- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
selam annişler ya benim kız gündüz sakin uyuyor gibi ama ikindiden sonra bi canavar cıkarıyo icinden Allah yani gaz denen meret gececi mi hep ya off agla agla helak oldu ben de ayrı helak oldum zaten boya badana temizligiyle ugrstım geldim geeli ev temızlıyorum geberdim resmen dogru düzgün yemek yiyemiyorum saba tost öglen cips aksam dısardan kebap zaten az olan süt azaldı iyice kendime mi bakcam cocuga mı cocuktan beter olan kocama mı şaşırdım artık valla
sizde de var mı bilmiyorum ama ben feci halde eşime taktım napsam sinirim gecmiyor ya sanırım galiba benım lohusalıgım yeni baslıyor sürekli bişeyleri döküyor elinden bi iş gelmiyo sözüm ona yardım etmye calısıyor ama neye el atsa daha beter iş cıkarıyor bana cocuk zaten baslı basına zahmetli bir de baska seyler canıma yetti valla sürekli bagrıorum adam en sonunda evi terk etcek ama napsam sinirim gecmiyor daha da delleniyorum kendime de ediyorum elimde degil ama ya cok yoruldum valla artık daha misafir agrlama kısmına da gecmedim ben bir de o tantna baslıycak offf
iki saat zar zor süt sagdım gece uykusuna yatırmadan vrcektim mama yıyeli bi saati anca gecmişti kız aglmaya basladı babası aldı ben o ara gittim biberonları yıkamaya steril etmeye zaten cock gazdan dellenmiş kakasını yapamıyor sen git susmuyo diye sütü ver cocuga ben gelene kadar allam ya içir desem becerip içirmez kasla göz arası yedirmiş ee ac bu nasıl cok cok aldı diyor hep emmek istiyo zaten cocuk zaten aclıktan degl kı sımdı hem gece yeme saatlerimiz kaydı olan bana olcak kalk uykuya tam dalmısken mama saatine hem cocugun mide daha doldu gaz sıkıntısı daha beter cek aaayyyyyy napsam da gecse sinirim yaaa zaten koltukları yeni sildirmiştim kadın alıp sen git kola dök koltuga of ben temizliyorum bunlar batırıyor baba kız aayyy yetişemiyorum artık tükendim ya bir de diş agrım pörtledi yine kahrolasıca nasıl kanal tedavisi yaptrdk bilmem aylardır cekıorum zıkkımı ahanda bizde durumlar böyle rahatladım mı dökünce icimi yok valla hala rahatlamadım
canım Allah kolaylık versin. ama inan ben senden daha kötüyüm. eşim dağınık kızım susmuyor vee gelip yiyip içip ortalığı kirletip bulaşık üretip giden bi kaynanam var. düşün artık. ev terliğiyle dışarı gidiyor. dşarı terliğiyle tuvalete gidiyor ve kilimler var orda onları kirletiyor. 3 gün önce zorla yıkadım hepsini değiştirdim sildim. yine kirlendi düşün yani. Allah yardımcımız olsun. sana tavsiyem şu an sana en iyi bi duş gelir. ılık bi duş al rahatla canım. eşinde azcık idare etsin kızını
memişleri yalancı emzik olarak kullanıyorlar yaaaaaa bu bebişler ama annelerinede acısınlar artıkcanım bende her emzirmeden sonra bi bardak su içiyorum. inşallah işe yarıyordur. 33 ü sorma yaaa. akşama kadar o kadar çıkıyorki o reklam nefret ediyorum yaaa
canım yaşlanmak değilde genç anne olmayı çok isterdim. beni düşündüren tek şey o
damlacığım nasılsın canım. maşallah nazar değmesin mertime İnşallah hep uyur artık yaaa.
canım bende bazen yapıyorum onu. sırtım çok ağrıyor bazen. bel ağrısı bendede var yaaa.
