- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
çok sağol canım aminsağol canım sizede geçmiş olsun kıyamam ona ben nedir bu bebişlereimizin başına gelenler allah beterinden korusun inşallah iyileşr biran önce annesi üzülme
Merhabalar.Bir haftadır günde bir iki kez mama veriyoruz.Çevremizdekiler biberonla vermeyin memeyi istemez sonra diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşir bebeğin bir an önce..
çok sağol canım amin
ben biberonla verditen sonra memeyide alıyor kolayca hatta aranıyor
annecikler bizim kızımız 3 haftalık oldu. gobegı dusunce ilk kez yıkamıstık 1. haftanın sonunda 2. ve 3. haftalarda da haftada 2 kez yıkadık. bizim babamızda bebek üşüycek saplantısı oldu o yuzden haftada 2 yıkayoruz ama sanırım su soyulan derıelrın kendını yenılemesı ıcın gun aşırımı yıkamamız lazım acaba? havalard da daha serın ya. yazın hergun yıkanır ama su an sız nasıl yapıyorsunuz haftada kac kez yıkıyorsunuz?
günaydınnn kimseciklereeeeherkes uyuyomu acaba yaaa ben uyuyamıyorum uykusuzum yorgunum depresyondayım kızlar ben hasta oldum sanırım çok üşümeye başladım özellikle geceleri sırtım çok üşüyo bazen gece ateşimin çıktığını hissediyorum iştahım da gitti doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bazen ayakta çok gezinirken başım dönüyo ben bitmişim yaaa dün akşam eşim doktora götüreyim dedi istediğim halde gidemedim benim kızım çok huysuz kimsede durmuyo annem çok yakında oturuyo ama kızım anneannesinde bile durmuyo eşimde hiç durmuyo ztn bırakıcak yer olmadığı için gidemedim yanımda da götürmek istemedim soğukta dün gitseydim kesin yatırır serum takarlardı öyle kötüyüm yani ama kızımı düşündüm perişAN OLUR diye gidemedim ne yapıcam kızlar ben sizin bebişlerde bu kadar bağlı mı size başkasını kucağına gidince ağlıyo kızım hemde dudaklarını büzerek
günaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda
annecikler bizim kızımız 3 haftalık oldu. gobegı dusunce ilk kez yıkamıstık 1. haftanın sonunda 2. ve 3. haftalarda da haftada 2 kez yıkadık. bizim babamızda bebek üşüycek saplantısı oldu o yuzden haftada 2 yıkayoruz ama sanırım su soyulan derıelrın kendını yenılemesı ıcın gun aşırımı yıkamamız lazım acaba? havalard da daha serın ya. yazın hergun yıkanır ama su an sız nasıl yapıyorsunuz haftada kac kez yıkıyorsunuz?
kızlar bu hemoroid beni öldürecek. oturamıyorum bile.. aranızda cerrahi müdahale ile hemoroidi aldıran oldu mu??? bnm sanırım ameliyat olmam gerekecek.. kırkımız da cıkmadı daha.. beklesem mi yoksa daha önce dr.a gitsem mii?napsam bilmiyorum.. ne diyosunuz????
ben hemoroid sorunu yaşamadım canım hiç ama, doğumdan 1 hafta sonra hemoroid ameliyatı olan biri olmuştu. çok rahatsız ediyorsa seni bence bir an önce ol kurtul canım yaa.. çok geçmiş olsun sana..
Teşekkür ederim arkadaşlar.Biraz zor olacak ama Bir öğün biberon bir öğün kaşıkla vericeğiz artık.
damlacımcok gecmişolsun canım. ağlama,üzülme sütün kesilmesin canım...
bizim kız da kıvranp duruyor,drumuz gaz ilacı vermiyor,sonucta kimyasal diyor.. kıvranmasının sebebi idrar yolu enf. olabilir belki dedi.. naylon bişey verdi,idrarı almamız için,idrar tahlili yapılacak bizim de.. ama daha alamadık idrarı,kızlarda almak daha zormuş...yapıştırıyorum o şeyi,çıkıyo hep...
evet sedaCIM yarım saat içinde götürmek gerekiyomus ama kız bebeklerde cok zor oluyo bu idrarı almak..
