için acayip geldi ne biliyim dr nin söylediği bazı şeylere bile kahkaha attı.zaten şimdi istemiyorum diyip duruyordu eğer düştüyse hemen spiral taktıracam TR ye dönünce yapacam çocuk diyordu.sonra gariptir düşük yaptığı halde 2-3 saat gezdik.artık rahatca gezebilirim dedi hastaneden çıkarkende gezdik ürüdük baya.ama eşi çok üzüldü çünkü çok istemiş.ben bi garip oldum yani 3 kere düşük yaşamış biri olarak....
canım geçmiş olsun bizde olmadı böyle bişey melisayada maşallah prenses tam
arkadaşlar sanırım bebeğim ishal oldu.kakasını çok sıvı bir şekilde yapıyor
arkadaşlardan birinin bebeğide ishaldi kakasında mikrop bulunmuştu galiba
acaba ilaçmı veriyorlar bebeğe,cuma günü aşımız var gidince dr.söylicem fakat içim rahat etmedi sizlere sormak istedim:26::26::26:
dün bir olay oldu.yeni göreve gelen arkadaşın eşi daha 2 kere fana görüşmüşlüğümüz vardır.neyse dün onlarla gezmeye çıktık hiçbiryeri bilmiyorlar çıktık gezmeye.kızla pek anlaşadım bana pek uymadı konuşmaları tavırları neyse.hamileymiş 9-10 haftalık ama 2 gündürde kanaması varmış tamda adet döneminde olmuş kanaması 15 gün öncede olmuş kanaması ama bi baktırmamış.dedim bize sorsaydınız acile giderdik.kafede oturuyorduk bunları konuşunca acile gittik hemen.dilde bilmedikleri için yardımcı oldum.bi de çok sıra olsaydı yandıydım bebekle beraber çok şükür 1 saatte işimizi hallettik.neyse idrar aldılar gidir dr yanına sorular sordu cevapladık.bebek düşmüş dedi muayenede yapmıştı ama ultrasona almadı.yarın bakılacak ultrasonla.neyse bu arkadaşım sevindi ya kızlar düştüğünü öğrenince yeni bir bebeği olan ben için acayip geldi ne biliyim dr nin söylediği bazı şeylere bile kahkaha attı.zaten şimdi istemiyorum diyip duruyordu eğer düştüyse hemen spiral taktıracam TR ye dönünce yapacam çocuk diyordu.sonra gariptir düşük yaptığı halde 2-3 saat gezdik.artık rahatca gezebilirim dedi hastaneden çıkarkende gezdik ürüdük baya.ama eşi çok üzüldü çünkü çok istemiş.ben bi garip oldum yani 3 kere düşük yaşamış biri olarak....
canım geçmiş olsun bizde olmadı böyle bişey melisayada maşallah prenses tam
arkadaşlar sanırım bebeğim ishal oldu.kakasını çok sıvı bir şekilde yapıyor
acaba ilaçmı veriyorlar bebeğe,cuma günü aşımız var gidince dr.söylicem fakat içim rahat etmedi sizlere sormak istedim:26::26::26:
ne varsa eskilerde var canım yaa
canım benim bebeişimöin kaşlarındada var yaa zeytinyağı ve karbonat mı bişey yapıyorlarmış temizlik çin bi öğreniyim net olarak sizede yazarımm
maşalh canım yaa fıstığaa
canım biimde 4. gün düştyü ama kanma falan olmadıı
ne kadar kötü yaa Rabbim kimseye yaşatmasınn
ne malum Rabbim o zaman verecekmi
geçmiş olsun düzelir annesi korkmaarkadaşlar sanırım bebeğim ishal oldu.kakasını çok sıvı bir şekilde yapıyor
çok sağol canım.
slm kızlar nasılsıınız?ben dünden beri sünnet konusunu araştırıyorum...acıbadem sünnete 1500 tl dedi şok oldum eğer prof olursa 2500 tl imiş...diğer hastaneleri de aradım henüz karar veremedik.eşim 6 aylıkken yaptıralım diiyo bense şimdi yapılmasını istiyorum..burcuyu keşke görebilsem sorardım ona nasıl oldu şimdi nasıl diye?
Günaydın annecikler... gaz için acı elma yagını sürüyolarmış bebişin ayaklarına ve göbek cevresine... duyan,deneyen oldu mu???
babyırmak,dualarım seninle. cok gecmişolsun canım bnm.. ben inanıyorum bebişinin hemen iyileşeceğine. lütfen moralini yuksek tut canım ve bol bol emzir..
Günaydın annecikler... gaz için acı elma yagını sürüyolarmış bebişin ayaklarına ve göbek cevresine... duyan,deneyen oldu mu???
babyırmak,dualarım seninle. cok gecmişolsun canım bnm.. ben inanıyorum bebişinin hemen iyileşeceğine. lütfen moralini yuksek tut canım ve bol bol emzir..
İyi akşamlar arkadaşlar,
melisanın göbeği çok erken düşmüştü 4.gününde. ertesi gün doktor kontrolü vardı doktor temizledi ve erken düşmesi normal demişti.herşey yolundaydı gün aşırı da banyo yaptırdık.
Dün gece emzirmek için kalktığımda atletinde bir damla kan gördüm biraz kanamış çok panik oldum eşim falan normal dediler ama benim içim rahat etmiyor bugün de bir sürü işimiz vardı yarın 2.hafta kontrolümüz olduğundan yarın doktora soracağım umarım herhangi bir olumsuzluk çıkmaz.
siz de böyle bişey oldu mu?
canım biz ilk kızımda kullandık. ondan önce birsürü ilaç kullanmıştık ama işe yaramadı hiçbiri. bir tek cı elma yağının faydasını gördük. her bez değişiminde düzenli kullanınca gerçkten çok işe yarıyor. kokusu keskin ama yakıcı bir yağ değil. göbeğine, kasıklarına sür canım. bir de ayak altına sürerken ayaklarına masaj yap. o masajın da mideyi rahatlatma özelliği varmış.
günaydınnn kimseciklereeeeherkes uyuyomu acaba yaaa ben uyuyamıyorum uykusuzum yorgunum depresyondayım kızlar ben hasta oldum sanırım çok üşümeye başladım özellikle geceleri sırtım çok üşüyo bazen gece ateşimin çıktığını hissediyorum iştahım da gitti doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bazen ayakta çok gezinirken başım dönüyo ben bitmişim yaaa dün akşam eşim doktora götüreyim dedi istediğim halde gidemedim benim kızım çok huysuz kimsede durmuyo annem çok yakında oturuyo ama kızım anneannesinde bile durmuyo eşimde hiç durmuyo ztn bırakıcak yer olmadığı için gidemedim yanımda da götürmek istemedim soğukta dün gitseydim kesin yatırır serum takarlardı öyle kötüyüm yani ama kızımı düşündüm perişAN OLUR diye gidemedim ne yapıcam kızlar ben sizin bebişlerde bu kadar bağlı mı size başkasını kucağına gidince ağlıyo kızım hemde dudaklarını büzerek
geçmiş olsun canım allah şifa versin
Merhabalar.Bir haftadır günde bir iki kez mama veriyoruz.Çevremizdekiler biberonla vermeyin memeyi istemez sonra diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?