2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım
kızlar nerhaba.Aranızda elma yağı kullanan var mı?Oğlumun gazı çıkmıyor bir türlü.Faydası olur mu acaba.Yada başka önerisi olan var mı?

ben kullanmadım

off kıyamam ben onların ayaklarına ellerine.benim kızımında ellerinde ve kollarında da var maalesef.tetkik diye diye delinmedik yeri kalmadı ama şükür hepsi geçti.bende her seferinde öpüyorum ellerini ayaklarını.sizin için de hayırlısı olsun canım inşallah üzüntüsüz sıkıntısız geçer de sünnetini de olur kuzucuk

mrb damla nasılsın epeydir rastlaşamıyorduk senle..hamileyken senle nöbet tutuyorduk burda şimdi zar zor görüşüyoz

inşallah canım...bu arada kız anaları çeyizleri hazırlamaya başlayın bakın benim oğluşm sünnetini de olacak inşallah eeee geriye mürüvvetini görmek kaldı...yakındır yani her an kapınıza gelebiliriz Allah'ın emri peygamberin kavliyle birde ben kahveyi az şekerli severim

canım sizden iyisini bulamayız herhalde ama babamız şimdiden kimseye vermem diyor işiniz zor.hem kızım nazlı hem babası

canım sizden iyisini bulamayız herhalde ama babamız şimdiden kimseye vermem diyor işiniz zor.hem kızım nazlı hem babası

ayy bak duygulandım şimdi gelinliğimle evden çıkışım geldi gözümün önüne dağ gibi babam ağlıyordu hayatımda ilk kez onu böyle görmüştüm çok üzülmüştüm ki ben 5.sınıftan sonra hep yurtlarda falan kaldım yani evde de değildim.vermem dedi benim babamda çok defa hatta eşimin ailesini 4 defa reddetti toplamda 7 defa iistemeye geldiler hatta eşim bir ara başlık parası isteyeceğimizi sanmış bu kadar nazlanınca ama sonuçta ne oldu verdi beni yani sizde verirsiniz..hem kötü kaynana olmayacağıma,gelinin hiçbirşeyine karışmayacağıma söz veriyorum...

slm kızlar...herkez iyidir inşallah,bebişler iyidir
kızımı yıkadım bugün uyuyo şimdi bende size bakıyım dedim.

slm canım biz kolikle uğraşıyoruz bende prensesimi yıkadım uyuyor hava soğuk ama misler gibi oluyor banyoyuda seviyor minişim azizeciğim kalça usgsi yapıldımı meryem cerene bizim 19da çekilecek

Son düzenleme:

babalar ve kızları arasındaki bağ bambaşka oluyo.bizimkilerde şimdiden başladı kendimi dışlanmış hissediyorum.Allah nasip eder de ikinci çocuğumuz olursa ve erkek olursa intikamım acı olacak senin baban da epey zorlamış eşini.bizimki neler yapacak bakalım.Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah hepimize sevgili müstakbel dünürüm

:79:slm azize...maşallah mis gibi kokmuştur şimdi...bizde akşamları yıkıyoz babası gelince...

yıkamak deyince kızlar bizim banyolar çok zor oluyo suyunu ısıt soğut yok su bitti ara getirsinler odasının sıcaklığını ayarla yok 3tane havluyu hazır et birsürü ıvır zıvırı var..siz bebişleri damacana suyuyla mı yıkıyosunuz?bizim sıcak suyumuz var ama pimpirikli eşim olmaz diyo halbuki bence alışması lazım..

inşallah canım..benimde eşim aynen dışlanmış hissediyormuş geçen gün yatakta oğluşumla uyuya kalmışız oohhh karımı almıştı bir yatağım kalmıştı şimdi onuda aldın oğlum beni isterseniz huzur evine yatırın rahat edin ana oğul diyo..birde ben yakışıklı oğlum deyince aşkım bende yakışıklıyım dimi diyo

slm canım biz kolikle uğraşıyoruz bende prensesimi yıkadım uyuyor hava soğuk ama misler gibi oluyor banyoyuda seviyor minişim azizeciğim kalça usgsi yapıldımı meryem cerene bizim 19da çekilecek

bizde kolikle uğraşıyoz canmm akşamları başlıyo ağlamalar hiç durmuyo...
canmm kısmetse ayın 26 tısında aşımız var 2.ayımız bitmiş olcak...dr.bize kalça usg,si diye bişey söylemedi. belki şimdi gittiğimizde ister...bakalım.

ben kendim yıkıyom canmm...akşam yıkamam üşür çünkü sende yıkama akşamları yaz gelmeden.ben hazırlıkları önceden yapıyom kızımı öyle soyuyom...çeşme suyu kullanıyom.

ben kendim yıkıyom canmm...akşam yıkamam üşür çünkü sende yıkama akşamları yaz gelmeden.ben hazırlıkları önceden yapıyom kızımı öyle soyuyom...çeşme suyu kullanıyom.

akşam üşürmü diyorsun?bende yatıp uyusun diye akşamları yaptırıyordum birde oda hep sıcak ya ona güveniyorum sanırım...çeşme suyu kullanmak bence de mantıklı..peki kaynatıyomusun iyice yoksa kombiden aldığın gibi mi kullanıyosun?

