çok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
kollarım bileklerim koptuuuuu
uyumuyooo yaaa((
napalım canım olmayınca olmuyormuş bunuda anlamış oldukArkadaşalar benim de doğumdan beri sütüm çok az...Hatta az pek yeterli kelime değil..Doğrusu yok...Yani 3 saatte bir deneme olsun diye sağdım 10 cc anca cıkıyor.Denemediğim bitki/çay/ot yöntem kalmadı.emdikçe gelecek diyorlar ya ben bu güne kadar her fırsatta aç olsun tok olsun deli gibi emzirdim ama nafile..Artmıyor bir turlu..Mecburen mama veriyorum.Öğün başı 150 cc içiyor.Biraz çok geliyor bana ama iki doktora götürdüm ikisi de bebek kendi karar versin ne yiyeceğine dedi.Bazı bebek 30 yer bazısı 120 bazısı 200 dediler.Şimdilik 150 cc mama emiyor +olmayan sütümü de (10cc ) veriyorum.
Ama kendimi çok kötü hissediyorum.Yeterince süt vermediğim için bağışıklık sistemi zayıf olaccak.İlerde benim yüzümden hastalıklara cabuk yakalanacak diye...Ben kendimi biliyorum şimdi ne zaman hasta olsa süte yorcam ben bunu...Offff Offf cok üzülüyorum
offf haticecim nasıl okudum anlatamam çok üzüldüm allah sana bağışlamış şükür edanı sakın kendinide suçlama kimşn başına gelceği belli olmurmuçok çaresizim dün bebeğimi banyo yaptırdım genzine su kaçmış ordanda ciğerine aspire olmuş önce morardı nefesi gitti eda diye bağıryorum tepki vermiyor çırpınıyor ağzından burnundan köpükler geldi şuanda bunları yazıyorum fakat gözlerim şişti çatladım ağlamaktan dışarı koşmuşum can havliyle dışarı bebeğim ölüyor yardım edin insanlar çığlık atıyorlar bu bebek ölmüş diye ben bugece ölmediysem dahada ölmem sonra hiç tanımadığım bir adam bizi acile attı orda ciğerini açtılar ben giremiyorum yanıa ağzındaki köpükleri görünce yüzüne bakamıyorum ağzından köpükler geliyor biran edamı kaybediyorum sandım çok ama çok büyük bir sınav içim yanıyorrrrrrrr hiçbir ilacı yok bugün dr açıklama yapacak nasıl diye nolur dualarınıza okadar ihtiyacım varki kendimi çok suçluyorum ben bebeğime bakamadım koruyamadım nebiçim anneyim ben çok kızıyodum kolikti benim prensesim geceleri eda uyu lütfen diye keşke yanımda olsada hiç uyumasa birdaha kızmayacam edama isterse hiç uyumasın allahım beni edamsız koyma ben dayananamam çok geç buldum yavrumu alma elimden yavrumu bana bağışla büyük ALLAHIM 56gündür ilkdefa yalnız kaldım canım çok yanıyor bunun tesellisi yok rabbim hiçimseyi evladıyla terbiye etmesin
anne sütü takviyesi verenler hiç mi hiç vicdanen rahatsız hıssetmesın kendını... anne sütünün en önemli kısmı ilk 10-15 gun gelene kolostrum. bağışıklık sistemini güçlendiren o. ondan sonra gelen olgun sütten hiç farkı yok milupa aptamil mamaların. hatta dr umun dediğine göre anne sütünde olmayan pek cok faydalı maddeler var aptamilde. içindekileri okursanız da anlarsınız zaten. sütümüz yeterli gelmiyorsa ya da bebek emmiyorsa süte alerjisi vs durumları oluyorsa tabı kı mama vericebir örnek vereyim ablamın bakıcısının 2 cocugu var 15-18 yaslarında bir kız ve oğlan boyları 180ın ustunde ve ikisi de hem zeki hem de sporcular. ve ikisi de anne sütü almamış hiç . hep mamayla beslenmişler. dogru suzgun hasta