2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım Allah kolaylık versin. ama inan ben senden daha kötüyüm. eşim dağınık kızım susmuyor vee gelip yiyip içip ortalığı kirletip bulaşık üretip giden bi kaynanam var. düşün artık. ev terliğiyle dışarı gidiyor. dşarı terliğiyle tuvalete gidiyor ve kilimler var orda onları kirletiyor. 3 gün önce zorla yıkadım hepsini değiştirdim sildim. yine kirlendi düşün yani. Allah yardımcımız olsun. sana tavsiyem şu an sana en iyi bi duş gelir. ılık bi duş al rahatla canım. eşinde azcık idare etsin kızını

ya bu sab da bişeye yaramıyor ne vercez bu cocuklara da rahatlasınlar banyo yaptırdm güya o bile gevsetmedi ay banyo dedim aklıma geldi bak ya ben bu kocemle banyo yaptıramıyor adam benimle birlikte bütün evi yıkıyor bastan asagı kac ayrı yer kac ayrı pozisyon denedim yok alt tarafı su dökcek tepeden bosaltıyo saarrr diye yer gök evin ici su banyo soguk mebur odada yıkıyorum ama nasıl cebelesıyorum resmen anam aglıyor tek yıkasam daha rahat tek basına ykayan hatnlar nasıl becerısıyonuz cocugu usutmeden su dökme işini ya bi anlatın hele

of ne diyeyim canım üücncü kişiler ayrı bi dert zaten allah kurtarsın seni de
ya ben de dus alcaktım aslında ama o kadar yorgun düştüm ki banyoya gircek gücü bulamadım kendmde kızı babasına sattım ceza olarak ovalasın dursun banane valla ya gaz komasındakı cocugu daha beter etti zaten o ugrassın sımdı agla agla durmuyor zaten cocuk

memişleri yalancı emzik olarak kullanıyorlar yaaaaaa bu bebişler ama annelerinede acısınlar artık
kıyamam bende eşim etrafda bişeyler bırakınca sinir oluyorum annem gidince böyle olmıcak diyip duruyorum inşallah geçer dağınıklığı yoksa bende başedemem ev çöp ev olur çıkar iyiki döktün tatlım yoksa kafayı yeriz iyiki bura var şuanda bizi bizden iyi anlayan yoktur
amann gelmesinler ne işleri var hele burnunu hiç sokmasa bari gene

benimde karnım denize gitmişimde yanmışım gibi duruyor uyuz oluyorum geçmiş olsun canım gazı geçer prensesin inşallah rahatca mışıl mışıl uyur

canım bunlar hiç bitmiyorki. sürekli geliyorlar o yüzden artık iyice bunaldım. neyse çarşamba günü anneme gidecem İnşallaaaaah. orda dinlenirim en azından yaaa. kızımada bakıyorlar rahat yiyip içiyorum. annem babam kardeşim sağolsun sen ye biz bakarız diyorlar. gecede babam pek uyumaz o bakıyor. acıkınca beni uyndırıyor emziriyorum altını değiştiriyorum geri alıyor. insanın kendi ailesi gibi yokmuş yaaaa.

canım ben zinco denedim bi ilaç daha denedim. rezene denedim. daha neler neleeeeer ama banamısın demedi. ben umudumu kestim artık. yıkama işini sorma. eşimde bi suyu dökecek. bi kere yıkadık. yok diyor ben karışmam diyor illa ninesi yıkayacakmış. deli ediyor beni yaaa.

uğraşsın canım. sende dinlen biraz.

sorma canım yaa. bende onu düşünüyorum. yine bişeyler olmasa bari. of yaa. hep aksiyon. durulsun artık yaaa. çok yoruldum. zaten kızım durmuyor. söylemeyi unuttum. benim terasımda asma var. kaynanam geliyor ya. söyleyemiyor. asıl derdi bana yaprak toplatmak. hiiç umrumda değil. zaten eşim yemiyor. annem yapar banada. kendi kızlarıyla yiyor. bende bugün mesaj attım görümceme. gelince yaprağıda toplarsınız diye. hiç uğraşamam. zaten belim sırtım o kadar ağrıyorki dik duramıyorum bile.

