- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve sen i buna alıştıran biricik anneme..
eliiiiiiiiif umutlarım bitiyor seni gördükçe. kırk dedik sen kırkın çok üstündesin ve daha kötüy gidiyor herşey. benimde sırtımda kocaman bi kambur oldu. artık dik oturamıyorum duramıyorum ve sırt üstü yattığımda çok büyük bi acı hissediyorummmm.birde kızım lavaboya bile gitmeme izin vermediği için midem habire gurulduyor veee zayıflamaya devam ediyorum. ama artık kilo vermiyorum nedense. sadece halsizim.
canım benim güçlü durmaya çalışıyoruz biz sanırım ama olsun çok şükür yine çok iyiyiz...bence bebeğini sık sık kucağına al dokun ona kokla öp...sonuçta o 9 ay boyunca seninle nefes aldı yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmedi sen şimdi onu saddece ihtiyaçları için kucağına alırsan mutsuz bebek olabilir ilerde sorun yaşayabilir.bak ben artık umursamıyorum yok kucağa alışır falan filan laflarına alışsın nolacakki sonuçta emeklemeye başlayınca bir daha hiç böyle kollarımla tutup saramıycam yürüyecek derken birde bakmışım kocaman olmuş.artık kimsenin dediği umrumda değil kucağıma alıyorum uyutuyorum hem sinir sistemi de gelişsin istiyorum..benim için zorsa onun için bin kat daha zor tanımadığı üşüdüğü acıktığı ağladığı gaz sancısı çektiği isilik olduğu topuğunu deldirdiği ve yakında sünnet olup pipisinin ucunu kaybedeceği bir dünyaya geldi..ben şefkat göstermezsem ilerde ne olur...bence sende bebeğini sık sık kucağına al...süpersin tatlım...kendi kendini terapi etmişsin..ben de aman hamilelik psikolojiimi bozmadı, aman erken doğurdum ama dokunmadı aman lohusalık depresyonum olmadı derken bir baktım geçen gün kocişle anlamsız bir inatlaşma yüzünden tartışıyorum ve mutsuzum, bana ilgi göstermediğini falan düşünüyorum, adam daha ne yapacaksa canım benim...basit bir sebeple 4 5 saat ağladım, sabah kalktığımda yüzümü tanıyamadım şişliklerden...ama ozaman anladımki içime farkında olmadan attığım herşeyden kurtuldum...o ana kadar bana batan hiçbişey gözüme görünmemeye başladı...
bir de ben oğlumu kucağıma almıyorum, emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum...bugün bi dokundu bana bu..yine yatırmıştım, baktım baktım masumum sesi çıkmıyor, adlım kucağıma bi saat dil döktüm kucağımda uyuttum...onu eksik bırakıyormuşum gibi düşündüm çok üzüldüm...bilmiyorum nasıl olcak bunun bir dengesi olmalı...
bizde başlayalı çok oldu canım sinirsistemi gelişsin diye uzman tvyi izle orda anlatıyorlar nasıl yapılması gerektiğini....Günaydın kızlar.Oğlumuzun dün kırkı çıktı.Bakalım dedikleri gibi değişiklikler olacakmı.Birkaç gündür şirinlikler yapmaya başladıBebeğine jimnastik yaptıran var mı acaba?Ne zaman başlamak gerekiyor bilen var mı?
günaydın kızlar..uykum varrrrrsiz nasılsınız
günaydın canım. benimde çok uykum var yaaaaaaa
Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve seni buna alıştıran biricik anneme..
40 çıkma tamam önemli ama mesela ben huysuz bir bebekmişim ve bu huysuzluğum 6 yaşıma kadar devam etmiş..ne uyurmuşum ne yermişim..annem yemeği alır dışarıya çıkarırmış beni mahallede ki çocuklara yedirirken kıskanıp yerim diye ama nerdeee mahallenin çocukları doyar ben yine yemezmişim.biraz da bebişe bağlı karakteri nasıl onu bilmek lazım..eliiiiiiiiif umutlarım bitiyor seni gördükçe. kırk dedik sen kırkın çok üstündesin ve daha kötüy gidiyor herşey. benimde sırtımda kocaman bi kambur oldu. artık dik oturamıyorum duramıyorum ve sırt üstü yattığımda çok büyük bi acı hissediyorummmm.birde kızım lavaboya bile gitmeme izin vermediği için midem habire gurulduyor veee zayıflamaya devam ediyorum. ama artık kilo vermiyorum nedense. sadece halsizim.