olmamışlar bile. ayrıca yıne bır tanıdık karıkoca ikisi de doktorlar. ama kızları memyı tutmamış bir türlü artı biberon da almıyormus kesinlikle ve kaşıkla anne sütü + mama verdiler 1 yıl boyunca. gayeeeet de sağlıklı bebek hala. yanı doktorlar bıle emzirtemıyorsa demek hersey bebkte bıtıyor. ne isterlerse o oluyo. yokmememi emmiyor yok sütüm yetmiyor gibi bunalımlara girmenin çoooook anlamsız oldugunu anladım bu anlattıgım 2 ornekten ve doktorumun tavsiyelerinden sonra. takmayın rahat olun
bizim daha 2gün oldu biişey olmadı :26::26::26:evde müsait değilhaydi soram ozaman
bizim kırkımız çıktı oooo 2ay da geçti doğumdan sanra halen eşimle fırsat bulamıyozbirlikte olmak için sizin kırk çıkınca hemen ettiniz mi? diye sorcaktım ve sordum
bende çıkmıyorum wc.den çıkmayan kız şimdi uğramaz oldum geliyor ama anlamıyorum geldiğini bileselam herkese kızlar artık eskisi kadar idrara çıkmadığımı farkediyorum. yani günde gece dahil en fazla 3 kere gidiyorum. sizde durumlar nasıl az sıvı mı alıyorum yoksa hepsi süt mü oluyor?....
kızlar zorda olsa geldim evdeyim bebeğimden ayrı olalı 2ci günüm onsuz çok yalnızım çok çaresisizim bugün sadece toplam 5dakika gördüm dokunmak istedim izin vermediler birkez gözlerini açdedim açtı sanki sesimi duydu öylece gözlerini bana dikti kırpmadan izledi dayanamıyorum battaniyesine sarıldım kokusunu duymak için sütüm gelmiyor pompaylada bitti yara oldu uçları mama istediler bugün ciğerine su kaçmış 10 gün yoğın bakımda kalacak düşünsenizde 10günde hergün sadece 5dakika dayanamıyorum ciğerime köz koymuşlar sanki beklemekten bittim tükendim nolur dua edin rabbim edamı bana bağışlasın gücüm kalmadı
kızlar zorda olsa geldim evdeyim bebeğimden ayrı olalı 2ci günüm onsuz çok yalnızım çok çaresisizim bugün sadece toplam 5dakika gördüm dokunmak istedim izin vermediler birkez gözlerini açdedim açtı sanki sesimi duydu öylece gözlerini bana dikti kırpmadan izledi dayanamıyorum battaniyesine sarıldım kokusunu duymak için sütüm gelmiyor pompaylada bitti yara oldu uçları mama istediler bugün ciğerine su kaçmış 10 gün yoğın bakımda kalacak düşünsenizde 10günde hergün sadece 5dakika dayanamıyorum ciğerime köz koymuşlar sanki beklemekten bittim tükendim nolur dua edin rabbim edamı bana bağışlasın gücüm kalmadı
haticeciğim canımm çok geçmiş olsun. o kadar üzüldümki anlatamam. Rabbim bi daha yaşatmasın kimseye yaşatmasın. inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu nefesim kesildi. nedir bu yaşadıkların canım yaa. nazardamı oluyor acaba. anlamıyorum yaaa
bizde annemlerdeyiz kızım artık hiç uyumuyor. vede susmuyor. tam olduk. kaç kişi bakıyoruz inanamıyorum yaaaa. herkes iyidir inşallah.
kızlar yaaa benim kızım çok kusuyor napacağımı şaşırdım( şarıl şırıl ağzı hep peynir kesiği gibi bi ağız dolusu kusuyor bazende süt gibi ( sizdede varmı???
buarada kızlar kadın doğum için gittik lohusalığımın bitmiş karnımdan baktı 3ayda spor yapılmıcakmış
buarada kızlar kadın doğum için gittik lohusalığımın bitmiş karnımdan baktı 3ayda spor yapılmıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?