2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım az kaldı bır uc ayı doldursunlar daha rahat olucaz inşallah. birşey sorucam sen de mı pompayla sağıp bıberonla verıyorsun sutunu?

annecikler 1. ay sonunda yapılan hepatit b aşısı var ya. yarın bız onu yaptırıcaz. topuk kanı olayında sağlık ocagındakı hemsıre mahfetmıstı kızımı ben de ağlamıştım. aşı da böyle bişey değil di mi? yanı bacagının nerseınden vuruyolar ve yetıskınlere kullandıkları kocaman ıgnelerden degıl dımı kucuk bır ıgne demı? yaptıranlardan cevap beklıyorum....
bır de şu kanlı ıshal ıcın 2 . ay sonunda ıstege baglı yapılan aşı var ya adını unuttum sımdı. ondan cok kıllanıyorum ben. birtek unıversıte hastanelerı yapıyormus cunku yanı arastırma hastanelerı yaptıgına gore kesın denek olarak kullanıyolar yavrularımızı zaten agızdan damla olarak verılen basıt bırsey o zaman ıcerıgınden tedırgın olup yaptırmıyolar sağlık ocaklarına ve ozel hastanelere. zaten son 5-6 yıladan once uretılen asıların cıddı yan etkılerı oldugu ıcın pıyasadan kaldırılmıslar yenı ası uretılmıs sonradan kesın su an uzerımızde denıyolar

canım korkma dizinin üstündeki kaba et die tabir ettiğimiz yerden vuruyolar ufak bi iğne bizimki sadece bi çığlık attı ağlamadı hiç ama bizimki topuk kanında da ses çıkarmamıştı:94:

ayyy kızlarımız çok benziyomuş ama ben bu konuda endişelenmem gerektiğini bile düşünmedim bence çok normal mesela benim kızım herkezin dediğinin aksine karnımdaykende gece pek uyandırmazdı beni ama gündüz kırk takla atardı içimde şimdide öyle gece uyanınca yıkmaz ortalığı için rahat etcekse tabi danış doktora ama bence korkma benim yanımda büyüklerimde hepsi bir sürü çocuk büyütmüş çok güveniyorum ve onlarda normal diyo haaa bide burun tıkanıklığına bire bir bişey söyleyim gece yatarken 1-2 tane soğan doğra baş ucuna koy evet kokuyo ama ço etkili beni ve kızımı iki gecede düzeltti ve doktor tavsiyesidir...

canım 6. aydan önce yapılmalı o doğru ama anestezi işini sormadım ama yakınım çok uğraştı istersen bi arar sorarım

canım,panik yapma.. bnmkızımında hep burnu tıkalı,serum fizyolojik kullanıyoruz.zararı yok sen de kullanabilirsin..uyanırken de sürekli ıkınıyo kızım.ıhh ıhh diye..
sen için rahat etsin diye bi dr.a göster istersen canım..

Kızlar kızımın kafasında konak oluşmaya başlamış. Zeytinyağı veya bebeyağı dışında ne kullanabilirim acaba? Çok saçlı benim kızım. yağlamak zor oluyor. Bir de banyoda yağı arıtmak çok zor oluyor.. hatta 2 banyoda anca akıtabildim yağıı..

canım ekin de dün sabah 7 de uyandı gece 10 a kadar uyumadı. ne yapacağız biz böyle bimiyorum. artık elim kolum tutmuyordu
valla bendede ne kol ne bel kaldı ağrımadık:26: hep kucak istiyo kızım...
cnm kaç tane aşı yapılcak bu ay cerene
bilmiyom canmm bakalım...senle aynı gün aşıya gidiyoz...

oyy aynı beni anlattın fatoşum...napcaz bu kızlarla kucak güzelleri oldu bunlar. akşam eşim işten geliyo veriyom kucana al kızınla naparsan yap diyom ben oğluşumla baş başa birazda olsa dinleniyom yatakta...zor valla Allah sağlık versin yavrularımıza anneler herşeye katlanır.

benim kızımdada oluştu canmm konak...bizde saçlıyız ben bişey sürmüyom.kendiliğinden geçermiş.

canmm bende rezene çayı içiriyom ama biberonla...eczaneden aldım.100ml.suya bir tepeleme tatlı kaşığı hazırlıyom...yarısından azını içiriyom.günde 1kez. zeytin yağını dr.sordunmu?sakıncası olmazmı ki?

slm kızlar nihayet benim oğlan büyüdü sanırım....bu gece hiç uyanmadan 3.5 saat uyudugerçi sonrasında 5 saat boyunca kucakta durdu en son kollarım titremeye başladı yatağına bıraktım dönencesini çalıştırdım birde ne göreyim nasıl gülerek izliyo yarım saat boyunca izledi az önce uyuttum...evi süpüreyim biraz havalandırayım dedim hava buz gibi offf offff

Son düzenleme:

konak ne canım:26::26::26:

ben kaçtım.......ıhhhlıyo benim kızçe herkeze kolay gelsin arkadaşlar offf akşam olada kocam gele şu yaramazı ala

benim kızımda çok seviyo dönenceyi...nasıl izliyo heycanlanıyo birazda olsa oyalandırıyo...
bende evi havalandırmak istiyom ama hava çok soğuk...busefer üşütcem korkuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…