- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
buarada kızlar idrarda üreme olmamış şükür şimdi haber geldi çok sevindim
benim kızımda çok uyuyor normal mi acaba herkes uyumuyor diyince tedirgin oldum gece 3 gibi kalkıyor emziriyorum sütüm yetmediği için mamasını veriyorum yatıyor sabah 7.30 bazen 8.30 kadar geçen gün gece 12 de yattı sabah 7 ye kadar normal mi gündüzde uyuyor sadce acıkınca kalkıyor yarın 40 mız çıkıyor:18::18::18: ayy çok tırstım
slm kızlar dün doktora gittik bebeğin bu yüzündeki isilik ve döküntüler için çünkü gözü ve kulağı şişti bu yüzden merhem verdi sürdüm çok ii geldi..bu arada bebe yağı sürmeyin dedi..yüzüne hiç bişi kullanmayın sadece sebamed in ürünlerini kullanın dedi..bende öle yapcam..
onun hastalanmasına dayanamıyorum..çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum biz hasta olsak en azından neyimiz olduğunu biliriz ama onlara bişi olunca napcağımı bilmiyorum..
bu arada uyku düzenimiz oturdu sanırım 12 de uyuyo sabah 6 ya doğru acıkıp uyanıyo emzirip altını değiştiriyorum sonra saat 9 da uyanıyo ve gün bizim için başlamış oluyo..uykularda sorun yok..
bu arada hala kırkı çıkıp uyumayan bebeklerin uyku düzeni sanırım 3 ayda oturucak doktorum öle demişti..hepimize kolay gelsin
ohh gözünüz aydın cnm
çok sağol tatlım...ne güzel yaaa birde bizim bebişler öyle olsa vallahi çok makbule geçicek ne kadarlık oldu senin bebişin...birde bebe yağı kulllanmayın dedi demek doktor bende kullanıyordum sebamedin ürününü alalım dediğin gibi isilik gibi oldu yüzü acaba ondanmıki bende kesiyim sürmiyim bari...3ay demek gitti 1ay kaldı 2ay pöfffffffffff
Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve seni buna alıştıran biricik anneme..
Canım benim bebeğimin bu kadar sorunlu olmasında hem benim ailemin hem eşimin ailesinin payı büyük kucaktan indirmiyorlar çocuğu annem ayağında sallıyor kayınpederim kucağında uyutuyor kardeşim göğsünde vs haftada 3-4 gun geliyorlar kimseyede bırak diyemiyorsun alınıyorlar inan ne lavaboya gidebiliyorum ne yemek yapabiliyorum ne uyuyabiliyorum duşa girdiğimdede eşim kapıda hadi hadi diyip duruyor sıpa durmuyor sürekli emmek istiyor çok iştahlı maşallah sütüm olsum diyede yemediğim şey kalmıyor sen kilo vermişsin ben hergun şişiyorum gibime geliyor derdim çok benim çok :)
canım benim güçlü durmaya çalışıyoruz biz sanırım ama olsun çok şükür yine çok iyiyiz...bence bebeğini sık sık kucağına al dokun ona kokla öp...sonuçta o 9 ay boyunca seninle nefes aldı yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmedi sen şimdi onu saddece ihtiyaçları için kucağına alırsan mutsuz bebek olabilir ilerde sorun yaşayabilir.bak ben artık umursamıyorum yok kucağa alışır falan filan laflarına alışsın nolacakki sonuçta emeklemeye başlayınca bir daha hiç böyle kollarımla tutup saramıycam yürüyecek derken birde bakmışım kocaman olmuş.artık kimsenin dediği umrumda değil kucağıma alıyorum uyutuyorum hem sinir sistemi de gelişsin istiyorum..benim için zorsa onun için bin kat daha zor tanımadığı üşüdüğü acıktığı ağladığı gaz sancısı çektiği isilik olduğu topuğunu deldirdiği ve yakında sünnet olup pipisinin ucunu kaybedeceği bir dünyaya geldi..ben şefkat göstermezsem ilerde ne olur...bence sende bebeğini sık sık kucağına al...
bizde başlayalı çok oldu canım sinirsistemi gelişsin diye uzman tvyi izle orda anlatıyorlar nasıl yapılması gerektiğini....
günaydın kızlar bende uyku sorunu şöyle var gece 2 de uyuyorum sabah 5te uyanıyorum oğluşşum uyumasına rağmen ben de yatıp uyuyamıyorum..öğrenciyken de böyleydim uykusuzluğa çok çabuk adapte olabiliyorum ben..
