günaydın annecikleeerrrr nasılsınız umarım herkes iyidir uykusuzluğa alıştım artık dün gece ilk defa yalnız uyudum eşim gececiydi annem gelmedi önceden korkardımartık korkmuyorum 2 kızım var ya anneleri güç alıyo onlardan ya hanımlar biraz özel olacak ama kırkı çıkanlar özel hayat durumları nasıl sizlerde benim için çok zor oluyo zaten korkuyodum canım yanınca daha da korkar oldum :18: emzirmeden dolayı kaynaklanıyormuş sanırım
günaydın annecikleeerrrr nasılsınız umarım herkes iyidir uykusuzluğa alıştım artık dün gece ilk defa yalnız uyudum eşim gececiydi annem gelmedi önceden korkardımartık korkmuyorum 2 kızım var ya anneleri güç alıyo onlardan ya hanımlar biraz özel olacak ama kırkı çıkanlar özel hayat durumları nasıl sizlerde benim için çok zor oluyo zaten korkuyodum canım yanınca daha da korkar oldum :18: emzirmeden dolayı kaynaklanıyormuş sanırım
ya annecikler,ben herşeyi takar oldumşimdi de emzirirken nasıl giyinmemiz gerek,ona taktım kafayı.. emzirme süty,atletinden nefret ediyorum.tamam kullanışlı ama,kıyafetlerle guzel durmuyo..
bi de dün dışarı çıktık,bebişim acıktı,ben tayt,üzerine tunik giymiştim.emzirmek işkence oldu.. nasıl emzireceğimi şaşırdım.. siz nasıl giyiniyosunuz?
günaydııınlarrrr...gerçekten annelere bir güç geliyor, ben de onu hissediyorum bir de senin iki prensesin var daha ne olsuno durumlar bende de başlarda zor oldu ya, hatta noluyo dedim başa mı döndük..ama arada bi adet oldum sanırm..sonrası normale döndü.o da bir süreç sanırım..ben de merak edip bakmıştım netten emzirmekten diyor..bi de ara vermek bilmiyorum okadar etkenmi...ayy ben soramamıştım, ne iyi ettin
kızlaaaarrrr
iki gündür bebeğim göğsümü en fazla 3-4 dk emdikten sonra şiddetle ve ağlayarak reddediyor hiçbir şekilde tutturamıyorum.mama verme saatleri zaten işkenceydi şimdi meme de almazsa ne yaparım
neden böyle oldu acaba ne yapıcam beennn((((
bizim daha kırkımız çıkmadı canım ama ben kendi görüntümden,göbeğimden,çatlaklarımdan nefret ediyorumçok çirkin oldugumu düşünüyorum. hatta eski fotolarımabakınca ciddi ciddi aglayasım geliyo.. nasıl olacak bilmiyorum
canım, emerken birden huzursuzlanıp bırakıyorsa gazdan olabilir, genelde oğlum her böyle yaptığında arkasından sağlam bir gaz çıkarıyor memede kıvranıyor hatta meme ağzında ağlamaya bile başlıyor ama rahatlayınca gene alıyor, tabi başladığındak,i kadar iyi emmiyor ben sık sık azar azar emziriyorum öyle olunca bi dene bakalım
valla ergenlik gibiöpmekten dendi ama yok geçmiyo geçmiyo geçmiyo anne sütünü ilk defa duydum off kıyamam oğluma ben geçsin ya
canım önü açık şeyler giyiyorum istediğim gibi malesef giyinemiyorum dediğin gibi işkence olmasın diyeya annecikler,ben herşeyi takar oldumşimdi de emzirirken nasıl giyinmemiz gerek,ona taktım kafayı.. emzirme süty,atletinden nefret ediyorum.tamam kullanışlı ama,kıyafetlerle guzel durmuyo..
bi de dün dışarı çıktık,bebişim acıktı,ben tayt,üzerine tunik giymiştim.emzirmek işkence oldu.. nasıl emzireceğimi şaşırdım.. siz nasıl giyiniyosunuz?
gazı vardır kesin tatlım bize öyle demişti hemşirekızlaaaarrrr
iki gündür bebeğim göğsümü en fazla 3-4 dk emdikten sonra şiddetle ve ağlayarak reddediyor hiçbir şekilde tutturamıyorum.mama verme saatleri zaten işkenceydi şimdi meme de almazsa ne yaparım
neden böyle oldu acaba ne yapıcam beennn((((
Bİrkaç gündür bilgisayarda bir sorun vardı, forum açılmıyordu. Akşam eşim düzeltmiş..
