2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet işte böyle kızlar boşverin kalpleri katılaşmış insanların tavsiyesini...ben 25 yaşındayım annemin fırlattığı terlikler bile hhiiiç mi hiç canımı acıtmadı bizim öpmemiz mi zarar verecek
kızlar mama vermeyin zorunlu olmadıkça lütfen bakın bebekler 2 yaşına kadar emme refleksini tatmin etmek ister ve sırf bu yüzden ağızlarında meme ister aç oldukları için değil..sütünüz varsa mamaya gerek yok bence emzirdikçe çoğalır az olsa bile..bırakın 20 dk fazla dursun ağızlarında nolacak kii?ne zararı olacak ya da 20 dk az geliyosa ne kadar tutmak istiyorlarsa o kadar tutusunlar
valla ben de başta bayağı bi uzun süre verdim.bunu çok sonra okudum ve ben de anlamadım neden öyle dediğini
bu arada silikon uç mu kullanıyosun kauçuk mu

silikon sanırım:26:

yagrın bı bakmısım degerlerım yukselmıs hatta kalp atısını bıle duymusum allahım bı mucızesı olur

kızlar dün bir doçente daha gösterdik kızımızı. 8 yaşına kadar kalbindeki deliğin kapanabileceğini söyledi. daha kısada sürebilir tabii. her çocuk gibi yaşantısına devam edecek dedi. Delik Allahtan riskli bir bölgede değilmiş ve küçükmüş. korkulacak bişey yok ama 3 ay sonra tekrar bakalım dedi. Bunada çok şükür yarabbim. Allah kimseye bu korkuları yaşatmasın. Eylül arkadaşımızın bebeğinde de varmış sanırım. Eylül okursan yazdıklarımı cvp yazarmısın sizin delik için ne dedi doktorlar???

cok uzucu bır durum allahım ısallah bı an evvel saglıgına kavustursun bı omur boyu saglıklı ve sıhatlı olmanız dılegıyle

canım bana kalsa asla vermezdim. ama bu çocuk aç ondan ağlıyor dediler işte ama cevaplarını aldılar. çok ağladım mamayı alacak beni bırakacak diye. ben saatlerce göğsümde tutuyordum çıkarınca ağlıyordu doymuyor diyorlardı. ama çok şükür gördüler işte. şimdi sürekli emmek istiyor ama olsun. bekliyorum öyle yeterki iyi olsun. şuda var canım eğer alsaydı gerçekten doymasaydı sütüm yetmeseydi verirdim mama. kendim için değil o aç kalmasın diye.

yagrın bı bakmısım degerlerım yukselmıs hatta kalp atısını bıle duymusum allahım bı mucızesı olur
inşallah canım inşallah unutma yarın bize de güzel haberlerini ver olur mu

bence daha erken kapanır canım merak etme Allah'ın izniyle bol bol emzir ve ağlatmamaya çalış..eylülle konuştum geçen gün işe başladığı için giremiyo nete çok fazla ama bebeğinin maşallahı var kocaman oldu ve dr kapanmaya başlamış bile demiş...şimdi çok keyifli eylül çok iyi

ayy tabiki kesinlikle o durumda mama verilmeli benim de sütüm şimdilik idare ediyo ama yine dolabımızda mama her zaman hazır duruyo..aç kalmasın yavrucaklar

İnşallah canım yaaaaaa

çok geçmiş olsun canım. iyi canım yaaa kapanabilirmş. daha kısa sürede kapanır İnşallah

bende öpüyoum kızımı. ama çok yavaş dudaklarımı dokunduruyorum sadece. bide her emzirişimde ellerinden öpüyorum. altını değiştirirken ayaklarından öpüyorum. dayanamıyorum napim amaaa.
cnm tabiki öpceksin bende dayanamıyorum ama sadece ayağından başından olabilir doktor kendi ağzından söledi bizim en pis yerimiz ağzımız daha onlar bebek ve bağışıklık kazanmadığı için yüzleride çok hassas olduğu için enfeksiyon kapabilir yoksa bende çok zor tutuyorum kendimi cnm

canım tabiki kucağına alıcaksın oda senin kokunu alıcak kucağa almakla şapur şupur öpmek arasında fark var yoksa anne ile bebeğin teması tabiki çok önemli..

Son düzenleme:
ayy tabiki kesinlikle o durumda mama verilmeli benim de sütüm şimdilik idare ediyo ama yine dolabımızda mama her zaman hazır duruyo..aç kalmasın yavrucaklar

kesinlikle canım. bencede iyi ediyorsun. İnşallah gerek kalmaz. benimde yetiyor gibi bakalım yarın belli olacak artık.

