2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar güzel okurken
kendim yazmışım gibi oldum
hepsinini birebir yaşamış biri olarak

canım bende en azından geceleri bıraksam mı diyorum ama bu kez de gaz sancısından uyumazsa diye korkuyorum. bu arada ben çok çıktım bebişle dışarı. 2 haftadır ailecek pikniğe gidiyoruz. geçen pazar ulaştaydık. emzirme önlüğünü takıp rahat rahat emziriyorum. gerekirse arabada da emzirebiliyorum. hiç sıkıntı olmuyor benim için. birazdan da ananesiyle belediye çay bahçesine gideceğiz. yavaş yavş alıştırın bence kendinizi. bahar geldi sayılır eve tıkılmakla olmaz. hem siz rahat edersiniz hem bebiş. o da alışmaya başlasın bir an önce dış dünyaya. soğuk havalara da alışsın az da olsa.

denizcim sen şanslısın yaşadığın şehirde bende olsam çıkardım ama buralar çook soğuk hatta bugün bura buz gibi dışarı çıkıcaz ev gezmesine mont giydiricem düşün

damlacım alışveriş merkezinde mi emzirdin?nasıl zor oldumu? ben korkuyom valla gitmeye şu meme olayı bozuyo herşeyi
Ccnm emzirme odaları her alışveriş merkezinde var ama capacity ninki Cok güzel rshatcada geçebilirsin...
kızlar oğluşun saçları döküldü zaten saçımız açık renk ve azdı oda gitti ön kısmından özellikle döküldü :94::94:sizlerin bebişlerininde döküldümü
Cnmm benimkideninde dökülmeye başladı bu aralar...
Bende emziğim bırakıyorum arada daha sonra çıkartıyorum ..

edacım istanbulda sanırım capacity dökülürmüş yerine yenileri gelirmiş ayy gelsin keltoş olcak oğluşum bu gidişler

slm kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var oğluşumu sünnet ettirdik ve çok ağladı eve gelince fitil verdim şimdi uyuyo...dua edin de biran önce iyileşsin yavrumun pipisi 1 hafta içinde iyileşir dedi dr bakalım..yüreğim parçalanıyo onu öyle ağlarken görünce ayağını kımıldatsa bile ağlıyo halbuki birde hissetmez dediler ama niye ağlıyo kibez bağlamadık açık duruyo öylece...

valla kızlar ben sürekli dışardayım emzirme odaları imdadımıza yetişiyor. Alışveriş merkezleri dışında gezemiyoruz tabii. Evde çatlarım yoksa. Hatta bi sabah kahvaltıya bile gittik battaniye altından emzirdim, korkmayın hem sizede değişiklik olur..

geçmiş olsun canım iyileşir merak etme dualarım seninle, bebekler ağlamasın yaa insan ölüyor onlar ağladıkçaa...

oy maşallah cano ya. özendim valla.hastaneye gitmek dışında hiçbirşey yapmadım

geçmiş olsun canım oğluşuna üzülme annesi bugün sıkıntı çeker bence yarına bişeyi kalma allahında izniyleerkek oldu hem öyle derler yaa

evet çatlıyorum ben evde durmak hiç istemiyorumm dün nasıl iyi geldi dışarı çıkınca

edacım istanbulda sanırım capacity dökülürmüş yerine yenileri gelirmiş ayy gelsin keltoş olcak oğluşum bu gidişler

Evet Cnm ist de ben azizeye yazmıştım Cnm debide özledim damlacimm konuşamıyoruz Nasil gidiyor? Bende aşıları hastanede yaptırıyoruz çünkü saglık ocagindaki ebe Cok göçük bendem 3 seferde kam aldı oğlumun topuk kanindada Cok ağlattı o yüzden vurdurmuyorum... Hatice'den hbr varmi? Cok mrk ettim eda bebisimizi...

ayy bende bana yazdın sanmıştın canımvet edacım yazıp yazıp çıkmak zorunda kalıyoruz malesef ama yavaş yavaş düzene giricek sanırım ...biz iyiyiz siz nasılsınız haftaya annem gidicek yalnız kalıcam bakalım nasıl yapıcam hem ev işi hemde bebişi:26::26::26:siz nasılsınız...kıyamam ozaman en iyisini yapıyorsun hastanede vurdurmakla...gidicekti hastaneye dualarımız prensesiyle

selam kızlar,ben de hep dışarı cıkıyom walla,yoksa ewde kafayı yicem. biz de avm.ye giidoruz hep.gitmeden iice emziriyoum,altını değiştiriorum,arabya binince uyuyo zaten.avmçde gezmekte cok hosuna gdiyo,bebek arabasında uyuyo hep,acıkınca uyanıyo,3 saatte uyanmazsa ben uyandırım emzirme önlüğüyle emziriyorum.

annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??

özlemcim,sünnetiniz hayırlı olsun..

oğlum oğlum chicco'nun biberonuyla mamasını içmiyor bebedorun var onunla içiyor başlığını değiştiriyorum gene içmiyor tekrar mamayı bebedorun biberonuna boşaltınca içiyor velet nerden anlıyor anlamadımkiiii

kızlar bende dün kestim bebişin tırnaklarını eldivenini çıkardım bikaç saat durdu öyle ama ne olur ne olmaz diye taktım tekrar. ben bir an önce eldiven çıksın istiyorum yaaa. elleri çok tatlı ellerini görmek istiyorum. ne zaman çıkarmak gerekir ki acaba?

çok saol canımm
canım ya geçmiş olsunnn inşallah hemen iyileşir pipişsii
annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??

özlemcim,sünnetiniz hayırlı olsun..

caanım ben 2. kez kestim eldivenleride arada bi çıkartıyorumm

napıyosunuz annecikler? kimsecikler yok.. ben yarın Ales.e girecem. ilk kez kızımdan ayrılacam,annem bakacak.süt sagdım,dolaba koydum ben yokken annem verecek.. bana dua edin annecikler sınavdan iyi bi puan alayım... hepinizi opuyorum,iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…