2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım, arayayim onu da.. Hiç bilmiyorum ben böyle şeyleri ya,teşekkür ederim.
:94::94::94::94:
kızlar bugün ebeler günü hatta bütün hafta ebeler haftası.ilknur arkadaşınızın ebeler gününü kutlamayı unutmayın
BİR DOST.....
:):) ebeler haftan kutlu mutlu olsun ilknur!
"Ulusal egemenlik" ve çocuk bayramımiz kutlu olsun. Darısı miniklerimizin 23 nisan gösterisini izlemeye:)
Canım, beslenmeye başlaması ne güzel bir gelişme. Kızın güçlü, sen de güçlü ol hep. Dualarimiz seninle, Allahim kuzuna şifa, sana güç versin...
buarada kızlar kadın doğum için gittik lohusalığımın bitmiş karnımdan baktı 3ayda spor yapılmıcakmış
3 ay mi.. Yuh, göbekler yer edicek iyice:)

rabbim hepinizin evladını bağışlasın allahrazı olsun bize ettiğiniz her dua için

teşekkür ederim teyzesi edanın adına dualarınızla ayaktayım edam varken geceleri uyutmuyordu biri baksada bende 1saat uyusam diyordum edam yok ben yine uyuyamıyorum dayanacak güç istiyorum bide sinirlerimi bozuyorlar özel hastanede yoğun bakımda benim kızım buna rağmen bilgi vermiyolar hergün 15de dr bilgi veriyor gün içerisinde gece neler oluyor meraktan ölüyorum anne olmayan ne anlarmış bundan derdi annem çok haklıymış ben şimdi anladım meğerse ben gerçekten anne olmuşum

Son düzenleme:

canım benım çok geçmiş olsun, uzuldum hemde çok ama emınım gun geçtıkçe çok daha sağlıklı olucak dualarım senınle acıl şifalar.

demek hepimiz aynıyız. ben tek hamilelikte değil öncesinde de suyu içer 5 dak içinde tuvalete giderdim. demek ki su süte gidiyor.

canım 10 gün tez vakitte geçsin. allah bir daha göstermesin
hailelikten önce tam olanları geç geniş geniş giydiğim şeyleri bile giyemiyorum, çok sinirim bozuluyor valla ne zaman giyebileceğim kıyafetlerimi . giyemezsem yazık olacak valla onca kıyafete. amilelikten önce dolabı nerdeyse yenilemiştim. .

benim de erkek olsaydı sinan olacaktı. 1 ay erkek diye .doktor hatası

rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kııslar yaa dün burdan çıkınca komşum geldii şükrler olsun iyiki geldi
o geldiğinde 1 dklık mutfağagitmemle yavrum nefes alamamışş 5-6 saniye gözlerii fırlıcak gibi olmuşş kıpkırmızı olmuş kendine getirememişş
hemen gittik bakmadılar eşim geldi acile gittikk akciğer röntgen çektiler çok şükür bişey çıkmadıı ama karnı gazla doluymuş dala verdi metsil ama fayda etmedi ne kadar sürede etki eder yaa

çok yaşa emi...bende 2 çocukla 28 oldum..ama hala 19 sanıyorum..asıl eşime üzülüyorum 33 oldu ama senelerdir sorana 29 diyor

allah dayanma gücü versin canım..insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor malesef..benimde oğlum çok hareketlidir sürekli koşma deyip dururum..ama ayağı kırılınca nasıl üzüldük keşke koşsa diye ağlamıştım hep..

o ağlarken katılma bizdede oluyor bazen ya..morarıyor nefes alamıyor kuzum...kucağıma alıp popoya bi şaplak yiyor mecburen:18:metsil bizde hiç fayda etmedi gerçi düzenlide kullanmadım ya..om-x kullanıyorum düzenli..okadar çok gaz çıkartıyorki şaşıyorum

canım ağlarken değil uyurken olduu
ne kadar canım ya fiyatıı aldırıyım hemen

sırf senden iyi bi haber almak umuduyla sık girer oldum.canım benim durumu okuduğumdan beri dua ediyorum.inşallah en kısa zamanda kavuşursun evladına Allah sana bağışlasın.
bu arada sütünü zorla da olsa pompayla çekmeye devam et bence

om-x ben de kulanıyorum ilk şişe bitmek üzere ama aynııı aynıı aynııı dün gece 2 ile 5.30 arası uyanıktık yine hiçbir ilaç işe yaramıyor hepsini bırakasım var

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm inan.. benim bebeğimde 3 gün küvezde kalmıştı çok zor oluyor bilirim ama en azından bn devamlı yanındaydım görüyordum emziriyordum hemşireler sadece beni alıyorlardı saolsunlar çok anlayışlılardı.. ama en sonunda çıktı kızım küvezden..eminim snn kızında çıkıcak sağlıklı bi şekilde yine evinize döneceksiniz..önemli olan onun sağlığı onun için dişini sıkıcaksın cnm hep böyle düşün..dualarımız sizinle..

geçmiş olsun dilkleriniz için saolun yaa insan bi teselli bekliyoo jojolo dışında kimse bişey yazmadıı

:94::94::94::94:
kızlar bugün ebeler günü hatta bütün hafta ebeler haftası.ilknur arkadaşınızın ebeler gününü kutlamayı unutmayın
BİR DOST.....
kutlu olsun mutlu olsun siz olmaanız biz napardık ve çok şanslısınki dünyanın belkide en huzurlu en mutlu anına defalarca tanık olma şansın var ne güzel)

Tüm miniklerin bayramı kutlu olsun=)
Bu arada hala çocuk kalan anneler varsa....Onlarında bayramı kutlu olsun

olmamı yaaaa her anne biraz çocuk olmak zorundadır bu yüzden seninde benimde herkezinde kutlu olsun)))

bende öyleyim valla hatta ne kadar odunsun laflarına alışmış biri olarak geçen haberleri izleyip bu ülke nereye gidiyor diye ağlarken bulunca tam anne olmuşum galiba dedim kendime)

benimkide beni kırklamayı bekliyo sabırsızlıkla bende biraz süründürmeyi çok zevkli olucak)

çok geçmiş olsun inşallah birdaha olmaz aklımızı alıyorlar valla bu bebişler neyse birşey çıkmamış çok şükür ama ne kadar etkiler bilemiyorum umarım çabuk olur...

bu arada ben ilk kez birsürü alıntı yapıp yazmayı denedim olmuş kolaymış yaa bi başlıyon geriden seçe seçe hehehe çokmu bilgisayar özürlüyüm dersiniz

Canım inan hep aklımdasınız ve size dua ediyorum. Arada haber var mı sizden diye bakıyorum. İnşallah çok güzel haberler alıcaksın bugün Allahın izniyle. Bizi de habersiz bırakma olur mu...

bırakmam teyzeleri siz bizi 9 ay yalnız bırakmadınız biz sizi habersiz bırakırmıyız hiç saat 2.30da görecem yavrumu 2dakikada olsa görecem çok özledim saat 3gibide dr görüşecez inşallah bugün daha iyi der dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…