geçmiş olsun canım İnşallah iğneler işe yarar yaaa.,
amin canım amiiiiiiiiin
bugün kızım rekora gidiyor yaaa. eskiden eşim emzirmek istemiyorsun diyordu anlatamıyordum. akşam artık yok dedi sen artık kudurdun iyice annenin canı çıktı dedi. duşa girdim delirdi yaa. zor çıktım banyodan. sonrası paso emmek. ne zaman düzelecekler yaa. emmede değil göğsüm ağzında dursun istiyor. sabahtan beri doğru düzgün uyumadı yaaa. bu nasıl bişey anlamıyorumki
kıyamam bende eşim etrafda bişeyler bırakınca sinir oluyorum annem gidince böyle olmıcak diyip duruyorum inşallah geçer dağınıklığı yoksa bende başedemem ev çöp ev olur çıkar iyiki döktün tatlım yoksa kafayı yeriz iyiki bura var şuanda bizi bizden iyi anlayan yokturselam annişler ya benim kız gündüz sakin uyuyor gibi ama ikindiden sonra bi canavar cıkarıyo icinden Allah yani gaz denen meret gececi mi hep ya off agla agla helak oldu ben de ayrı helak oldum zaten boya badana temizligiyle ugrstım geldim geeli ev temızlıyorum geberdim resmen dogru düzgün yemek yiyemiyorum saba tost öglen cips aksam dısardan kebap zaten az olan süt azaldı iyice kendime mi bakcam cocuga mı cocuktan beter olan kocama mı şaşırdım artık valla
sizde de var mı bilmiyorum ama ben feci halde eşime taktım napsam sinirim gecmiyor ya sanırım galiba benım lohusalıgım yeni baslıyor sürekli bişeyleri döküyor elinden bi iş gelmiyo sözüm ona yardım etmye calısıyor ama neye el atsa daha beter iş cıkarıyor bana cocuk zaten baslı basına zahmetli bir de baska seyler canıma yetti valla sürekli bagrıorum adam en sonunda evi terk etcek ama napsam sinirim gecmiyor daha da delleniyorum kendime de ediyorum elimde degil ama ya cok yoruldum valla artık daha misafir agrlama kısmına da gecmedim ben bir de o tantna baslıycak offf
iki saat zar zor süt sagdım gece uykusuna yatırmadan vrcektim mama yıyeli bi saati anca gecmişti kız aglmaya basladı babası aldı ben o ara gittim biberonları yıkamaya steril etmeye zaten cock gazdan dellenmiş kakasını yapamıyor sen git susmuyo diye sütü ver cocuga ben gelene kadar allam ya içir desem becerip içirmez kasla göz arası yedirmiş ee ac bu nasıl cok cok aldı diyor hep emmek istiyo zaten cocuk zaten aclıktan degl kı sımdı hem gece yeme saatlerimiz kaydı olan bana olcak kalk uykuya tam dalmısken mama saatine hem cocugun mide daha doldu gaz sıkıntısı daha beter cek aaayyyyyy napsam da gecse sinirim yaaa zaten koltukları yeni sildirmiştim kadın alıp sen git kola dök koltuga of ben temizliyorum bunlar batırıyor baba kız aayyy yetişemiyorum artık tükendim ya bir de diş agrım pörtledi yine kahrolasıca nasıl kanal tedavisi yaptrdk bilmem aylardır cekıorum zıkkımı ahanda bizde durumlar böyle rahatladım mı dökünce icimi yok valla hala rahatlamadım
amann gelmesinler ne işleri var hele burnunu hiç sokmasa bari genekızlar dua edin bana ne olur yarın için. zaten 2 gündür tam uykusuzum bu gecede böyle geçecek gibi. yarın görümcem kaynanam gelecekler. ne olur bu defa yine bişey olmasın. 1 aydır gelmiyordu görümcem. evelki gün geldi 1 saat durdu kocasıda vardı kaynanamlara gittiler. yiyeceklerimi saklayayım akşamdan yoksa karınca sürüsü girmiş gibi kaynanam temizler yine. evelki gün geldi ortalığı kirletti. eşim süt için bişeyler almıştı çerez falan onları yedi. tam kahvaltı edecektim bu arada saat 12 olmuştu düşünün kızımda durmuyordu çay demlemiştim bişeyler yiyim diye. kadın çayını doldurdu karşı komşuma oturmaya gitti elimde kızımla zorla kahvaltı yaptım sonra eşim geldi arkasından koşarak geldi bende şimdi inmiştim demezmi. bende söyledim eşime bişey demedi ama savunmadı en azından.