kızlar istanbulda yaşayan ve deprem aklından asla çıkmayan biri olarak ben dün deprem çantası hazırladım oğlum için çoğunlukla şeyler koydum...peki Allah korusun deprem oldu diyelim bize cenin pozisyonu hayat kurtarır dediler peki ya bebeğim nasıl duracak?yani ben emzirir gibi kucağıma alıp öyle mi yatıcam yere? deprem çantasını bebeğimin odasına koydumm ama dolabını sabitlemedik gerçi eşim bina yüksek değil ama eni büyük kolay kolay yıkılmaz dese de aklımdan çıkmıyo...mesela ben şunu düşündüm deprem anında oğlumu kucağıma alırım çantanın olduğu yerde pozisyon alırız memelere yakın tutarım oğlumu ve inşallah çantadan bişeyler alacak kadar alan kalır bize diye dua ediyorum..ayyy çok korkuyorum yaaa depremden ve bu şehirden..siz hiç düşündünüz mü?
kızlar ben geldim, arada gelip bakıyorum ne yapıyorsunuz diye ama yazamaya fırsatım olmuyor. Geçmişi de okuyamadım. İnşallah herkes için herşey yolundadır. Dün doktora gittim, 17 gün geçtikten sonra, vajinit olmuşum gene yaaa. Üstelik de vajinamdan koku geliyordu. Sadece yaptığım batikonla dikiş yerlerime pansuman yapmaktı. Doktor, kokuyu farketmedin mi dedi,(ben batikondan zannediyordum) iltihap olmuş, fitil ve antibiyotik verdi. Kullanmaya başladım.
Yaa kızlar sezeryan sonrası da normal doğum sonrası da iyi bakım şart, bunu anladım İnşallah geçer yaa çok korkuyorum, muayenesinde parmağıyla biraz açtı canım çok yandı.
hadi çok şükür damlacım, gözün aydın.. inşallah bir daha böyle şeylerle üzülmezsin...buarada kızlar idrarda üreme olmamış şükür şimdi haber geldi çok sevindim
canım benim oğlan iyileşti ben grip oldum maskeyle dolaşym evdebuarada kızlar idrarda üreme olmamış şükür şimdi haber geldi çok sevindim
hemoroid çok zormuş yaa. Allah yardımcın olsun canım. bende kendime bakamyorum. ayrıca korkumdan aynayada bakmıyorum işin açığı. ameliyatı sormuştun sanırım bi ara benim arkadaşım oldu ama tekrar oldu bilsem yaptırmazdım dedi.Canım bnm,ben de iyi sayılırım... ben de kendime hiç zaman ayıramıyorum... bi de hemoroid belası var ya basımda
ben de 25inde giderim heralde dr.a canım... dogum kontrolunden konusacaz demişti bana :))
aşımızı olduk kuzucum hergün canını yakıyoruz tabii sağlığı için ama insanın içi gidiyorcumarteside kalça çıkığı için ultrasonumuz var
buarada sağlık ocağında 4400 çıktık vallahi anlamayamadım ben bu işi daha kesinlikle sağlık ocağının tartısına güvenmemek gerek
aşınız hayırlı olsun canımm. bizde perşembe günü yaptıracaz kısmetse. sağlık ocağıda insanı mutlu ediyor ama sonra doktorda daha çok üzülüyorsun bencede çok güvenme. ama keşke gerçekten bu kiloda olsa değilmi.buarada kızlar idrarda üreme olmamış şükür şimdi haber geldi çok sevindim
canım geçmiş olsun. doktorun dediklerni yapınca hemencecik düzelir inşallah. maşallah uyku düzeninizde çok güzelmiş bu arada.slm kızlar dün doktora gittik bebeğin bu yüzündeki isilik ve döküntüler için çünkü gözü ve kulağı şişti bu yüzden merhem verdi sürdüm çok ii geldi..bu arada bebe yağı sürmeyin dedi..yüzüne hiç bişi kullanmayın sadece sebamed in ürünlerini kullanın dedi..bende öle yapcam..
onun hastalanmasına dayanamıyorum..çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum biz hasta olsak en azından neyimiz olduğunu biliriz ama onlara bişi olunca napcağımı bilmiyorum..
