- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
gözün aydın canımmerhaba annecikler ya bi türlü fırsat bulup giremiyorum çok özledim burayı.bebişim 15 günlük oldu çok şükür.sanırım martta en son doğan bizim cadı.sarılık için bugün de doktordaydık nihayet 9 a düşmüş.tamamen geçmedi ama artık gelmenize gerek yok yüzünde sarılık farkederseniz gelin sadece dedi.çok şükür kızım kurtuldu topuktan kan aldırmaktan.yavrumun 18-19 tane deliği var ayağında.inşallah artık gerek kalmaz.dört gözle 20 günün dolmasını ve ailecek başbaşa kalmayı bekliyorum.ağlama krizlerim daha yeni geçiyor herşeyi takmamayı ancak öğrendim.bebişlerin gaz,uyku, emme problemleri var herkeste az da olsa Allah hepimizin yardımcısı olsun.ohh yine geldim rahatladım biraz
kızlar nerhaba.Aranızda elma yağı kullanan var mı?Oğlumun gazı çıkmıyor bir türlü.Faydası olur mu acaba.Yada başka önerisi olan var mı?
maşallah kocaman olmuşsunuz...oğluşumun elinin üstündeki izler yeni yeni kayboldu valla her baktıkça bende kahroluyordum o eller niye delinmiş hala anlamadım..kanmı almışlar diye düşünüyorum..topuk desen aynı seninki gibi hala düzelmedi orası gerçi her bezini açtığımda öpüyorum ayaklarını bacaklarını yavrumun...birde sünnetini yaptıracaz bakalım ona nasıl dayanacam bilemiyorum..bu ctesi çocuk cerrahıyla konuşacaz muayene edecek eşim hemen o gün yaptıralım diyo offf
off kıyamam ben onların ayaklarına ellerine.benim kızımında ellerinde ve kollarında da var maalesef.tetkik diye diye delinmedik yeri kalmadı ama şükür hepsi geçti.bende her seferinde öpüyorum ellerini ayaklarını.sizin için de hayırlısı olsun canım inşallah üzüntüsüz sıkıntısız geçer de sünnetini de olur kuzucuk
inşallah canım...bu arada kız anaları çeyizleri hazırlamaya başlayın bakın benim oğluşm sünnetini de olacak inşallah eeee geriye mürüvvetini görmek kaldı...yakındır yani her an kapınıza gelebiliriz Allah'ın emri peygamberin kavliylebirde ben kahveyi az şekerli severim
canım sizden iyisini bulamayız herhalde ama babamız şimdiden kimseye vermem diyor işiniz zor.hem kızım nazlı hem babası
slm kızlar...herkez iyidir inşallah,bebişler iyidir
kızımı yıkadım bugünuyuyo şimdi bende size bakıyım dedim.
ayy bak duygulandım şimdi gelinliğimle evden çıkışım geldi gözümün önüne dağ gibi babam ağlıyordu hayatımda ilk kez onu böyle görmüştüm çok üzülmüştüm ki ben 5.sınıftan sonra hep yurtlarda falan kaldım yani evde de değildim.vermem dedi benim babamda çok defa hatta eşimin ailesini 4 defa reddetti toplamda 7 defa iistemeye geldiler hatta eşim bir ara başlık parası isteyeceğimizi sanmış bu kadar nazlanıncaama sonuçta ne oldu verdi beni yani sizde verirsiniz..hem kötü kaynana olmayacağıma,gelinin hiçbirşeyine karışmayacağıma söz veriyorum...
:79:slm azize...maşallah mis gibi kokmuştur şimdi...bizde akşamları yıkıyoz babası gelince...slm kızlar...herkez iyidir inşallah,bebişler iyidir
kızımı yıkadım bugünuyuyo şimdi bende size bakıyım dedim.
babalar ve kızları arasındaki bağ bambaşka oluyo.bizimkilerde şimdiden başladı kendimi dışlanmış hissediyorum.Allah nasip eder de ikinci çocuğumuz olursa ve erkek olursa intikamım acı olacaksenin baban da epey zorlamış eşini.bizimki neler yapacak bakalım.Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah hepimize sevgili müstakbel dünürüm
slm canım biz kolikle uğraşıyoruz bende prensesimi yıkadım uyuyor hava soğuk ama misler gibi oluyor banyoyuda seviyor minişim azizeciğim kalça usgsi yapıldımı meryem cerene bizim 19da çekilecek
:79:slm azize...maşallah mis gibi kokmuştur şimdi...bizde akşamları yıkıyoz babası gelince...
yıkamak deyince kızlar bizim banyolar çok zor oluyo suyunu ısıt soğut yok su bitti ara getirsinler odasının sıcaklığını ayarla yok 3tane havluyu hazır et birsürü ıvır zıvırı var..siz bebişleri damacana suyuyla mı yıkıyosunuz?bizim sıcak suyumuz var ama pimpirikli eşim olmaz diyo halbuki bence alışması lazım..
inşallah canım..benimde eşim aynen dışlanmış hissediyormuş geçen gün yatakta oğluşumla uyuya kalmışız oohhh karımı almıştı bir yatağım kalmıştı şimdi onuda aldın oğlum beni isterseniz huzur evine yatırın rahat edin ana oğul diyo..birde ben yakışıklı oğlum deyince aşkım bende yakışıklıyım dimi diyo
ben kendim yıkıyom canmm...akşam yıkamam üşür çünkü sende yıkama akşamları yaz gelmeden.ben hazırlıkları önceden yapıyom kızımı öyle soyuyom...çeşme suyu kullanıyom.
canım bizim bebişin şimdilik pek gazı yok ama 2 gündür ayaklar sürekli karnında yeni yeni başlıyo sanırım.dün kayınpederim elma yağı alalım dedi ama onun yerine adaçayı yağı vermişler.aynı etkiyi yapıyomuş.hemde sakinleştiriyomuş.biraz karnına ve ayaklarına sürüp masaj yaptım iyi geldi gerçekten.istersen bi dene
mrb damla nasılsın epeydir rastlaşamıyorduk senle..hamileyken senle nöbet tutuyorduk burdaşimdi zar zor görüşüyoz
dışarı çıkıp gezesim varrrrrrrrrrrrr kendimi alışverişe kaptırasım varrrrrrrrrrrrrrr offfffff neden deprsyona girildiğini buldum dün 4duvar arasında tıkılı kalmak ister istemez depresyona sürüklüyor birde uykusuzluk gelde girme demi amaaa
kızlar bugun ilk defa elektrikli pompayla sütümü sagdım.iki gogusten toplam 40 cc çıktı.. 15er dk sagım yaptım.kızımın neden kilo almadıgı ortaya cıktı. sütüm az((
siz kaç dk.da kaç cc sagıyosunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?