Canım benim bebeğimin bu kadar sorunlu olmasında hem benim ailemin hem eşimin ailesinin payı büyük kucaktan indirmiyorlar çocuğu annem ayağında sallıyor kayınpederim kucağında uyutuyor kardeşim göğsünde vs haftada 3-4 gun geliyorlar kimseyede bırak diyemiyorsun alınıyorlar inan ne lavaboya gidebiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum duşa girdiğimdede eşim kapıda hadi hadi diyip duruyor sıpa durmuyor sürekli emmek istiyor çok iştahlı maşallah sütüm olsum diyede yemediğim şey kalmıyor sen kilo vermişsin ben hergun şişiyorum gibime geliyor derdim çok benim çok :)
Canım benim bebeğimin bu kadar sorunlu olmasında hem benim ailemin hem eşimin ailesinin payı büyük kucaktan indirmiyorlar çocuğu annem ayağında sallıyor kayınpederim kucağında uyutuyor kardeşim göğsünde vs haftada 3-4 gun geliyorlar kimseyede bırak diyemiyorsun alınıyorlar inan ne lavaboya gidebiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum duşa girdiğimdede eşim kapıda hadi hadi diyip duruyor sıpa durmuyor sürekli emmek istiyor çok iştahlı maşallah sütüm olsum diyede yemediğim şey kalmıyor sen kilo vermişsin ben hergun şişiyorum gibime geliyor derdim çok benim çok :)
geçecek annesi geçecek sabret..bak daha dün doğuracağız ya da doğum nasıl derken şimdi doğurduk üstünden aylar geçti...bu sıkıntılarında azalacak inşallah...
olsun olsun maşallah süt olsun yarasın bebişine bak ben kadınla tanıştım sırf zayıflama hapı kullanabilmek ve lazer için bebeğini emzirmemiş şimdi kızı 4 yaşında annesinin kucağına hiç gitmiyo...psikolojisi etkilenmiş o zaman annesine karşı soğuk ve ilgisiz birkız yaaa işte öyle
Benim kide bütün gün emmek istiyordu.Yatağına koyunca ağlamaya başlıyordu.Doktorumuz süt yeterli gelmiyordur dedi.Şimdi günde bir iki kez emdikten sonra mama veriyorum.Yaklaşık 60 cc.Biraz faydası oldu.Mamadan sonra sakinleşiyor biraz.
depremi düşündüm ama aklıma yatacak bir çözüm bulamadım Rabbim korusun ama ne yapmam lazım yada yapmamız lazım beraberce kafa yorsak..sonuçta deprem ülkesinde yaşıyoruz dimi....maşallah bak düzeliyo ama her zaman böyle olacak değil bazen iyi bazen kötü olacak..ayrıca canım okulda ilgili aile çocuklarını ve ilgisiz aile çocuklarını kıyasladım dışarısı çokkötü o nedenle oğluma öğretebildiğim ve verebildiğim kadar sevgi şefkat ve merhamet duygusuyla donatmak istiyorum...selam kızlaaaar umarım herkes iyidir.. özlemcim sen ne kadar düşünceli,pozitif bir annesin. hayran kalıyorum valla sana..bravo! bebişimi kucagıma alırım,sonra emekleyecek yürüyecek falan demişsin ya aslında ne kadar dogru.. depremi bile düşünmüşsün bu kupa sana
bnm kızım son 2 gecedir iyi uyuyor maşallah.. dolayısıyla bende deliksiz 2 saat uyuyunca iyi geldi.. 2-3 saatte bir emziriyorum,geri uyuyo huysuzluk yapmıyo masallah
kızlar ben geldim, arada gelip bakıyorum ne yapıyorsunuz diye ama yazamaya fırsatım olmuyor. Geçmişi de okuyamadım. İnşallah herkes için herşey yolundadır. Dün doktora gittim, 17 gün geçtikten sonra, vajinit olmuşum gene yaaa. Üstelik de vajinamdan koku geliyordu. Sadece yaptığım batikonla dikiş yerlerime pansuman yapmaktı. Doktor, kokuyu farketmedin mi dedi,(ben batikondan zannediyordum) iltihap olmuş, fitil ve antibiyotik verdi. Kullanmaya başladım.
