2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilgilerini gönder ben sana yapayım...bebeğin için özel notun,adı ve ne zaman doğduğu ben hallederim

niye dakikayla veriyomuşuz ki:26:ben valla veriyorum ağzına uyrken bazen uyanıncaya kadar emiyo

hoşgeldin canım. benimde sol taraf acıyor bazen şişiyor sanıyorum bana öyle geliyorda olabilir. bende sorun bende sanıyordum

sultancım kızın ÇOK TATLI maşallah ve aynı bana benziyo sadece ben biraz daha beyazım..ayy farketmeden kendime iltifat ettim galiba

meraba arkadaslar bısı sorabılırmıyım
bırer anne oldugunuzu dusunerekten bılırsınız dıe umuyorum benım son adet tarıhım 1 mart ben nısan 5 te bhcg baktırdım 142.06 cıktı nısan 7 de bakıldı 253.27 cıktı bırde 11 nısanda bakıldı oda 342.84 cıktı sızce normaL MI ılerleme doktor degıl buyuk ıhtımal dıs gebelık dedı ama hıc ultrasonna sokmadı benı

canım benim de sağ tarafım şiş ve ağrıyor diye gittim dktora. normalmiş.6 ay veya daha fazla bu şişlikler olabilirmiş.akıntı kızarıklık gibi durumlar yoksa sorun değil dedi.

canım benim bildiğim amilelik iyi gidiyorsa bu değer artarmış ama sayıları hatırlamıyorum

canım her geçen gün katlanarak ilerlemesi lazım drun haklı olabilir ama istersen başka drlarada git bir muayene ol...mesela ben ilk baktırdığımda 4 gün geçmişti 300 küsürlerdeydi sonrasında 7.gün baktırdığımda 1000 falandı sanırım...

sana katılıyorum arkadaşım ben ona dokunmayınca öpmeyince koklamayınca sanki onu ihmal ediyormuşum gibi geliyor vicdan azabı çekiyorum. bu sabah sabiha paktuna var bilirsiniz onu dinledim ki çok önemli olduğunu ve gerekli bilgiler verdiğini düşünüyorum çocuklarımızı kucaklamanın dokunmanın ne kadar önemli olduğunu gelişimlerine ne kadar faydasıo olduğunu söyledi

yarın ıcın bı uzmndan randevu aldım bakıcaz belkı cogalmıstır degerım ısallah bı kotuluk cıkmaz cok uzuluyorum cunkı 3 ay once dusuk yaptım ben bır daha kaybetmek ıstemıyorum

canım dış gebelik olsa ultrasonda belli olur niye bakmadı ki şimdiye kadar çoktan belli olmuştur dış gebelik olmadığı ultrasonla baktır bi an önce vakit kaybetmemen lazım eğer dış gebelikse.inşallah değildir canım.bana da başta öyle bi teşhis konmuştu da ordan biliyorum

yagrın bakıcaklar ısallah degıldır sana dıs gebelık demısler ya pekı dıs gebelıkmıydı yoksa saglıklı mıyıdı degerlerın yukselmıyormuydu benım gıbı

çok güzel yazmışsın canım. bende dediklerini yapıyorum. ve şimdi ne kadar doğru şeyler yaptığımı anladım. kızım emerken öyle sevgiyle bakıyorki yüzüme içim rahatlıyor.

sultancım kızın ÇOK TATLI maşallah ve aynı bana benziyo sadece ben biraz daha beyazım..ayy farketmeden kendime iltifat ettim galiba

çok teşekkür ederim canım. :)) iltifat etmedin kız ben seni görmedim ama çok tatlısın o kesin. yukarıdakileri yazan biri kesinlikle çoook tatlıdır eminim. sevgi böcüğü annem benim.

kızlar bende acaba doymuyormu dedim mamayı denedim ama almadı. tükürdü. emmek istiyor. ama iki emiyor sonra uyuyor. bence sadece kokumuzu dokunmamızı istiyorlar. çünkü ben kızıma sarılıp uyuyorum. o kadar güzelki. kızımda öyle huzurlu uyuyorki o zaman. 2 3 saatte olsa bende uykumu almış oluyorum oda.

yarın ıcın bı uzmndan randevu aldım bakıcaz belkı cogalmıstır degerım ısallah bı kotuluk cıkmaz cok uzuluyorum cunkı 3 ay once dusuk yaptım ben bır daha kaybetmek ıstemıyorum

Rabbim inşallah gönlüne göre verir.ama bence tekrardan bir dra görün dış gebelikse dahi ayrıntılı bişekilde baksın...usg ye falan hepsine alsın seni...inşallah hamilesindir canım inşallah bu sefer kollarına alırsın bebişini sağlıcakla

ısallah allah ıyı dıleklerını duyar ısallah banada sızler gıbı evlat werır

canım iki günde iki kat artması lazım ama artmamış doktorun doğru söylüyor olabilir ama yöntemi yanlış. ultronla bakması lazım çünkü dış gebelikse hemen müdahale edilmesi normalse sana ilaç vermesi lazımdı. İnşallah gönlündeki olur canım
canım benim de sağ tarafım şiş ve ağrıyor diye gittim dktora. normalmiş.6 ay veya daha fazla bu şişlikler olabilirmiş.akıntı kızarıklık gibi durumlar yoksa sorun değil dedi.

sağol canım bende doktora gidince sorayım diyordum. içim rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…