Tamam canım, arayayim onu da.. Hiç bilmiyorum ben böyle şeyleri ya,teşekkür ederim.Çok üzücü canım yaşadığın olay. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda düzelir inşallah yavrun. Kendini suçlama ama canım sakın, olacağı varsa sen ne kadar önlem alırsan al oluyor bazen..
benim kızımın gözüne de kirpiği kaçmış. kendi kendine çıkar diye ellemiyorum 2 gündür.. umarım bişi olmaz.
Benim büyük kızımda oldu kalça çıkıklığı canım. 3 aylıkken farkedildi. O güne kadar da hiç aklımızın ucunda bile geçmiyordu böyle birşey. Bacaklarını açık tutacak bir aparat kullandık 5-6 ay. Çok şükür düzeldi. Erken farkedildiğinde böyle kolaylıkla geçebilen bir şey canım. Hele daha erken dönemde çift bez kullanmayla bile geçiyormuş. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer denir ya canım, ben de küçük kızımda şimdi çoğunlukla çift bez sarıyorum. İlk ay sonundaki kontrolde sağlık ocağındaki doktora özellikle baktırdım büyük kızımda yaşadığımızı da anlatarak. O da iyice baktı. Bir şey yok dedi ama ben gene de önlem olarak çift bez kullanmaya çalışıyorum. Kalça ultrasonu yapılana kadar böyle devam edicem. Zarar gelmez canım, sen gene çift bez kullan. Allahın izniyle bişey çıkmaz inşallah canım. İlk öğrendiğimde yıkılmıştım resmen. Hİç geçmeyecek zannediyor insan. Neden benim çocuğumda oldu diye isyana varan düşünceler bile geçti aklımdan. Kabullenmek çok zordu. Şİmdi kızım 4 yaşında ve o günleri çoktan unuttuk bile. Bide böyle bişey yaşamıştık ya diye arada hatırlıyoruz bazen canım.. Çok şükür ki tamamen geçti bizimki..
Kesinlikle şikayet et canım. Sağlık Bakanlığı çok sıkı takip ediyor. Mutlaka bir dönüş yaılıyor. 184 ü ara telefonla şikayet et canım. Biz böyle bir şikayette bulunmuştuk ve hastane başhekimi bizi aradı. yanında da şikayet ettiğimiz doktor vardı. açıklamaya felan çalışıyodu şikayet ettiğimiz doktor sesi geliyodu arkadan. Peşini bırakma canım. Hekes işini hakkıyla yapsın ama dimi. bunun için çok önemli bence şikayetlerimiz..
:):) ebeler haftan kutlu mutlu olsun ilknur!:94::94::94::94:
kızlar bugün ebeler günü hatta bütün hafta ebeler haftası.ilknur arkadaşınızın ebeler gününü kutlamayı unutmayın
BİR DOST.....
"Ulusal egemenlik" ve çocuk bayramımiz kutlu olsun. Darısı miniklerimizin 23 nisan gösterisini izlemeye:)ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun bebleirimizin....
bende gaz geçiyor galiba diyordum ki bu gece yine tavan yaptık..nerden oluyor bukadar anlamıyorum pırt pırt yapıyor ama bitmiyor,ağlayıp durduidoğru düzgün emmedi bile bugece..şimdi biraz uyudu bakalım gece nasıl geçecek..om-x devam ediyorum..işe yaradı diyordum ama bugece çok ağladı kuzum ya...of bitmedi
Canım, beslenmeye başlaması ne güzel bir gelişme. Kızın güçlü, sen de güçlü ol hep. Dualarimiz seninle, Allahim kuzuna şifa, sana güç versin...birazdan hastaneye gidecem yine eve gelincede kendimi çok suçluyorum bebeğimi orda bıraktım geldim diye sütüm gitti kızlar halbuki 1haftadır ne güzel gelmeye başlamıştı neyapabilirim geri gelmesi için bilmiyorum iğne yaptırıyorum apse olmuştu göğsüm geri gelirmi acaba sütüm mama vermek istemiyorum bugün bizden mama istediler okadar sevindimki anlatamam en azından beslenmeye başladı çok şükür
3 ay mi.. Yuh, göbekler yer edicek iyice:)buarada kızlar kadın doğum için gittik lohusalığımın bitmiş karnımdan baktı 3ayda spor yapılmıcakmış
HATİCE çok büyük geçmiş olsun cnm.. Ben de şubat annelerindenim ama Aralıkta doğum yaptım. 29 haftalık 1 kilo miniminnacık bebeğim wardı ve 1 ay yoğun bakımda kaldı.. Benzer durumlardan senin bebeğin gibi yatanlarda wardı ve inan iileşip taburcu oldular. Lütfen güçlü ol. Yawrun seninle olacak. Allah o kadar büyük ki 500 gramlık bebeğe hayat werdi, ben şahidim.. Bebek öldü tekrar diriltiler ve şuanda 5 kiloya yakın ve hiç bi yerinde bi sorun yok. Dualarımdasın.. Yazını okuduğumda gözümün ucunda duran gözyaşlarım aktı gitti içim acıdı sana yazmak istedimm.. ii haberlerini duymak dileğim. Ne olur üzülmee
Haticecim canım benim ,ben de dört gözle gelip buraya gelişmeleri yazmanı bekledim..Meraktan öldüm.Neler hissettiğini anlayabiliyorum.Ama ayrı kaldığına üzülme,çünkü bu ayrılık Edacığın tamamen iyi olması için...Allah böyle kısa ayrılıklar versin.Bence bir an önce sağlığına kavuşacak Eda.Anladığım kadarıyla o çok güçlü bir bebek .Dualarım hala seninle...Sen de kendini yıpratma üzmemeye çalış.Demesi kolay ama bunlar bir süre sonra geçmişte kalacak.Sen bir yaz günü Edayla parkta geziyor olacaksın.Hatırlayınca için cız edecek ama kocaman sarılıp kızına herşeyi unutacaksın.Sonuçta şu an Eda en emin yerde..Hastanede ...Eminim çok iyi bakıyorlardır ona..Sen gonlunu ferah tut.
