2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sultancım,ben daha randevu almadım,iyi hatırlattın ben de yarın arayayım,ben de 25ine alacam,o gun doluysa 26sına alırım artık.... ne yapacak Filizhnm acaba? alttan muayene yok di mi ya?? dogum kontrolunden konuscaz demişti bana.sana bişey söyledi mi?

bu arada bnm kızım da bıcbıcı yaptı rahatladı uyuyo 2 saattir.gece kesin uyumicak,bittim ben

gezenler hep aynı kişiler olunca insan daha bi gıcık alıyor. ne yapacaksam. o kadar geliyorlar bi el atsınlar konuşana kadar. bide diyorlarki kırkında temizlersin evini. ne değişecekse artık

gelinde bi el atın cidden çeneleri çalışacağına40ı felan geçtim sanırım 3aylık olana kadar sıkıntılar olucak

evet damlacım aynı dertten muzdaribiz. yalnız bnm dr inat,mama verdirmiyor.
pzt baska bi dr.a daha gösterecem kızımı.bakalım o ne dicek..?

bi de netten baktım 1 aylık bebişler bir öğünde ortalama 100 ml ile doyarmış.. ben sagdım 40 çıktı.. yaa neden böyle oluyo kızlar?? hep dert hep dert..

ayy evet bende gidicem kızlarr alttanmı bakılıyor banada 40ın çıkınca gel demişti

canım ben yazdımda buraya doktor sitesinde doktor cevaplamış 1yada 2sayfa geride yazdım bi bak istersen

hoşbulduk damlacım mertcim çok şeker koca adam olmuş maaşallah ben fırsat bulup foto bile çekemiyorum sonrada üzülüyorum çabucak büyüyorlar ne güzel hatıra olucak oğluşuma artık fırsat buldukça çekip eklerim bende
annen hala yanında mı ??? ay ben çok alışmışım anneme yalnız olunca zor geldi ama alışmam lazım annem yemekleri hallediyodu oğluşA bakıyodum bende gündüzleri uyuyordum ne güzeldi:84:

kızlar heyecanlı kızlar:) nasılsınız bende 2010 mart annesiyim hpinizi tebrik eder sağlıkla mutlulukla büyütmenizi dilerim hamilelik dönemini çok aricaksınız:)hele gecelerini:) hepinizin derdi şuanda süt sanırım:) benimde öyleydi.
inat ettim 6 ay sadece anne sütü werdim ek gıdayada 7. ayda düzenli olarak başladım size tavsiyem sütünüzün yettiğine ve yeteceğine inanın.humanayı tavsiye ederim. dere otu roka bulgur bol su helva. tahin soğan marul bunlar süt yapan gıdalar. moralinizi yüksek tutun. mama lütfen wermeyin daha bugün okudum kurşun we demir oranları normalin üstündeymiş. bnm kızım ayda 600 gr aldı fazla kilo iyi değil ama şu an sadece bir kere antibiyoik kullandık çok şükür hiç hasta olmadı. doymuyormu ki diye düşünmeyin 2 saatte bi 20 dk emzirin en az. uzun kalmak istiyorsa bırakın kalsın. süt kanalarınızı ne kadar çok uyarırsa o kadar çok sütünüz gelir. biraz sabır gece uyusun diye mamayı dayamayın nolur ben her saat başı kalkardım sonra süt çoğalcak çok emcek sütürtacak uykunuzda artacak biraz sabır.
sağdığınız sütün üstüne 30 cc ekleyin çünkü bebeğin çekmesiyle pompanın ki aynı olmuyor. onun ağzının sıcağıyla daha çok süt iniyor. moral işi süt moralinizi yüksek tutun we bebeğinizi mucizenizle besleyin. ilk ay az kilo alabilir 600 ün altına düşmedikce mama wermeyin noolur içinde ne war bilmiyorsunuz. hepinize tekrar sağlıklı bol sütlü bebeklerinize bol uykulu günler diliyorum.

