2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım keşke gitseydin çünkü sen ne kadar sağlıklı olursan bebeğine de o kadar iyi bakabilirsin..anlattıkların ciddi şeyler ya bebeğin kucağındayken başın dönse beraber düşseniz Allah korusun ne kadar kötü sonuçlar olur..sar sarmala bebeğini hemen kendi sağlığınla ilgilen...
Merhabalar.Bizde sünnet yaptırmak istiyoruz ama daha çok fazla araştırma yapmadık.Çocuk cerrahına yaptırmak gerekiyormuş sanırım.Anestezi konusuna ne dediler.Genel anesteziyle mi yapıyorlar acaba?
3 aya kadar lokal anestezi sonrasında 7yaşına kadar genel anestzi yapılıyormuş sonra tekrar lokal.herkes farklı yöntemler kullanıyo ama herkesin hemfikir olduğu tek konu 3-6yaş arasında yaptırmamak.bende çok tedirginim bir yandan yabancı kavramı oluşmadan korkmadan yapalım en iyisi diyorum bazen de Allah korusun ya kötü bişey olursa diyorum ama yaptırma yönüm daha ağır basıyo inşallah yüzümüzün akıyla enfeksiyon kaptırmadan sünnet işini hallederiz..
günaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda geçer sen güçlü ol ki bebeğinde güçlü olsun tamam mı? bol bol emzir merak etme bişeycikler olmaz oğluşuna...
bizde gün aşırı yıkıyoruz ve banyo yaptırmadığım günler de de yağlıyorum güzelce ve masaj yapıyorum..banyo yaptırdığım da da nemlendiriciyle masaj yapıyorum çok iyi geliyo benim oğluşuma
bence en kısa zamanda tedavisine başla canına yazık etme

ben 10 günlükken yalnız kaldım ve hiç sıkıntı yaşamadım değil ama katlanamayacak kadar zor olmadı en azından oğluşumun dilini öğrendim kısa zamanda şimdii ne kadar uyuyacağını ve ne için ağladığını kestirebiliyorum..ben de adet olmadım henüz valla 9 ay alışmışım ki nasıl hiç adet olmak istemiyorum

slm kızlar az önce ağlama nöbetim tuttu yine...öyle çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.banyoya girdim suyu açtım tam keyfe geliyordum ki oğluşum ağlamaya başladı bornozumu giyip hemen yanına koşmadım çünkü bu banyo bana iyi gelecekti...biraz daha suyu açtım banyomu yaptım bol köpüklü tabi yaparken de ağladım ağladım ağladım....başımdan akan sular gözümden akan yaşlara karıştı ama sonra suyu kapattığımda gözyaşlarımda duruverdi..hemen üstümü giyindim oğluşumun yanına gittim güzelce emzirdim göğsümde uyuttum...sonra bencillik mi ettim acaba diye düşündüm acaba banyoyu bırakıp hemen koşsamıydım dedim kendi kendime bir süre oğluşumun yüz<üne baktım ve bu banyo olmasaydı şimdi ikimizde huzurlu olamayacaktık ve belki de ben depresyona girecektim.şimdi kendimi çok iiyi hissediyorum..

cnm benim 40 çıkalı 1 hafta oldu ben 3 gün önce regl oldum ama ben doğum kontrol iğnesi yaptırdım onun böle bi yan etkisi oluyomuş ondan mı oldu yoksa regl mi oldum bende bilemiyorum biberon konusunda herkes farklı söylüyo bi kaç günde belli olmaz bırakıp bırakmıyacağı ama günde 2 kereden fazla verirsen memeyi emmeye üşenir çünkü benim kızım öle yapıyo

kızlar az önce okudum sarımsak bebeğimizin iştahını açıyormuş bebeğinizi emzirmeden 1 saat önce 1-2 diş sarımsak yerseniz bebeğiniz memey daha iştahla kapacak daha uzun süre emerek daha fazla süt içmiş olacaktır yazıyor

cnm ne mutlu sana rahatlayıp huzurla dolmuşsun inanırmısın ben wc ye giderken bile aklım kızımda annem burda oluyo az tut wc ye gideyim diyorum ben gidiyorum başlıyo ağlamaya bi daha geri çıkıyorum düzen yok bende anlayacağın

slm bitkin annecikler ancak 2sayfa kadar okuya bildim herkez de sıkıntı aynı :26:
bende sabahtan beri uğraşıyom sırtım karnıma yapıştı kucakta gezdirmekten dikişlerimde nasıl acıyo :26: offfffffffffffffffffff

ancak uyudu da bi bakıyım dedim ayy geçsin şu günler artık büyüsün şu yaramazlar

damlacım
geçmiş olsun yaa Allah beterinden saklasın canmm.

fafuel canmm sanada geçmiş olsun valla olan bize olcak sonunda:26:
bende gece bi terliyom bi üşüme geliyo hastalık habercisi bu haller...doğru dürüst uyku yokki gece yat kalk yat kalk :26:

ben doğumdan itibaren 40 gün adet oldum...şimdi nezaman olurum merak ediyom.

banada oluyo arada o ağlamalar nedensiz. belkide rahattan çıkıp zor günler geçiriyoruz diyedir.
bende kızım ağlayınca huysuzluk edince çok sıkılıyom sinirleniyom...uyuyunca yüzüne bakıyom kıyamıyom öyle seyrediyom melek yavrumu iyiki doğurmuşum diyom Allahıma şükürler olsun herşey için. Allahın yavrularımızı korusun uzun ömürler versin.