Bu boncuklar da Edaya...
teşekkür ederim teyzesi edanın adına dualarınızla ayaktayım edam varken geceleri uyutmuyordu biri baksada bende 1saat uyusam diyordum edam yok ben yine uyuyamıyorum dayanacak güç istiyorum bide sinirlerimi bozuyorlar özel hastanede yoğun bakımda benim kızım buna rağmen bilgi vermiyolar hergün 15de dr bilgi veriyor gün içerisinde gece neler oluyor meraktan ölüyorum anne olmayan ne anlarmış bundan derdi annem çok haklıymış ben şimdi anladım meğerse ben gerçekten anne olmuşum
canım 10 gün tez vakitte geçsin. allah bir daha göstermesinkızlar zorda olsa geldim evdeyim bebeğimden ayrı olalı 2ci günüm onsuz çok yalnızım çok çaresisizim bugün sadece toplam 5dakika gördüm dokunmak istedim izin vermediler birkez gözlerini açdedim açtı sanki sesimi duydu öylece gözlerini bana dikti kırpmadan izledi dayanamıyorum battaniyesine sarıldım kokusunu duymak için sütüm gelmiyor pompaylada bitti yara oldu uçları mama istediler bugün ciğerine su kaçmış 10 gün yoğın bakımda kalacak düşünsenizde 10günde hergün sadece 5dakika dayanamıyorum ciğerime köz koymuşlar sanki beklemekten bittim tükendim nolur dua edin rabbim edamı bana bağışlasın gücüm kalmadı
hailelikten önce tam olanları geç geniş geniş giydiğim şeyleri bile giyemiyorum, çok sinirim bozuluyor valla ne zaman giyebileceğim kıyafetlerimi . giyemezsem yazık olacak valla onca kıyafete. amilelikten önce dolabı nerdeyse yenilemiştim. .hatice canım,sabahtan beri edaya dua ediyorum,gelip gelip bakıyorum senden hbr varmı diye. beslenmeye basladıgına cok sevindim.10 gun yogun bakımda iyi bi şekilde ilgilenirler kuzunla,üzülmemeye calış,bol dua et canım bnm....
babyırmak,bnm kızım da dün şiddetli kustu,çok korktum. bugunde az az yine kusuyor.
başkaaa,kırkımız cıkınca nolacak bilmiyorum,ben kendimi hala iyi hissatmiyorum,dikiş yerimin sol tarafı şiş ve ağrıyor,hemoroid desen berbat durumda,göbeğimdeki siyah çizgi de geçmedi,çatlaklarım da var,34-36 beden giyen ben dün bi kot alim dedim,40 bedene zor sığdım,42 de rahat oldu ama 40 aldım. halbuki 12 kilo falan almıştım,10 kilosunu da verdim.noldu böle anlamadım...
Arkadaşlar,bebişim olduğundan beri çok duygusalım.Ama kötü anlamda değil.Ne bileyim daha yumusak ve merhametli bir insan oldum...Sanki gözyaşım gözümün ucunda duruyor...Dokunsalar düşecek...
Herkes mutlu olsun istiyorum...Herkese iyi geceler=)Sinan Bebek uyumuşken azıcık enerji depolayacağım ben de...İnşallah Hatice Arkadaşımızdan da güzel haberler alacağız...
