2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öpüyoum kızımı. ama çok yavaş dudaklarımı dokunduruyorum sadece. bide her emzirişimde ellerinden öpüyorum. altını değiştirirken ayaklarından öpüyorum. dayanamıyorum napim amaaa.

arkadaşlar kalça çıkıklığı ultrasonu için dr. ne zaman çağırdı sizleri,galiba ben yanlış anladım dr.
bize 3 aylık olunca gelin dedi ama,

oynatmama az kaldı kızlaaaaaaaaaaaar. bişey yok sürekli ağlıyor yaaaaa. gaz gaz gazzzzzzzz

oynatmama az kaldı kızlaaaaaaaaaaaar. bişey yok sürekli ağlıyor yaaaaa. gaz gaz gazzzzzzzz

ayy inanmıyorum aynı seyi yazmak için girmiştim bende Nil babasının kucagındayken... ben de tırlatmak üzereyim,saatlerdir kıvranıyo gaz yuzunden..napacaz yaaa?? valla delircem,kıpkırmızı oluyo sürekli aglıyo...

aynen öyle kıpkırmızı oluyor ve inliyor. emerken bile hem ağlıyor hem emiyor. delirecek gibi oluyorum. ağlama sesinden artık kafam kazan gibi oluyor. uyumak istiyorum çok ihtiyacım var yaaa

slm kızlar uzun zamandır gıremıyorum eeee artık ıkı cocuk annesı olunca fırsat olmuyominik balıgımız cok sukur ıyı ama sımdı sıze bısey sorıyım sezeryan oldum ben spınalle 25 gun oldu hala dıkıslerımın sol tarafı cok agrıyo sızce normalmı?

uyudu ama 5dk sonra uyanacak (
buarada iyileşmiş olan gogus yaralarım tekrar baslaöak uzere,nasıl sızlamaya basladı.... kızımı emzige alıştırmam gerek,beni emzik olarak kullanıyo cunku.. yarın nuk ve wee nin emziklerini alacam.insallah onlardan birini alır. avent ve chicco.yu almıyo kesinlikle...

hoşgeldin canım. benimde sol taraf acıyor bazen şişiyor sanıyorum bana öyle geliyorda olabilir. bende sorun bende sanıyordum

ben de spinalle sez. oldm cnm .bnm de sol tarafım saga göre şiş ve his kaybı var.dr normal dedi. bende agrı yok,bence sen bi dr.a git cnm. gecmıs olsun

benimde gündüz biraz düzeliyor ama gece sürekli emmek isteyince daha kötü oluyor. çok acıyor . İnşallah emziği alır canım. ama bizimki canı istemeyince ağzından fırlatıyor farketmiyor yani. Allah yardımcımız olsun

hoşgeldin canım. benimde sol taraf acıyor bazen şişiyor sanıyorum bana öyle geliyorda olabilir. bende sorun bende sanıyordum

cnm benımde sısme yok gorunurde hıc bısey yok ama dr 10 gunlukken acılma var demıstı dıkıslerınde sonra yıne gıttım bısey yok dedı ama hala agrım gecmedı ne zaman gecer bu agrılarrrrrrrrrr ne zormus dogurmak ahhhh ahhh kocalarımız keske onlar dogursalardıne guzel olurdu

çok sağol tatlım
arkadaşlar kalça çıkıklığı ultrasonu için dr. ne zaman çağırdı sizleri,galiba ben yanlış anladım dr.
bize 3 aylık olunca gelin dedi ama,
cumartesi gidicez doktor 35-36gün çektirin dedi

kuzucuklara yazık şu gazlar artık gitsin
benimde acıyor ama normalmiş ancak geçer diyorlar

bizimki ogün aldı uyudu şimdi gene almıyor offfffff offffffffff nasıl alıştırıcaz şu emziğe bilen varsa söylesinn

belkide tam doymuyordur benim kızımda memede uyuyunca yerine yatırdığımda kalkıyordu emzirme sonrası mama verince rahat rahat yatıyor çok şükür

belkide tam doymuyordur benim kızımda memede uyuyunca yerine yatırdığımda kalkıyordu emzirme sonrası mama verince rahat rahat yatıyor çok şükür

sırf o şüphe yüzünden çocuğa mama veriyorum malesef ya..ama yine uyumayınca uyumuyor..dün az mı geliyor dedim..günde 1kere veriyorum çünkü ml arttırdım ama ıııhhhh..gece kaka yaptı ondan sonra uyudu

