2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım, eşimin kuzeninde de damarda delik varmış bebekken, onu tşhis den doktora bakıyoruz şimdi, ondan randevu alıp bir de ona göstercez.. İnşallah önemli bir şey yoktur hakikaten..

Evet canım, eşimin kuzeninde de damarda delik varmış bebekken, onu tşhis den doktora bakıyoruz şimdi, ondan randevu alıp bir de ona göstercez.. İnşallah önemli bir şey yoktur hakikaten..

en iyisini yaparsınız canım...yani burdaki her bebeği kendi yavrummuş gbi hissediyorum ve inşallah bişey olmasın diye hepsine tek tek dua ediyorum hep....benim kuzenimin eşide kalp cerrahı ama çocuklara bakarmı bilmiyorum ankarada çalışıyo onunla bu kalpte bulunan deliklerden yada diğer rahatsızlıklardan konuşmuştuk ta asla ihmal edilmemesi gereken bişey olduğunu çok defa tekrarlamıştı o nedenle o drun muayenesi falan beni hiç tatmin etmedi.

Merhaba arkadaşlar,

Haticecim sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum canım..
Özlemcim bence de kocanla uyu ben de kızıma oda yaptım ama yanımızda yatıyor 3 aylık olunca odasına koyacağız. Sallanan bir beşiği var tekerlekli gece odamıza götürüyoruz gündüz oturma odasında hep yanımızda daha odasına alışması için çok erken bence..

Biraz geç oldu ama ben de ancak doğum hikayemi yazdım..

Ama ben bu sorunun cevabını vermiştim yukarıdaa :26::26: Tık yok daha bizde. Gerçi fırsat da yok da Daha da olacak gibi görünmüyor..
valla bizdede öyle
Canım bebekten çok fırsat olmuyor tabii Ama 40nın çıkışını kutladık biz
:87:

:87:

bakalım dediğiniz gibi belki tekrar yanımıza alırız beşiğini...ayy ben doğum hikayesi kısmını hepten unutmuştum bende yazayım yakında..bu arada kızlar biz yarın sünnet oluyoruz yarın bu vakitlerde oğluşumun pipisi yaralı olacak:18:

arkadaşlar siz bebeğin aşısı için sağlık ocağınamı gidiyosunuz? yoksa hastaneyemi?

biz şimdiye kadar hastaneye gittik...şimdi 2.ay aşımız var salı günü. sağlık ocağından aradılar aşınız var diye napsam kararsız kaldım.

Son düzenleme:

bizim ilk aşımızı hastane yaptı ama ilknur sağlıkocaklarında yapılması daha güvenilir dedi bende sağlık ocağına götürecem...

Biz sağlık ocağına gidiyoruz canım.. İlgililer de, herhald böyle devam ederiz..

Aa, yarın erkek mi oluyor oğluşun.. Hadi hayırlı olsun şimdiden

canolar aşılar için sağlık ocaklarının daha güvenli olduğunu okudum şubat annelerinde.
bir de ben artık cok sıkıldım. dolaşmak istiyorum ama emzirn bir anne nasıl dolaşırki???
her an emmek isteyebilir ve ben kendi mutluluğum için o an emziremezsem ve kızımı ağlatırsam çok üzülürüm .saatlerce carşı pazar dolaşmayı çok özledim. öyle ki yarım saat bile yeter. hamileyken deliler gibi dolaşmadığıma çok pişmanım valla. of of sıkıldımmmmm

Bende sağlık ocağına gidecektim ama doktor kontrolum vardı o ara doktor gelmişken yapayım uğreşma bir daha dedi..2. aşımıza sağlık ocağına gideceğiz bir aksilik olmaz ise..

selam herkese kızlar artık eskisi kadar idrara çıkmadığımı farkediyorum. yani günde gece dahil en fazla 3 kere gidiyorum. sizde durumlar nasıl az sıvı mı alıyorum yoksa hepsi süt mü oluyor?....

selam herkese kızlar artık eskisi kadar idrara çıkmadığımı farkediyorum. yani günde gece dahil en fazla 3 kere gidiyorum. sizde durumlar nasıl az sıvı mı alıyorum yoksa hepsi süt mü oluyor?....

Selamm..Sanırım süte gidiyor bende de aynı bazen 2 oluyor..Tuhaf geliyor bu durum eskiden yani gebeliğin son zamanlarında 15 dk bir gidince

ben sütümü sağıp biberona koymuştum oğluşumla gittik pazara zaten arabanın titremesiyle hep uyudu acıkınca ağladı biraz verdim biberonu içerek yine uyudu çıkabilirsin bence sütünü sağıp. çok bunalıyo insan evde durdukça

canım anne sütünü nasıl koruruz sağdıktan sonra.bir de ben de sağma makinesi yok. elle çok uzun sürer m????

canım anne sütünü nasıl koruruz sağdıktan sonra.bir de ben de sağma makinesi yok. elle çok uzun sürer m????

ben pazara çıktığımda hava serindi zaten öle sıcağa maruz kalmadı anne sütü bozulmaz kolay kolay ama ısıyı koruyan ufak çantalar oluyo ya öle bişide alabilirsin. Elle hiç bilmiyorum canım ama manuel basit bi pompa al bence çok işine yarar kendin çıkmak istediğinde sağıp bırakırsın evde birine 1 2 saatte olsa kendi başına kalırsın ihtiyacın olur elbet

bence de erken tatlım odası için, ben 6. ayı düşünüyordum ona bile erken dediler..bizimde odamıza koyduğumuz tekerlekli beşiğimiz var onda yatıyor geceleri..haa gündüzleri odasında yatırarak alıştırabilirsin diye düşünüyorum şimdiden..

hadi hayırlı olsun şimdiden, damatlığını da kutlayalım burdan inşallah...
sağlık ocağına gidiyoruz canım, ilknur söylemişti, daha güvenilir oluyormuş sanırım, aşının taze olması açısından..

evet yaaaa...bende aynen öyleyim ve hamilelikte çok alışmışım zırt pırt gitmeye, şimdi çok az gidiyorumhiç de şikayetçi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…