Dün aşımız vardı bizim de. AŞı yapılırken çok ağladı kızım. Neyseki 1 dk sonra sustu, sakinleşti. Ateşleneme filan da olmadı. Kızım bu ay 1400 gr almış. Boyu da 5,5 cm uzamış. Kilo alıp almadığı konusunda endişelerim vardı, çok kısa süreli emiyordu çünkü kızım. Bu şüphelerim gitti çok şükür.Doktor daha yüzüne bakar bakmaz kilo almış, gıdısı çıkmış dedi :) Çok sevindim.
kızlar biz geldik aşımızı olduk. kendi doktorumuzda kontrolümüzde oldu. kalça usg si 2 aylıkken dedi. 1.5 aya kadar doğru sonuç vermez dedi. kilomuzada iyi maşallah dedi. çok şükür yüzümü güldürdü kızım. sütünlemi besliyorsun sadece dedi evet dedim. böyle devam et dedi.
benimde kızım sık emince boşalıyor gibi oluyor üzülüyorum o zamanda. ama dün bi yerde dinledim göğüslerinizin yumuşak olması sütün bittiği anlamına gelmiyor dedi.
maşallah canım eee tabi güçlü olman lazım kızların seni örnek alacak kendilerine...biz hamile kaldığımı duyduğum andan beri kardeş gibiydik yani yaklaşık 10 aydır kendimi çok garip hissediyorum baklaım bu ctesi 40ımız çıkacakgünaydın annecikleeerrrr nasılsınız umarım herkes iyidir uykusuzluğa alıştım artık dün gece ilk defa yalnız uyudum eşim gececiydi annem gelmedi önceden korkardımartık korkmuyorum 2 kızım var ya anneleri güç alıyo onlardan ya hanımlar biraz özel olacak ama kırkı çıkanlar özel hayat durumları nasıl sizlerde benim için çok zor oluyo zaten korkuyodum canım yanınca daha da korkar oldum :18: emzirmeden dolayı kaynaklanıyormuş sanırım
ben gömlek giyiniyorum canım üst düğmelerini açıyorum tamam işte hazırım zaten şimdiye kadar hep hastane için çıktık emzirme odaları da rahattı açıkçası...birde ben başörtümü arkadan bağlayarak yaparım emzirirken açıyorum önüme doğru heryerim kapanıyoya annecikler,ben herşeyi takar oldumşimdi de emzirirken nasıl giyinmemiz gerek,ona taktım kafayı.. emzirme süty,atletinden nefret ediyorum.tamam kullanışlı ama,kıyafetlerle guzel durmuyo..
senin taktik güzelmiş bende kedi ciğere yaklaşınca öyle yapayım bari..bu arada ben ciğerim tabisibizim neredeyse 4 ay olmuştu ne güzel kardeş kardeş yaşıyodukşimdi gerçekten de başa dönmüş gibi olduk birde vakit sınırlı olunca valla benim aklım hep kıza oluyo diyorum ki kız mı ağladı eşim diyo yok ben diyorum ki tekrar dur kız homurdanıyo bi bakim gelim eşim diyo yok sana öle geliyo eşimde bıktı benden walla
canım bak bizim drumuz simplex diye bir ilaç verdi çok iyi geldi ama sahteleri varmış baya bir zor bulduk sen de druna sor istersen..birde emzirmeye başlamadan önce abdest al eğer seni emzirirken gören kadın olduysa nazar değmiş olabilir anne sütüne çok çabuk nazar değermiş o nedenle annem soranlara mama da veriyo diyo halbuki öyle bişey yok ve kendi üstüne ve bebeğinin üstüne kesinlikle cevşen tak ve fırsat buldukça oku cevşeni okuyamıyorsan internetten dinle inşallah geçercanım senle doğum yaptığımız tarih aynı galiba:)
bi ara öyle yapıyodu huzursuzlanıp bırakıyodu ama iki gündür birden geri çekiliyo ve bi daha hiçbir kuvvet memeyi tutturamıyo
benim sütüm baştan beri yetersizdi mama takviyesi yapıyodum onu da ağlama nöbetleriyle alıyo bş de az ve sık emzirince göğüslerim iyice boşalıyo
sende de oluyo mu
Bİrkaç gündür bilgisayarda bir sorun vardı, forum açılmıyordu. Akşam eşim düzeltmiş..
