2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haticecim canmm inşallah kızçen iyi olur annecinin kollarına yeniden konar...herşey düzelcek Allahın izninle yeterki sen güçlü ol herzaman...şükür iyiye gidiyomuş canmm..

bynkutluay canmm yaa çok geçmiş olsun sanada...noluyo böyle mart bebişlerine nazar değiyo valla Allahım korusun hepimizin yavrularını

öyle teselli ediyorum kendimi zaten sağlığı için ama zaman durdu sanki saatler gün oldu geçmiyor 3gün oldu sadece 2dakika gördüm dün dayanamıyorum canım çok yanıyor beni uyutsunlar istiyorum geçsin bitsim edam gelsin istiyorum

inşallah canmm bak gör nasıl iyileşicek edamız Allahımızın izninle yerim ben tatlı edayı

haticecim canmm inşallah kızçen iyi olur annecinin kollarına yeniden konar...herşey düzelcek Allahın izninle yeterki sen güçlü ol herzaman...şükür iyiye gidiyomuş canmm..

canım çok sağol iyi dilekleriniz için doğru söylüyorsun hep nazar değdi meleklerimize topluca dua edelim rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah meleklerini bizden ayırmasın bizi şefaatinden mahrum bırakma ya resulallah

hepiniz sağolun dualarınızı esirgemeyin yavrumdan pompayla sağıyorum uçları yara oldu kopacak nerdeyse ama yinede damlada olsa sağıyorum

aynen canı kaybeden anlarmış rabbim kaybetme korkusu yaşatmasın kimseye rabbim ağlatmasın

canım çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın düşünkü benim edam tam 2saat oşekil direndi nefes almak için nasıl mücadele verdi anlatırken bile hüngür hür ağlıyorum şuanda dayanamıyorum kızlar nefesim gidiyor aklıma geldikçe kriz geçiriyorum hafızamı silsinler istiyorum

canmm yaa bende dün kızımı yıkarken hep sen aklımdaydın ağladım kızımı yıkarken offfff Allahım korusun evlatlarımız

bynkutluay gecmişolsun cnm..Allah esirgesin bebişlerimizi.
amin canımm çook saoll

canım çok şükür iyiye gdiyormuş hep dualarımdasınızz canım Rabbim yavruna sağlık versin bir an evvel al kucağına doya doya emzir inşalahh
canım sütün kesilmiş benim komşumda bene 10 gün önce doğum yaptıı ve 10 gün önce ameliyat olmak zorundaydı üzüntüden sütü kesilmişti şimdi çok şükür gerigeldii seninde gelir canım nolur üzme kendinii
bynkutluay canmm yaa çok geçmiş olsun sanada...noluyo böyle mart bebişlerine nazar değiyo valla Allahım korusun hepimizin yavrularını
aminn canım aminn ecmainnn
kurban oluduğum yavrularımıza sağlıkla büyütmeyi nasib etsinn

inan canım sen aklımdan hiç çıkmadınn eşimde bende siizn için çok dua ettik çok zormuş canım ya Rabbimm sabır versin sana dayanması zor gerçektenn böle bişeye ama çok şükür bak bebişinde beslenmeye başlamış şükürler olsun sağlıllada yuvasına gelecek canımm merake tmee

kızlar selam. biz hem havlardan dolayı hemde kayınvalidemler burada olduğu için doğumdan sonra hiç giremedik. umarım herkes sağlıkla almıştır bebişini kucağına. ben 12.03.2011 tarihinde spinal anestezi ile sezaryen oldum. aslında normal doğum için gittik. bebek gününü doldurmuştu hatta 2 gün geçmişti. suni sancı takıldı bekledik hiç sancı açılma olmadı. suni sancının dozu artırıldı. bacaklarımda sıcak bi ıslaklık oldu. ben suyum geldi sandım. anneme söyledim. hemşireyi söyledi. hemşire geldi canım kanaman var dedi. birden herkes odaya toplaştı ailemi çıkardılar. neye uğradığımı şaşırdım baya bi kan gelmişti ortalık batmıştı. apar topar sezaryene alındım. ama çok güzel geçti bebişim doğduğunda hemen gösterdiler yanıma getirdiler öptüm. güle oynaya çıktım. hastanedeyken iyiydi ama eve gelince kokrtuğum başıma geldi hayatımda görmediğim bi baş ağrısı başladı. allahtan 2 gün sürdü. dikiş acısı falan hiç kaldı o ağrının yanında.şimdi bende oğlumda çok iyiyiz. 53 cm. 3570 gr doğdu minik efecik. 43 günlük olduk bile. allah hepimizin bebişlerini korusun. güle güle büyütmek nasip etsin.

rabbim hepinizin evladını bağışlasın allahrazı olsun bize ettiğiniz her dua için

Cnm benim yeni okudum eda bebeğim Cok iyi Olucak o benim adssim bı âm önce kendine grlicrk iyilesicek edalar Cok güçlü olur bütün dualarım ve iyi dilimlerim seninle moralini yüksek tut... Kızlar sizler nasıldınız? Damlacık bence süt konusunda moralini bozma nemde efede Cok sor yasadım. İlknurrr güzel ebemiz Cnm ebeler gunün kutlu olsun.. Ya Bende 28 oldum ama hiç buyuyorum...

ya kızlar bişey soracamm sabah 9 da metsil verdimm uynaınca biraz rezene versem bişey olur mu acabaa

canım ilk önce anne sütü dedi doktor emiyor bırakınca mamaya geçiyorum dünden beri mamayıda doyunca bırakıyor mamayı almıyor...
bugün kızım erken uyudu yuppii 40 günlük olduk ondan mıdır nedir hepinize iyi geceler kızlar.

geçmiş olsun canım allah korumuş
sağlıkla büyümeyi nasip etsin allah denizcim maşallah kuzuna
hava güzel güneşli...canmm gezmek dolaşmak istiyo valla

ayy değilmi nasılda istiyor azizecim dün gittik alışveriş merkezine ve oğlum uslu uslu durdu uyudu sonra acıktı başladı ağlamaya ama kaç saat sonra dediğin gibi nasıl yıkıcaz bilmiyorum çok korkuyorum haticenin yaşadığı olaydan sonra dediğin gibide bebişlerimizi allah korusun

aynen canımm tee 23te geliyoooo benim oğluşuda zorla uyuttumm gaz sancısı var yine metsil işe yaramadıı( ve karnı gaz doluu
ben şimdilik ZİNCO kullanıyom azda olsa işe yarıyo...metsil hiç kullanmadım oda damlamı?sende işe yaramadığını görüyosan verme canmm değiştir...ben SAB kullandım hiç faydasını görmedik şimdi ZİNCOdayız.
ya kızlar bişey soracamm sabah 9 da metsil verdimm uynaınca biraz rezene versem bişey olur mu acabaa

bişey olmaz canmm...ben eczaden aldığım kekikli rezene çayını içiriyom.
1.haftadan itibaren verilebiliyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…