ben çok mu veriyom yaaa...ama ben günde 1kez veriyom 50ml.kadar. birden içiyo benim kız.eczacımız öyle demişti.canım benımkıler dr tavsıyesı. sen 100 ml nın yarısını ıcırme ve bır defada ıcırme. dr dedi ki 30 ml yi 3 e bolerek gun ıcınde ver. artı zeytınyagını da dr dedi. doğal oldugu ıcın zararı olacagını sanmam 3 kez yad a 4 kez 1er çay kaşığı verın dedı
geçmiş olsun canmm...bendede var benimki ağrımıyo çok şükür deli gibi kaşınıyoannecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?
ya ben ne kadar sorunluyum .. valla dayanamıyorum artık kızlar... bu hemoroid beni gebertti,böyle bi acı yok yaaa..!!!! oturamıyosun,uyuyamıyosun.. Allah rızası için bilen biri varsa sölesin daha napim ben..??zeytinyagı falan yaptım..yok geçmiyo. bide üstüne kabızım.karnım davul.. kanama da var.. geberip gidecem ....
kızım derseniz 7 saat oldu uyumuyor.. eşim de ben de mahvolduk.kollarımız koptu.. 15er dk arayla sürekli emmek istiyor.. bi pompayla bakim dedim süt müt kalmamış.. aç mı acaba bu çocuk ya??ondan mı uyumuyor.. bi de üstüne yarın sabahın köründe eşim sehir dışına gidiyo iş için.adamcagız yorgun öldü bitti daha bavulunu hazırlayamadı((
Selam kızlar. Gece gece ben geldim. Bir gece ansızın gelebilirim, belli de olmaz her gece gelebilirim. Benim kız böyle devam ettiği sürece daha çooooook gelirim. Bu saate kadar uyumadı. O uyuduğunda da ben uyuyamadım. Madem öyle işte böyle, uyumuyorum ben de oh işte..
kızlar emelin msjnı kopyalıyorum :
canım daha once hiperaktif e de bunu anlatmıstım o da daha once duymus. ben yıllar once feci hemoroid ve fissür olmustum. ankarada bır profosore gıtmıstım. durumumun amelıyatlık oldugunu ama amelıyatla bır suru acı cekecegımı ve sonrasında da buyuk ıhtımal hemoroıdın tekrarlayacagını soyledı. bununyerıne sülük tedavisini önerdi. anlattıgı gıbı yaptık: öncelikle ablam ankara cıkrıkcılar yokusunda şişe
içinde satılıyormus 7-8 tane sülük aldı. ben yan yatıp popomu açtım ablam eldıven gıydı elıne sülük ona yapışmasın diye . zaten hemoroıde dogru tutunca sülük hemen tutunuyo oraya sen hiç hissetmiyosun zaten arkanda oldugu ıcın de gormuyosun. ordaki kanı emince sülük top şekline dönüşüyo ve ordan hop düşürüveriyor kendini ve işi biten sülüğü başka bir su dolu şişeye kpyuyosun. hemoroıd memelerı bıtene kadar diğer sülükleri kullanıyosun. anlatınca her ne kadar mide bulandırıcı gorunse de hemorıdı o anda bıtırdı ve aradan 15 yıl gectı bir daha da olmadım. ben tabi boyle birşeyi herhangi birinden duysam asla yapmazdım ama koskoca profosor deyınce o cesaretle uyguladım
canım daha once hiperaktif e de bunu anlatmıstım o da daha once duymus. ben yıllar once feci hemoroid ve fissür olmustum. ankarada bır profosore gıtmıstım. durumumun amelıyatlık oldugunu ama amelıyatla bır suru acı cekecegımı ve sonrasında da buyuk ıhtımal hemoroıdın tekrarlayacagını soyledı. bununyerıne sülük tedavisini önerdi. anlattıgı gıbı yaptık: öncelikle ablam ankara cıkrıkcılar yokusunda şişe
içinde satılıyormus 7-8 tane sülük aldı. ben yan yatıp popomu açtım ablam eldıven gıydı elıne sülük ona yapışmasın diye . zaten hemoroıde dogru tutunca sülük hemen tutunuyo oraya sen hiç hissetmiyosun zaten arkanda oldugu ıcın de gormuyosun. ordaki kanı emince sülük top şekline dönüşüyo ve ordan hop düşürüveriyor kendini ve işi biten sülüğü başka bir su dolu şişeye kpyuyosun. hemoroıd memelerı bıtene kadar diğer sülükleri kullanıyosun. anlatınca her ne kadar mide bulandırıcı gorunse de hemorıdı o anda bıtırdı ve aradan 15 yıl gectı bir daha da olmadım. ben tabi boyle birşeyi herhangi birinden duysam asla yapmazdım ama koskoca profosor deyınce o cesaretle uyguladım