canım seni cok iyi anlıyorum. kızım 15 gunlukken eşim işe başladı ben de gunduzlerı yalnız kalmaya başladım. ilk gunler yorgunluktan ve sadece ona bakıp kendımı salıvermekten zombıye donustum ve arada ağlayıp duruyordum. eski bebeksiz hayatımı hatırlıyordum ve vıcdan azabı cekıyordum sonra sankı kızımı ıstemıyormusum gıbı ne bıcım seyler dusunuyorum dıyordum. arada molalara ıhtıyac duyoyoruz ve sankı korkunc bısey yapmısız gıbı vıcdan azabı cekıyoruz bebegımıze karsı. ama alakası yok. bız de insanız bızım de molaya ıhtıyacımız var. ve kendımızı ne kadar ıyı hıssedersek bebegımıze de o kadar ıyı bakarız. gayet normal yaptıgın

özlemcim,hissettiklerinin aynısını hissediyorum... seni cok iyi anlıyorum.. hepimiz aynı seyleri yasıyoruz demek ki.. yalnız değilmişim...

Gökçencim,dr.a gittiniz mi ne dedi???? K vitamini iğnesi yapacaktır buyuk ihtimalle.

ben de ben de ben de hrşeye ağlıyorum. ne olacak bu haliiz böyle. bazen kızım ağlayıp susmadğı zaman ben beceriksiz anneyim bakamıyorum cocuğuma deyip ağlıyorum.

Selammmmm Güzel Anneler bol sütlü günler =)))

Ne yapıyorsunuz nasılsınız bebişleriniz nasıl sağlık durumları..İnş. sıkıntıısız sorunsuz anlaşıyorsunuzdur =)))

slm arkdaşlar...
sanrım hepimizin sıkıntıları aynı gibi...
ağlama nöbetleri bende de oluyor ara sıra....
oğluş bazen geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor....15 dk da bir uyanıyor...akşam saat 9dan gece 1 e kadar uğraştırdı....bir düzene girse herşey...40dan sonra diyorlar inş. ozaman düzelir...
hamileliğim son ayında bacağımdaki rahatsızlıktanbahsetmiştim sizlere....
eymeni doktora götürdüğümde bende mr çektirdim....
bel fıtığı başlangıcı dedi ve ben halen topallayarak yürüyorum....
tabi emzirince ilaçta veremedi doktor zamanla geçebilir dedi....
dikişlermin bile sıkıntısı olmadı maşallah bacağımın sıkıntısı kadar....[B
[/B]

kızlar bende tek kendim böyleyim sanıyordum. ve çok üzülüyordum. yetersizim bakamıyorum diyordum. ağlıyordum. demekki hepimiz böyleyiz. inşallah geçer artık yaaa.
bebeğinin göbeği kanayan arkadaş benim kızımında oldu bi kere. annem pamukla zeytinyağı koy dedi. yaptım geçti.

biz haftada 3kez yıkıyoruz havalar soğuk hasta olcak diye korkuyorum sıcak olsa hergün yıkıyım

Damlacım çok geçmiş olsun.Merti kokla benim yerime.

çok sağolun kızlar

geçmiş olsun neslihancım

sondayla aldılar oğluşumun idrarnı ağladı tabiii ben bakamadım aşıyada yarın gidebilirsiniz dedi doktor canı dahada yanmasın istedim...uzayan sarılık olunca bakıldı kızlar birde kilo alımı az olunca içinde yatan sebebe bakmak istediler üreme varmı yokmu diye sonucu 3gün sonra veriyorlar idrarını özel torbaya yaptırmışlardı belki torbadan ötürü bakteri çıkmış olabilir dedi sondayı son çare olarak takıyorlar...

canımya bende yaşadım o anları kızıma sondayı takarlarken çok canım acıdı ben dayanamamıştım sezaryanda sondaya onlar nasıl dayansınlar bizim bugün kontrolumuz vardı çok şükür idrarda üreme çıkmadı bebeğim daha iyi allah seninkinede sağlık sıhat versin inşallah ama yenidoğanda enfeksiyon çok riskliymiş dikkat edin allahın izniyle hiçbirşey olmaz meleklerimize

çok geçmiş olsun...inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız..
bizimde bugün kırkımız çıktı,bakalım gaz sancımız uykumularımız nsl olacak..benim umudum yok ama..3 ay veriyorum büyük oğlumdan tecrübemle..yine bunda iyiyim,rüzgarda o ağlardı ben ağlardım nesi var neden uyumuyor diye..off şu gazlar bitsede uyusa bebeler:97:
doğduğumuzdan beri burun tıkanıklığımız var bizimde ya...bbrun damlaları o an geçiririyor..nemsizlikten mi diye buhar makinesi aldık biraz değişti gerçekten ama bitmedi..napsam acaba

haklsın canım düşün bana uyuştuktan sonra taktılar sondayı kıyamam yavrucuklara seninde gözün aydın umarım bizimde sonuçlarımız temiz çıkar

sağol çiğdemcim birde tasa su koy kalofer peteğinin üzerine koy istersen eski yöntem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…