çok geçmiş olsun size de.
benim kuzuda da vardı karnımdayken ama kapanmış neyse ki.
İnşallah en yakın zamanda kapanır.
sağol canım.
şuan için iki tane bez bağlayın,2ay sonra getirin tekrar bakalım dedi. bacakları ayrık kalması gerekiyormuş ondan iki bez bağlanıyormuş. Ama başka doktora daha götüreceğim kuzumu 15 gün sonra.
sağol canım.
Kanguru da kullanırsan işe yarayabilir o zaman? onu da bir sor istersen..
bizde mevlud okundu
ilk önce geçmiş olsun canım zor bir gün geçirmişsiniz insalıktan nasibini alamayan doktor bozuntuları ne olcak
canım allah bildiği gibi yapsın böyle insanları. bebek ile hastane işi gerçekten zor. allah düşürmesin. gidersekte ki mecburen gidiyoruz allah iyilerle karşılaştırsın
Canım çoooooook geçmiş olsun, salak doktor!!!!! Allah kimseyi düşürmesin böyle doktora ve hemşirelere...
Çok sağolun kızlar. İyi ki varsınız da sinirimi de üzüntümü de paylaşabiliyorum. Allah hep sevinçleri paylaştırsın ama..
ay övgü ne sabırlısın..ben dağıtmıştım orayı.çok geçmiş olsun..inşallah hemen geçer...bu arada bunu nsl fark etti doktor..rutin kontrolde mi?
Ya Çiğdem düşünüyorum da, bence de fazla sabırlı davranmışım.. Evet rutin kontrolde fark etti, kalbini dinlerken..
Kalbinde büyük bir delik ola çocuklar emerken çok çabuk yorulurmuş, burnu ve dudaklarında morarma olurmuş, bayılmalar olurmuş bu arada.. Allah korusun..
çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah bugün iyi haberlerini alırız, için ferah olsun, sadece biraz korkutmuş Edacık seni...
slm kzlar kısacık bir fırsatta gireyim dedim geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın umarım hepiniz ve melek bebişleriniz iyisinizdir...benim moralim çok bozuk kızlar sanırım eşim artık beni bir kadın olarak görmüyo sadece anne olarak görüyoöyle çok çirkinleşmedim sadece karnımda çatlak var göbeğimde öyle kocaman değil bence...beni artık güzel bulmuyo sanırım eskiden gece uyurken bile uyanırdım beni severken şimdi aynı yatakta yatmıyoruz bile ben oğlumun odasındaki kanepede o başka bir odadaki kanepede yatıyo...zaten hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri kardeş gibiydik sonra yok kırkı çıksın falan diyodu meğerse bahaneymiş hiç yanıma yaklaşmıyo...birde bizim evin hemen karşısında otobüs durağı var oraya kötü kadınlar gelir hergece müşteri bekler ve öyle çekiciler ki bazen ben bile vay be diyorum acaba onları göre göre benden soğudu mu?
Canım bizim de durumumuz aynı.