2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün doktora gittik bebeğin bu yüzündeki isilik ve döküntüler için çünkü gözü ve kulağı şişti bu yüzden merhem verdi sürdüm çok ii geldi..bu arada bebe yağı sürmeyin dedi..yüzüne hiç bişi kullanmayın sadece sebamed in ürünlerini kullanın dedi..bende öle yapcam..
onun hastalanmasına dayanamıyorum..çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum biz hasta olsak en azından neyimiz olduğunu biliriz ama onlara bişi olunca napcağımı bilmiyorum..

bu arada uyku düzenimiz oturdu sanırım 12 de uyuyo sabah 6 ya doğru acıkıp uyanıyo emzirip altını değiştiriyorum sonra saat 9 da uyanıyo ve gün bizim için başlamış oluyo..uykularda sorun yok..
bu arada hala kırkı çıkıp uyumayan bebeklerin uyku düzeni sanırım 3 ayda oturucak doktorum öle demişti..hepimize kolay gelsin

cnm benimkide uyuyo nazar değmesin..ne güzel işte şanslı olanlardanız sevinmen gerek korkma

ohh gözünüz aydın cnm

çok sağol tatlım...ne güzel yaaa birde bizim bebişler öyle olsa vallahi çok makbule geçicek ne kadarlık oldu senin bebişin...birde bebe yağı kulllanmayın dedi demek doktor bende kullanıyordum sebamedin ürününü alalım dediğin gibi isilik gibi oldu yüzü acaba ondanmıki bende kesiyim sürmiyim bari...3ay demek gitti 1ay kaldı 2ay pöfffffffffff

Merhaba arkadaşlar nasılsınız beni hatırladınızmı;??????uzun zamandır giremiyordum nete.22 şubatta kızım sezeryan ile dünyaya geldi.maşallah sağlığı yerinde 2 kilo 800 gr 49 cm doğdu.şimdi neredeyse 2 aylık olacak .sadece anne sütü veriyorum.doktorumuz başka birşeye gerek duymadı:)birde uykularımız düzene girse süper olacak.ama o düzende ancak 3. aydan itibaren kuruluyormuş.geçmişi okuyamadım okumamda imkansız.çok ilerlemiş sayfalar.umarım herkes sağlıklı bi şekilde almıştır bebişlerini kucağına:)))

cnm sakın bebe yağını sürme ben sürdüm çok fena oldu sürme sakın bizimkinin perşembe kırkı çıkcak kısmetse

Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve seni buna alıştıran biricik anneme..

ayyy canım allah yardımcın olsun valla, insan kendi yaptığına değilde başkalarına söz geçiremeyince kötü oluyor..benim oğlum kendine kendine uyuyor çok şükür inşallah değişmez ama ben bunu bu düzene sokana kadar çok uğraştım..herkesin eli sallamaya pışpışlamaya gidiyor, alışkanlık bişey diyemiyorsun, annem ablam duran çocuğu pışpışlıyorlar...kayınvalidem gitti zaten pek de kucağına bile almadı annemede gelme dedim, napıyım çocuk düzenden çıkıyor, valla alınırlarsa alınsınlar, dediğin gibi olan bize oluyor sonuçta.. ben de acayip yiyorum çok iştahım var ama kilo ne alıyorum ne veriyorum..aman bundan sonrası hep diyetle geçicek zeten emzirirken keyfini çıkaralım bence

yaa nekadar haklısın, hiç böyle düşünmemiştim..sevgiden yoksun bi bebek olsun istermiyim hiç...sen bir eğitimcisin ve bu sözlerin aklımdan hiç çıkmıcak sanırım ..20 yaşında herif oldupunda gel bi öpeyim desen öptürmücek belki de eşşek sıpası, elin kızlarına öptürecek değilmi yok yok ben biraz fazla alayım kucağıma oğluşumu kıyamam ben ona yaaa..

geçmiş olsun canım...normal doğumda göründüğü kadar kolay değil demekki..
buarada kızlar idrarda üreme olmamış şükür şimdi haber geldi çok sevindim
hadi çok şükür damlacım, gözün aydın.. inşallah bir daha böyle şeylerle üzülmezsin...

canım benim oğlan iyileşti ben grip oldum maskeyle dolaşym evdeo yüzden giremedim geçmişede bakamadım ama mert oğlan hastaymış galiba geçmiş olsun iyi haberide almışsın çok şükür şimdi nasıl?

Canım bnm,ben de iyi sayılırım... ben de kendime hiç zaman ayıramıyorum... bi de hemoroid belası var ya basımda

ben de 25inde giderim heralde dr.a canım... dogum kontrolunden konusacaz demişti bana :))
hemoroid çok zormuş yaa. Allah yardımcın olsun canım. bende kendime bakamyorum. ayrıca korkumdan aynayada bakmıyorum işin açığı. ameliyatı sormuştun sanırım bi ara benim arkadaşım oldu ama tekrar oldu bilsem yaptırmazdım dedi.

aşımızı olduk kuzucum hergün canını yakıyoruz tabii sağlığı için ama insanın içi gidiyorcumarteside kalça çıkığı için ultrasonumuz var

buarada sağlık ocağında 4400 çıktık vallahi anlamayamadım ben bu işi daha kesinlikle sağlık ocağının tartısına güvenmemek gerek

aşınız hayırlı olsun canımm. bizde perşembe günü yaptıracaz kısmetse. sağlık ocağıda insanı mutlu ediyor ama sonra doktorda daha çok üzülüyorsun bencede çok güvenme. ama keşke gerçekten bu kiloda olsa değilmi.
idrarında sorun çıkmamasınada çoook sevindim canım.

