çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm inan..benim bebeğimde 3 gün küvezde kalmıştı çok zor oluyor bilirim ama en azından bn devamlı yanındaydım görüyordum emziriyordum hemşireler sadece beni alıyorlardı saolsunlar çok anlayışlılardı.. ama en sonunda çıktı kızım küvezden..eminim snn kızında çıkıcak sağlıklı bi şekilde yine evinize döneceksiniz..önemli olan onun sağlığı onun için dişini sıkıcaksın cnm hep böyle düşün..dualarımız sizinle..
bırakmam teyzeleri siz bizi 9 ay yalnız bırakmadınız biz sizi habersiz bırakırmıyız hiç saat 2.30da görecem yavrumu 2dakikada olsa görecem çok özledim saat 3gibide dr görüşecez inşallah bugün daha iyi der dr
haticecim canmm inşallah kızçen iyi olur annecinin kollarına yeniden konar...herşey düzelcek Allahın izninle yeterki sen güçlü ol herzaman...şükür iyiye gidiyomuş canmm..
sırf senden iyi bi haber almak umuduyla sık girer oldum.canım benim durumu okuduğumdan beri dua ediyorum.inşallah en kısa zamanda kavuşursun evladına Allah sana bağışlasın.
bu arada sütünü zorla da olsa pompayla çekmeye devam et bence
çok yaşa emi...bende 2 çocukla 28 oldum..ama hala 19 sanıyorum..asıl eşime üzülüyorum 33 oldu ama senelerdir sorana 29 diyor
allah dayanma gücü versin canım..insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor malesef..benimde oğlum çok hareketlidir sürekli koşma deyip dururum..ama ayağı kırılınca nasıl üzüldük keşke koşsa diye ağlamıştım hep..
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın kııslar yaa dün burdan çıkınca komşum geldii şükrler olsun iyiki geldi
o geldiğinde 1 dklık mutfağagitmemle yavrum nefes alamamışş 5-6 saniye gözlerii fırlıcak gibi olmuşş kıpkırmızı olmuş kendine getirememişş
hemen gittik bakmadılar eşim geldi acile gittikk akciğer röntgen çektiler çok şükür bişey çıkmadıı ama karnı gazla doluymuş dala verdi metsil ama fayda etmedi ne kadar sürede etki eder yaa
canım çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın düşünkü benim edam tam 2saat oşekil direndi nefes almak için nasıl mücadele verdi anlatırken bile hüngür hür ağlıyorum şuanda dayanamıyorum kızlar nefesim gidiyor aklıma geldikçe kriz geçiriyorum hafızamı silsinler istiyorum
amin canımm çook saollbynkutluay gecmişolsun cnm..Allah esirgesin bebişlerimizi.
kutlu olsun mutlu olsun siz olmaanız biz napardık ve çok şanslısınki dünyanın belkide en huzurlu en mutlu anına defalarca tanık olma şansın var ne güzel)
olmamı yaaaa her anne biraz çocuk olmak zorundadır bu yüzden seninde benimde herkezinde kutlu olsun)))
bende öyleyim valla hatta ne kadar odunsun laflarına alışmış biri olarak geçen haberleri izleyip bu ülke nereye gidiyor diye ağlarken bulunca tam anne olmuşum galiba dedim kendime)
benimkide beni kırklamayı bekliyo sabırsızlıkla bende biraz süründürmeyi çok zevkli olucak)
çok zevkli oluyo canım ya bebekten fırsat olmuyo adam deliriyoo:)
çok geçmiş olsun inşallah birdaha olmaz aklımızı alıyorlar valla bu bebişler neyse birşey çıkmamış çok şükür ama ne kadar etkiler bilemiyorum umarım çabuk olur...
