2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende yarın anlıcam eltimden alcam pompası varmış bakalım benimdemi sütüm az nuraycım birde seninde aktığı oluyormuydu sütünün
Havalar bi ısınsa alacam bebbişimi çıkacağım dışarı ama ısınmıyor bi türlü

emzirme işini nasıl yapıcaz canım aklıma o takılıyor işte

kızlarr sizin bebişlerinizdemi uykusuz sabahtan beri 1saat uyumadı yaaa bir sorun vardamı öyle acaba:26::26:

bi de sağ meme 7 dk sol meme 7 dk sağmeme 5 dk sol meme 5 dk sonra sağ meme3 dk sol meme 3 dk diye sağılır diye okumuştum bi yerde yani aynı memeyi dakikalarca yormayacaksın aşamalı sağacaksın diye bi dene istersen

evet damlacım,bnm de sütüm akıyor,gögus pedi dayanmıyo değiştirmekten........
ben anlamadım bu durumu,niye süt gelmiyo o zaman..

Yakınlarda biyerlere gideriz artık.Şimdilik yapacak pek bişey yok.Alışveriş merkezlerine sokmak istemiyorum bebişimi

5 kilo olmuş teyzesi =))) 55 cm olmuş paşammmmmmm =))) İnş. veririm çok almıştım (( Bende öyle hızlı hızlı yapıyorum eskisi gibi düzgün olmuyor =))) eşime bir süre idare et diyorum yemek konusunda da =))

ay canım ne damacanası ne kaynatması allah aşkına, bence eşini ikna et biran önce vazgeçin...çocuk bir alışırsa sonra ne yapacaksın, benim de bir arkadaşım senin dediğin gibi yaptı hastalıktan kurtulmadı çocuk...ben de akşam eşim gelince yıkıyorum başka şansım yok suyunu o dökmeli, odayı güzel ısıtıyoruz, kombiden aldığımız suyla yıkıyoruz, bide düşün benim oğlum erken doğdu ona rağmen hep böyle yıkadık, enfeksiyona daha açıktı vücudu..bir de neden 3 havlu? ben havulunun içine bir tülbent koyuyorum o ıslağını alıyor, onu aldıktan sonra havlusunun içinde yağla masaj, giydirr hooop bittiii

ben de sağmaya karar verdim canım, bir memeden az geliyor sanki solda hiç bitmiyor ama diğerinden yetmiyor gibi geliyor, ben de onu sağmayı düşünüyorum...ama diyorlarki pompanın çektiği ile bebeğinki bir olmazmış, bebek daha çok çekermiş, yani cc hesabı yapıp da aklını bulandırma bence, sütü etkileyen en önemli şey sütüm azmı diye düşünmekmiş.. çocuk doymasa bas bas bağırır ayol...

biz haftasonu çok komik hallere düştük, iki alışveriş merkezi değiştirdik, ee iki saati aşınca benimki başlıo mız mız, otoparkta arabada emzirdim, altını bile değiştirdimayy ne hallere düştüm...en süperi araba damlacım, hastane dönüşü yolda bile emzirdim valla, napıyım üstümü kapatınca bişey görünmedi

bakın kızlar yalnız değiliz:

İrem Erdilek - Yorgun 'Yeni' Annelere Söyleyeceklerim Var! - Milliyet.com.tr

bir de elif şafağın siyah süt romanını aldım, çok eğlenceli gidiyor aklımdaydı doğumdan önce alıp lohusayken okuyacaktım,yetiştiremedim malum...tavsiye ederim, biz kadınların hayatı kaç parça yaşadığımızı ve lohusalık dönemini anlatıyor, pek keyifli

yok aramam sonra hemen geliyor. oğlu aramıştır naklen yayın aracı. ama nedense kilo verdiğinde herkes emziremiyrsun doymuyor diye üstüme geliyordu. şimdi kimse taktir etmiyor. bu arada en son geldiğinde zaten bitmiştim evelki gün yani. yarım saat kızımın gazıyla uğraştım bana demezmi yatır yatır rahat etsin. zaten zorla susturdum.. çocuk kendini sıkıyor. üstelikte benim göğsümden rahat yermi var. sonrada kızıma sarıldım arkamı döndüm yattım. zaten sabaha kadar uyumamıştım. elektrikte kesikti dizisi başlayacakmış meğer. dalmışım bi hışımla uyandırdı beni şok oldum. aaa dedi çocuğu boğuyorsun. çocuk mışıl mışıl uyuyordu. sonra gitti. gelir yarına yine. artık böyle yapacam. zatende çocuğun yüzüne bakmıyor mutfak karıştırmaktan fırsat kalmadığı için. güya bebeği görmeye geiyormuş benim kızım mutfakta yaşamıyorki.
ayyy o kısmı sorma. eşimin arkadaşı geldi önceden hep şakalaşırlardı bekarken kızım olursa sana veririm falan. onun oğlu oldu bizim kız. geldi ooo dedi bizim gelin. yok yok dedi eşim abi abiiii. sonrada 0-6 yaş kabul etmiyoruz bi daha gelmeyin dedi şakayla ne güldük ama.