Dün aşımız vardı bizim de. AŞı yapılırken çok ağladı kızım. Neyseki 1 dk sonra sustu, sakinleşti. Ateşleneme filan da olmadı. Kızım bu ay 1400 gr almış. Boyu da 5,5 cm uzamış. Kilo alıp almadığı konusunda endişelerim vardı, çok kısa süreli emiyordu çünkü kızım. Bu şüphelerim gitti çok şükür.Doktor daha yüzüne bakar bakmaz kilo almış, gıdısı çıkmış dedi :) Çok sevindim.
kızlar biz geldik aşımızı olduk. kendi doktorumuzda kontrolümüzde oldu. kalça usg si 2 aylıkken dedi. 1.5 aya kadar doğru sonuç vermez dedi. kilomuzada iyi maşallah dedi. çok şükür yüzümü güldürdü kızım. sütünlemi besliyorsun sadece dedi evet dedim. böyle devam et dedi.
benimde kızım sık emince boşalıyor gibi oluyor üzülüyorum o zamanda. ama dün bi yerde dinledim göğüslerinizin yumuşak olması sütün bittiği anlamına gelmiyor dedi.
slm kızlar çok özledim hepinizi ama ben çok yorgun ve uykusuzumhaliylede sinirli ve gerginim :84:çok üzülüyorum herkes bekle kırkı çıkınca uyku düzeni gelir dediler bugün 48 günlük olduk hala değişmedi artık gündüzleride saatte bir uyanıyor gece 1de yatıyor 3de uyanıyor sabah 9a kadar gözünü kırpmıyor uykusu geliyor aslında ama uyuyamıyor gaz sancısı bir yandan ay ne zormuş anne olmak hiç bir arkadaşımla görüşemiyorum misafirim geldiğinde ilgilenemiyorum bide bizim hem doğum içn geliyolar bebeği görmeye hemde hastane yattığımız için geçmiş olsuna geliyorlar daha nekadar sürer böyle şu kolik geçmek bilmiyorsizlerden naber
maşallah kocaman olmuşsunuz...oğluşumun elinin üstündeki izler yeni yeni kayboldu valla her baktıkça bende kahroluyordum o eller niye delinmiş hala anlamadım..kanmı almışlar diye düşünüyorum..topuk desen aynı seninki gibi hala düzelmedi orası gerçi her bezini açtığımda öpüyorum ayaklarını bacaklarını yavrumun...birde sünnetini yaptıracaz bakalım ona nasıl dayanacam bilemiyorum..bu ctesi çocuk cerrahıyla konuşacaz muayene edecek eşim hemen o gün yaptıralım diyo offfmerhaba annecikler ya bi türlü fırsat bulup giremiyorum çok özledim burayı.bebişim 15 günlük oldu çok şükür.sanırım martta en son doğan bizim cadı.sarılık için bugün de doktordaydık nihayet 9 a düşmüş.tamamen geçmedi ama artık gelmenize gerek yok yüzünde sarılık farkederseniz gelin sadece dedi.çok şükür kızım kurtuldu topuktan kan aldırmaktan.yavrumun 18-19 tane deliği var ayağında.inşallah artık gerek kalmaz.dört gözle 20 günün dolmasını ve ailecek başbaşa kalmayı bekliyorum.ağlama krizlerim daha yeni geçiyor herşeyi takmamayı ancak öğrendim.bebişlerin gaz,uyku, emme problemleri var herkeste az da olsa Allah hepimizin yardımcısı olsun.ohh yine geldim rahatladım biraz
kızlar nerhaba.Aranızda elma yağı kullanan var mı?Oğlumun gazı çıkmıyor bir türlü.Faydası olur mu acaba.Yada başka önerisi olan var mı?
kızlar nerhaba.Aranızda elma yağı kullanan var mı?Oğlumun gazı çıkmıyor bir türlü.Faydası olur mu acaba.Yada başka önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?