ya ben ne kadar sorunluyum .. valla dayanamıyorum artık kızlar... bu hemoroid beni gebertti,böyle bi acı yok yaaa..!!!! oturamıyosun,uyuyamıyosun.. Allah rızası için bilen biri varsa sölesin daha napim ben..??zeytinyagı falan yaptım..yok geçmiyo. bide üstüne kabızım.karnım davul.. kanama da var.. geberip gidecem ....
kızım derseniz 7 saat oldu uyumuyor.. eşim de ben de mahvolduk.kollarımız koptu.. 15er dk arayla sürekli emmek istiyor.. bi pompayla bakim dedim süt müt kalmamış.. aç mı acaba bu çocuk ya??ondan mı uyumuyor.. bi de üstüne yarın sabahın köründe eşim sehir dışına gidiyo iş için.adamcagız yorgun öldü bitti daha bavulunu hazırlayamadı((
annecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?
kızlar biliyosunuz bebeğime doğduğundan beri sütüm yetersiz olduğu için mama veriyorum ve sevmeyerek yiyo.yani hep ağlayarak veriyodum ama son iki üç gündür ağlama şiddeti öyle bi arttı ki vermek mümkün değil.hatta dün zoeladım sonra öyle bi kustu ki yavrumun burnundan bile kusmuk fışkırdı her yer battı,üstümüz başımız koltuk...aptamil veriyodum acaba mamayı mı değiştirsem
biz keliz sorun yok bu konuda bizde
bızım sacımız yok ama kaslarda da olabılır mı canım bu arad bızım kuzunun kaslarında oluyo böyle kepeklenmeler
canmm bende rezene çayı içiriyom ama biberonla...eczaneden aldım.100ml.suya bir tepeleme tatlı kaşığı hazırlıyom...yarısından azını içiriyom.günde 1kez. zeytin yağını dr.sordunmu?sakıncası olmazmı ki?
ya ben ne kadar sorunluyum .. valla dayanamıyorum artık kızlar... bu hemoroid beni gebertti,böyle bi acı yok yaaa..!!!! oturamıyosun,uyuyamıyosun.. Allah rızası için bilen biri varsa sölesin daha napim ben..??zeytinyagı falan yaptım..yok geçmiyo. bide üstüne kabızım.karnım davul.. kanama da var.. geberip gidecem ....
kızım derseniz 7 saat oldu uyumuyor.. eşim de ben de mahvolduk.kollarımız koptu.. 15er dk arayla sürekli emmek istiyor.. bi pompayla bakim dedim süt müt kalmamış.. aç mı acaba bu çocuk ya??ondan mı uyumuyor.. bi de üstüne yarın sabahın köründe eşim sehir dışına gidiyo iş için.adamcagız yorgun öldü bitti daha bavulunu hazırlayamadı((
kızlar biliyosunuz bebeğime doğduğundan beri sütüm yetersiz olduğu için mama veriyorum ve sevmeyerek yiyo.yani hep ağlayarak veriyodum ama son iki üç gündür ağlama şiddeti öyle bi arttı ki vermek mümkün değil.hatta dün zoeladım sonra öyle bi kustu ki yavrumun burnundan bile kusmuk fışkırdı her yer battı,üstümüz başımız koltuk...aptamil veriyodum acaba mamayı mı değiştirsem
o çok normal canım benim kızımda da var.kıkırdak doku henüz sertleşmediği için geri kıvrılıyo.elinle düzelt her farkettiğinde.saç bandı da kullanabilirsin.günaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk, aslında daha önce de fark ettim ama bebeğimin bir kulağının kepçe kısmı düz yani kıvrımlı değil tek kulağının dış kısmı, diğer kulağı kıvrımlı yaaa sizlerde de böyle bir durum var mı? Doktora gidecem gidecem de belki normaldir diye düşündüm ama bir sorun olursa şimdi ne yapılabilir ki? Doğum yaptıktan sonra bebeği düzgünce kontrol etmiyorlar ki, baştan savma offf ,bir de uykuya dalacakken gözleri kayıyor, yavaş yavaş, hızlı nefes ala ala uyuyor, burnu da tıkalı homur homur, geceleri bas bas bağırıp beni uyandırmıyor, sadece sanki boğaz temizliyor, öhööm yapıyor ben uyanıyorum. Zaten çok pimpirikli biriyim. Nasıl doğum yaptığımı anlattım biliyorsunuz. Kendimi çaresiz hissediyorum, yanımda kimsem yok Allahım ve eşimden başka. Umarım birşeyi yoktur n'olur dua edin.
