günaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk, aslında daha önce de fark ettim ama bebeğimin bir kulağının kepçe kısmı düz yani kıvrımlı değil tek kulağının dış kısmı, diğer kulağı kıvrımlı yaaa sizlerde de böyle bir durum var mı? Doktora gidecem gidecem de belki normaldir diye düşündüm ama bir sorun olursa şimdi ne yapılabilir ki? Doğum yaptıktan sonra bebeği düzgünce kontrol etmiyorlar ki, baştan savma offf ,bir de uykuya dalacakken gözleri kayıyor, yavaş yavaş, hızlı nefes ala ala uyuyor, burnu da tıkalı homur homur, geceleri bas bas bağırıp beni uyandırmıyor, sadece sanki boğaz temizliyor, öhööm yapıyor ben uyanıyorum. Zaten çok pimpirikli biriyim. Nasıl doğum yaptığımı anlattım biliyorsunuz. Kendimi çaresiz hissediyorum, yanımda kimsem yok Allahım ve eşimden başka. Umarım birşeyi yoktur n'olur dua edin.
canım az kaldı bır uc ayı doldursunlar daha rahat olucaz inşallah. birşey sorucam sen de mı pompayla sağıp bıberonla verıyorsun sutunu?
Kızlar kızımın kafasında konak oluşmaya başlamış. Zeytinyağı veya bebeyağı dışında ne kullanabilirim acaba? Çok saçlı benim kızım. yağlamak zor oluyor. Bir de banyoda yağı arıtmak çok zor oluyor.. hatta 2 banyoda anca akıtabildim yağıı..
valla bendede ne kol ne bel kaldı ağrımadık:26: hep kucak istiyo kızım...
bilmiyom canmm bakalım...senle aynı gün aşıya gidiyoz...
oyy aynı beni anlattın fatoşum...napcaz bu kızlarla kucak güzelleri oldu bunlar. akşam eşim işten geliyo veriyom kucana al kızınla naparsan yap diyomben oğluşumla baş başa birazda olsa dinleniyom yatakta...zor valla Allah sağlık versin yavrularımıza anneler herşeye katlanır.
canmm bende rezene çayı içiriyom ama biberonla...eczaneden aldım.100ml.suya bir tepeleme tatlı kaşığı hazırlıyom...yarısından azını içiriyom.günde 1kez. zeytin yağını dr.sordunmu?sakıncası olmazmı ki?
kafa derisinde oluyor canım kepek gibi ama daha ziyade kabuk gibi.. saç derisine yayılıyor..
kızlar herkese merhaba benim kzımla pek sorunum yok bu aralar hemoroidle başım dertteçok cnm acıyo oturamıyom bile şuan az önce siteleri gezerken bitksel ürünler satan bi siteye baktım anne sütünü arttıran bi ürün gördüm almayı düşünüyorum ilgilenenlere linkini vereyim Milk Tea Anne St Arttrc - ifa Bitkisel Tedavi Merkezi ayy olmuştur sanırımm birde dün akşam babannemle konuştum uyumayan bebeklere yasin suresinin son ayeti 3 defa okunur dedi denemek lazım:26:
Kızlar ya Defne yine durmadı bütün gece, çatlayacak sandım ağlamaktanMetsil kullanıyoruz ama hiç işe yaramıyor herhalde. Sub simplexi herkesten duyuyorum, herkes mucize diye anlatıyor, doktoru arayıp sorsam mı ne dersiniz, yoksa işine karıştım diye sinir mi olur..:26::26: Danışmadan da vermek istemiyorum.. Kızıma da dayanamıyorum, çok kıvrnaıyor.. Denemediğimiz şey kalmadı. Kayınvalidem muskat alacam filan demeye başladı. Ha bi de diyor ki sütümü sağıp biberonda verecekmişim gaz olmasın diye.. İki aylık olmadan daha memeden kesilecek çocuk Hayatta yapmam