Teşekkürler canım.Ne zaman ve günde ne kadar yaptığını söylersen çok iyi olur

mrb damla nasılsın epeydir rastlaşamıyorduk senle..hamileyken senle nöbet tutuyorduk burda şimdi zar zor görüşüyoz

sorma özlemcim cidden karşılaşamıyoruz fazla kalamıyorum mert uyuma sorunu yaşadığı için şöyle bir bakıyım diyorum zırt başlıyor ağlamaya kokumuzumu alıyor nee kendimize ayırcağımız vakti:2::2:siz nasılsınız oğluşun nasıl???bizde çeşme suyuyla yıkıyoruz sonuçta sıcak ve mikroba alışması lazım hatta bir belgeselde izlemiştim çocuk yerden ağzına taş alsa bile mikrop kaptı diye düşünmeyin bağışıklığını güçlendiriyormuş kuzenim herşeyden kaçırdı bebeklerini sonucu hep hastalar iyilik yapıyım derken kötülük yapmış oldu

dışarı çıkıp gezesim varrrrrrrrrrrrr kendimi alışverişe kaptırasım varrrrrrrrrrrrrrr offfffff neden deprsyona girildiğini buldum dün 4duvar arasında tıkılı kalmak ister istemez depresyona sürüklüyor birde uykusuzluk gelde girme demi amaaa

kızlar bugun ilk defa elektrikli pompayla sütümü sagdım.iki gogusten toplam 40 cc çıktı.. 15er dk sagım yaptım.kızımın neden kilo almadıgı ortaya cıktı. sütüm az ((

siz kaç dk.da kaç cc sagıyosunuz??

Havalar bi ısınsa alacam bebbişimi çıkacağım dışarı ama ısınmıyor bi türlü

handancığım sen yumuşak oldukalrına bakma memenin, zaten ilk zamanlardaki kadar sert olmzlarmış ben de öyle sanıyordum ama süt var hem bi damla bile olsa uğraş vermeye sakın az maz deyip koyverme canım yağlı kısma gelince her seferinde son verdiğin memeden başla, ben yapamyorum artık karıştırıyorum ama kilosu güzel olduğuna göre kafaya takmaya gerek yok diye düşünüyorum bu süt işi valla psikolojiyle çok ilgili ha bide su gerisi bence hikaye, kafanı rahat tut. Ben 8 ayda 9 doktor gördüm sırf yerinde mi diye usg ye girerdim aklıma estikçe, hep gitti gidecek diye yaşadım ama şimdi hiiiiiiiiiiç umrum değil herkes nasıl büyüyorsa o da büyüyecek yani stres yapma canım süt yetmezse mama olmadı başka alternatifler, ağlamasına takılma vallaben kötü annemiyim çocuk ağlayınca hiç rahatsız olmuyorum ne yapalım çocuk çocukluğunu yapacak sen ne yaparsan yap bi bahane bulup ağlayacak sıpalar yeter ki ciddi hastalık olmasın canım yalnız şu gaz işini halletmeye çalış çünkü emmelerine en büyük engel o, 3 4 dakkaya takılma çünkü doktorumuza göre zaten ilk 5 dakkada alacağının yüzde 90ınını alırmış sen ne yap et emzirmeye devam et canım emzir emzir emzir yapabileceğin tek şey bu, gerisi elimde değil ve zamanla düzene oturacak hepsi

kendi deneyimimi söyleyeyim, benim de ilk sağdığım da 50cc iki memeden anca ama zamanla arttı, bu arada hem emzirip hem arttıramıyorum ben, emmeden sonra azcık bişey kalıyor o nedenle bıraktım sağmayı yalnız memeden makineyle hiç süt gelmediği halde iki dakka sonra oğlumun cok cok ağzından akıta akıta emdiğini görünce makineye olan inancım kalmdı. Bu benim deneyimim emzirirken 3 aylık stok yapanlar da varmış yani kişiden kişiye değişiyor herhalde. en iyi gösterge kilo sanırım sağmadan önce sıcak kompres yap ılık duş al ama bence deli gibi su iç ben bi de ısırgan hapı alıyporum ama işe yarıyır mu bilmem ama almaya devam edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…