canım geçmiş olsun. doktorun dediklerni yapınca hemencecik düzelir inşallah. maşallah uyku düzeninizde çok güzelmiş bu arada.

canım sizede geçmiş olsun. çoook geçmiş olsun hemde

Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve seni buna alıştıran biricik anneme..

al bendede okadar..ama anneninde pek suçu yok inan,gazlı bebeklerin sonu bu..anca öyle rahatlıyor bebek,ağlamasına dayanamıyacağımıza göre...gaz bitincede alışkanlık başlıyor tabi

günaydın canım. benimde çok uykum var yaaaaaaa

bugece rezene+anason çayını içiricem inşallah faydası olur...bak bu saat oldu doğru düzgün uyumuyor..memede uyuyor diyorum bırakıyorum açıyor gözleri

oh allah bidaha vermesin

Kızlar uykusuzum,yorgunum,psikolojim alt üst olmuş durumdaTek güzel şey emir Bugün kalça çıkıklıgı için kontrolümüz vardı.Çok şükür ki bişey çıkmadı.Sizler ve bebişleriniz iyilerdir inş.

merhaba kızlar..hep giriyorum okuyorum cevap yazamadan çıkıyorum:)
bebeklerde hep aynı sorunlar var benim bebğiminde bir günü bi gününe uymuyor..bu arada meleklerimizden maşallahlarımızı eksik etmeyelim...hep bir sıkıntıları çıkıyor kıyamıyorum hiçbirine Allahım korusun hepsini

slm annecikler kızımda iştahsızlık vardı. Anne sütüm az mama veriyorduk onuda yemiyordu. Son 15 günde sadece 200 gr almış. Yüzünde sivilceler vardı. Doktoru idrar yolu enf şüphelendi. Tahliler temiz çıktı. Manyak doktor bunun üzerine önce mama sonra anne sütü dedi. Birde artık kader napalım belki emmeyi bırakır bu şekilde demezmi...Eşimle delirdik. Hemen ünlü bir prof gittik. Duru'da anne sütü alerjisi çıktı. Yani benim yediğim birşey dokunuyormuş kızıma. Süt, yumurta, fındık, fıstık, tahin helva, susam alerji yaparmış. Şimdi dokunan şeyi bulmaya çalışacağız. Bebeğinizde yüzde, vücutta döküntü, kulak yada burun kaşıma, yeşilimtrak ve sümüksü kaka, sağ göğüs emerken huysuzlanma, kusma, gaz sancısı, öksürük gibi şikayetler varsa alerji olabilir. Biz hep kolik sanıyorduk meğer kızımın ağlamaları bu yüzdenmiş. Bu arada doktorda çok önemliymiş. Rahatsızlık anında mutlaka 2 doktor görsün meleklerinizi. Doktorlara malesef güven yok artık. İlk doktora kalsa anne sütünü unutturacak çocuğuma. Allah korusun alerjisi iyice artacak. Çok tehlikeli bu alerji.
Anne sütü alan bebeklerde besin allerjisi olur mu | 7 Gün Sağlık buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Soru olursa facebookdan veya buradan mesaj atarsanız iyi olur. Çünkü geçmişi okuyamıyorum. Kızım uyandı öpüyorum hepinizi...

aynı alerji sivilceler döküntüler bendede var kızımı götürdüm doktor vazelin önerdi ama başka bi doktora gösterdiğmde hayır kullanma dedi ve merhem verdi 2 gündür günde 1 kere sürüyorm harika oldu yüzü geçti şükür tanı çok önemli

arkadaşlar bebekleri öpmeyin yüzünü ellemeyin bebe yağı sürmeyin doktoruınuzun haberi dışımda hiç bişi sürmeyin dün doktor öpme sakın dedi bnde dayanamıyorum dedim oda poposunu öp dedi yani çok hassas ciltler

cnm sakın bebe yağını sürme ben sürdüm çok fena oldu sürme sakın bizimkinin perşembe kırkı çıkcak kısmetse
sebamedin neyini aldın yüzüne kullanıyorsun canım
okucam canım çok sağol paylaşımın için

çok sağolun kızlar mervecim iyiyiz birde şu sarılık bitse çok mutlu olucam

gözün aydın ebrucum

geçmiş olsun duygucum ahh bu doktorlar ahhhhhhh

valla ben öpüyorum oğluşumu ona dikkat et buna dikkat et çocuk ileride çok hassas oluyor ve en ufak bir şeyde hemen hasta oluyor ...bu arada doktorum sık sık kucağına al bebişini dedi anne ve baba sık sık kucağına almalı bebeği dedi kokunuzu alsın dedi,yabancıların çocukalrı hep anne babadan uzakta yatakta ve büyüyünce anne babaya soğuk oluyorlar dedi:18:kızlar bu arada oğluşumu yalancı memeye alıştırdım biraz daha rahatım artık benim göğsümü yalancı meme olarak kullanmıyor saatlerce ,acıckınca yalancı memeyi almıyor zaten , inşallah hep böyle devam eder :97:

bu arada sweetcim çok geçmiş olsun gözün aydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…