2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar hatırladığım kadarıyla konusu geçmişti ama ben kaçırdım,doğumdan sonra saç boyama,acaba süte geçermi boya?cevaplarsanız sevinirim.

canım kulak konusunu bilemedim bi göster doktorunuza ıcın raht eder yapısldır belki biizimkinin de sag kulagı alt taraftan kıvrıldı kaldı dısarı dogru sapka taktım dönüşümlü yatırdım yok düzelmiyo dogarken de karnımdan cıkarırlarken kıvrılmıstı alt kepcesi nasıl düzeltcm bilmem biri dısa dogru bakıyo resmen hırıltı tıkanıklık hepsınde var korkma canım

canım az kaldı bır uc ayı doldursunlar daha rahat olucaz inşallah. birşey sorucam sen de mı pompayla sağıp bıberonla verıyorsun sutunu?

malesef canım malesef nefret edıyorum pompadan ve kendisinin bana cektırdıklerınden

biz keliz sorun yok bu konuda bizde

ay bilmiyorum valla nolck babası gelince uyuyo cadı ben odaya girince uyanıyo bi oturamadım derdi gücü benle valla hep mızırdanıyo hep kucak ıstıyo

kafa derisinde oluyor canım kepek gibi ama daha ziyade kabuk gibi.. saç derisine yayılıyor..

bızım sacımız yok ama kaslarda da olabılır mı canım bu arad bızım kuzunun kaslarında oluyo böyle kepeklenmeler

canım doktora git bak ihmal etme hemoraid ilerlerse sonu amelıyat ona göre bir an evvel önlemini al ciddi manada

biz de bstan baska bısey kullanıyorduk sonra saba gectık ama öyle bi mucize de olmadı yani bana da efsane gibi anlatmıslardı

ben doktora sordum bebe yağıyla temizle dedi annemde bunların taranması lazım dio ama benim oğlan keelll nesini tarıycam nasıl arındırcam bilemedm:26:

keltos danalarımız bizim

iki çift konuşıyım dedim mert uyandı gene halbuki yeni uyumuştuuuu

hah al benden de o kadar ıkı dakka oturmasın anası yok

Bizde süt yetersiz olduğu için emdikten sonra mama veriyoruz.Aptamili bir kaç kez kustu.Doktor aptamil HA önerdi.Hipoalerjik.Fazla sorun yaşamıyoruz eskisi kadar.Bunuda kusarsa özel mamalar var ona geçeriz demişti

ben de sagıp süt veriyorum üstüne de mama takvıyesi aptamil 1 kullanıyoruz benım kız hep kusuyor gerci mamadan mı bilmem ama sütü de kusuyor bıktım bu kusmalardan

çok fenayım kızlar yine süt sıtması oldum ben ya sol göğsümde süt var sagda cok az basından beri sürekli sagıyorum da makınam da oldukca iyi bugün atesler ıcınde uyandım bi terliyom bi donuyorum ilk basta grip sandım ama bikac gundur süt olan göğsümün ucu yara olmustu sızlıyordu acıdan hep diyordum neyse sagdım göğsümü güzel de süt cıktı ama göğsüm boşalmamış gibi semsert yine kızarmıs bezelenmiş nefret ediyorum ya cok berbat bişey bikere daha olmustu kac gün cektim o zaman pompa da sagmıyordu hastanedekı pompayla bosaltmıslardı antıboytık ıcmıstım öyle gecmstı bu kez sagnca süt cıkıyo ama gecmıyor gene sert sızlıyor bezeler var ya sagsan bı dert sagmasan bı dert aglaya aglaya sagıyorum artık zaten can man kalmadı bende ıkı ucu moklu degnek napcam ben ya gene antıoytge basladm ama gecmezse sonunda kötü seyler olablıyormus
su an otuz derece odada donuyorum resmen buz buzzzz:26:

Kızlar benimde mememde kitleler oluyor.Bazen birinde bazen diğerinde hissediyorum.Daha önce yanlardaydı şimde ortalarda hissettim.Bide ağrıyo.Bu nedir acaba bilen var mı?

biz de bstan baska bısey kullanıyorduk sonra saba gectık ama öyle bi mucize de olmadı yani bana da efsane gibi anlatmıslardı

Hadi yav.. Bir umudum o kalmıştı:26:

Peki siz süt içiyor musunuz ya? ben gaz olur korkusuyla içemiyorum da.. Aslında doktor her şeyi tüket, eğer birinin özellikle zararlı olduğunu fark edersen onu bırak dedi ama risk alamadım, zaten gazlıyız

ilknurcum çok teşekkür ederim çifte vatandaşlıkla ilgili nüfüs müdürlüğüyle görüştüm benim türk vatandaşı olmam ve, doğum belgesi ve evlilik cüzdanıyla gitmemiz yeterliymiş en kısa zamanda gidip kızımı türk vatandaşı yapacağım bu şekilde aşısını sağlık ocağında yaptırabilirim. Verem aşısı bazı ülkeler için gerekliymiş ve zorunluymuş o yüzden daha önce bahsettiğim şekilde bu aşıyı yaptıramıyoruz.ama çok şükür halletmiş sayılırım.
ilgin için çok teşekkür ederim canım.. yahyayı öpüyorum..