Yaa kızlar sezeryan sonrası da normal doğum sonrası da iyi bakım şart, bunu anladım İnşallah geçer yaa çok korkuyorum, muayenesinde parmağıyla biraz açtı canım çok yandı.
özlemciğim yazdıkların çok güzel yaa. düşündümde yazdıklarını çok doğru söylemişsin. Allah korusun depremi falan düşünme canım yaa. olmayacak İnşallah.
ayşeciğim çok geçmiş olsun canım. hemencecik iyileşirsin İnşallah. kuzucuğununda maşallahı var nazar değmesin İnşallah.
elifçiğim benim kızımda aynı. lavaboya zor gidiyorum. banyo konusuda aynı. ama uzuuun bi banyoya o kadar ihtiyacım var ki.
nurayım canım kızına sevindim uyku düzenine. darısı bize inşallah. 1 aylık oluyoruz yaaa. ben haftaya cuma kontrole gidecem filiz hanıma. 40ında gel demişti. bakalım neler diyecek. sen nasılsın canım.
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını lütfen.. umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer. Mert bebeği çok öpüyorum.
çok sağol emelcim teşekkürler..
çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim.
gün aşırı yıkıyoruz canım.
tamam canım çok teşekkür ederim..
bizde doktora gittik korkacak bişey yoknuş çok şükür..
geçmiş olsun arkadaşım....tezvaktte bitsin bu sıkıntılar
çok sağolun kızlarDamlacım çok geçmiş olsun canım.
Bende daha almadım Maxi cosi Mura 3 araba alan ve memnun olan varmı?
vallahi çok zor kimseye bişey diyemiyorsun ne olcak böyle bilmiyorum dediğin gibi ağlamaya başladıkları an sadece annede susuyor bu durumda olan bize oluyorCanım benim bebeğimin bu kadar sorunlu olmasında hem benim ailemin hem eşimin ailesinin payı büyük kucaktan indirmiyorlar çocuğu annem ayağında sallıyor kayınpederim kucağında uyutuyor kardeşim göğsünde vs haftada 3-4 gun geliyorlar kimseyede bırak diyemiyorsun alınıyorlar inan ne lavaboya gidebiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum duşa girdiğimdede eşim kapıda hadi hadi diyip duruyor sıpa durmuyor sürekli emmek istiyor çok iştahlı maşallah sütüm olsum diyede yemediğim şey kalmıyor sen kilo vermişsin ben hergun şişiyorum gibime geliyor derdim çok benim çok :)
özlemcim hiç aklıma deprem gelmemişti açıkcası allah korusun bebişlerikızlar istanbulda yaşayan ve deprem aklından asla çıkmayan biri olarak ben dün deprem çantası hazırladım oğlum için çoğunlukla şeyler koydum...peki Allah korusun deprem oldu diyelim bize cenin pozisyonu hayat kurtarır dediler peki ya bebeğim nasıl duracak?yani ben emzirir gibi kucağıma alıp öyle mi yatıcam yere? deprem çantasını bebeğimin odasına koydumm ama dolabını sabitlemedik gerçi eşim bina yüksek değil ama eni büyük kolay kolay yıkılmaz dese de aklımdan çıkmıyo...mesela ben şunu düşündüm deprem anında oğlumu kucağıma alırım çantanın olduğu yerde pozisyon alırız memelere yakın tutarım oğlumu ve inşallah çantadan bişeyler alacak kadar alan kalır bize diye dua ediyorum..ayyy çok korkuyorum yaaa depremden ve bu şehirden..siz hiç düşündünüz mü?
selam kızlaaaar umarım herkes iyidir.. özlemcim sen ne kadar düşünceli,pozitif bir annesin. hayran kalıyorum valla sana..bravo! bebişimi kucagıma alırım,sonra emekleyecek yürüyecek falan demişsin ya aslında ne kadar dogru.. depremi bile düşünmüşsün bu kupa sana
bnm kızım son 2 gecedir iyi uyuyor maşallah.. dolayısıyla bende deliksiz 2 saat uyuyunca iyi geldi.. 2-3 saatte bir emziriyorum,geri uyuyo huysuzluk yapmıyo masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?