kepeklenme canım.tedavisi için sapka takmamak ve konak tarağıyla taramak gerekiyomuş.konak ne canım:26::26::26:
doktora hangi mamayı önerirsiniz dediğimde bebeğiniz hangisini severse demişti.damak zevkine göre değişiyomuskızlar biliyosunuz bebeğime doğduğundan beri sütüm yetersiz olduğu için mama veriyorum ve sevmeyerek yiyo.yani hep ağlayarak veriyodum ama son iki üç gündür ağlama şiddeti öyle bi arttı ki vermek mümkün değil.hatta dün zoeladım sonra öyle bi kustu ki yavrumun burnundan bile kusmuk fışkırdı her yer battı,üstümüz başımız koltuk...aptamil veriyodum acaba mamayı mı değiştirsem
canım yıllar önce ben de hemeroidden ölmüştüm ve prof dr un tavsıye ettıgı ılkel bır yontemle kurtulmustum dılersen ozelden mesaj at bana anlatıyım. birine anlatmıstım burdan. ama kımdı kı o. kafa mafa kalmadı kı hatırlamıyorum
canım yıllar önce ben de hemeroidden ölmüştüm ve prof dr un tavsıye ettıgı ılkel bır yontemle kurtulmustum dılersen ozelden mesaj at bana anlatıyım. birine anlatmıstım burdan. ama kımdı kı o. kafa mafa kalmadı kı hatırlamıyorum
annecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?
emilyyy hemorid tedavisini özelden anlattığın kişi bendim unuttun mu beni kız:)
1. bebeklerinizin beresi hep başlarında mı duracak ne zamana kadar, saçı açık dolaştıralım mı evde üşür mü?
2. bebe yağını yüzüne sürüyor muyuz?
3. kundak yapıyor musunuz? (biz yapmıyoruz, doktor da önermedi ama, ne bileyim hep anne karnındaki pozisyonda sanki dizlerini hep büküyor)
4. İnşallah ayın 29 unda ailemin yanına gideceğiz. Seyahat etmemizde bir sakınca yok değil mi? O zaman 36 günlük oluyoruz. Geçen hafta gidecektik, eşim arkadaşları daha durun demişler gidemedik, ben sıkıntıdan ağladım tabii.
5. beni seviyor musunuz ?( bu şakaydı ama ben sizi seviyorum, çevremdekilere hep yüzünü görmediğim pek çok arkadaşım var, onlardan çok şey öğrendim, herşeyi paylaşıyoruz diyorum:)
1. bebeklerinizin beresi hep başlarında mı duracak ne zamana kadar, saçı açık dolaştıralım mı evde üşür mü?
3. kundak yapıyor musunuz? (biz yapmıyoruz, doktor da önermedi ama, ne bileyim hep anne karnındaki pozisyonda sanki dizlerini hep büküyor)
4. İnşallah ayın 29 unda ailemin yanına gideceğiz. Seyahat etmemizde bir sakınca yok değil mi? O zaman 36 günlük oluyoruz. Geçen hafta gidecektik, eşim arkadaşları daha durun demişler gidemedik, ben sıkıntıdan ağladım tabii.
5. beni seviyor musunuz ?( bu şakaydı ama ben sizi seviyorum, çevremdekilere hep yüzünü görmediğim pek çok arkadaşım var, onlardan çok şey öğrendim, herşeyi paylaşıyoruz diyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?