ay yok ya alısmısım aylardır ben bekar hayatına kendi basıma işim gücüm yok rahtmısım simdi zaten bebe baslı basına yük onca zaman sonra koca yükü bir de agır geldi valla o da ben yokken alısmıs bekar gibi düzen tertip gitmiş off işim var işim
catladı kuzum aglamaktan ya bi cıkaramadı gazı oyyy

sweetim isallah esin yardımcın olur valla cok zor anacım ya

e toplasınlar bir zahmet yaniii birde senin toplamanı bekliyorlarsa yuhh derim neyse sen en iyisini yapmışsın mesaj atıp

amin canım etsin yoksa cidden çok zor dediğin gibi

hosgeldin ilknurum ama hosbulmadın sanırım

ya benim burada cocuk doktoru bulmam lazım daha 2.ay için asıya da bişey kalmadı saglık ocagına götürcez ama güvenemiyom ben ona da ya

kızlar bize akran bebişi olanlara sorum özellikle bebeler agulara gülücklere basladı mı ne zaman baslarlar acaba bilincsiz gülüyor ama rüyada sanırım arada bi hee meee sesler cıkarıyor da daha agu mugu yok merakla beklıyom

bizimki uyanıkken gülücük atıyor canım artık bilinçlimi değilmi bilmiyorum aradada ses çıkarıyor konuşunca
son bir iki sayfayı okudumda içim şiştinedir bizim bu çektiklerimiz offfff offffff

3aya kadar diyorlar gerçekten doğrumu ben kırk olayını felan geçtim inanmıyorum

Son düzenleme:
hoşbulduk tatlım.canım sen yine çocuk doktoru bul da BCG(VEREM) aşısını sağlık ocağı dışında biryerde yaptıramazsın ki...eczanelerde öyle özel aşı olarak satılmıyor.hadi satıldı diyelim o aşıyı yapacak uzman hemşire lazım.yani güveneceksin mecburen canım sağlık ocağına.
zaten benim naçizane tavsiyem aşınızı mümkün olduğunca özel olarak eczaneden almayın.soğuk zincire tam olarak uymayabiliyorlar ne de olsa özel sektör ama ocak öyle değil.çok çok çok önemlidir ocaklarda aşı durumu.hekimlerin bilgisine hemşirenin suratsızlığına birşey diyemem ama aşı söz konusu olunca tek güvendiğim yerdir sağlık ocağı:94:

bu arada bizimkide bilinçsiz gülüyor.gerçi bazen tamda bizim şaklabanlıkların üzerine denk geliyor da yinede dikkatlerini o kadar uzun toparlayamıyorlar

of ben de cıkmk zorundayım agla agla catladı yavrum bi uysa artık
iyi geceler herkese

Offf bi dert anasıda bensabahtan beri çatladı ağlarken deniz ya..şimdi ayaklarımda..salla babam salla...1 saat oldu ya..ben ne zaman uyucam...yalancı memyi keyfi olunca alıyor..uykuda aklına geliyor aranıyor bakıyor yok basıyor yaygarayı..benim üzüldüğüm rüzgarda böyleydi ilk 3 ayı hatırlamıyorum hiç..bari bu gazsız olsaydı bir daha bebk yapmaya niyetim yok bu günler geri gelmeyecek ama ben hiç iyi hatırlamıcam maleseftek tesellim bebkken yaramaz olan (rüzgar gb)sonra çok uslu büyüyor..bebklikleri çok usluydu diyen arkadaşlarımda şimdi illallah ediyor

biri kızımı sustursun lütfen yaaa. bi çocuk saatlerce ağlarmı yaaaaaaaaaa

canım bnm ya.. seni cok iyi anlıyorum. Nil.i babası kucagında gezdire gezdire zorla uyuttu,uyanmazsa tabiii... ben de bi taraftan saç kurutma makinasını actım gazı varsa cıksın diye... bi de 20 ml milupa rezene çayı verdim... ondan önce de sütümü pompayla sagdım verdim aç mı acaba diye düşünmemek için.. ee altını da değiştim.. daha napimmmm?? uyusun şöle 3 saat. sonra zaten emzirmek için uyanacam..

canım benimki seriye bağladı. emiyor gazı oluyor bide ona ağlıyor gazı çıkarıyoruz kaka yapıyor sonra tekrar emmek istiyor. böyle devam ediyoruz. ve çoook yoruldum. inşallah nil uyurda sende dinlenirsin biraz

topigi pek iyi takip edemiyorum 2 cocukla yanliz ilgileniyorum ama sölebi baktimda gördüklerime yazayim dedim.
1.ben aile hekimiyim asi konusunda firstnimbusa katiliyorum bizi cok iyi denetliyorlar asi konusunda saglik ocagi yani asmler güvenilir.
2.bebeginde gaz problemi cok nadir olan bi anne olarak tavsiyem ben hergün en az 2 kupa su karisimi iciyorum rezene+kimyon bunlar tohum halinde aldim 2ölcek rezeneyle 1 ölcek kimyonu karistirdim yani birinden 200 grsa digerinden 100 gr bu karisimdan her sabah bir tatli kasigini demliyorum ve iciyorum bazen aksamlarida iciyorm özelliklekimyon gaz konusunda birebir üstelik ikiside sütede katki veriyor..kizimdada ayni karisimi kullandim gazimiz olmazdi yani olsada kendileri cikariyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…