2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm gözlerim dolu dolu. allah korumuş bebeğini üzülme geçti gitti kendini suçlama hepimizin başına gelebilirdi. çok çokkk geçmiş olsun

Arkadaşlar haticeden haber çıkmadı.Ben çok merak ediyorum.Gerçekte tanıyan biri var mı kendisini? =(Umarım herşey yolundadır ...:26:

kızlar zorda olsa geldim evdeyim bebeğimden ayrı olalı 2ci günüm onsuz çok yalnızım çok çaresisizim bugün sadece toplam 5dakika gördüm dokunmak istedim izin vermediler birkez gözlerini açdedim açtı sanki sesimi duydu öylece gözlerini bana dikti kırpmadan izledi dayanamıyorum battaniyesine sarıldım kokusunu duymak için sütüm gelmiyor pompaylada bitti yara oldu uçları mama istediler bugün ciğerine su kaçmış 10 gün yoğın bakımda kalacak düşünsenizde 10günde hergün sadece 5dakika dayanamıyorum ciğerime köz koymuşlar sanki beklemekten bittim tükendim nolur dua edin rabbim edamı bana bağışlasın gücüm kalmadı

Son düzenleme:
napalım canım olmayınca olmuyormuş bunuda anlamış olduk
offf haticecim nasıl okudum anlatamam çok üzüldüm allah sana bağışlamış şükür edanı sakın kendinide suçlama kimşn başına gelceği belli olmurmu
paylaşımın için sağol canım
haydi soram ozaman

bizim kırkımız çıktı oooo 2ay da geçti doğumdan sanra halen eşimle fırsat bulamıyoz birlikte olmak için sizin kırk çıkınca hemen ettiniz mi? diye sorcaktım ve sordum
bizim daha 2gün oldu biişey olmadı :26::26::26:evde müsait değil
selam herkese kızlar artık eskisi kadar idrara çıkmadığımı farkediyorum. yani günde gece dahil en fazla 3 kere gidiyorum. sizde durumlar nasıl az sıvı mı alıyorum yoksa hepsi süt mü oluyor?....
bende çıkmıyorum wc.den çıkmayan kız şimdi uğramaz oldum geliyor ama anlamıyorum geldiğini bile

haticecim ne desek snaırım şuanda kelimeler anlamsız kalıcak tez zamanda iyileşmesini diliyorum allahtan dualarımız edayla

bizde doktordan geldik ilk önce anne sütü bıraktığı andada memeyi mamayı vericekmişiz onuda kendi belirlicekmiş 30-60-90 kuralı varmış ama biz 60 cc ile başladık yetmedi sonra 30daha verdik.. kendi biberonda bırakıcak mamayı dedi doktor ozaman doymuş oluyormuş...

haticeciğim canımm çok geçmiş olsun. o kadar üzüldümki anlatamam. Rabbim bi daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın. inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu nefesim kesildi. nedir bu yaşadıkların canım yaa. nazardamı oluyor acaba. anlamıyorum yaaa
bizde annemlerdeyiz kızım artık hiç uyumuyor. vede susmuyor. tam olduk. kaç kişi bakıyoruz inanamıyorum yaaaa. herkes iyidir inşallah.

Son düzenleme:
ALLAH hepinizden razı olsun rabbim hepinizin meleklerini korusun nolur hepiniz benim için birkez yavrularınızı koklayın ve bizim için dua edin şuanda sadece duaya ihtiyacımız var

offf içim acıdı vallahi ( Allahım tez zamanda kavuştursun kızına dualarım Eda bebekle...

aynen canım herkes nazar diyo bide prensesim çok küçük doğdu 2750gr 50günde ki 8günde hastanede yatmamıza rağmen çok güzel gelişti herkes tontiş bebek diyodu

kızlar yaaa benim kızım çok kusuyor napacağımı şaşırdım ( şarıl şırıl ağzı hep peynir kesiği gibi bi ağız dolusu kusuyor bazende süt gibi ( sizdede varmı???

birazdan hastaneye gidecem yine eve gelincede kendimi çok suçluyorum bebeğimi orda bıraktım geldim diye sütüm gitti kızlar halbuki 1haftadır ne güzel gelmeye başlamıştı neyapabilirim geri gelmesi için bilmiyorum iğne yaptırıyorum apse olmuştu göğsüm geri gelirmi acaba sütüm mama vermek istemiyorum bugün bizden mama istediler okadar sevindimki anlatamam en azından beslenmeye başladı çok şükür

hatice canım,sabahtan beri edaya dua ediyorum,gelip gelip bakıyorum senden hbr varmı diye. beslenmeye basladıgına cok sevindim.10 gun yogun bakımda iyi bi şekilde ilgilenirler kuzunla,üzülmemeye calış,bol dua et canım bnm....

babyırmak,bnm kızım da dün şiddetli kustu,çok korktum. bugunde az az yine kusuyor.

başkaaa,kırkımız cıkınca nolacak bilmiyorum,ben kendimi hala iyi hissatmiyorum,dikiş yerimin sol tarafı şiş ve ağrıyor,hemoroid desen berbat durumda,göbeğimdeki siyah çizgi de geçmedi,çatlaklarım da var,34-36 beden giyen ben dün bi kot alim dedim,40 bedene zor sığdım,42 de rahat oldu ama 40 aldım. halbuki 12 kilo falan almıştım,10 kilosunu da verdim.noldu böle anlamadım...

buarada kızlar kadın doğum için gittik lohusalığımın bitmiş karnımdan baktı 3ayda spor yapılmıcakmış

buarada kızlar kadın doğum için gittik lohusalığımın bitmiş karnımdan baktı 3ayda spor yapılmıcakmış

canım,ohh bitmiş demek...biizm de kırkımız pazar gunu cıkıyo Allahın izniyle..
buarada dr gaz için colinox damla verdi.bugun ilk kez kullandım.20ml rezene cayı içine 10 damla damlattım içti.uyuyo şükür.iyi geldi galiba.aman nazar değmesin

Bugün tamı tamına 40 günlük olduk canlar.. Banyosunu yaptı, güzel güzel yeni yeni elbiselerini giydi kızım. Misss gibi oldu. Yarın da uçurucaz kırkını inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…