Bizim ufaklıktada aynı problem vardı.Yatağa koyunca ağlamaya başlıyordu.Doktor tam doymuyordur dedi.Mama vermeye başladık emdikten sonra.Eskisine nazaran azaldı huysuzluğu.
Kızlar birde bişey soracağım.Bebeğinizin yaşını gösteren bi resim var sayfanızın altlarında.onu nasıl yapıyoruz beceremedim bir türlü.

Damlacım cok sevindim gozun aydın. Gecmis olsun.

slm güzel anneler
kayınvalidem gitti artık nete girerim diyodum ama benim oğlan fırsat vermiyo
herkes bebişleriyle iyidir inşallah
yazılan sorunlara bakıyorum da hepimiz aynı şeyleri yaşıyomuşuz, buraya gelince teselli oluyo insan
geçen gün eşimin yengesi gelmişti ben de bebeğimi ayağımda sallıyodum "aaaaa bu kadarlık çocuğun sallandığını ilk kez görüyorum" dedi.ne yapalım yani çocuk ağlayınca bütün kurallar yerle bir oluyor,yapmıycam dediğim ne varsa yapıyorum şu an
bu arada ben de iki gündür emziğe başladım.emzirdikten veya mama verdikten sonra huysuzlanıyodu belki susar dedim başta biraz etkili oldu gibi sonra istemedi ağladı."bebek bakım sorunlarına mucize çözümler " kitabında da sakinleşmeyen bebeğinizi sakinleştirmek için verebilirsiniz diyo, ilk gün 5 dk. ikinci gün 10 dk. üçüncü gün 15 dk. verebilirsiniz diyo.yalnız o kitaptaki hiçbir tarif bebeğime uymuyo hiçbir öneri yapılabilecek gibi durmuyo :))

canım bebeğin saat 12den sabah 6ya kadar uyuyormuş bana biraz garip geldi hiçmi uyanmıyo bu bebek..en huzurlu bebek bile 2 saatte bir uyanıp emmek ister :26::26: ayrıca boşverin kızlar o doktorları ne demek öpmeyino bebek benim kanımdan değilmi..9ay boyunca benle beraber değilmiydi? tamam bebeyağı sürmek belki zararlı olur ama annenin öpmesi bebeğe asla zarar vermez..ben artık çok hümanist yaklaşıyorum bebek yetiştirme büyütme olayına ..o zaman şöyle yapalım camdan bir kutuya koyalım bez bağlamayalım pişikolur çişlerini kutunun içine yapsınlar biz alttan temizleyelim...emzirmeyelim ağızlarına steril hortumlar uzatalım sağıp sağıp hortumdan dökelim ne güzel olur dimi bana bir dr asla ve asla bunu diyemez...ben bebeğimi emzirirken yüzüne dokunuyorum saçlarıyla oynuyorum yatağına yatırırken ve yatağından alırken öpüyorum kokluyorum kulağına sevgi sözükleri söylüyorum huysuzken şezlongda uzanır gibi uzanıp başını göğsüme yaslayıp sırtını sıvazlıyorum ve sakinleşiyo...ben bir öğretmen olarak IQ ve EQ ları yüksek kaliteli insan yetiştirme taratarıyım...sevgi ve şefkat olmadan yetişen çocuklar başarılı olsalar bile asla mutlu olamazlar....sonrasında geçen günki gibi bebeklere makyaj yapan ya da onları sır biraz daha para kazanmak için erken doğurtan dr olur..ya da gücünü kötüye kullanan bir polis veya statüsünü kullanarak haksızlık eden bir hakim veya öğrencisine şiddet uygulayan bir öğretmen olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…