kızlar nasılsınıs? sıze ne dıcem ya bu gobek toparlayıcı kremler varya hıc ıcınızden kullöanan varmı?varsa bana ısmını sölermısınız ya bence bu gobek ıcın kullanmak sart kesınlıkle yoksa bu jole kıvamlı göbegımden asla kurtulamıcam...
bu arada denızcım ben efe yıde sunnet ettırmıstım batuyuda ettırdım ve cok memnunum ben kesınlıkle tavsıye ecdıyorum ve genel cerrah yapıyor sunnetı bızım doktor cok bılınclı ve ona cok guvenıyorum 2 oglumuda teslım ettım kendısıne bu tarafta olanlarda tavsıye ederım doktorumuzu...
damlacım cokkkk gecmıs olsun cnmm ınsallah bır an önce gecer..
günaydın kızlar canım sıkkın mertin idrarında enfeksyon çıktı hastaneye gidicez bu seferde sondayla idrar alcaklarmış aşısıda var bugün çok canı yancak oğlumun çok kötüyüm şuanda
canım aynısı bıze de oldu. 4. ya da 5. gun dusmustu gobegımız . dr erken dusmesı normal bırsey olmaz demıstı. sonra 2 . haftada body sınde kan gordum baktım gobegının ıcı kan kurumus gıbı bısey. hemen o gun druna goturduk. dedi ki gobek deliginin etrafında kızarıklık morluk sarılık falan yoksa ıltıhap yoktur dedi endişelenmeyın dedı. 3 gun batıkon surup gazlı bezle 2 saat kapalı tutun dedi . 3 gun oyle yaptık ve herhangı bır enfeksıyon belırtısı olmadı etrafında. o kabuk da daha dun koptu altından normla derısı cıktı
günaydınnn kimseciklereeeeherkes uyuyomu acaba yaaa ben uyuyamıyorum uykusuzum yorgunum depresyondayım kızlar ben hasta oldum sanırım çok üşümeye başladım özellikle geceleri sırtım çok üşüyo bazen gece ateşimin çıktığını hissediyorum iştahım da gitti doğru düzgün yemek yiyemiyorum midem bulanıyo bazen ayakta çok gezinirken başım dönüyo ben bitmişim yaaa dün akşam eşim doktora götüreyim dedi istediğim halde gidemedim benim kızım çok huysuz kimsede durmuyo annem çok yakında oturuyo ama kızım anneannesinde bile durmuyo eşimde hiç durmuyo ztn bırakıcak yer olmadığı için gidemedim yanımda da götürmek istemedim soğukta dün gitseydim kesin yatırır serum takarlardı öyle kötüyüm yani ama kızımı düşündüm perişAN OLUR diye gidemedim ne yapıcam kızlar ben sizin bebişlerde bu kadar bağlı mı size başkasını kucağına gidince ağlıyo kızım hemde dudaklarını büzerek
annecikler bizim kızımız 3 haftalık oldu. gobegı dusunce ilk kez yıkamıstık 1. haftanın sonunda 2. ve 3. haftalarda da haftada 2 kez yıkadık. bizim babamızda bebek üşüycek saplantısı oldu o yuzden haftada 2 yıkayoruz ama sanırım su soyulan derıelrın kendını yenılemesı ıcın gun aşırımı yıkamamız lazım acaba? havalard da daha serın ya. yazın hergun yıkanır ama su an sız nasıl yapıyorsunuz haftada kac kez yıkıyorsunuz?
kızlar bu hemoroid beni öldürecek. oturamıyorum bile.. aranızda cerrahi müdahale ile hemoroidi aldıran oldu mu??? bnm sanırım ameliyat olmam gerekecek.. kırkımız da cıkmadı daha.. beklesem mi yoksa daha önce dr.a gitsem mii?napsam bilmiyorum.. ne diyosunuz????
Oglumda yapıyor canım merak edilcek bişey yok.Refeks diyolar.
Canım çok geçmiş olsun.Eşimin yegeninde de vardı zamanla kapandı.İnş. kızınında hemencecik kapanır.Sütün kesilir kendini çok üzmemeye çalış.Allahın izniyle kapanır inş.
Hadi olduda bitti inş. diycez bizde burdan
Aynı benim oglanın yüzünü tarif etmişsin sanki canım.Been bebe yagıyla siliyorum.Ama dedigin gibi bi geçiyor bir çkıyor.Kimi sıcaktan kimi sakallı insan öpmüştür ondan diyor.İnş. geçer biran önce.