canım çok şükür iyiye gdiyormuş hep dualarımdasınızz canım Rabbim yavruna sağlık versin bir an evvel al kucağına doya doya emzir inşalahhbırakmam teyzeleri siz bizi 9 ay yalnız bırakmadınız biz sizi habersiz bırakırmıyız hiç saat 2.30da görecem yavrumu 2dakikada olsa görecem çok özledim saat 3gibide dr görüşecez inşallah bugün daha iyi der dr
aminn canım aminn ecmainnnbynkutluay canmm yaa çok geçmiş olsun sanada...noluyo böyle mart bebişlerine nazar değiyo vallaAllahım korusun hepimizin yavrularını
canım çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın düşünkü benim edam tam 2saat oşekil direndi nefes almak için nasıl mücadele verdi anlatırken bile hüngür hür ağlıyorum şuanda dayanamıyorum kızlar nefesim gidiyor aklıma geldikçe kriz geçiriyorum hafızamı silsinler istiyorum
hava güzel güneşli...canmm gezmek dolaşmak istiyo valla
aynen canım yaaa off offfff eşimde çalışıyorrr
rabbim hepinizin evladını bağışlasın allahrazı olsun bize ettiğiniz her dua için
benimde eşim çalışıyo...taa akşam gelcekkızçem uyuyo uyuyuncada özlüyom yaa
canım ilk önce anne sütü dedi doktor emiyor bırakınca mamaya geçiyorum dünden beri mamayıda doyunca bırakıyor mamayı almıyor...ya sırf merakımdan denedım benım kız anında cıkardı ellerini hep havada sallıyor bayrak sallar gibi kafasına vuruyor artık gözlerini ovsturuyor hep hareketli sonra da korkuyor sıcrıyor uyandırıyor kendini cimcime bir de merak ettim yanls anlama canm da acaba ellerı kolları acımıyor mudur öyle ya kendimi düşündüm de rahat edemezdim ne bileyim ay
canım neden sabrettin böyle bi insan müsveddesine yıksaydın ortalıgı valla ne demek parmagını sokmak alırım o parmagı tövbe tövbeee
of canm bırak da bazı seylerı esin düşünsün ya herseyı bız kadınlar mı düşüncez anne olmayı düşün kadın olmayı düşün evin hanımı olmayı düşün kac rol üstlenebilirz ki allah askına biz de insanız ve su asamada anlasılmaya anlaysa en muhtac olan biziz acaba söyle mi düşünüyor böyle milere mi kafa yorcam bir de kendine neden zulmediyon allasen gitmişn neyle denk tutuyon kendni aa sen kendinin degerinin farknda ol önce de esin de farketsin vala benmki de gitsin yatsn icerde azcık uyku uyuyacak zamanı buldgmda horltusundan uyumaya zorlanmam en azndan( not: bunları yazmarken biraz evvel esine fazlasıyla gıcık olmuş küsmüş bir kadının haleti ruhiyesi içindeyim dikkate alına)
damlacım pompaya aldanma cok sen emzirebldin en azndan ikisini kıyaslayarak anlayamazsn ben hep sagdıgım halde sütün miktarını tesbitte zorlanıyorum pompayla bebegin emişi bir degil ayrıca
oy masallah ben de benm kuzuya zornlu dıyet yaptırıyom 120 iciyor diye bizim doktorumuz da ne kadar yerse ver fazlasnı kusar demstı zaten hep kusuyoz o ayrı da benm kı sonradan gazdan fena oluyor dıye ben doksanı gecmemeye calısıyorm mamada gece mamasını 120 veriyorum bi tek üülme napalım bizim elimizde degil bebişleri elimizden geldiigi sekilde büyütcez öyle ya da böyle
nasıl icim gitti aglayarak okudm canm Allah yardmcn olsn edacıgım sagsalım gelıcek oradan annesne gulucukler sacıcak yenınden hıc uzulme annesi güclü ol dualarımız seninle RAbbim evladına bagıslayacak sana
