2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kanguru da kullanırsan işe yarayabilir o zaman? onu da bir sor istersen..

bizde mevlud okundu

ilk önce geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişsiniz insalıktan nasibini alamayan doktor bozuntuları ne olcak

canım allah bildiği gibi yapsın böyle insanları. bebek ile hastane işi gerçekten zor. allah düşürmesin. gidersekte ki mecburen gidiyoruz allah iyilerle karşılaştırsın

Canım çoooooook geçmiş olsun, salak doktor!!!!! Allah kimseyi düşürmesin böyle doktora ve hemşirelere...

Çok sağolun kızlar. İyi ki varsınız da sinirimi de üzüntümü de paylaşabiliyorum. Allah hep sevinçleri paylaştırsın ama..

ay övgü ne sabırlısın..ben dağıtmıştım orayı.çok geçmiş olsun..inşallah hemen geçer...bu arada bunu nsl fark etti doktor..rutin kontrolde mi?

Ya Çiğdem düşünüyorum da, bence de fazla sabırlı davranmışım.. Evet rutin kontrolde fark etti, kalbini dinlerken..
Kalbinde büyük bir delik ola çocuklar emerken çok çabuk yorulurmuş, burnu ve dudaklarında morarma olurmuş, bayılmalar olurmuş bu arada.. Allah korusun..

Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah bugün iyi haberlerini alırız, için ferah olsun, sadece biraz korkutmuş Edacık seni...

Canım bizim de durumumuz aynı. Gerçi biz üçümüz aynı odadayız ama oda arkadaşıyız Ben de hiç sormamaya filan karar vedim.. Hayır diyecek nasıl olsa, ama bir süre sonra tıpış tıpış kendisi gelecek, hele havalar ısınsın, bir açılalım saçılalım, hot chick olucaz hepimiz O zaman da biz süründürücez. Hem tecrübeli arkadaşlar da geçer diyor

canım tüylerim diken diken oldu. seni çok iyi anlıyoruz. ben ağlamaktan helak oldum.seni teselli edecek birşey yok. seni rahatlatacak tek şey bebişinin iyi olduğunu duymak olacak. biz de iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle. çok çok geçmiş olsun canım.

haticesu canmmmmmm çok geçmiş olsun inan şuan ağlıyorum bu msj yazarken Allahım sana bağışlasın güzel edanı olmuş işte kendini bırakma sakın kızın için güçlü ol canmm...ayyyy Allahım nasıl üzüldüm kıyamam minik prenses offffffffff

Hatice canımmm çok çok geçmiş olsun rabbim edanı size bağışlasın aciş şifalar versin yavrunaa
çok kötü oldum ben yaa

biz gene fırsat bulamıyoz eşime kalsa ooooo her yerde sıkıştırıyo beni sıkıştırdığınla kalıyo adamım

haydi soram ozaman

bizim kırkımız çıktı oooo 2ay da geçti doğumdan sanra halen eşimle fırsat bulamıyoz birlikte olmak için sizin kırk çıkınca hemen ettiniz mi? diye sorcaktım ve sordum

Ama ben bu sorunun cevabını vermiştim yukarıdaa :26::26: Tık yok daha bizde. Gerçi fırsat da yok da Daha da olacak gibi görünmüyor..

Haticesu, canım çooook üzldüm, Allah sağlık versin, yardımcısı olsun Eda bebişin. İnşallah güzel haberler gelicek en yakın zamanda. Suçlama kendini, isteyerek olmuş bişey değil, dua et bol bol..Benim dualarım da seninle.. Ne olur bizi de haberdar et...

haydi soram ozaman

bizim kırkımız çıktı oooo 2ay da geçti doğumdan sanra halen eşimle fırsat bulamıyoz birlikte olmak için sizin kırk çıkınca hemen ettiniz mi? diye sorcaktım ve sordum