ben doktora sordum bebe yağıyla temizle dedi annemde bunların taranması lazım dio ama benim oğlan keelll nesini tarıycam nasıl arındırcam bilemedm:26:
iki çift konuşıyım dedim mert uyandı gene halbuki yeni uyumuştuuuu
Bizde süt yetersiz olduğu için emdikten sonra mama veriyoruz.Aptamili bir kaç kez kustu.Doktor aptamil HA önerdi.Hipoalerjik.Fazla sorun yaşamıyoruz eskisi kadar.Bunuda kusarsa özel mamalar var ona geçeriz demişti
çok fenayım kızlar yine süt sıtması oldum ben ya sol göğsümde süt var sagda cok az basından beri sürekli sagıyorum da makınam da oldukca iyi bugün atesler ıcınde uyandım bi terliyom bi donuyorum ilk basta grip sandım ama bikac gundur süt olan göğsümün ucu yara olmustu sızlıyordu acıdan hep diyordum neyse sagdım göğsümü güzel de süt cıktı ama göğsüm boşalmamış gibi semsert yine kızarmıs bezelenmiş nefret ediyorum ya cok berbat bişey bikere daha olmustu kac gün cektim o zaman pompa da sagmıyordu hastanedekı pompayla bosaltmıslardı antıboytık ıcmıstım öyle gecmstı bu kez sagnca süt cıkıyo ama gecmıyor gene sert sızlıyor bezeler var ya sagsan bı dert sagmasan bı dert aglaya aglaya sagıyorum artık zaten can man kalmadı bende ıkı ucu moklu degnek napcam ben ya gene antıoytge basladm ama gecmezse sonunda kötü seyler olablıyormus
su an otuz derece odada donuyorum resmen buz buzzzz:26:
biz de bstan baska bısey kullanıyorduk sonra saba gectık ama öyle bi mucize de olmadı yani bana da efsane gibi anlatmıslardı
gökçencim prosedürü öğrendin mi bilmiyorum ama Ç.kalede bebeğin 2. ayını doldurmuş olması yeterli BCG ve diğer aşılarının başlaması için.zaten anne baba resmen evli olmayan çocuğuna nüfus cüzdanı çıkartmamış olanlarada yapıyoruz aşıyı.yani yapıyorduk bende izne ayrılalı birşeyler değişmişse bilemiyorum. ama istersen henüz öğrenmediysen arkadaşlarımı arayıp öğrenebilirim senin durumunu.
ben doktora sordum bebe yağıyla temizle dedi annemde bunların taranması lazım dio ama benim oğlan keelll nesini tarıycam nasıl arındırcam bilemedm:26:
Hadi yav.. Bir umudum o kalmıştı:26:
Peki siz süt içiyor musunuz ya? ben gaz olur korkusuyla içemiyorum da.. Aslında doktor her şeyi tüket, eğer birinin özellikle zararlı olduğunu fark edersen onu bırak dedi ama risk alamadım, zaten gazlıyız
kızlar herkese merhaba benim kzımla pek sorunum yok bu aralar hemoroidle başım dertteçok cnm acıyo oturamıyom bile şuan az önce siteleri gezerken bitksel ürünler satan bi siteye baktım anne sütünü arttıran bi ürün gördüm almayı düşünüyorum ilgilenenlere linkini vereyim Milk Tea Anne St Arttrc - ifa Bitkisel Tedavi Merkezi ayy olmuştur sanırımm birde dün akşam babannemle konuştum uyumayan bebeklere yasin suresinin son ayeti 3 defa okunur dedi denemek lazım:26:
bende cesaret edemedim süt çmeye hatta gaz yapabilecek bütün gıdalardan uzak durdum ama yinede gaz oluyordu. gaz yapan yiyeceklerden uzak dururken vitaminsiz kalacağız ben de azar azar yemeğe başladım herşeyden. ama kakasında kırmızı çizgi şelinde şeyler görünce doktor tahlil yapmadı ama süt alerjsi olabilir dedi. bu ara süt ürünlerini tüketmeyeceğim bakalım faydası olacak mı?