cnm ammada karamsar yaklaştın konuya şuan hem yazıyorum hem bebeğimi kollarımda tutuyorum ve huzurlada uyudu ben bebeği emzirmeyin yaklaşmayın demedim bebeklerinin yüzü isilik olmuş annelere yüzünden öpmenin zararlı olabilceğini söledim..bebeklerinize şevkat göstermeyinde ne demek bebeğim kollarımda uyudu hangi anne buna dayanabilirki..konuyu yanlış yerlere çekmeyin..
acıkmıyomu diye sormuşsun acıkınca zaten uyanıyo ayrıca aç kalsa kilo alamaz dimi bugün 39 günlük ve tam 1000 gr almış..zaten bebeklerin doyup doymadığını sadece tartarak anlayabiliriz

kızlar selam, biraz geç olsa da ben de doğum hikayemi yazdım, paylaşayım dedim sadece. Zaten doğurmayan kalmadı ama eeee ne yapalım biz sonlarda olunca doğum hikayemiz de sonlarda oluyor. Yalnız KK 'de gene sorun var heralde benden kaynaklanmayan yazım hataları var. Adres madres çıkmış. Umarım yazdıklarım anlaşılır öpüldünüz şekerler.
Haaa bu arada benim de kızımın yanaklarında kırmızı üstü sarı sivilcemsi şeyler var. Biz de öpmeye başladık, babası da ben de şimdi öpmeyeceğiz de ne zaman öpeceğiz diyoruz, insanın içi gidiyor ama haklısınız bebeklerin dirençleri düşük olabilir, ciltlerini tahriş etmeyelim. Ben bugün kaynatılmış ılık suyla sildim. İlerlerse ya da geçmezse doktora götürecem artık.

ben sana bişey demedim ki sadece drlara kızdım.karamsar değil aksine hümanistçe yaklaştım konuya..maşallah kilo almış bebeğin ben sadece yazduklarına yorum yaptım 12den 6ya kadar uyuyo demiştin merakımdan sordum... herkes sonuçta bildiği gibi yetiştirecek bebeklerini biz burda paylaşımda bulunuyoruz...kolay gelsin sana

hmm sanada cnm bende yazdığına yorum yapim o zaman kızdığın doktorlar sayesindede biz ve çocuklarımız şifa buluyo dimi çocuğumun yüzü çok fenaydı doktorun verdiği merhem sayesinde 2 günde fazlasıyla düzeldi..iyiki varlar bence

canım benim bi sürü yeğenim oldu. hepsinde vardım ben. bunlar normal şeyler sivilce kafasında saçlarındada olabiliyor bazılarının.inanın hemen geçer. bizde eskiden buna et bitiren derlerdi hatta. öpmeyle ilgisi olsa sadece öptüğün yer olur. ama kaşlarında falanda var. öptüğüm yerde yokki. zaten öpme derkende şapur şupur değilki. ayrıca enfeksiyon olsa zaten biz ne yersek onlarda onu alıyor. bişey varsa sütlede geçer öyle değilmi. yanlışmı düşünüyorum.

canım senin yara gibimi oldu anlamadım ben. benim kızımın sivileceler çıkıyor ama birşey sürmüyorum ertesi gün başka yerden çıkıyor. ama önceki kayboluyor.anneme sordum hatta yanlışmı biliyorum diye geçer dedi. çok az kaldı şimdi. kuzucuğun uyuması ne güzel yaa. maşallah diyelim. benim kızım o kadar uyusa ooo daha ne.

Selammmmm Anneler Bol sütlü günler..

Ne yapıyorsunuz nasılsınız..Oğluşum uyuyor iken kaçamak yaptım yemek ve ütü beni beklerken

Dün doktora gittik kontrolumüz vardı..Kalça kemi ult. çekildi..hERŞEy normal çok şükür..Oğluşum hamd olsun sağlıklı..Ayak parmaklarında sorun var sadece batık (

Bende 4 kilo daha vermişim çok mutlu oldum kıslar

• Sindirim sistemiyle ilgili sorunu olan kişiler,
• Mide ve gaz rahatsızlığı bulunanlar,
• Soğuk algınlığı olanlar,
• Öksürüğü kesilmeyen kişiler,
• Emzirme döneminde olan anneler için anne sütünü arttırmayı isteyen anneler,
• Bebeğinde devamlı gaz durumu olan aneler,
• Yoğun stres ortamından çalışanlar,
• Günlük olaylardan dolayı sinirlenen ve sinirlerini yatıştırmak isteyen kişiler için iyi bir şifa kaynağıdır

alıntıdır =)))

selam kızlar. canım sıkkın.bebişim az kilo almış ama dr yine mama yok dedi.gunde 3lt su,sıksık emzirme ve yuksekmoral dedi.. ben baya sorun yasamıştım göbek kanaması,kan hastalıgı varmı fln diye,o yuzden sut azalmıştır,şimdi moralini yuksek tut artar süt dedi..,
bi de wee nin damaklı emziğini aldım.kızım onu da almadı cıldıracam

maşallah canım. kilo alımı nasılmış iyidir İnşallah canım. seninde kilo vermene sevindim. bu daha başlangıç çoook kilo verirsin merak etme.banada biri gelmişti o kızıma bakarken ütünün bi kısmını yaptım. o gitti az kalmıştı tam son gömlekte kızım ağlamaya başladı hızlı hızlı yapıp bitirdim.

canım emziği bizimkide canı isteyince alıyor. ama yinede bazen işe yarıyor. bak bunada üzülürsün şimdi ama görüyorsun üzülünce dahamı iyi oluyor. bi bakmışsın bir ay sonra çoook kilo almış olacak. bence kilo almıştır yada boyu uzamıştır canım. sen iyi ol. bz ne yaptık bakalım yarın görecez. benim kızım 500 gram kaybetti biliyorsun. ne kadar alsa az almış olacak. bide benim durumumu biliyorsun canım. çok şükür senin benim gibi sorunların yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…