bel agrısı bende de var ama benimkini sebebi sezeryan kadar temizlik ev işi egildi mi kalıyorm öylece kolum bacagım belim heryerim agrıyor dinlenemedim ki bir
ya kızlar kırk cıktıktan sonra bende kanama basladı gibi ama bi var bi yok canlı kırmızı renkte regl mi emin olamadım ama sanırm regl oluyorum o degil de benim sezeryandan sonra gbegim kalmamstı baya sönmüştü ama otuzumuzdan sonra bi şişmeye basladı simdi regl olunca daha beter oldu kocaman ya dogumdan sonra bu kadar göbegim yoktu benim inmeyecek mi bu zıkkım simdi sinirimi bozuyor aynaya baktıkca
allah seni davul etsin adam cocuk nasıl bas bagrıyor gazdan ay altıdan beri aglıyor ya cıldırcam artık
cnım Allah yardımcın olsun sen anlattkca bana daral gelıyor benim de sıram geliyor anacım bzimkinin taraf da gelmeyi bekliyo dört gözle bizim de baska sorunlarımız var nasıl kara kara düşünüyom simdiden cümbür cemat gelcekler allam bir de geldiklri gibi hemen cekip giderler insallah ay kimseyi cekcek halim yok ya bu arada bu gece bana da uyku yok
canım ben zinco denedim bi ilaç daha denedim. rezene denedim. daha neler neleeeeer ama banamısın demedi. ben umudumu kestim artık. yıkama işini sorma. eşimde bi suyu dökecek. bi kere yıkadık. yok diyor ben karışmam diyor illa ninesi yıkayacakmış. deli ediyor beni yaaa.ya bu sab da bişeye yaramıyor ne vercez bu cocuklara da rahatlasınlar banyo yaptırdm güya o bile gevsetmedi ay banyo dedim aklıma geldi bak ya ben bu kocemle banyo yaptıramıyor adam benimle birlikte bütün evi yıkıyor bastan asagı kac ayrı yer kac ayrı pozisyon denedim yok alt tarafı su dökcek tepeden bosaltıyo saarrr diye yer gök evin ici su banyo soguk mebur odada yıkıyorum ama nasıl cebelesıyorum resmen anam aglıyor tek yıkasam daha rahat tek basına ykayan hatnlar nasıl becerısıyonuz cocugu usutmeden su dökme işini ya bi anlatın hele
uğraşsın canım. sende dinlen biraz.of ne diyeyim canım üücncü kişiler ayrı bi dert zaten allah kurtarsın seni de
ya ben de dus alcaktım aslında ama o kadar yorgun düştüm ki banyoya gircek gücü bulamadım kendmde kızı babasına sattım ceza olarak ovalasın dursun banane valla ya gaz komasındakı cocugu daha beter etti zaten o ugrassın sımdı agla agla durmuyor zaten cocuk
memişleri yalancı emzik olarak kullanıyorlar yaaaaaa bu bebişler ama annelerinede acısınlar artık
kıyamam bende eşim etrafda bişeyler bırakınca sinir oluyorum annem gidince böyle olmıcak diyip duruyorum inşallah geçer dağınıklığı yoksa bende başedemem ev çöp ev olur çıkar iyiki döktün tatlım yoksa kafayı yeriz iyiki bura var şuanda bizi bizden iyi anlayan yoktur
amann gelmesinler ne işleri var hele burnunu hiç sokmasa bari gene
benimde karnım denize gitmişimde yanmışım gibi duruyor uyuz oluyorumgeçmiş olsun canım gazı geçer prensesin inşallah rahatca mışıl mışıl uyur
e toplasınlar bir zahmet yaniii birde senin toplamanı bekliyorlarsa yuhh derim neyse sen en iyisini yapmışsın mesaj atıpcanım ben zinco denedim bi ilaç daha denedim. rezene denedim. daha neler neleeeeer ama banamısın demedi. ben umudumu kestim artık. yıkama işini sorma. eşimde bi suyu dökecek. bi kere yıkadık. yok diyor ben karışmam diyor illa ninesi yıkayacakmış. deli ediyor beni yaaa.