canım ben çeşme suyuyla yıkıyorum. güneş enerjisi var havada güzel sürekli sıcak su oluyor zaten.

benimdeeee. bugün doktora giderken etrafa baka baka gittim yaaa. gözüm dışarıda kaldı. neyseki haftaya annemlere gidecem yine inşallaah. orasıda dörtduvar ama farklı oluyor en azından

nuraycığım ben doktordan randevuyu aldım. pazartesiye. cuma babamlara gitmem lazım. kemoterapisi var o gün. o yüzden pazartesiye aldım. 25 nisan yani. 15:45 te sen randevu aldınmı. bu arada acayip doluydu fliz hanımç randevu listesini gördümde

maşallah canım yaaa kilosu çoook güzel

Sağol canım..Doktor tombiş olmuş dedi iyi mi kötü mü dedim..Sadece anne sütü aldığı için iyi dedi..Ben arada mama da veriyorum dedim verme dedi ama sütüm hiç gelmiyor bazen dedim yok dedi yine de verme aç mı kalsın kuzum dedim kesinlikle vermiyorsun dedi..E o gece de durmadı sütüm de yoktu mama verdim yine aç kuzuşum ağlıyor istemeye istemeye verdim zaten günde 1 defa veriyorum vermiyorum..

evet damlacım,bnm de sütüm akıyor,gögus pedi dayanmıyo değiştirmekten........
ben anlamadım bu durumu,niye süt gelmiyo o zaman..
:26::26:kesin bendede aynı sorun var tatlım aynı dertten muzdaribiz
Benimkide sabahtan beri uyumadı.Napıcamı şaşırdım.
offfff offffffffff uykusuz günlere son verseler artık uykusuzluktan sanırım çok huysuz başlıyor ağlamaya susturamıyoruz
aynısını bende yaptım canım hastaneye giderken aşı iğne batınca cıyak cıyak tabiii üstüme bişey örtüp emzirdip arabada

haklsın canım 4duvarda olsa farklılık iyi gelir insana

denizcim çok teşekkür ederim söylediklerini uygulamaya çalışıcam.inşallah memeyi bırakmaz

mert beyde mamaya geçince bazen diretiyor memeyi almamakta offffff offfff ek mama versen bir türlü vermesen bir türlü daha demin araştırdım bir öğünde 60-70cc alması lazımmış sütün 3saatte enaz 50 cc alması emmesi lazımmış

çaresizlik çok kötü sürekli ağlıyor bebeğim tuvalete bile gidemiyorum inanın kucağımdan bıraktığım anda okadar ağlıyorki katılıyor korkuyorum artık bişey olacak diye şu kolik nezaman geçecek bir bilsem şimdi bile kucağımda tekbaşıma aldım eşi
m yollsrda herzamanki gibi valla sizlerde olmasanız çatlarım heralde :84:

Son düzenleme:
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir annemdeydim yeni geldim artık oğluşumla başbaşayım başımızın çaresine bakıcaz ilk yalnız günümüz iyiydi çok şükür aşımızıda olduk

bende aynen öyleyim bide gelenler evimi geziyorlar sanki çocuk doğurmamışım ya gelin olmuşum yada yeni ev almışım delirecek artık yaaaaaaaa.

bende aynen öyleyim bide gelenler evimi geziyorlar sanki çocuk doğurmamışım ya gelin olmuşum yada yeni ev almışım delirecek artık yaaaaaaaa.
yavv ev gezmeside neymiş tövbe tövbeee yeni bebekli kadının iş yapmasınmı beklenir
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir annemdeydim yeni geldim artık oğluşumla başbaşayım başımızın çaresine bakıcaz ilk yalnız günümüz iyiydi çok şükür aşımızıda olduk

hoşgeldiniz gözdecim

yavv ev gezmeside neymiş tövbe tövbeee yeni bebekli kadının iş yapmasınmı beklenir

hoşgeldiniz gözdecim

gezenler hep aynı kişiler olunca insan daha bi gıcık alıyor. ne yapacaksam. o kadar geliyorlar bi el atsınlar konuşana kadar. bide diyorlarki kırkında temizlersin evini. ne değişecekse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…