Bir sag tarafa bir sol tarafa sırayla yatıyorum
Gökçencim emirin 11 günlükken düşmüş herşey yolundaydı.25 GÜNLÜKKEN KABUK OLMUŞ KAN GÖRDÜK.Dr.korkulacak bişey yok olur öyle ama çok kanarsa bi vitamin eksikliginden oluyormuş.Sen yiede dr. sor bakalım.
sondayla aldılar oğluşumun idrarnı ağladı tabiii ben bakamadım aşıyada yarın gidebilirsiniz dedi doktor canı dahada yanmasın istedim...uzayan sarılık olunca bakıldı kızlar birde kilo alımı az olunca içinde yatan sebebe bakmak istediler üreme varmı yokmu diye sonucu 3gün sonra veriyorlar idrarını özel torbaya yaptırmışlardı belki torbadan ötürü bakteri çıkmış olabilir dedi sondayı son çare olarak takıyorlar...
sondayla aldılar oğluşumun idrarnı ağladı tabiii ben bakamadım aşıyada yarın gidebilirsiniz dedi doktor canı dahada yanmasın istedim...uzayan sarılık olunca bakıldı kızlar birde kilo alımı az olunca içinde yatan sebebe bakmak istediler üreme varmı yokmu diye sonucu 3gün sonra veriyorlar idrarını özel torbaya yaptırmışlardı belki torbadan ötürü bakteri çıkmış olabilir dedi sondayı son çare olarak takıyorlar...
canolar biz daha bebek arabası ve oto koltuğu almadık . siz aldıklarınızdan memnun musunuz? ne tavsiye edersiniz. 1-2 güne almayı düşünüyoruz
slm kızlar az önce ağlama nöbetim tuttu yine...öyle çok sıkıldım bunaldım ki anlatamam.banyoya girdim suyu açtım tam keyfe geliyordum ki oğluşum ağlamaya başladı bornozumu giyip hemen yanına koşmadım çünkü bu banyo bana iyi gelecekti...biraz daha suyu açtım banyomu yaptım bol köpüklü tabi yaparken de ağladım ağladım ağladım....başımdan akan sular gözümden akan yaşlara karıştı ama sonra suyu kapattığımda gözyaşlarımda duruverdi..hemen üstümü giyindim oğluşumun yanına gittim güzelce emzirdim göğsümde uyuttum...sonra bencillik mi ettim acaba diye düşündüm acaba banyoyu bırakıp hemen koşsamıydım dedim kendi kendime bir süre oğluşumun yüz<üne baktım ve bu banyo olmasaydı şimdi ikimizde huzurlu olamayacaktık ve belki de ben depresyona girecektim.şimdi kendimi çok iiyi hissediyorum..
kızlar selaaammm
bugün kayınvalidem gitti ne yapcam bilmiyorum
oğlumun uykusu hiç yok desem yeridir.mahvolduk ailece
kızlar biliyosunuz ben mama da veriyorum biberonla vermedim hiç hep kaşıkla verdim ama işkenceye dönüyo nasıl ağlıyo anlatamam acaba biberonla mama versem memeyi bırakırmı?
bi şey daha sorucam doğumdan ne kadar süre sonra adet olunuyo?yani herkeste aynı olmuyomuş ama adet olan var mı aranızda???????
çok sağol edacımben spor yapıcam evde öyle toparlıcam biraz düzene girsinde mert
sağol canım teşekkür ederim.
geçmiş olsun canım inşallah bir an önce iyileşir..
kocasına üzüldüm adamın bu kadından ne eş olur ne de anne yazık!!
kızlar selaaammm
bugün kayınvalidem gitti ne yapcam bilmiyorum
oğlumun uykusu hiç yok desem yeridir.mahvolduk ailece
kızlar biliyosunuz ben mama da veriyorum biberonla vermedim hiç hep kaşıkla verdim ama işkenceye dönüyo nasıl ağlıyo anlatamam acaba biberonla mama versem memeyi bırakırmı?
bi şey daha sorucam doğumdan ne kadar süre sonra adet olunuyo?yani herkeste aynı olmuyomuş ama adet olan var mı aranızda???????
olur canım ben tam 40ıncı gün adet oldumcanım ben de kırk gün az az kanama oldu..bitmişti bi hafta bişey yoktu, geçen gün daha yoğun şekilde başladı,adete çok uygun tarif açısından..ama anlayamadım adetmi oldum..önümüzdeki ay belli olur..hatta düşünüyorum bukadar erken olurmu diye
Günaydın kızlar.Oğlumuzun dün kırkı çıktı.Bakalım dedikleri gibi değişiklikler olacakmı.Birkaç gündür şirinlikler yapmaya başladıBebeğine jimnastik yaptıran var mı acaba?Ne zaman başlamak gerekiyor bilen var mı?
günaydın cnm bizimde kırkımız 8 gün önce çıktı ben egzersiz yaptırıyorum başlayabilirsin ben 40 ı çıkmadan başlamıştım
Bir yerden mi bakıyorsun yoksa kendi kafana göre mi yapıyorsun?
günaydın kızlar..uykum varrrrrsiz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?