çok sağol paylaşımın için keşke doktorda senin gibi düşünseydi limitte almış kilosunu ek mama diyince napıcaksın veriyorsun çünkü doymadığını biliyorsun

çok sağol canım ayy evet çek hemencecik büyüyorlar ölümsüzleştir o güzel anları annem yanımda vallahi gidince napıcam kara kara düşünüyorum gözdecim

ben çıkıyım mert beyi uyandırıp emdirmek lazım bebişleri ve sizleri öpüyorum güzel annelerr

oyy kuzuya mis gibi kokmuştur şimdiii. doktor konusunu sorma canım bende onu düşünüyorum.banada rahim toparlanmışmı ona bakacaz bide korunma yöntemini konuşacaz demişti. alttan muayeneyi düşünüyorum bende yaaa. inşallah karından olur.

gelinde bi el atın cidden çeneleri çalışacağına40ı felan geçtim sanırım 3aylık olana kadar sıkıntılar olucak

aynen öyleeeeee el atarlarmı canımmm konuşmak varken. bende onu düşünüyorum. 10 gün kaldı kırka ne değişecek sanki.

slm kızlar nasılsınız quzular nasıll
ya biizm gündüz uykusu denilen bişeyimiz kalmadıı hep uyanığızz ne lacak böle ya iş güç yapamıyorum bide 15 -16 günlük iken yalnız kalmaya başladık maleseff
yemekte yapamıyorum yiyemiyorumm

aynı canım aynıııı.
kolik mesaimiz başarıyla sürüyor.Allahım delirecem yaaa. bu çocuk biraz sussun artık yaaaaaaaaa.

çok sağol paylaşımın için keşke doktorda senin gibi düşünseydi limitte almış kilosunu ek mama diyince napıcaksın veriyorsun çünkü doymadığını biliyorsun
aslında limitte almışsa bu doymadığını göstermez ki. tam tersine... bebeğinde açlık belirtisi gösterip ağlamıyorsa fazlası onu şişirmekten başka bi işe yaramaz maalesef doktorlar bebekleri değil onlara werilen promosyonları düşünüyorlar 30 günlük minicik bir bebek yabancı gıdaya nasıl hazır olsun midesi ne kadar ki doymasın dimi.
mamacı olmayan bi doktor bulmak bu devirde çok zor.

aranızda umma olan varmı AÇIKLAMASI (biryerde birşey görüp nefsin çekmesi istem dışı olay) ölüyorum kızlar sol göğsüm şişti patlayacak gibi damarları açıldı dokunamıyorum taş gibi oldu sıcak suyla yıkadım tuzla masaj yap dediler yaptım geçmiyor ağlamaktan bittim ne yapsam geçmiyor illaki canımın çektiğini yemem gerekiyor canım ne çekti onuda bilmiyorumki büyüdü nerdeyse kafam kadar oldu :84:bilgisi olan varmı

gecmişolsun canım..
bnm bi bilgim yok bu konuda..

mutfakta kullandığın bir elbezini göğsüne koy canım. böyle birşey duymuştum ben. umduğun bundadır diyip bezi göğsüne koyuyosunmuş. elbezine birsürü yiyeceğin kokusu sinermiş. böyle bi açıklaması vardı. ayy nerde kocakarı işleri varsa öğrenmişim ya

aynı canım aynıııı.
kolik mesaimiz başarıyla sürüyor.Allahım delirecem yaaa. bu çocuk biraz sussun artık yaaaaaaaaa.
ay canım yaa eşim bişey aldıı böle ufakk hindistancevizi gibii misket kadarr ben onu veriyorum ağlamıyorr ama uyumuyorr bu bitkiyi herkes kullanıyormuş ama ismini bilmiyorum
anne sütüyle karıştırıp veriliyorr
ay canım ya Rabbim yardımcımız olsun gece nasıll
gazdan mı ağlıyor seninkide canımm

canım geçmiş olsunn
canının çektiğini yemeden geçmez die biliyorum canım ama canının ne istediğini de bilmiyorsun düşün canım aklına gelenleri yee belki geçerr Allah şifanı versinnn

Son düzenleme:

kızlar o gaz için bahsedilen şeyin adı muskat

kızlar o gaz için bahsedilen şeyin adı muskat

hımm saol canım yaa faydası oldu çok şükürr
gazdan çok çekiyoruz maleseff(
dr gittik bi kaç gaz ilacı önerdi ama eczacı eşimin aklını çelmişş almadıkk rezene falan veriyordum arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…