canım şansıma uyudu hep son anda ağladı zaten işimiz bitmişti arabada emziriyorum ağlayınca napıyım üstüme örtü örtüyorum..gezince hoşlarına gidiyor sanırım bebişlerin uyumayan çocuk nasılda uyudu görsen azizecim bence korkma derim ağlarsa emzirme odasına gidersin yoksa evde ol ol kafayı yiyicezdamlacım alışveriş merkezinde mi emzirdin?nasıl zor oldumu? ben korkuyom valla gitmeyeşu meme olayı bozuyo herşeyi
merhaba anneler.
ben nisan anneleri topiğindeydm ama ben 8 martta doğum yaptım.
usg ye göre oğlum hep büyük çıkıyordu ve doktor usg ye göre 38+5 sat a görede 37+1 de oğlumu aldı.
bende bundan snra burdada olmaya karar verdm
çünkü ordaki arkadaşlar ya yeni doğum yaptı yada yapıcak:)
en iyisimi burayı takip etmek.
çok saol canımmmmcanım ilk önce anne sütü dedi doktor emiyor bırakınca mamaya geçiyorum dünden beri mamayıda doyunca bırakıyor mamayı almıyor...
geçmiş olsun canım allah korumuş
sağlıkla büyümeyi nasip etsin allah denizcim maşallah kuzuna
ayy değilmi nasılda istiyor azizecim dün gittik alışveriş merkezine ve oğlum uslu uslu durdu uyudu sonra acıktı başladı ağlamaya ama kaç saat sonra dediğin gibi nasıl yıkıcaz bilmiyorum çok korkuyorum haticenin yaşadığı olaydan sonra dediğin gibide bebişlerimizi allah korusun
ben şimdilik ZİNCO kullanıyom azda olsa işe yarıyo...metsil hiç kullanmadım oda damlamı?sende işe yaramadığını görüyosan verme canmm değiştir...ben SAB kullandım hiç faydasını görmedik şimdi ZİNCOdayız.
bişey olmaz canmm...ben eczaden aldığım kekikli rezene çayını içiriyom.
1.haftadan itibaren verilebiliyomuş...
canım şansıma uyudu hep son anda ağladı zaten işimiz bitmişti arabada emziriyorum ağlayınca napıyım üstüme örtü örtüyorum..gezince hoşlarına gidiyor sanırım bebişlerin uyumayan çocuk nasılda uyudu görsen azizecim bence korkma derim ağlarsa emzirme odasına gidersin yoksa evde ol ol kafayı yiyicez
gözün aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
maşalh canım bebeişi nasıl taşıdınız kanguruda mıı
çok saol canımmmm
evet canım oda damlaa
canım ya zinco ne kadar fiyatıı eşim gelene kadar çocuk çekemez bu sancıyı ben aldırıyım
sal canım ya bende veriyim rezene inşalah işe yarar
ohh keyfe bak maşalhhhhhhyok canım araba koltukları varya ona koyduk alışveriş sepetinin içine koyduk koltuğudailk kez çıktık tabiii bakalım 2.sinde nasıl olucak:26::26:
canmm13tl. ve bu bitkisel bi damla...
ben şimdilik ZİNCO kullanıyom azda olsa işe yarıyo...metsil hiç kullanmadım oda damlamı?sende işe yaramadığını görüyosan verme canmm değiştir...ben SAB kullandım hiç faydasını görmedik şimdi ZİNCOdayız.
bişey olmaz canmm...ben eczaden aldığım kekikli rezene çayını içiriyom.
1.haftadan itibaren verilebiliyomuş...
cnm günaydınbenim kız günde ortalama 15 saat uyuyor aman nazar değmesin genelde emerken uyuyakalıyo bazen anakucağında uyutuyorum bazende kucağımda uyuyor dün bi yerde okudum bebekler emerken o yağlı olan son süte ulaştıkları zaman uyurlarmış memede
kızçemin salı günü aşısı var :26: 3tane aşı birden vuruluyomuş :26: oyyyyy nasıl ağlıcak kimbilir...
kızlar oğluşun saçları döküldü zaten saçımız açık renk ve azdı oda gitti ön kısmından özellikle döküldü :94::94:sizlerin bebişlerininde döküldümü
şuanda tatlı kızının yanındasındır sanırım.inşallah güzel haberler alacaksın bugün.yanına girdiğinde buradaki ona dua eden teyzeleri içinde bir kere kokla kızını olur mu tatlımbırakmam teyzeleri siz bizi 9 ay yalnız bırakmadınız biz sizi habersiz bırakırmıyız hiç saat 2.30da görecem yavrumu 2dakikada olsa görecem çok özledim saat 3gibide dr görüşecez inşallah bugün daha iyi der dr
yok valla benimle kuaföre gelcek nerdeyse
geçmiş olsun canım. insan delirir ya . allah korusun bebişlerimizirabbim kimseyi evladıyla sınamasın kııslar yaa dün burdan çıkınca komşum geldii şükrler olsun iyiki geldi
o geldiğinde 1 dklık mutfağagitmemle yavrum nefes alamamışş 5-6 saniye gözlerii fırlıcak gibi olmuşş kıpkırmızı olmuş kendine getirememişş
hemen gittik bakmadılar eşim geldi acile gittikk akciğer röntgen çektiler çok şükür bişey çıkmadıı ama karnı gazla doluymuş dala verdi metsil ama fayda etmedi ne kadar sürede etki eder yaa
aynen cano ya . çıldıracam artık evde.ama emzirme olayında tırsıyorum.damlacım alışveriş merkezinde mi emzirdin?nasıl zor oldumu? ben korkuyom valla gitmeyeşu meme olayı bozuyo herşeyi
canım geceleri uyandırmıyorum ama gündüzleri bazen çıkartıyorum bazen unutuyorum valla. duruma göre. zaten uyuyacağı varsa pışpışlarkende uyumya devam ediyor. uyumayacaksa yatağa koyar koymaz çığlığı atıyor.kızlar benim bebişte sürekli memede uyuyakalıyor. ama gazını çıkarmak zorunda olduğum için kaldırıyorum ağlıyor. arkadaşım ben uyumuşken öylece bırakıyorum uyanınca gazını çıkarıyorum dedi. sizce öyle olur mu?
kızlar oğluşun saçları döküldü zaten saçımız açık renk ve azdı oda gitti ön kısmından özellikle döküldü :94::94:sizlerin bebişlerininde döküldümü
geçmiş olsun canım. insan delirir ya . allah korusun bebişlerimizi
aynen cano ya . çıldıracam artık evde.ama emzirme olayında tırsıyorum.
canım geceleri uyandırmıyorum ama gündüzleri bazen çıkartıyorum bazen unutuyorum valla. duruma göre. zaten uyuyacağı varsa pışpışlarkende uyumya devam ediyor. uyumayacaksa yatağa koyar koymaz çığlığı atıyor.
benim pıtırcığımında önden önden dökülüyor saçları.
kızlar pıtırcığın ensesi çok kızarık normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?