çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
Canım çok çok geçmiş olsun,inşallah edacık çok çok iyi olacak.Dualarım seninle...çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
inşllah en kısa zamanda iyileşir bebeğin.çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
Arkadaşalar benim de doğumdan beri sütüm çok az...Hatta az pek yeterli kelime değil..Doğrusu yok...Yani 3 saatte bir deneme olsun diye sağdım 10 cc anca cıkıyor.Denemediğim bitki/çay/ot yöntem kalmadı.emdikçe gelecek diyorlar ya ben bu güne kadar her fırsatta aç olsun tok olsun deli gibi emzirdim ama nafile..Artmıyor bir turlu..Mecburen mama veriyorum.Öğün başı 150 cc içiyor.Biraz çok geliyor bana ama iki doktora götürdüm ikisi de bebek kendi karar versin ne yiyeceğine dedi.Bazı bebek 30 yer bazısı 120 bazısı 200 dediler.Şimdilik 150 cc mama emiyor +olmayan sütümü de (10cc ) veriyorum.
Ama kendimi çok kötü hissediyorum.Yeterince süt vermediğim için bağışıklık sistemi zayıf olaccak.İlerde benim yüzümden hastalıklara cabuk yakalanacak diye...Ben kendimi biliyorum şimdi ne zaman hasta olsa süte yorcam ben bunu...Offff Offf cok üzülüyorum
çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
canımmm çok geçmiş olsun.sakın ama sakın kendini suçlama hpimizin başına gelebilirdi.hepimiz bu veya başka türlü şeyler yapabiliriz.bunun tecrübeyle iyi anne olmamayla ilgisi yok.bazı şeylerin yaşanacağı vardır yaşanır.inşallah bugün çok güzel haberler alacaksın doktorundan.inşallahhhhh....çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
slm kzlar kısacık bir fırsatta gireyim dedim geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın umarım hepiniz ve melek bebişleriniz iyisinizdir...benim moralim çok bozuk kızlar sanırım eşim artık beni bir kadın olarak görmüyo sadece anne olarak görüyoöyle çok çirkinleşmedim sadece karnımda çatlak var göbeğimde öyle kocaman değil bence...beni artık güzel bulmuyo sanırım eskiden gece uyurken bile uyanırdım beni severken şimdi aynı yatakta yatmıyoruz bile ben oğlumun odasındaki kanepede o başka bir odadaki kanepede yatıyo...zaten hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri kardeş gibiydik sonra yok kırkı çıksın falan diyodu meğerse bahaneymiş hiç yanıma yaklaşmıyo...birde bizim evin hemen karşısında otobüs durağı var oraya kötü kadınlar gelir hergece müşteri bekler ve öyle çekiciler ki bazen ben bile vay be diyorum acaba onları göre göre benden soğudu mu?
haticesu geçmiş olsun canım lütfen kendini suçlama, ben de uyuklamışım çocuğu düşürecekmişim nerdeyse yani hepimizin başına gelebilir ve evelallah sağlıcakla çıkacak yavrumuz
sütü az gelen anneler bence de kendinizi üzmeyin gereken neyse yapın benim 85 yaşındaki sapasağlam ninem diyeyim anneannemin kardeşi mamayla büyümüş fransadan gelirmiş mamaları o zamandan beri kullanılıyor bunlar ama sütü yettiği ve çocuğu kilo aldığı halde mama verilmesini anlamıyorum bizim doktorumuz adını andırmıyor kilo iyi oldıuğu için
bu arada 2. Ay aşılarını olduk sizde ateş odlumu
canım aşı işini eşim takip ediyor ama merak etme bence hepsi hassaslr bu konuda hastane olsun ağlık ocaları olsunya bızım dun 1. Ay aşıları oldu. Normalde 2. Ayı mayıs 21 de dolduruyoruz ama hazıran 21e gun verdı asılar ıcın anlamadım nıy
haticesu geçmiş olsun canım lütfen kendini suçlama, ben de uyuklamışım çocuğu düşürecekmişim nerdeyse yani hepimizin başına gelebilir ve evelallah sağlıcakla çıkacak yavrumuz
sütü az gelen anneler bence de kendinizi üzmeyin gereken neyse yapın benim 85 yaşındaki sapasağlam ninem diyeyim anneannemin kardeşi mamayla büyümüş fransadan gelirmiş mamaları o zamandan beri kullanılıyor bunlar ama sütü yettiği ve çocuğu kilo aldığı halde mama verilmesini anlamıyorum bizim doktorumuz adını andırmıyor kilo iyi oldıuğu için
bu arada 2. ay aşılarını olduk sizde ateş odlumu
evet aynı gün, rotavirüs dün akşam 6da diğerleri bcg karma pnömokok bu sabah. rota özelde yapıldıgeçmiş olsun canım bizimki de haftaya.bu ay bi sürü aşı var yapılması gereken hepsini aynı gün mü yaptılar??
anne sütü takviyesi verenler hiç mi hiç vicdanen rahatsız hıssetmesın kendını... anne sütünün en önemli kısmı ilk 10-15 gun gelene kolostrum. bağışıklık sistemini güçlendiren o. ondan sonra gelen olgun sütten hiç farkı yok milupa aptamil mamaların. hatta dr umun dediğine göre anne sütünde olmayan pek cok faydalı maddeler var aptamilde. içindekileri okursanız da anlarsınız zaten. sütümüz yeterli gelmiyorsa ya da bebek emmiyorsa süte alerjisi vs durumları oluyorsa tabı kı mama vericebir örnek vereyim ablamın bakıcısının 2 cocugu var 15-18 yaslarında bir kız ve oğlan boyları 180ın ustunde ve ikisi de hem zeki hem de sporcular. ve ikisi de anne sütü almamış hiç . hep mamayla beslenmişler. dogru suzgun hasta olmamışlar bile. ayrıca yıne bır tanıdık karıkoca ikisi de doktorlar. ama kızları memyı tutmamış bir türlü artı biberon da almıyormus kesinlikle ve kaşıkla anne sütü + mama verdiler 1 yıl boyunca. gayeeeet de sağlıklı bebek hala. yanı doktorlar bıle emzirtemıyorsa demek hersey bebkte bıtıyor. ne isterlerse o oluyo. yokmememi emmiyor yok sütüm yetmiyor gibi bunalımlara girmenin çoooook anlamsız oldugunu anladım bu anlattıgım 2 ornekten ve doktorumun tavsiyelerinden sonra. takmayın rahat olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?