bu arada uyku düzenimiz oturdu sanırım 12 de uyuyo sabah 6 ya doğru acıkıp uyanıyo emzirip altını değiştiriyorum sonra saat 9 da uyanıyo ve gün bizim için başlamış oluyo..uykularda sorun yok..
bu arada hala kırkı çıkıp uyumayan bebeklerin uyku düzeni sanırım 3 ayda oturucak doktorum öle demişti..hepimize kolay gelsin
canım benim oğlan iyileşti ben grip oldum maskeyle dolaşym evdeo yüzden giremedim geçmişede bakamadım ama mert oğlan hastaymış galiba geçmiş olsun iyi haberide almışsın çok şükür şimdi nasıl?
canım geçmiş olsun. doktorun dediklerni yapınca hemencecik düzelir inşallah. maşallah uyku düzeninizde çok güzelmiş bu arada.
Sayende bacakLarım kas yaptı çok fit oldular boru değil günde en az 8 saat sallıyorum seni çok teşekkür ederim sana ve seni buna alıştıran biricik anneme..
günaydın canım. benimde çok uykum var yaaaaaaa
buarada kızlar idrarda üreme olmamış şükür şimdi haber geldi çok sevindim
slm annecikler kızımda iştahsızlık vardı. Anne sütüm az mama veriyorduk onuda yemiyordu. Son 15 günde sadece 200 gr almış. Yüzünde sivilceler vardı. Doktoru idrar yolu enf şüphelendi. Tahliler temiz çıktı. Manyak doktor bunun üzerine önce mama sonra anne sütü dedi. Birde artık kader napalım belki emmeyi bırakır bu şekilde demezmi...Eşimle delirdik. Hemen ünlü bir prof gittik. Duru'da anne sütü alerjisi çıktı. Yani benim yediğim birşey dokunuyormuş kızıma. Süt, yumurta, fındık, fıstık, tahin helva, susam alerji yaparmış. Şimdi dokunan şeyi bulmaya çalışacağız. Bebeğinizde yüzde, vücutta döküntü, kulak yada burun kaşıma, yeşilimtrak ve sümüksü kaka, sağ göğüs emerken huysuzlanma, kusma, gaz sancısı, öksürük gibi şikayetler varsa alerji olabilir. Biz hep kolik sanıyorduk meğer kızımın ağlamaları bu yüzdenmiş. Bu arada doktorda çok önemliymiş. Rahatsızlık anında mutlaka 2 doktor görsün meleklerinizi. Doktorlara malesef güven yok artık. İlk doktora kalsa anne sütünü unutturacak çocuğuma. Allah korusun alerjisi iyice artacak. Çok tehlikeli bu alerji.
Anne sütü alan bebeklerde besin allerjisi olur mu | 7 Gün Sağlık buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Soru olursa facebookdan veya buradan mesaj atarsanız iyi olur. Çünkü geçmişi okuyamıyorum. Kızım uyandı öpüyorum hepinizi...
sebamedin neyini aldın yüzüne kullanıyorsun canımcnm sakın bebe yağını sürme ben sürdüm çok fena oldu sürme sakın bizimkinin perşembe kırkı çıkcak kısmetse
okucam canım çok sağol paylaşımın içindamlacım canını sıkma hiç bak bu yazıyı bi okuAnne Olunca Anladm - AYE NER - Olaanst hayat iksiri: Anne st!
ayyy canım allah yardımcın olsun valla, insan kendi yaptığına değilde başkalarına söz geçiremeyince kötü oluyor..benim oğlum kendine kendine uyuyor çok şükür inşallah değişmez ama ben bunu bu düzene sokana kadar çok uğraştım..herkesin eli sallamaya pışpışlamaya gidiyor, alışkanlık bişey diyemiyorsun, annem ablam duran çocuğu pışpışlıyorlar...kayınvalidem gitti zaten pek de kucağına bile almadıannemede gelme dedim, napıyım çocuk düzenden çıkıyor, valla alınırlarsa alınsınlar, dediğin gibi olan bize oluyor sonuçta.. ben de acayip yiyorum çok iştahım var ama kilo ne alıyorum ne veriyorum..aman bundan sonrası hep diyetle geçicek zeten emzirirken keyfini çıkaralım bence
yaa nekadar haklısın, hiç böyle düşünmemiştim..sevgiden yoksun bi bebek olsun istermiyim hiç...sen bir eğitimcisin ve bu sözlerin aklımdan hiç çıkmıcak sanırım ..20 yaşında herif oldupunda gel bi öpeyim desen öptürmücek belki de eşşek sıpası, elin kızlarına öptürecek değilmiyok yok ben biraz fazla alayım kucağıma oğluşumu kıyamam ben ona yaaa..
