Allah'ım iiyi merhametli insanlarla karşılaştırsın valla iyi dayanmışsın ben olsam o kadınla ağız dalaşına girerdim ve bilemiyorum fırsatın imkanın var mı ama başka bir doktora göster gerekirse başka bir il'e git ama bir daha baktır lütfen benim içim hiç rahat etmedi
haklısın canım işte biz hala haklarımızı bilmiyoruz ama işe yararmı onu da bilemiyorum yani hastane ne yapacak bu kadına hiç bişey sadece uyarır..daha çok yolumuz var alamamız gereken...
Allah acil şifalar versin canım inan mahvoldum okurken inşallah en kısa zamanda kollarında kızınla evine döneceksin bizi habersiz bırakma dualarım sizinle
Evet canım, eşimin kuzeninde de damarda delik varmış bebekken, onu tşhis den doktora bakıyoruz şimdi, ondan randevu alıp bir de ona göstercez.. İnşallah önemli bir şey yoktur hakikaten..
Ama ben bu sorunun cevabını vermiştim yukarıdaa :26::26: Tık yok daha bizde. Gerçi fırsat da yok daDaha da olacak gibi görünmüyor..
:87:Canım bebekten çok fırsat olmuyor tabiiAma 40nın çıkışını kutladık biz
gerçekten çok sabırlısın canım, ben çocuğu soy dediğinde,başlamış ve muayene safasınıı o hemşire devreye girince bitirmiştim, gerizekalı ne işi var elinin çocuun ağzında..çok sinirlendim
Allah evladını sana bağışlasın canım benim...ağlayarak okudum,sen güçlü ol ki bebeğin de senden güç alsın...kendini suçlama sakın dediğin gibi bir sınav bu...
tatlım artık anneyiz onların gözünde evet ama kadınız herşeyden önce, bence beklemek yerine sen harekete geçebilirsin, hem ne diye oğlunun odasında yatıyorsun ne ayıp, gerekirse oğlanı yanınıza alın bence...okadınlarla kendini mukayese etme allah aşkına onlar bizim göbüşlerimizdeki çatlağa kurban olsunlar
bizde kırkın çıkışını kutlayanlardanız
Merhaba arkadaşlar,
Haticecim sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum canım..
Özlemcim bence de kocanla uyu ben de kızıma oda yaptım ama yanımızda yatıyor 3 aylık olunca odasına koyacağız. Sallanan bir beşiği var tekerlekli gece odamıza götürüyoruz gündüz oturma odasında hep yanımızda daha odasına alışması için çok erken bence..
Biraz geç oldu ama ben de ancak doğum hikayemi yazdım..
hastanenin hasta hakları bölümüne şikayet etseydin ya canım.onlar bu gibi durumlar için varlar
arkadaşlar siz bebeğin aşısı için sağlık ocağınamı gidiyosunuz? yoksa hastaneyemi?
biz şimdiye kadar hastaneye gittik...şimdi 2.ay aşımız var salı günü. sağlık ocağından aradılar aşınız var diye napsam kararsız kaldım.
arkadaşlar siz bebeğin aşısı için sağlık ocağınamı gidiyosunuz? yoksa hastaneyemi?
biz şimdiye kadar hastaneye gittik...şimdi 2.ay aşımız var salı günü. sağlık ocağından aradılar aşınız var diye napsam kararsız kaldım.
bakalım dediğiniz gibi belki tekrar yanımıza alırız beşiğini...ayy ben doğum hikayesi kısmını hepten unutmuştum bende yazayım yakında..bu arada kızlar biz yarın sünnet oluyoruz yarın bu vakitlerde oğluşumun pipisi yaralı olacak:18:
selam herkese kızlar artık eskisi kadar idrara çıkmadığımı farkediyorum. yani günde gece dahil en fazla 3 kere gidiyorum. sizde durumlar nasıl az sıvı mı alıyorum yoksa hepsi süt mü oluyor?....
canolar aşılar için sağlık ocaklarının daha güvenli olduğunu okudum şubat annelerinde.
bir de ben artık cok sıkıldım. dolaşmak istiyorum ama emzirn bir anne nasıl dolaşırki???
her an emmek isteyebilir ve ben kendi mutluluğum için o an emziremezsem ve kızımı ağlatırsam çok üzülürüm .saatlerce carşı pazar dolaşmayı çok özledim. öyle ki yarım saat bile yeter. hamileyken deliler gibi dolaşmadığıma çok pişmanım valla. of of sıkıldımmmmm
Selamm..Sanırım süte gidiyor bende de aynı bazen 2 oluyor..Tuhaf geliyor bu durum eskiden yani gebeliğin son zamanlarında 15 dk bir gidince
önce karnımızın alt kısmı çalışıyordu. şimdi üst beden aktif oldu.
ben sütümü sağıp biberona koymuştum oğluşumla gittik pazara zaten arabanın titremesiyle hep uyudu acıkınca ağladı biraz verdim biberonu içerek yine uyudu çıkabilirsin bence sütünü sağıp. çok bunalıyo insan evde durdukça
canım anne sütünü nasıl koruruz sağdıktan sonra.bir de ben de sağma makinesi yok. elle çok uzun sürer m????
biz düşündük ki odasına alışsın da kendi başına yatma alışkanlığı kazansın henüz telsizi kullanmadık ne bileyim içime sinmiyo ya duyamazsam sesini diye korkuyorum yanımıza alıp yatmak ta korkutuyo eşim çok hareketli yatar oğlanın üstüne kolunu atsa ezilir kalır yavrum adam kapı gibi..bizde kırkımz çıkınca deneyelim dedik ama oğlum müsade etmedi uyutuncaya kadar da uyumuştu eşim...polisi arıycam bu akşamda gelirlerse...gerçi polisi görünce hemen ağaçların arasına saklanıyolar
bakalım dediğiniz gibi belki tekrar yanımıza alırız beşiğini...ayy ben doğum hikayesi kısmını hepten unutmuştum bende yazayım yakında..bu arada kızlar biz yarın sünnet oluyoruz yarın bu vakitlerde oğluşumun pipisi yaralı olacak:18:
sağlık ocağına gidiyoruz canım, ilknur söylemişti, daha güvenilir oluyormuş sanırım, aşının taze olması açısından..arkadaşlar siz bebeğin aşısı için sağlık ocağınamı gidiyosunuz? yoksa hastaneyemi?
selam herkese kızlar artık eskisi kadar idrara çıkmadığımı farkediyorum. yani günde gece dahil en fazla 3 kere gidiyorum. sizde durumlar nasıl az sıvı mı alıyorum yoksa hepsi süt mü oluyor?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?