Canım bebekten çok fırsat olmuyor tabii Ama 40nın çıkışını kutladık biz

canım benim bırakma kendini eminim ki cabucak iyilesecek minik prensesimiz Allah ım yardımcısı olacaktır o güzel meleğin

gerçekten çok sabırlısın canım, ben çocuğu soy dediğinde,başlamış ve muayene safasınıı o hemşire devreye girince bitirmiştim, gerizekalı ne işi var elinin çocuun ağzında..çok sinirlendim

Allah evladını sana bağışlasın canım benim...ağlayarak okudum,sen güçlü ol ki bebeğin de senden güç alsın...kendini suçlama sakın dediğin gibi bir sınav bu...

tatlım artık anneyiz onların gözünde evet ama kadınız herşeyden önce, bence beklemek yerine sen harekete geçebilirsin, hem ne diye oğlunun odasında yatıyorsun ne ayıp, gerekirse oğlanı yanınıza alın bence...okadınlarla kendini mukayese etme allah aşkına onlar bizim göbüşlerimizdeki çatlağa kurban olsunlar

haydi soram ozaman

bizde kırkın çıkışını kutlayanlardanız

75 cc.ydi doktor öyle demiş eltime 3öğüne bölmüştük 25cc ama yetmedi ağılıyordu pazardan beri günde 2kez 75 cc verdim yarın sanırım çoğalıcak bu oran yazarım buaraya

kızlar ben de veriyorum mama doğumdan hemen sonra bir türlü basedemediğim sürekli akan göğüslerim simdi sağınca (o da 3-4 saatte)ancak 50-60 cc cıkıyo ben her öğünde veriyorum mama,önce emziriyorum tek göğsümü bu arada diğeri akarken onuda sağıyorum ziyan olmasın die,sonra derin emmeyi bitirnce ötekinide sağıp veriyorum,sonrada mama takviyesi napiim ac kalıcak yavrum yoksa bu arada günde 3 lt de su iciyorum ama olmayınca olmuyor

Allah'ım iiyi merhametli insanlarla karşılaştırsın valla iyi dayanmışsın ben olsam o kadınla ağız dalaşına girerdim ve bilemiyorum fırsatın imkanın var mı ama başka bir doktora göster gerekirse başka bir il'e git ama bir daha baktır lütfen benim içim hiç rahat etmedi
hastanenin hasta hakları bölümüne şikayet etseydin ya canım.onlar bu gibi durumlar için varlar
haklısın canım işte biz hala haklarımızı bilmiyoruz ama işe yararmı onu da bilemiyorum yani hastane ne yapacak bu kadına hiç bişey sadece uyarır..daha çok yolumuz var alamamız gereken...

Allah acil şifalar versin canım inan mahvoldum okurken inşallah en kısa zamanda kollarında kızınla evine döneceksin bizi habersiz bırakma dualarım sizinle

biz düşündük ki odasına alışsın da kendi başına yatma alışkanlığı kazansın henüz telsizi kullanmadık ne bileyim içime sinmiyo ya duyamazsam sesini diye korkuyorum yanımıza alıp yatmak ta korkutuyo eşim çok hareketli yatar oğlanın üstüne kolunu atsa ezilir kalır yavrum adam kapı gibi..bizde kırkımz çıkınca deneyelim dedik ama oğlum müsade etmedi uyutuncaya kadar da uyumuştu eşim...polisi arıycam bu akşamda gelirlerse...gerçi polisi görünce hemen ağaçların arasına saklanıyolar

ya bızım dun 1. Ay aşıları oldu. Normalde 2. Ayı mayıs 21 de dolduruyoruz ama hazıran 21e gun verdı asılar ıcın anlamadım nıy

canım seninle aynı gün bebişlerimiz. bizimde dün 1 ay aşımız vardı ama bize karma aşı için 20 mayısı verdiler. senin neden öle acaba? :S

çok çok çok geçmiş olsun canım bi an önce bebişinin güzel haberlerini alırız inşallah korkma ii düşün ii olsun. acil şifalar diliyorum canım sabırlı ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…