geçmiş olsun canım...normal doğumda göründüğü kadar kolay değil demekki..
hadi çok şükür damlacım, gözün aydın.. inşallah bir daha böyle şeylerle üzülmezsin...
canım benim oğlan iyileşti ben grip oldum maskeyle dolaşym evdeo yüzden giremedim geçmişede bakamadım ama mert oğlan hastaymış galiba geçmiş olsun iyi haberide almışsın çok şükür şimdi nasıl?
hemoroid çok zormuş yaa. Allah yardımcın olsun canım. bende kendime bakamyorum. ayrıca korkumdan aynayada bakmıyorum işin açığı. ameliyatı sormuştun sanırım bi ara benim arkadaşım oldu ama tekrar oldu bilsem yaptırmazdım dedi.
aşınız hayırlı olsun canımm. bizde perşembe günü yaptıracaz kısmetse. sağlık ocağıda insanı mutlu ediyor ama sonra doktorda daha çok üzülüyorsun bencede çok güvenme. ama keşke gerçekten bu kiloda olsa değilmi.
idrarında sorun çıkmamasınada çoook sevindim canım.
canım geçmiş olsun. doktorun dediklerni yapınca hemencecik düzelir inşallah. maşallah uyku düzeninizde çok güzelmiş bu arada.
canım sizede geçmiş olsun. çoook geçmiş olsun hemde
çok sağolun kızlar mervecim iyiyiz birde şu sarılık bitse çok mutlu olucamal bendede okadar..ama anneninde pek suçu yok inan,gazlı bebeklerin sonu bu..anca öyle rahatlıyor bebek,ağlamasına dayanamıyacağımıza göre...gaz bitincede alışkanlık başlıyor tabi
bugece rezene+anason çayını içiricem inşallah faydası olur...bak bu saat oldu doğru düzgün uyumuyor..memede uyuyor diyorum bırakıyorum açıyor gözleri
oh allah bidaha vermesin
Kızlar uykusuzum,yorgunum,psikolojim alt üst olmuş durumdaTek güzel şey emir Bugün kalça çıkıklıgı için kontrolümüz vardı.Çok şükür ki bişey çıkmadı.Sizler ve bebişleriniz iyilerdir inş.
slm annecikler kızımda iştahsızlık vardı. Anne sütüm az mama veriyorduk onuda yemiyordu. Son 15 günde sadece 200 gr almış. Yüzünde sivilceler vardı. Doktoru idrar yolu enf şüphelendi. Tahliler temiz çıktı. Manyak doktor bunun üzerine önce mama sonra anne sütü dedi. Birde artık kader napalım belki emmeyi bırakır bu şekilde demezmi...Eşimle delirdik. Hemen ünlü bir prof gittik. Duru'da anne sütü alerjisi çıktı. Yani benim yediğim birşey dokunuyormuş kızıma. Süt, yumurta, fındık, fıstık, tahin helva, susam alerji yaparmış. Şimdi dokunan şeyi bulmaya çalışacağız. Bebeğinizde yüzde, vücutta döküntü, kulak yada burun kaşıma, yeşilimtrak ve sümüksü kaka, sağ göğüs emerken huysuzlanma, kusma, gaz sancısı, öksürük gibi şikayetler varsa alerji olabilir. Biz hep kolik sanıyorduk meğer kızımın ağlamaları bu yüzdenmiş. Bu arada doktorda çok önemliymiş. Rahatsızlık anında mutlaka 2 doktor görsün meleklerinizi. Doktorlara malesef güven yok artık. İlk doktora kalsa anne sütünü unutturacak çocuğuma. Allah korusun alerjisi iyice artacak. Çok tehlikeli bu alerji.
Anne sütü alan bebeklerde besin allerjisi olur mu | 7 Gün Sağlık buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Soru olursa facebookdan veya buradan mesaj atarsanız iyi olur. Çünkü geçmişi okuyamıyorum. Kızım uyandı öpüyorum hepinizi...
arkadaşlar bebekleri öpmeyin yüzünü ellemeyin bebe yağı sürmeyin doktoruınuzun haberi dışımda hiç bişi sürmeyin dün doktor öpme sakın dedi bnde dayanamıyorum dedim oda poposunu öp dedi yani çok hassas ciltler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?