Nuraycım geçen hafta Perşembe bizde kızımı dr a hırlaması için götürdük,gazını da belirttik.Bize dr Zinco yu önerdi.Ve 1.5 aylık bebek de gazın azalması lazımdı bir de idrar tahlilini görelim dedi.
Poşetlerden bizde aldık ama henüz uygulamadık, idrarı yaptıktan sonra yarım saat içinde hastaneye götürmek gerekiyormuş.
Merhabalar.Bir haftadır günde bir iki kez mama veriyoruz.Çevremizdekiler biberonla vermeyin memeyi istemez sonra diyorlar.Siz ne düşünüyorsunuz?
annecikler bizim kızımız 3 haftalık oldu. gobegı dusunce ilk kez yıkamıstık 1. haftanın sonunda 2. ve 3. haftalarda da haftada 2 kez yıkadık. bizim babamızda bebek üşüycek saplantısı oldu o yuzden haftada 2 yıkayoruz ama sanırım su soyulan derıelrın kendını yenılemesı ıcın gun aşırımı yıkamamız lazım acaba? havalard da daha serın ya. yazın hergun yıkanır ama su an sız nasıl yapıyorsunuz haftada kac kez yıkıyorsunuz?[/QUOTE
Çevremdekiler hergün yıkıyor ve banada yıka diyolar ama eşim korkuyor hasta olacak diye.Kombiyi eşim açıyo ben kısıyorum.Ev hamam gibi nefes alınmıyor.Ondan gizli2 günde 1 yıkamaya başladım Hem rahatlıyor hem derileri soyuluyor.Yaz gelsin hergün yıkıycam.
Kızlar benim kızım uyku modunda ellerini havaya kaldırıp uyuyor. Korktuğu Ses duyduğunda da ellerini oynatıp sıçrıyor sizde de oluyor mu*
kızlar size üzücü bir haberim var. Rutin muayenede kızımın kalbinde delik olduğunu öğrendik. Herhangi bi şikayetide yoktu üstelik. kilo alımı sağlığı herşey yerinde( doktor kendiliğinden kapanabilir üzülecek birşey yok dedi. ama benim içim rahat değil yarın hacettepe kardiyolojiye götürcem kızımı. yüzüne her baktığımda ağlayasım geliyo (((((( lütfen dua edin delik kapansın. KApanmasa bile anjiyo ile kapatıyolarmış çok basitmiş. Zor günler benim için. Tek tesellim emziriyo olmam inşallah üzüntüden sütüm kesilmez çok korkuyorum.
Hadi olduda bitti inş. diycez bizde burdankızlar oğluşumuzu sünnet ettireceğiz inşallah karar verdik babasınıda ikna ettim inşallah enfeksiyon kaptırmadan ve oğluşumu çok üzmeden atlatırız bu konuyu da...
kızlar bebeğimin yüzü sivilce sivilce oldu ya. 1 gün duruyo geçiyolar, ertesi gün başka yerlerde çıkıyorlar. sizde de oluyor mu? ne yapmalıyım geçmesi için? bir de kaşlarının dibinde kabuk kabuk bişiler var, konak gibi. dün sildim bebe yağıyla. bugün daha kötü olmuş. bir de o bölgelerde de fısır fısır bişiyler çıkmış. ne olabilir bunlar?
kızlar bebişlerinizi nasıl yatırıyorsunuz.
İyi akşamlar arkadaşlar,
melisanın göbeği çok erken düşmüştü 4.gününde. ertesi gün doktor kontrolü vardı doktor temizledi ve erken düşmesi normal demişti.herşey yolundaydı gün aşırı da banyo yaptırdık.
Dün gece emzirmek için kalktığımda atletinde bir damla kan gördüm biraz kanamış çok panik oldum eşim falan normal dediler ama benim içim rahat etmiyor bugün de bir sürü işimiz vardı yarın 2.hafta kontrolümüz olduğundan yarın doktora soracağım umarım herhangi bir olumsuzluk çıkmaz.
siz de böyle bişey oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?