2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman canım ya. allah sağlık versin. çok sevindim.

inşallah iyisinizdir benim bebşim 4 kilo olmuş boyunu ölçmediler yasakmış sizindemi öyle?

sultancım bnm kızım da 300 gr kaybetti dogumdan sonra... 3900 den 3600 e düştü... şimdi de 4 kg. cok az yani. 1 ayda ortalama 600 gr. alması gerekirken sadece 100 gr aldı bnm kızım. moralim inanılmaz bozuk ama kendimi toplamaya calışıyorum. karnımda ne guzel besleniyodu,dogdu zayıfladı kuzum...

inşallah iyisinizdir benim bebşim 4 kilo olmuş boyunu ölçmediler yasakmış sizindemi öyle?
ölçüyorlar canım. yasak değil.

benim bebişinde ensesinde kızarılıklar oluyor. annem normal diyor. normal mi??????
onu bilmiyorum canım kıyafetleri sürtüyorda olabilir bence.

bende aynı düşünüyorum canım. karnımda iyi kilo alıyordu. bide bakamıyorsun edemiyorsun diyen yoktu. şimdi bebekten bişeyler yiyip içemiyorsun. eskisi gibi beslenme yok. banada doktor haftada 150 gram en alt sınırmış öyle dedi. geçen hafta 1 haftada 100 gram almıştı. doktor çok az demişti. sonra ağzındaki pamukçuktan ememiyor dedim ilaç vermişti. mama denedim almadı kızım. üzülme canım sütün azalır ne kadar üzülme desem boş biliyorum çünkü o sarılıktan kilo verdiğinde çok ağlamıştım ben ve ne oldu sütüm azaldı daha kötü oldu canım. iyi olacak inşallah öyle düşün. bak damlaya doktor yiyeceği şeyler söylemiş bi sor istersen.

kızlar bnm dr. da kalça cıkığı 2-3 ay arasında yapalım dedi.. sizinkiler ne diyor??
bi de rota aşısı varmış,ücretli,120 flnmış fiyatı.onu da yapalım,saglıkocakları yapmaz ücretli diye.biz yapalım dedi. siz duydunuzmu bu asıyı?

babyırmak canım,cok gecmişolsun. Allahım dermansız dert vermesin.bak kendiliğinden kapanabilirmiş insallah.

kalça çıkğını bilmiyorum.biz haftaya gidecez kontrole. sorayım doktora.
rotavirüsü aşısı ile ilgili net olmayan çok şey var kafa karıştran yorumlar okudum. araştırıyorum ben de. yaptırmayı düşünmüyorum. bakalım??????????

Damlacım cok sevindim gozun aydın. Gecmis olsun.
çok sağol ebrucum
dediğin gibi tüm kurallar bitti bebekler bizi yönlendiriyor brovo küçücük bebişlere
geçmiş olsun canım tekrardan ama düzelcekmiş bak allahında izniyle
seni çok iyi anlıyorum canım benim oğlumda sık emmesine rağmen 400gr almış mamaya başlattı doktor bizi

1aylıkken yapılıyor canım bizim duydumda bu aşıyı yaptırmayı bir iyice araştırmak lazım

canım benim doktorum rota aşısına gerek olmadığını açık açık bunun maddi çıkarlar için yapılan bi aşı olduğunu türkiye de bu aşıya gerek olmadığını söyledi tabi sen yine de iyice araştır istersen

ya bişi sorcam benim oğluşumun suratı sivilce dolu öptürmekle alakalı diiil geçmiyo neden olur ya nası geçer :18:

ya bişi sorcam benim oğluşumun suratı sivilce dolu öptürmekle alakalı diiil geçmiyo neden olur ya nası geçer :18:

bizim oğlumuzunda aynen erken ergenlik sivilceleri bende ilk başta öpmekten die düşünmüştüm ama bir arkadaşım anne sütünden olduğunu söyledi anne sütü yağlı olduğu zaman sivilce yapar dedi.. bilmiyorum ne kadar doğru..

bizim oralarda bir söz vardır:Allah kimseyi drlara muhtaç etmesin ama onlarsız da bırakmasın..ben drların hepsine genelleme yapmadım ki.bana ilk kadın doğum dru sende rahim kanseri şüphesi var git şu şu testleri yaptır gel dedi 2000 tl verdim yaptırdım baktı hımmm henüz net değil git şunları şunları da yaptır ancak bizim hastanede yaptır çünkü başka laboratuvarlara güvenmiyorum der demez aklım başıma geldi hemen başka bir dra gittim hiç bişeyin yok iyisin çocuğunda olur merak etme dedi ve 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim...hamileyken kontrole gideyim dedim başka topikteydim o zamanlar kadın usgye baktı 4 tane kese görüyorum dedi bunlardan aşağıdaa olan 2 tanesi yaşamaz düşer ve diğer bebeklere zarar vermesin diye gel istersen şimdi alalım dedi hemen koştur koştur bir başka hastaneye gittik ve sadece 1 tane kese olduğunu ve hatta çok sağlıklı bir bebeğimiz olacağının ilk sinyali olan kalp atışını duyduk..sonra bebeğim doğdu sarılık seviyesi 20 olunca dr bize BERA testi yaptırın dedi işitme kaybı yaşayabilir dedi ve bera testini öyle heryer yapmıyo ve bebeğimin 6aylık olması gerekiyordu sonra dru değiştirdik ve gayet iyi tepkiler verdiğini oğluşumun öğrendik..yani demek istediğim Kötü imam dinden kötü dr candan eder...sen niye bu kadar alındın anlamadım...dr olabilirsin diye düşündüm ama inşallah iyi drlardansındır...bebeğinin yüzündekilerinin geçmesine sevindim gerçekten...umarım anlatabilmişimdir derdimi:87:

maşallah darısı bana inşallah

valla ergenlik gibi öpmekten dendi ama yok geçmiyo geçmiyo geçmiyo anne sütünü ilk defa duydum off kıyamam oğluma ben geçsin ya

yüzde döküntü yenidoğanlarda normaldir arkadaşlar öpmekle falan ilgisi yok, anne sütü sürebilirsiniz, iki doktorumuz da normal dedi, biri de anne sütü sürmeyi ve ıslak pamukla silmeyi önerdi-ben yapmadım gerçi-. Bizimkiler geçti merak etmeyin bi süre sonra kendiliğinden . Bi de arkadaşlar pudra kullanmasanız iyi olur, gözenekleri tıkadığı için doktorlarımız sağlıksız olduğunu ve kullanmamam gerektiğini söylediler. Bu arada benimki yüzde 3 ila 5 şans verilen bir çocuk olduğu için (tüp bebk) biraz görmemişim arkadaşlar, herşeyi tek tek sorup didiklediğim için çok bilmişlik ediyor gibi değilimdir inşallah, öyleyse mazur görün lütfen. sevgiler herkese

Son düzenleme:
günaydın annecikleeerrrr nasılsınız umarım herkes iyidir uykusuzluğa alıştım artık dün gece ilk defa yalnız uyudum eşim gececiydi annem gelmedi önceden korkardım artık korkmuyorum 2 kızım var ya anneleri güç alıyo onlardan ya hanımlar biraz özel olacak ama kırkı çıkanlar özel hayat durumları nasıl sizlerde benim için çok zor oluyo zaten korkuyodum canım yanınca daha da korkar oldum :18: emzirmeden dolayı kaynaklanıyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…