- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
arkadaşlar kalça çıkıklığı ultrasonu için dr. ne zaman çağırdı sizleri,galiba ben yanlış anladım dr.
bize 3 aylık olunca gelin dedi ama,
oynatmama az kaldı kızlaaaaaaaaaaaar. bişey yok sürekli ağlıyor yaaaaa. gaz gaz gazzzzzzzz
ayy inanmıyorum aynı seyi yazmak için girmiştim bende Nil babasının kucagındayken... ben de tırlatmak üzereyim,saatlerdir kıvranıyo gaz yuzunden..napacaz yaaa?? valla delircem,kıpkırmızı oluyo sürekli aglıyo...
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum eeee artık ıkı cocuk annesı olunca fırsat olmuyominik balıgımız cok sukur ıyı ama sımdı sıze bısey sorıyım sezeryan oldum ben spınalle 25 gun oldu hala dıkıslerımın sol tarafı cok agrıyo sızce normalmı?
slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum eeee artık ıkı cocuk annesı olunca fırsat olmuyominik balıgımız cok sukur ıyı ama sımdı sıze bısey sorıyım sezeryan oldum ben spınalle 25 gun oldu hala dıkıslerımın sol tarafı cok agrıyo sızce normalmı?
uyudu ama 5dk sonra uyanacak(
buarada iyileşmiş olan gogus yaralarım tekrar baslaöak uzere,nasıl sızlamaya basladı.... kızımı emzige alıştırmam gerek,beni emzik olarak kullanıyo cunku.. yarın nuk ve wee nin emziklerini alacam.insallah onlardan birini alır. avent ve chicco.yu almıyo kesinlikle...
hoşgeldin canım. benimde sol taraf acıyor bazen şişiyor sanıyorum bana öyle geliyorda olabilir. bende sorun bende sanıyordum
biz 1 aylıkken gittik tekrar ara sor istersen...geç kalma..
çok sağol tatlımvalla ben öpüyorum oğluşumu ona dikkat et buna dikkat et çocuk ileride çok hassas oluyor ve en ufak bir şeyde hemen hasta oluyor...bu arada doktorum sık sık kucağına al bebişini dedi anne ve baba sık sık kucağına almalı bebeği dedi kokunuzu alsın dedi,yabancıların çocukalrı hep anne babadan uzakta yatakta ve büyüyünce anne babaya soğuk oluyorlar dedi:18:kızlar bu arada oğluşumu yalancı memeye alıştırdım biraz daha rahatım artık benim göğsümü yalancı meme olarak kullanmıyor saatlerce ,acıckınca yalancı memeyi almıyor zaten , inşallah hep böyle devam eder :97:
bu arada sweetcim çok geçmiş olsun gözün aydınnn
cumartesi gidicez doktor 35-36gün çektirin dediarkadaşlar kalça çıkıklığı ultrasonu için dr. ne zaman çağırdı sizleri,galiba ben yanlış anladım dr.
bize 3 aylık olunca gelin dedi ama,
oynatmama az kaldı kızlaaaaaaaaaaaar. bişey yok sürekli ağlıyor yaaaaa. gaz gaz gazzzzzzzz
kuzucuklara yazık şu gazlar artık gitsinayy inanmıyorum aynı seyi yazmak için girmiştim bende Nil babasının kucagındayken... ben de tırlatmak üzereyim,saatlerdir kıvranıyo gaz yuzunden..napacaz yaaa?? valla delircem,kıpkırmızı oluyo sürekli aglıyo...
benimde acıyor ama normalmiş ancak geçer diyorlarslm kızlar uzun zamandır gıremıyorum eeee artık ıkı cocuk annesı olunca fırsat olmuyominik balıgımız cok sukur ıyı ama sımdı sıze bısey sorıyım sezeryan oldum ben spınalle 25 gun oldu hala dıkıslerımın sol tarafı cok agrıyo sızce normalmı?
uyudu ama 5dk sonra uyanacak(
buarada iyileşmiş olan gogus yaralarım tekrar baslaöak uzere,nasıl sızlamaya basladı.... kızımı emzige alıştırmam gerek,beni emzik olarak kullanıyo cunku.. yarın nuk ve wee nin emziklerini alacam.insallah onlardan birini alır. avent ve chicco.yu almıyo kesinlikle...
al bendede okadar..ama anneninde pek suçu yok inan,gazlı bebeklerin sonu bu..anca öyle rahatlıyor bebek,ağlamasına dayanamıyacağımıza göre...gaz bitincede alışkanlık başlıyor tabi
bugece rezene+anason çayını içiricem inşallah faydası olur...bak bu saat oldu doğru düzgün uyumuyor..memede uyuyor diyorum bırakıyorum açıyor gözleri
oh allah bidaha vermesin
belkide tam doymuyordur benim kızımda memede uyuyunca yerine yatırdığımda kalkıyordu emzirme sonrası mama verince rahat rahat yatıyor çok şükür
sırf o şüphe yüzünden çocuğa mama veriyorum malesef ya..ama yine uyumayınca uyumuyor..dün az mı geliyor dedim..günde 1kere veriyorum çünkü ml arttırdım ama ıııhhhh..gece kaka yaptı ondan sonra uyudu
çok sağol tatlım
cumartesi gidicez doktor 35-36gün çektirin dedi
kuzucuklara yazık şu gazlar artık gitsin
benimde acıyor ama normalmiş ancak geçer diyorlar
bizimki ogün aldı uyudu şimdi gene almıyor offfffff offffffffff nasıl alıştırıcaz şu emziğe bilen varsa söylesinn
arkadaşlar bebekleri öpmeyin yüzünü ellemeyin bebe yağı sürmeyin doktoruınuzun haberi dışımda hiç bişi sürmeyin dün doktor öpme sakın dedi bnde dayanamıyorum dedim oda poposunu öp dedi yani çok hassas ciltler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?