2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sütümü sağıyım dedim sütüm çok az sıcak su torbasını koyunca iyi geliyor ne alaka anlamıyorum ama sütte artış oluyor...büyük olasılıkla ek mamayı arttırcak doktor

ah canım benim..aklıma ilk doğumum geldi..bende böyle düşünür sürekli ağlardım..ve bence gerçektende öyleydi,o hala inkar etsede..ama inan bana kısa süre sonra onlarda alışıyor ve aşk yeniden başlıyor,sadece bir süreç..sen anne oluyorsun oda baba unutma,onlar içinde çok kolay değil..

sütümü sağıyım dedim sütüm çok az sıcak su torbasını koyunca iyi geliyor ne alaka anlamıyorum ama sütte artış oluyor...büyük olasılıkla ek mamayı arttırcak doktor

off benden de al okadar..kayınvalideme kızıyordum annemde doymuyor bu çocuk demeğe başladı,sağıyorum 30 ml anca çıkıyor..ama kilo alımı iyidi..kafam çok karışık,aç mı bırakıyorum acaba ya

ay övgü ne sabırlısın..ben dağıtmıştım orayı.çok geçmiş olsun..inşallah hemen geçer...bu arada bunu nsl fark etti doktor..rutin kontrolde mi?

geçen gün sağdım canım 30cc çıktı 20dakikada şimdi o bile yok ilknurla konuşuyorum şimdi sanırım ondan huzursuz ağlıyor memede kalmak istiyor off offff bunu bilememek ne kötü çiğdemcim içim gidiyor şuanda ahh bi dertlerini anlatabilseler

denizde hep memede kalmak istiyor,hep aranıyor,gece veriyorum ben 60 ml ama doktor hiç verme diyor ama içim rahat değilki..kilo alımı olmasa hemen başlicam..bende bilmiyorum napıcağımı

hastanenin hasta hakları bölümüne şikayet etseydin ya canım.onlar bu gibi durumlar için varlar

denizde hep memede kalmak istiyor,hep aranıyor,gece veriyorum ben 60 ml ama doktor hiç verme diyor ama içim rahat değilki..kilo alımı olmasa hemen başlicam..bende bilmiyorum napıcağımı

bize verin dedi canım ama mamanın cc.cide yetmiyor galiba kilo alıyorsa canım doyuyordur kesin

kutuya bakarsan 120 ml vermen gerek bir öğün için ama..sen kaç veriyorsun...

75 cc.ydi doktor öyle demiş eltime 3öğüne bölmüştük 25cc ama yetmedi ağılıyordu pazardan beri günde 2kez 75 cc verdim yarın sanırım çoğalıcak bu oran yazarım buaraya

damlacım nasılsın mert nasıl?
bizim minnoşu yıkadık doyurduk şimdi uyuyo bende yatmadan nete bakayım dedim

iyiyi canım bende olmayan sütümle emzirdim mamasını verdim uyumadı koydum dondoline bakalım uyıcakmı:26::26:saatler olsun deniz kereme nasıl iyimi prensimiz

Arkadaşalar benim de doğumdan beri sütüm çok az...Hatta az pek yeterli kelime değil..Doğrusu yok...Yani 3 saatte bir deneme olsun diye sağdım 10 cc anca cıkıyor.Denemediğim bitki/çay/ot yöntem kalmadı.emdikçe gelecek diyorlar ya ben bu güne kadar her fırsatta aç olsun tok olsun deli gibi emzirdim ama nafile..Artmıyor bir turlu..Mecburen mama veriyorum.Öğün başı 150 cc içiyor.Biraz çok geliyor bana ama iki doktora götürdüm ikisi de bebek kendi karar versin ne yiyeceğine dedi.Bazı bebek 30 yer bazısı 120 bazısı 200 dediler.Şimdilik 150 cc mama emiyor +olmayan sütümü de (10cc ) veriyorum.
Ama kendimi çok kötü hissediyorum.Yeterince süt vermediğim için bağışıklık sistemi zayıf olaccak.İlerde benim yüzümden hastalıklara cabuk yakalanacak diye...Ben kendimi biliyorum şimdi ne zaman hasta olsa süte yorcam ben bunu...Offff Offf cok üzülüyorum

çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin

canım çok üzüldüm allahım acil şifalar versin gerçekten ben anne değilim ama içim cız etti okuyuncaaa.sen kendini suçlama nolur olacağı varmış kim bebeğini canının öyle olmasını isterki.nolur yapma güçlü ol rabbim her karanlığın arkasına bir aydınlık verirmiş.güçlü ol bebeğinin yanında ol sana ihtiyacı var onun inşaallah rabbim onu sana bağışlasın.inşaallah doktorundan güzel haberler alırsın tüm kalbimle dua ediyorum inan.

offff canım benimm kıyamamm beni de ağlattın
Rabbim yavrunu bağışlasın sana canım,tez vakitte hayırlı şifa versin kavuştursun sizi.dualarım yavrunla olacak canım bol bol dua et sen de Rabbim yardım edicek inşallah canım bebeğine sarılıp evine döneceksin inşallah

cok uzuldum cnm kndini suclama sakın km isterdi bole olmasını ama dimi...allaha sıgın bol bol dua et inanıorum yawrun ii olcak inş allhım sana bagıslıcak onu..bnde dua etcem bolca sakin olmaya calişş kıyamamm

cnm çok geçmiş olsun okurken ağladı inan kızım geldi gözümün önüne rabbim acil şifalar versin bebişine ne diyeceğimi de bilemedim şimdi çoookk üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…