uğraşsın canım. sende dinlen biraz.
sorma canım yaa. bende onu düşünüyorum. yine bişeyler olmasa bari. of yaa. hep aksiyon. durulsun artık yaaa. çok yoruldum. zaten kızım durmuyor. söylemeyi unuttum. benim terasımda asma var. kaynanam geliyor ya. söyleyemiyor. asıl derdi bana yaprak toplatmak. hiiç umrumda değil. zaten eşim yemiyor. annem yapar banada. kendi kızlarıyla yiyor. bende bugün mesaj attım görümceme. gelince yaprağıda toplarsınız diye. hiç uğraşamam. zaten belim sırtım o kadar ağrıyorki dik duramıyorum bile.
ay yok ya alısmısım aylardır ben bekar hayatına kendi basıma işim gücüm yok rahtmısım simdi zaten bebe baslı basına yük onca zaman sonra koca yükü bir de agır geldi valla o da ben yokken alısmıs bekar gibi düzen tertip gitmiş off işim var işim
catladı kuzum aglamaktan ya bi cıkaramadı gazı oyyy
sweetim isallah esin yardımcın olur valla cok zor anacım ya
bizimki uyanıkken gülücük atıyor canım artık bilinçlimi değilmi bilmiyorum aradada ses çıkarıyor konuşuncahosgeldin ilknurum ama hosbulmadın sanırım
ya benim burada cocuk doktoru bulmam lazım daha 2.ay için asıya da bişey kalmadı saglık ocagına götürcez ama güvenemiyom ben ona da ya
kızlar bize akran bebişi olanlara sorum özellikle bebeler agulara gülücklere basladı mı ne zaman baslarlar acaba bilincsiz gülüyor ama rüyada sanırım arada bi hee meee sesler cıkarıyor da daha agu mugu yok merakla beklıyom
son bir iki sayfayı okudumda içim şiştinedir bizim bu çektiklerimiz offfff offffff
hoşbulduk tatlım.canım sen yine çocuk doktoru bul da BCG(VEREM) aşısını sağlık ocağı dışında biryerde yaptıramazsın ki...eczanelerde öyle özel aşı olarak satılmıyor.hadi satıldı diyelim o aşıyı yapacak uzman hemşire lazım.yani güveneceksin mecburen canım sağlık ocağına.hosgeldin ilknurum ama hosbulmadın sanırım
ya benim burada cocuk doktoru bulmam lazım daha 2.ay için asıya da bişey kalmadı saglık ocagına götürcez ama güvenemiyom ben ona da ya
kızlar bize akran bebişi olanlara sorum özellikle bebeler agulara gülücklere basladı mı ne zaman baslarlar acaba bilincsiz gülüyor ama rüyada sanırım arada bi hee meee sesler cıkarıyor da daha agu mugu yok merakla beklıyom
biz çıkalım kızlar iyi geceler gazsız ve bol uykulu bir gece diiliyorum
biri kızımı sustursun lütfen yaaa. bi çocuk saatlerce ağlarmı yaaaaaaaaaa
canım bnm ya.. seni cok iyi anlıyorum. Nil.i babası kucagında gezdire gezdire zorla uyuttu,uyanmazsa tabiii... ben de bi taraftan saç kurutma makinasını actım gazı varsa cıksın diye... bi de 20 ml milupa rezene çayı verdim... ondan önce de sütümü pompayla sagdım verdim aç mı acaba diye düşünmemek için.. ee altını da değiştim.. daha napimmmm?? uyusun şöle 3 saat. sonra zaten emzirmek için uyanacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?