şimdi sıra sendeeeeben sordum
2 çocuktan sonra hala bu sözü üzerime alınıyorum yaçocuklarımız büyürken biz de büyür müyüz acaba? Hala 31 yaşında gibi hissetmiyorum. Ne zaman büyük veya büyük gösteren birini görsem 30 yaşında gösteriyor diyorum ama kendim 31 olduğumu sonradan farkediyorum..
Mutlu ebeler günleri canım :)
teşekkür ederim teyzesi edanın adına dualarınızla ayaktayım edam varken geceleri uyutmuyordu biri baksada bende 1saat uyusam diyordum edam yok ben yine uyuyamıyorum dayanacak güç istiyorum bide sinirlerimi bozuyorlar özel hastanede yoğun bakımda benim kızım buna rağmen bilgi vermiyolar hergün 15de dr bilgi veriyor gün içerisinde gece neler oluyor meraktan ölüyorum anne olmayan ne anlarmış bundan derdi annem çok haklıymış ben şimdi anladım meğerse ben gerçekten anne olmuşum
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kııslar yaa dün burdan çıkınca komşum geldii şükrler olsun iyiki geldi
o geldiğinde 1 dklık mutfağagitmemle yavrum nefes alamamışş 5-6 saniye gözlerii fırlıcak gibi olmuşş kıpkırmızı olmuş kendine getirememişş
hemen gittik bakmadılar eşim geldi acile gittikk akciğer röntgen çektiler çok şükür bişey çıkmadıı ama karnı gazla doluymuş dala verdi metsil ama fayda etmedi ne kadar sürede etki eder yaa
o ağlarken katılma bizdede oluyor bazen ya..morarıyor nefes alamıyor kuzum...kucağıma alıp popoya bi şaplak yiyor mecburen:18:metsil bizde hiç fayda etmedi gerçi düzenlide kullanmadım ya..om-x kullanıyorum düzenli..okadar çok gaz çıkartıyorki şaşıyorum
birazdan hastaneye gidecem yine eve gelincede kendimi çok suçluyorum bebeğimi orda bıraktım geldim diye sütüm gitti kızlar halbuki 1haftadır ne güzel gelmeye başlamıştı neyapabilirim geri gelmesi için bilmiyorum iğne yaptırıyorum apse olmuştu göğsüm geri gelirmi acaba sütüm mama vermek istemiyorum bugün bizden mama istediler okadar sevindimki anlatamam en azından beslenmeye başladı çok şükür
ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun bebleirimizin....
bende gaz geçiyor galiba diyordum ki bu gece yine tavan yaptık..nerden oluyor bukadar anlamıyorum pırt pırt yapıyor ama bitmiyor,ağlayıp durduidoğru düzgün emmedi bile bugece..şimdi biraz uyudu bakalım gece nasıl geçecek..om-x devam ediyorum..işe yaradı diyordum ama bugece çok ağladı kuzum ya...of bitmedi
kutlu olsun mutlu olsun siz olmaanız biz napardık ve çok şanslısınki dünyanın belkide en huzurlu en mutlu anına defalarca tanık olma şansın var ne güzel:94::94::94::94:
kızlar bugün ebeler günü hatta bütün hafta ebeler haftası.ilknur arkadaşınızın ebeler gününü kutlamayı unutmayın
BİR DOST.....
Tüm miniklerin bayramı kutlu olsun=)
Bu arada hala çocuk kalan anneler varsa....Onlarında bayramı kutlu olsun
Arkadaşlar,bebişim olduğundan beri çok duygusalım.Ama kötü anlamda değil.Ne bileyim daha yumusak ve merhametli bir insan oldum...Sanki gözyaşım gözümün ucunda duruyor...Dokunsalar düşecek...
Herkes mutlu olsun istiyorum...Herkese iyi geceler=)Sinan Bebek uyumuşken azıcık enerji depolayacağım ben de...İnşallah Hatice Arkadaşımızdan da güzel haberler alacağız...
canımm kusura bakma çıkmak zorunda kaldımm
biz 40ımız çıkınca hemen yapamadık eşim hastaydıı yaklaşmak istemedi
benim sorumda benim ilişkide giriş çok afedersiniz canım çıkıyo resmen çok acıyoo
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kııslar yaa dün burdan çıkınca komşum geldii şükrler olsun iyiki geldi
o geldiğinde 1 dklık mutfağagitmemle yavrum nefes alamamışş 5-6 saniye gözlerii fırlıcak gibi olmuşş kıpkırmızı olmuş kendine getirememişş
hemen gittik bakmadılar eşim geldi acile gittikk akciğer röntgen çektiler çok şükür bişey çıkmadıı ama karnı gazla doluymuş dala verdi metsil ama fayda etmedi ne kadar sürede etki eder yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?