- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 723
geçmiş olsun canım keşke gitseydin çünkü sen ne kadar sağlıklı olursan bebeğine de o kadar iyi bakabilirsin..anlattıkların ciddi şeyler ya bebeğin kucağındayken başın dönse beraber düşseniz Allah korusun ne kadar kötü sonuçlar olur..sar sarmala bebeğini hemen kendi sağlığınla ilgilen...günaydınnn kimseciklereeeeherkes uyuyomu acaba yaaa ben uyuyamıyorum uykusuzum yorgunum depresyondayım kızlar ben hasta oldum sanırım çok üşümeye başladım özellikle geceleri sırtım çok üşüyo bazen gece ateşimin çıktığını hissediyorum iştahım da gitti doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bazen ayakta çok gezinirken başım dönüyo ben bitmişim yaaa dün akşam eşim doktora götüreyim dedi istediğim halde gidemedim benim kızım çok huysuz kimsede durmuyo annem çok yakında oturuyo ama kızım anneannesinde bile durmuyo eşimde hiç durmuyo ztn bırakıcak yer olmadığı için gidemedim yanımda da götürmek istemedim soğukta dün gitseydim kesin yatırır serum takarlardı öyle kötüyüm yani ama kızımı düşündüm perişAN OLUR diye gidemedim ne yapıcam kızlar ben sizin bebişlerde bu kadar bağlı mı size başkasını kucağına gidince ağlıyo kızım hemde dudaklarını büzerek
3 aya kadar lokal anestezi sonrasında 7yaşına kadar genel anestzi yapılıyormuş sonra tekrar lokal.herkes farklı yöntemler kullanıyo ama herkesin hemfikir olduğu tek konu 3-6yaş arasında yaptırmamak.bende çok tedirginim bir yandan yabancı kavramı oluşmadan korkmadan yapalım en iyisi diyorum bazen de Allah korusun ya kötü bişey olursa diyorum ama yaptırma yönüm daha ağır basıyo inşallah yüzümüzün akıyla enfeksiyon kaptırmadan sünnet işini hallederiz..Merhabalar.Bizde sünnet yaptırmak istiyoruz ama daha çok fazla araştırma yapmadık.Çocuk cerrahına yaptırmak gerekiyormuş sanırım.Anestezi konusuna ne dediler.Genel anesteziyle mi yapıyorlar acaba?
geçmiş olsun canımgünaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda
bizde gün aşırı yıkıyoruz ve banyo yaptırmadığım günler de de yağlıyorum güzelce ve masaj yapıyorum..banyo yaptırdığım da da nemlendiriciyle masaj yapıyorum çok iyi geliyo benim oğluşumaannecikler bizim kızımız 3 haftalık oldu. gobegı dusunce ilk kez yıkamıstık 1. haftanın sonunda 2. ve 3. haftalarda da haftada 2 kez yıkadık. bizim babamızda bebek üşüycek saplantısı oldu o yuzden haftada 2 yıkayoruz ama sanırım su soyulan derıelrın kendını yenılemesı ıcın gun aşırımı yıkamamız lazım acaba? havalard da daha serın ya. yazın hergun yıkanır ama su an sız nasıl yapıyorsunuz haftada kac kez yıkıyorsunuz?
bence en kısa zamanda tedavisine başla canına yazık etmekızlar bu hemoroid beni öldürecek. oturamıyorum bile.. aranızda cerrahi müdahale ile hemoroidi aldıran oldu mu??? bnm sanırım ameliyat olmam gerekecek.. kırkımız da cıkmadı daha.. beklesem mi yoksa daha önce dr.a gitsem mii?napsam bilmiyorum.. ne diyosunuz????
kızlar selaaammm
bugün kayınvalidem gitti ne yapcam bilmiyorum
oğlumun uykusu hiç yok desem yeridir.mahvolduk ailece
kızlar biliyosunuz ben mama da veriyorum biberonla vermedim hiç hep kaşıkla verdim ama işkenceye dönüyo nasıl ağlıyo anlatamam acaba biberonla mama versem memeyi bırakırmı?
bi şey daha sorucam doğumdan ne kadar süre sonra adet olunuyo?yani herkeste aynı olmuyomuş ama adet olan var mı aranızda???????
ben 10 günlükken yalnız kaldım ve hiç sıkıntı yaşamadım değil ama katlanamayacak kadar zor olmadı en azından oğluşumun dilini öğrendim kısa zamanda şimdii ne kadar uyuyacağını ve ne için ağladığını kestirebiliyorum..ben de adet olmadım henüz valla 9 ay alışmışım ki nasıl hiç adet olmak istemiyorum