ben doktora sordum bebe yağıyla temizle dedi annemde bunların taranması lazım dio ama benim oğlan keelll nesini tarıycam nasıl arındırcam bilemedm:26:

canım bebe yagını basına sür biraz beklt 5 dk kadar sonra ince uslu bir tarakla cok bastırmadan deriyi tarar gibi yap hepsi cıkıyor sonra iyice durularsın bebe yagı zaten öyle cok kalmıyor cıkıyor ben öyle yapmıstım 1 defa oldu sonra tekrar olmadı kızımda

bende cesaret edemedim süt çmeye hatta gaz yapabilecek bütün gıdalardan uzak durdum ama yinede gaz oluyordu. gaz yapan yiyeceklerden uzak dururken vitaminsiz kalacağız ben de azar azar yemeğe başladım herşeyden. ama kakasında kırmızı çizgi şelinde şeyler görünce doktor tahlil yapmadı ama süt alerjsi olabilir dedi. bu ara süt ürünlerini tüketmeyeceğim bakalım faydası olacak mı?

ahh ahh sen o hemoroidi bana sor cnm.. cok kötuyum.ben resmen aglıyorum. dr a gttm ilaç kullnmaya basladım.. ama daha etkisi olmadı(((((((((((

fatoş canmm yaa sen çok eziyet çekiyon yazık sana...Allah yardım etsin canmm.
sen mama ver ozaman çok zorluyon olan sana oluyo...

Yaa.. Arkadaşımın oğlunda da olmuştu süt ürünlerine alerji, ama onun oğlu durmuyormuş memede hiç, emzirirken ağlıyormuş deliler gibi, acıksa da içemiyormuş filan.. Bir sene kadar hiç tüketemdi arkadaşım süt ürünü. Zordu, inşallah öyle değildir seninki..
Ben de sen gibi diyorum başlayayım yavaştan, vitaminsiz kalıcaz hakikaten onu yeme bunu içme.

annecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?

arkadaşlar hatırladığım kadarıyla konusu geçmişti ama ben kaçırdım,doğumdan sonra saç boyama,acaba süte geçermi boya?cevaplarsanız sevinirim.
ben 2kez boyadım doktorum hamileyken bile boyaybilirsin demişti
geçmiş olsun fatmacım yaa sıcak su torbası koy bana iyi geliyor masajda yap istersen
Of bakımsız bakımsız dolanmaktan çok sıkıldım ama kendime bakacak vaktim de yok:26:
aynen bendeeeeeee bugün kişisel bakımı yapıyım dedim uyanıcak diye ödüm patladı
annecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?

bizimki öyle uyuyor nuraycımkendiliğinden uyusa ne güzel olur şöyle yatağına koysam kendi kendine dalsa

kızlar biz mamayı milupanın pre.sini kullanıyoruz eczacı onu verdi

slm canım annen doğru söylemiş ama taramadan önce bir parça pamuğa sirke döküp sür kafasına bebişinin üç dört dk kadar bekle ve tara kendiliğinden çıkyol tararken zaten banada bi arkadaşım önermişti kızıma yapmıştım bi seferde kurtulduk valla yağı bilemiycem ne kadar etkili olur ama tavsiye ederim ben elma sirkesi kullanmıştım işinize yarar umarım bebekleriniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün

ya ben ne kadar sorunluyum .. valla dayanamıyorum artık kızlar... bu hemoroid beni gebertti,böyle bi acı yok yaaa..!!!! oturamıyosun,uyuyamıyosun.. Allah rızası için bilen biri varsa sölesin daha napim ben..??zeytinyagı falan yaptım..yok geçmiyo. bide üstüne kabızım.karnım davul.. kanama da var.. geberip gidecem ....
kızım derseniz 7 saat oldu uyumuyor.. eşim de ben de mahvolduk.kollarımız koptu.. 15er dk arayla sürekli emmek istiyor.. bi pompayla bakim dedim süt müt kalmamış.. aç mı acaba bu çocuk ya??ondan mı uyumuyor.. bi de üstüne yarın sabahın köründe eşim sehir dışına gidiyo iş için.adamcagız yorgun öldü bitti daha bavulunu hazırlayamadı ((

geçmiş olsun canım sabah aç karna kuru kayısı yiyormusun üzerinede su birde kepekli ekmek ye demişlerdi bana...aç olduğu için olabilir tatlım istersen mama ver birde bizimkide sürekli emek istiyor cuma doktor gidicez sorucam burdan yazarım biz günde 75cc veriyorduk şimdi 2kez 75cc veriyoruz bakalım doktor ne dicek

kuru kayısı hoşafı içiyorum cnm.kepekliekmekde yiyorum..
ah ahh damlacım..aç galiba ya
inşallah dr.dan iyi hbrlerle donersin cnm.bizimde 10gun sonra randevumuz var kilosuna bakacak.
buarada sen dr.a gttın mı 40.gunde?ve kanaman bittimi cnm? bizim de yrn 37. gunumuz.

bizimkiden biliyorum canım aç oluyor ek mamayı nasıl yiyor anlatamam içim acıyor oanda ama sana dediğim sıcak su torbasını yapıyorum günde 2kez süt arttı anlıyorum yarın sağıcam bakalım ne kadar çıkıcak...kanama bitti tatlım şükür cumaya aldım randevuyu gidicez ama arkadaşa sordum alttan bakıyormuş yumurtalıklara

Selam kızlar. Gece gece ben geldim. Bir gece ansızın gelebilirim, belli de olmaz her gece gelebilirim. Benim kız böyle devam ettiği sürece daha çooooook gelirim. Bu saate kadar uyumadı. O uyuduğunda da ben uyuyamadım. Madem öyle işte böyle, uyumuyorum ben de oh işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…