offfffff özlemcim aynen göğüslerim acıyor hala nasıl geçicek yaaaaaagünaydın kızlar nasılsınız?ben bu gece ilk defa hiç uyummadım oğlum hep memedeydi ağzından çıksa ağlıyordu dru aradık gelişme dönemlerinde olur bu dedi bende dedim ki ne gelişme dönemlerinde olur mu eyvaaahhhh bu ergenliğe kadar gider desenizedr halime acıyarak güldü..şu anda göğsümün ucu morarmış ççok ağrıyo ara ara emerek sabahı ettik ama hala süt var nasıl oldu bilemedim...acaba emdikçe gelir tezi cidden doğru mu ki:26:karnıda kocaman oldu oğlumun gazdan..şimdi yorgunluktan baygın gibi uyuyo...yaramaz çocuk yat uyu dediğimde gece içlenerek bir ağladı bir ağladı nasıl gözünden yaş geldi acaba bizi anlamaya başladılar mı?sonra hemen öptüm gülümsedi yavrum oyyy kıyamam yaa hemencecik barıştık hemencecik mutlu oldu..ben sana bir daha kızar mıyım hiç dedim tabi yüz buldu tekrar emmeye devam offf offff
1. bebeklerinizin beresi hep başlarında mı duracak ne zamana kadar, saçı açık dolaştıralım mı evde üşür mü?
2. bebe yağını yüzüne sürüyor muyuz?
3. kundak yapıyor musunuz? (biz yapmıyoruz, doktor da önermedi ama, ne bileyim hep anne karnındaki pozisyonda sanki dizlerini hep büküyor)
4. İnşallah ayın 29 unda ailemin yanına gideceğiz. Seyahat etmemizde bir sakınca yok değil mi? O zaman 36 günlük oluyoruz. Geçen hafta gidecektik, eşim arkadaşları daha durun demişler gidemedik, ben sıkıntıdan ağladım tabii.
5. beni seviyor musunuz ?( bu şakaydı ama ben sizi seviyorum, çevremdekilere hep yüzünü görmediğim pek çok arkadaşım var, onlardan çok şey öğrendim, herşeyi paylaşıyoruz diyorum:)
1. bebeklerinizin beresi hep başlarında mı duracak ne zamana kadar, saçı açık dolaştıralım mı evde üşür mü?
3. kundak yapıyor musunuz? (biz yapmıyoruz, doktor da önermedi ama, ne bileyim hep anne karnındaki pozisyonda sanki dizlerini hep büküyor)
4. İnşallah ayın 29 unda ailemin yanına gideceğiz. Seyahat etmemizde bir sakınca yok değil mi? O zaman 36 günlük oluyoruz. Geçen hafta gidecektik, eşim arkadaşları daha durun demişler gidemedik, ben sıkıntıdan ağladım tabii.
5. beni seviyor musunuz ?( bu şakaydı ama ben sizi seviyorum, çevremdekilere hep yüzünü görmediğim pek çok arkadaşım var, onlardan çok şey öğrendim, herşeyi paylaşıyoruz diyorum:)
canım ben seyahat dışında hepsini yapıyorum.kundaklamada rahat şekilde ellerii oynatıp uyamasın diye. bir de çok hastaneye gittik1. bebeklerinizin beresi hep başlarında mı duracak ne zamana kadar, saçı açık dolaştıralım mı evde üşür mü?
şükür keslmiş canım bu çay dediğn ne????????kızlarrrrr gazla savaşıyyom 2 saattir:84::84: bu çaydan bi daha asla vazgeçmicemkızım gündüzleri çok uyuyor diye 2 gündür çay içirmiyordum bir gaz sancısı başladı çocukta ölüyo sandım hemen verdim bugün şimdi uyuyo yawrum bende kızımın gazı kendiliğinden kesildi sanmıştım meğer çaydanmış
kızlar bebeğimi emziriyodum birden öğürmeye basladı ve çok şiddetli kustu.bnm üstüm onun üstü koltuk her yere kustu.çok aşırıydı. çok korkuyorum. şimdi de uyudu hiç uyumayan bebek... ne yapmalıyım??
kızlar bebeğimi emziriyodum birden öğürmeye basladı ve çok şiddetli kustu.bnm üstüm onun üstü koltuk her yere kustu.çok aşırıydı. çok korkuyorum. şimdi de uyudu hiç uyumayan bebek... ne yapmalıyım??
Kızlar benimde mememde kitleler oluyor.Bazen birinde bazen diğerinde hissediyorum.Daha önce yanlardaydı şimde ortalarda hissettim.Bide ağrıyo.Bu nedir acaba bilen var mı?
