aman canım ya. allah sağlık versin. çok sevindim.kızlar dün bir doçente daha gösterdik kızımızı. 8 yaşına kadar kalbindeki deliğin kapanabileceğini söyledi. daha kısada sürebilir tabii. her çocuk gibi yaşantısına devam edecek dedi. Delik Allahtan riskli bir bölgede değilmiş ve küçükmüş. korkulacak bişey yok ama 3 ay sonra tekrar bakalım dedi. Bunada çok şükür yarabbim. Allah kimseye bu korkuları yaşatmasın. Eylül arkadaşımızın bebeğinde de varmış sanırım. Eylül okursan yazdıklarımı cvp yazarmısın sizin delik için ne dedi doktorlar???
ölçüyorlar canım. yasak değil.inşallah iyisinizdir benim bebşim 4 kilo olmuş boyunu ölçmediler yasakmış sizindemi öyle?
onu bilmiyorum canım kıyafetleri sürtüyorda olabilir bence.benim bebişinde ensesinde kızarılıklar oluyor. annem normal diyor. normal mi??????
sultancım bnm kızım da 300 gr kaybetti dogumdan sonra... 3900 den 3600 e düştü... şimdi de 4 kg. cok az yani.1 ayda ortalama 600 gr. alması gerekirken sadece 100 gr aldı bnm kızım. moralim inanılmaz bozuk ama kendimi toplamaya calışıyorum. karnımda ne guzel besleniyodu,dogdu zayıfladı kuzum...
kızlar bnm dr. da kalça cıkığı 2-3 ay arasında yapalım dedi.. sizinkiler ne diyor??
bi de rota aşısı varmış,ücretli,120 flnmış fiyatı.onu da yapalım,saglıkocakları yapmaz ücretli diye.biz yapalım dedi. siz duydunuzmu bu asıyı?
çok sağol ebrucumDamlacım cok sevindim gozun aydın. Gecmis olsun.
dediğin gibi tüm kurallar bitti bebekler bizi yönlendiriyor brovo küçücük bebişlereslm güzel anneler
kayınvalidem gitti artık nete girerim diyodum ama benim oğlan fırsat vermiyo
herkes bebişleriyle iyidir inşallah
yazılan sorunlara bakıyorum da hepimiz aynı şeyleri yaşıyomuşuz, buraya gelince teselli oluyo insan
geçen gün eşimin yengesi gelmişti ben de bebeğimi ayağımda sallıyodum "aaaaa bu kadarlık çocuğun sallandığını ilk kez görüyorum" dedi.ne yapalım yani çocuk ağlayınca bütün kurallar yerle bir oluyor,yapmıycam dediğim ne varsa yapıyorum şu an
bu arada ben de iki gündür emziğe başladım.emzirdikten veya mama verdikten sonra huysuzlanıyodu belki susar dedim başta biraz etkili oldu gibi sonra istemedi ağladı."bebek bakım sorunlarına mucize çözümler " kitabında da sakinleşmeyen bebeğinizi sakinleştirmek için verebilirsiniz diyo, ilk gün 5 dk. ikinci gün 10 dk. üçüncü gün 15 dk. verebilirsiniz diyo.yalnız o kitaptaki hiçbir tarif bebeğime uymuyo hiçbir öneri yapılabilecek gibi durmuyo :))
geçmiş olsun canım tekrardan ama düzelcekmiş bak allahında izniylekızlar dün bir doçente daha gösterdik kızımızı. 8 yaşına kadar kalbindeki deliğin kapanabileceğini söyledi. daha kısada sürebilir tabii. her çocuk gibi yaşantısına devam edecek dedi. Delik Allahtan riskli bir bölgede değilmiş ve küçükmüş. korkulacak bişey yok ama 3 ay sonra tekrar bakalım dedi. Bunada çok şükür yarabbim. Allah kimseye bu korkuları yaşatmasın. Eylül arkadaşımızın bebeğinde de varmış sanırım. Eylül okursan yazdıklarımı cvp yazarmısın sizin delik için ne dedi doktorlar???
seni çok iyi anlıyorum canım benim oğlumda sık emmesine rağmen 400gr almış mamaya başlattı doktor biziselam kızlar. canım sıkkın.bebişim az kilo almış ama dr yine mama yok dedi.gunde 3lt su,sıksık emzirme ve yuksekmoral dedi.. ben baya sorun yasamıştım göbek kanaması,kan hastalıgı varmı fln diye,o yuzden sut azalmıştır,şimdi moralini yuksek tut artar süt dedi..,
bi de wee nin damaklı emziğini aldım.kızım onu da almadı cıldıracam
kızlar bnm dr. da kalça cıkığı 2-3 ay arasında yapalım dedi.. sizinkiler ne diyor??
bi de rota aşısı varmış,ücretli,120 flnmış fiyatı.onu da yapalım,saglıkocakları yapmaz ücretli diye.biz yapalım dedi. siz duydunuzmu bu asıyı?
benim bebişinde ensesinde kızarılıklar oluyor. annem normal diyor. normal mi??????
biz 1 aylıkken gittik tekrar ara sor istersen...geç kalma..
ya bişi sorcam benim oğluşumun suratı sivilce dolu öptürmekle alakalı diiil geçmiyo neden olur ya nası geçer :18:
bizim oralarda bir söz vardır:Allah kimseyi drlara muhtaç etmesin ama onlarsız da bırakmasın..ben drların hepsine genelleme yapmadım ki.bana ilk kadın doğum dru sende rahim kanseri şüphesi var git şu şu testleri yaptır gel dedi 2000 tl verdim yaptırdım baktı hımmm henüz net değil git şunları şunları da yaptır ancak bizim hastanede yaptır çünkü başka laboratuvarlara güvenmiyorum der demez aklım başıma geldi hemen başka bir dra gittim hiç bişeyin yok iyisin çocuğunda olur merak etme dedi ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim...hamileyken kontrole gideyim dedim başka topikteydim o zamanlar kadın usgye baktı 4 tane kese görüyorum dedihmm sanada cnm bende yazdığına yorum yapim o zaman kızdığın doktorlar sayesindede biz ve çocuklarımız şifa buluyo dimi çocuğumun yüzü çok fenaydı doktorun verdiği merhem sayesinde 2 günde fazlasıyla düzeldi..iyiki varlar bence
Selammmmm Anneler Bol sütlü günler..
Ne yapıyorsunuz nasılsınız..Oğluşum uyuyor iken kaçamak yaptım yemek ve ütü beni beklerken
Dün doktora gittik kontrolumüz vardı..Kalça kemi ult. çekildi..hERŞEy normal çok şükür..Oğluşum hamd olsun sağlıklı..Ayak parmaklarında sorun var sadece batık(
Bende 4 kilo daha vermişim çok mutlu oldum kıslar
bizim oğlumuzunda aynen erken ergenlik sivilceleribende ilk başta öpmekten die düşünmüştüm ama bir arkadaşım anne sütünden olduğunu söyledi anne sütü yağlı olduğu zaman sivilce yapar dedi.. bilmiyorum ne kadar doğru..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?