2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınıs? sıze ne dıcem ya bu gobek toparlayıcı kremler varya hıc ıcınızden kullöanan varmı?varsa bana ısmını sölermısınız ya bence bu gobek ıcın kullanmak sart kesınlıkle yoksa bu jole kıvamlı göbegımden asla kurtulamıcam...

bu arada denızcım ben efe yıde sunnet ettırmıstım batuyuda ettırdım ve cok memnunum ben kesınlıkle tavsıye ecdıyorum ve genel cerrah yapıyor sunnetı bızım doktor cok bılınclı ve ona cok guvenıyorum 2 oglumuda teslım ettım kendısıne bu tarafta olanlarda tavsıye ederım doktorumuzu...

damlacım cokkkk gecmıs olsun cnmm ınsallah bır an önce gecer..

çok sağol edacımben spor yapıcam evde öyle toparlıcam biraz düzene girsinde mert

günaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda

Canım çok geçmiş olsun sıkma canını lütfen.. umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer. Mert bebeği çok öpüyorum.

çok sağol emelcim teşekkürler..

çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.

gün aşırı yıkıyoruz canım.

tamam canım çok teşekkür ederim..

bizde doktora gittik korkacak bişey yoknuş çok şükür..

geçmiş olsun arkadaşım....tezvaktte bitsin bu sıkıntılar

canolar biz daha bebek arabası ve oto koltuğu almadık . siz aldıklarınızdan memnun musunuz? ne tavsiye edersiniz. 1-2 güne almayı düşünüyoruz

Damlacım çok geçmiş olsun canım.

canolar biz daha bebek arabası ve oto koltuğu almadık . siz aldıklarınızdan memnun musunuz? ne tavsiye edersiniz. 1-2 güne almayı düşünüyoruz

Bende daha almadım Maxi cosi Mura 3 araba alan ve memnun olan varmı?

süpersin tatlım...kendi kendini terapi etmişsin..ben de aman hamilelik psikolojiimi bozmadı, aman erken doğurdum ama dokunmadı aman lohusalık depresyonum olmadı derken bir baktım geçen gün kocişle anlamsız bir inatlaşma yüzünden tartışıyorum ve mutsuzum, bana ilgi göstermediğini falan düşünüyorum, adam daha ne yapacaksa canım benim...basit bir sebeple 4 5 saat ağladım, sabah kalktığımda yüzümü tanıyamadım şişliklerden...ama ozaman anladımki içime farkında olmadan attığım herşeyden kurtuldum...o ana kadar bana batan hiçbişey gözüme görünmemeye başladı...
bir de ben oğlumu kucağıma almıyorum, emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum...bugün bi dokundu bana bu..yine yatırmıştım, baktım baktım masumum sesi çıkmıyor, adlım kucağıma bi saat dil döktüm kucağımda uyuttum...onu eksik bırakıyormuşum gibi düşündüm çok üzüldüm...bilmiyorum nasıl olcak bunun bir dengesi olmalı...

canım ben de kırk gün az az kanama oldu..bitmişti bi hafta bişey yoktu, geçen gün daha yoğun şekilde başladı,adete çok uygun tarif açısından..ama anlayamadım adetmi oldum..önümüzdeki ay belli olur..hatta düşünüyorum bukadar erken olurmu diye

sütüm yetmiiyor bir haftalıkken biberon kullandım emiyor bırakmadı ya bende iki gündür aşırı kanama vardı galiba b end regl oldum

olur canım ben tam 40ıncı gün adet oldum

Günaydın kızlar.Oğlumuzun dün kırkı çıktı.Bakalım dedikleri gibi değişiklikler olacakmı.Birkaç gündür şirinlikler yapmaya başladı Bebeğine jimnastik yaptıran var mı acaba?Ne zaman başlamak gerekiyor bilen var mı?

günaydın cnm bizimde kırkımız 8 gün önce çıktı ben egzersiz yaptırıyorum başlayabilirsin ben 40 ı çıkmadan başlamıştım

Bir yerden mi bakıyorsun yoksa kendi kafana göre mi yapıyorsun?

kafama göre yapmıyorum tatlım bu benim 2.bebeğim ilk kızımda doktordan öğrendiklerimi uyguluyorum özellikle banyodan sonra vücudunu kremleyip biraz da sırtına masaj yaptıktan sonra yapıyoruz egzersiz

Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve seni buna alıştıran biricik anneme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…