2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese merhaba benim kzımla pek sorunum yok bu aralar hemoroidle başım dertte çok cnm acıyo oturamıyom bile şuan az önce siteleri gezerken bitksel ürünler satan bi siteye baktım anne sütünü arttıran bi ürün gördüm almayı düşünüyorum ilgilenenlere linkini vereyim Milk Tea Anne St Arttrc - ifa Bitkisel Tedavi Merkezi ayy olmuştur sanırımm birde dün akşam babannemle konuştum uyumayan bebeklere yasin suresinin son ayeti 3 defa okunur dedi denemek lazım:26:

Benim doktor banyodan bir saat önce zeytinyağı sürün dedi konak için kızlar.. 4-5 kerede geçer dedi, ben bir kere sürebildim daha..

:87:çocuklar insana çok şey öğretiyo mesela istanbulda görev yaptığım ilk sene sirke diye bişey öğrenmiştim bitin yumurtasıymış

sirkeyi biliyorum canımgenelde ilkokul çağındaki çocuklarda oluyor ondan ona geçiveriyor tek tek ayıklıyorsun gazlaydı sanırım

ayşecim ben de bebiş ağlamadan ıkınırken uyanıyorum. biraz erkenciyz sanırım. beklesen ıkınmayla başedemezse ağlıyorlar. bizim burunda öyle canım. burun damlası kullanıyoruz. kulağa ben de bakayım şimdi uyuyor. yazarım sonra
rotavirüs aşısı bende senin gibi düşünüyorum. yaptırmayacağım

ben baktımda çok pahalı bişey bu çay boşver bence aktardan rezene al demle iç..ben öyle yapıyorum ama bence en çok sütü artıran şey humana still tee. buna vereceğin paraya 2tane humana alabilirsin bence...

sirkeyi biliyorum canımgenelde ilkokul çağındaki çocuklarda oluyor ondan ona geçiveriyor tek tek ayıklıyorsun gazlaydı sanırım

ayy evet gaz yağıyla hatta bir velim gazyağını çocuğun kafasına dökmüş ve nasıl olduysa derisi yanmıştı kızcağızınve o sene akşam eve gelince eşim bit sirke falan var mı diye bakıyordu saçlarımın diplerine

Kızlar ya Defne yine durmadı bütün gece, çatlayacak sandım ağlamaktan Metsil kullanıyoruz ama hiç işe yaramıyor herhalde. Sub simplexi herkesten duyuyorum, herkes mucize diye anlatıyor, doktoru arayıp sorsam mı ne dersiniz, yoksa işine karıştım diye sinir mi olur..:26::26: Danışmadan da vermek istemiyorum.. Kızıma da dayanamıyorum, çok kıvrnaıyor.. Denemediğimiz şey kalmadı. Kayınvalidem muskat alacam filan demeye başladı. Ha bi de diyor ki sütümü sağıp biberonda verecekmişim gaz olmasın diye.. İki aylık olmadan daha memeden kesilecek çocuk Hayatta yapmam

rotavirüs aşısı bende senin gibi düşünüyorum. yaptırmayacağım

aslında ben bu aşıyı yaptırmak istiyorum eğer drum da yaptıralım derse yaptırırım çünkü benim abim 1.5 yaşındayken kanlı ishalden hastanelik olmuş ve kurtulamamış....ben o zaman daha 15 günlükmüşüm..bilemiyorum yani...

canım, doktoruna durmuyor defne diye danış belki o da aynı şeyi söyler. muskat ile ilgili bir arkadaş kullanmamamız gerekiği yönünde bir yazı yazmıştı.
başın sağolsun canım. benim de evsahibinin oglu kanlı ishalden vefat etmiş aynı yaşlarda. ben de onu duyunca yaptırmaya karar vermiştim. ama ishalin farklı çeşitleri varmış ve bu sadece 1 çeşide karşı koruyor. ben 2 doktora sordum biri yaptırılabilir dedi diğeri çok mühim br aşı değil dedi.allah bebişlerimizi korusun canım araştırmaya devammmmmmmmmm

canım geçmiş olsun,ben doğum yaptığım gün hemoroidle savaştım resmen canım o kadar yanıyorduki sezeryan acımı bile unnttum,çözümü ise hakiki zeytinyağı,pamukla beraber o bölgeye sürdüm ve inan bana 2 gün sonra allahım sana şükürler olsun dedim.tavsiye ederim bir dene umarım sende de işe yarar.

rota aşısını bende sordum dra, yapılmasının bir sakıncası yok ama yüzde 70 oranında koruyucu, yani yaptırsanda hasta olmaihtimali yüzde 30, ben yaptırmamayı düşünüyorum açıkçası.

ben doktora sordum bebe yağıyla temizle dedi annemde bunların taranması lazım dio ama benim oğlan keelll nesini tarıycam nasıl arındırcam bilemedm:26:

ben doktora sordum bebe yağıyla temizle dedi annemde bunların taranması lazım dio ama benim oğlan keelll nesini tarıycam nasıl arındırcam bilemedm:26:

evet internette de öyle okudum. ben de eğer kızımı kafasında konak olursa nasıl tararım diye düşündüm.

gökçencim prosedürü öğrendin mi bilmiyorum ama Ç.kalede bebeğin 2. ayını doldurmuş olması yeterli BCG ve diğer aşılarının başlaması için.zaten anne baba resmen evli olmayan çocuğuna nüfus cüzdanı çıkartmamış olanlarada yapıyoruz aşıyı.yani yapıyorduk bende izne ayrılalı birşeyler değişmişse bilemiyorum. ama istersen henüz öğrenmediysen arkadaşlarımı arayıp öğrenebilirim senin durumunu.

kızlar biliyosunuz bebeğime doğduğundan beri sütüm yetersiz olduğu için mama veriyorum ve sevmeyerek yiyo.yani hep ağlayarak veriyodum ama son iki üç gündür ağlama şiddeti öyle bi arttı ki vermek mümkün değil.hatta dün zoeladım sonra öyle bi kustu ki yavrumun burnundan bile kusmuk fışkırdı her yer battı,üstümüz başımız koltuk...aptamil veriyodum acaba mamayı mı değiştirsem

Bizde süt yetersiz olduğu için emdikten sonra mama veriyoruz.Aptamili bir kaç kez kustu.Doktor aptamil HA önerdi.Hipoalerjik.Fazla sorun yaşamıyoruz eskisi kadar.Bunuda kusarsa özel mamalar var ona geçeriz demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…