Of bakımsız bakımsız dolanmaktan çok sıkıldım ama kendime bakacak vaktim de yok:26:
fatoş canmm yaa sen çok eziyet çekiyonyazık sana...Allah yardım etsin canmm.
sen mama ver ozaman çok zorluyon olan sana oluyo...
annecikler,
bebişleriniz gunde ortalama kaç saat uyuyor ??
bi de uyutmak için hangi yontemleri kullanıyosunuz?
hep emerken mi uyuyolar?
ben 2kez boyadım doktorum hamileyken bile boyaybilirsin demişti
geçmiş olsun fatmacım yaa sıcak su torbası koy bana iyi geliyor masajda yap istersen
aynen bendeeeeeee bugün kişisel bakımı yapıyım dedim uyanıcak diye ödüm patladı
bizimki öyle uyuyor nuraycımkendiliğinden uyusa ne güzel olur şöyle yatağına koysam kendi kendine dalsa
kızlar biz mamayı milupanın pre.sini kullanıyoruz eczacı onu verdi
ya ben ne kadar sorunluyum .. valla dayanamıyorum artık kızlar... bu hemoroid beni gebertti,böyle bi acı yok yaaa..!!!! oturamıyosun,uyuyamıyosun.. Allah rızası için bilen biri varsa sölesin daha napim ben..??zeytinyagı falan yaptım..yok geçmiyo. bide üstüne kabızım.karnım davul.. kanama da var.. geberip gidecem ....
kızım derseniz 7 saat oldu uyumuyor.. eşim de ben de mahvolduk.kollarımız koptu.. 15er dk arayla sürekli emmek istiyor.. bi pompayla bakim dedim süt müt kalmamış.. aç mı acaba bu çocuk ya??ondan mı uyumuyor.. bi de üstüne yarın sabahın köründe eşim sehir dışına gidiyo iş için.adamcagız yorgun öldü bitti daha bavulunu hazırlayamadı((
Selam kızlar. Gece gece ben geldim. Bir gece ansızın gelebilirim, belli de olmaz her gece gelebilirim. Benim kız böyle devam ettiği sürece daha çooooook gelirim. Bu saate kadar uyumadı. O uyuduğunda da ben uyuyamadım. Madem öyle işte böyle, uyumuyorum ben de oh işte..
cnm günaydınbenim kız günde ortalama 15 saat uyuyor aman nazar değmesin genelde emerken uyuyakalıyo bazen anakucağında uyutuyorum bazende kucağımda uyuyor dün bi yerde okudum bebekler emerken o yağlı olan son süte ulaştıkları zaman uyurlarmış memede
cnm nasıl bi tedavi anlatın bizede ölüyoruz burdaaaaaaa
bere konusunda endişen olmasın çıkarabilirsin ben hiç takmadım bile şimdi takıyorum ağlıyooorrboşuna dememişler alışmadık şeyde don durmaaz diyeee kundak yapmıyoruz ama bazen uyuturken ellerini pijamasının içine koyuyorum yoksa çok sıçrıyo uyandırıyo kendini bebe yağını yüzüne sürmüyorum nemlendirici krem sürüyorum tatlım
kızlarrrrr gazla savaşıyyom 2 saattir:84::84: bu çaydan bi daha asla vazgeçmicemkızım gündüzleri çok uyuyor diye 2 gündür çay içirmiyordum bir gaz sancısı başladı çocukta ölüyo sandım hemen verdim bugün şimdi uyuyo yawrum bende kızımın gazı kendiliğinden kesildi sanmıştım meğer çaydanmış
kızlarr merhabaaa...oğluşum uyurken yazayım dedim...yarın eve dönüyoruzz ankaraya bakalım tek başıma bakabilecekmiyim böyle iyyidi sıkıştığım yerde anneeeeeeeeeeeeeeeee diyordummbugün sarılık aşımızı vurunduk,oğluşum çok bağırdı ama bizimde kabızlığımız başladı kızlar yaaaa oğluşum ıhhhhhhhhhhhhhhhhhhh derken mosmor oluyorrrr burdan bi tarif almıştım kızlarr ılık suya anason,papatya,nane demliyoruz içine birazda şeker o çok rahatlatıyor oğlumu gazını kendiliğinden çıkarıyor ıkınmadan...öpüyorum hepinizi kızlarr bebişlerinize gazsız sancısız uykulu günler diliyorumm
canolar 40 ında mevlüd mü okuttunz 41 yasin mi? neler yapılıyor. cahil arkadaşınızı bilgilendirir misiniz?
canım ben seyahat dışında hepsini yapıyorum.kundaklamada rahat şekilde ellerii oynatıp uyamasın diye. bir de çok hastaneye gittik
şükür keslmiş canım bu çay dediğn ne????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?