ben 2kez boyadım doktorum hamileyken bile boyaybilirsin demiştiarkadaşlar hatırladığım kadarıyla konusu geçmişti ama ben kaçırdım,doğumdan sonra saç boyama,acaba süte geçermi boya?cevaplarsanız sevinirim.
geçmiş olsun fatmacım yaa sıcak su torbası koy bana iyi geliyor masajda yap istersençok fenayım kızlar yine süt sıtması oldum ben ya sol göğsümde süt var sagda cok az basından beri sürekli sagıyorum da makınam da oldukca iyi bugün atesler ıcınde uyandım bi terliyom bi donuyorum ilk basta grip sandım ama bikac gundur süt olan göğsümün ucu yara olmustu sızlıyordu acıdan hep diyordum neyse sagdım göğsümü güzel de süt cıktı ama göğsüm boşalmamış gibi semsert yine kızarmıs bezelenmiş nefret ediyorum ya cok berbat bişey bikere daha olmustu kac gün cektim o zaman pompa da sagmıyordu hastanedekı pompayla bosaltmıslardı antıboytık ıcmıstım öyle gecmstı bu kez sagnca süt cıkıyo ama gecmıyor gene sert sızlıyor bezeler var ya sagsan bı dert sagmasan bı dert aglaya aglaya sagıyorum artık zaten can man kalmadı bende ıkı ucu moklu degnek napcam ben ya gene antıoytge basladm ama gecmezse sonunda kötü seyler olablıyormus
su an otuz derece odada donuyorum resmen buz buzzzz:26:
aynen bendeeeeeee bugün kişisel bakımı yapıyım dedim uyanıcak diye ödüm patladıOf bakımsız bakımsız dolanmaktan çok sıkıldım ama kendime bakacak vaktim de yok:26:
annecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?
geçmiş olsun canım sabah aç karna kuru kayısı yiyormusun üzerinede su birde kepekli ekmek ye demişlerdi bana...aç olduğu için olabilir tatlım istersen mama ver birde bizimkide sürekli emek istiyor cuma doktor gidicez sorucam burdan yazarım biz günde 75cc veriyorduk şimdi 2kez 75cc veriyoruz bakalım doktor ne dicekya ben ne kadar sorunluyum .. valla dayanamıyorum artık kızlar... bu hemoroid beni gebertti,böyle bi acı yok yaaa..!!!! oturamıyosun,uyuyamıyosun.. Allah rızası için bilen biri varsa sölesin daha napim ben..??zeytinyagı falan yaptım..yok geçmiyo. bide üstüne kabızım.karnım davul.. kanama da var.. geberip gidecem ....
kızım derseniz 7 saat oldu uyumuyor.. eşim de ben de mahvolduk.kollarımız koptu.. 15er dk arayla sürekli emmek istiyor.. bi pompayla bakim dedim süt müt kalmamış.. aç mı acaba bu çocuk ya??ondan mı uyumuyor.. bi de üstüne yarın sabahın köründe eşim sehir dışına gidiyo iş için.adamcagız yorgun öldü bitti daha bavulunu hazırlayamadı((
geçmiş olsun canım sabah aç karna kuru kayısı yiyormusun üzerinede su birde kepekli ekmek ye demişlerdi bana...aç olduğu için olabilir tatlım istersen mama ver birde bizimkide sürekli emek istiyor cuma doktor gidicez sorucam burdan yazarım biz günde 75cc veriyorduk şimdi 2kez 75cc veriyoruz bakalım doktor ne dicek
kuru kayısı hoşafı içiyorum cnm.kepekliekmekde yiyorum..
ah ahh damlacım..aç galiba ya
inşallah dr.dan iyi hbrlerle donersin cnm.bizimde 10gun sonra randevumuz var kilosuna bakacak.
buarada sen dr.a gttın mı 40.gunde?ve kanaman bittimi cnm? bizim de yrn 37. gunumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?