canım sen bitanesin ya ne diyeym bunca zaman bu stresi belki de en ziyadesiyle yasayan biri olarak su ana dek okudugum en güzel mesajdı ilac gibiydi inan söylediklerinin dogrulugu degil anlayısın anlayabilmen bu cok önemliydi benim acımdan cok tesekkur ederim bu güzel destegin icin bu arada gercekten ıs bebekt bıtıyor kaba tabirle ben mıcımı yırtıyorum iki aydır resmen emmiyor cocuk artık bana kafa atmaya basladı yakında döverse sasırmıycam yani bas bas bagrıyor napabilirsin ki eziyet mi edeyim cocuga da kendime de artık emzirmeye savasmıyorum ben pompayla cıktıgı kadar süs üstü mama
bence o fırsat bulamadgımzdan canm ben sürekli tuvalette yasayan bi tiptim günde üc kere anca tuvalete gidebiliyorum tutuyoruz farkında olmadan toptan koyveriyoruz galiba:)
Allahım sana güc versin canım on gün su gibi gecsin hersey yolunda gitsin kavus yavruna sagsalım
valla o kuralı ben bilmeden doksanla götürüyorum o işi üstünü ben kesiyorum cunku benim kı hiçbir zamn bırakmadı biberonu daha dayasan devam edecek cimcime o sebeple zalim ana olarak doksanda kesiyorum filmi ben sonrası daha sıkıntılı oluyor cortlama pırtlama derdine bagırırken
hep mi kusuyor bugn farklı mı kustu hep böyleyse korkma benmkı de kuusyor ama bırden cok koktuysa onu dansmakta yarar var canm
yerim seni ben dünyanın en tatlı ebesi
benim de deliler günüm kutlu olsun her gün deliye bayrammıs ya
bugün kızım erken uyudu yuppii40 günlük olduk ondan mıdır nedir hepinize iyi geceler kızlar.
geçmiş olsun canım allah korumuşrabbim kimseyi evladıyla sınamasın kııslar yaa dün burdan çıkınca komşum geldii şükrler olsun iyiki geldi
o geldiğinde 1 dklık mutfağagitmemle yavrum nefes alamamışş 5-6 saniye gözlerii fırlıcak gibi olmuşş kıpkırmızı olmuş kendine getirememişş
hemen gittik bakmadılar eşim geldi acile gittikk akciğer röntgen çektiler çok şükür bişey çıkmadıı ama karnı gazla doluymuş dala verdi metsil ama fayda etmedi ne kadar sürede etki eder yaa
sağlıkla büyümeyi nasip etsin allah denizcim maşallah kuzunakızlar selam. biz hem havlardan dolayı hemde kayınvalidemler burada olduğu için doğumdan sonra hiç giremedik. umarım herkes sağlıkla almıştır bebişini kucağına. ben 12.03.2011 tarihinde spinal anestezi ile sezaryen oldum. aslında normal doğum için gittik. bebek gününü doldurmuştu hatta 2 gün geçmişti. suni sancı takıldı bekledik hiç sancı açılma olmadı. suni sancının dozu artırıldı. bacaklarımda sıcak bi ıslaklık oldu. ben suyum geldi sandım. anneme söyledim. hemşireyi söyledi. hemşire geldi canım kanaman var dedi. birden herkes odaya toplaştı ailemi çıkardılar. neye uğradığımı şaşırdım baya bi kan gelmişti ortalık batmıştı. apar topar sezaryene alındım. ama çok güzel geçti bebişim doğduğunda hemen gösterdiler yanıma getirdiler öptüm. güle oynaya çıktım. hastanedeyken iyiydi ama eve gelince kokrtuğum başıma geldi hayatımda görmediğim bi baş ağrısı başladı. allahtan 2 gün sürdü. dikiş acısı falan hiç kaldı o ağrının yanında.şimdi bende oğlumda çok iyiyiz. 53 cm. 3570 gr doğdu minik efecik. 43 günlük olduk bile. allah hepimizin bebişlerini korusun. güle güle büyütmek nasip etsin.
hava güzel güneşli...canmm gezmek dolaşmak istiyo valla
ben şimdilik ZİNCO kullanıyom azda olsa işe yarıyo...metsil hiç kullanmadım oda damlamı?sende işe yaramadığını görüyosan verme canmm değiştir...ben SAB kullandım hiç faydasını görmedik şimdi ZİNCOdayız.aynen canımm tee 23te geliyoooo benim oğluşuda zorla uyuttumm gaz sancısı var yine metsil işe yaramadıı( ve karnı gaz doluu
ya kızlar bişey soracamm sabah 9 da metsil verdimm uynaınca biraz rezene versem bişey olur mu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?