- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??
özlemcim,sünnetiniz hayırlı olsun..
bi kere eşimkesti. 40ı çıksın tekrar keseceğim. havalar ısınsın bereyi ve eldiveni tamamen çıkartacağım.annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??
başarılar canım. hayırdır neden giriyosun alese yüksek lisans mı doktora mı?? bugün bende sütümü sağdım elimle ilk defa. az önce biberonla vermeyi denedim boğazında kaldı içmedi.memeye devaaaaam yazık oldu sütüme. bu sağılan sütün bebeğe doğru şekilde verilmesi nasıl oluyor. ben benmari usulu ılıtıp verdim.ayrıntılrı paylaşırsanız yanlış birşey yapmayalım. bir de süt sağma mak. ne tavsiye edersiniz. seneye eylüle kadar calışmayacağım. arada lazım olur.napıyosunuz annecikler? kimsecikler yok.. ben yarın Ales.e girecem. ilk kez kızımdan ayrılacam,annem bakacak.süt sagdım,dolaba koydum ben yokken annem verecek.. bana dua edin annecikler sınavdan iyi bi puan alayım... hepinizi opuyorum,iyi geceler.
Cnm benim yeni okudum eda bebeğim Cok iyi Olucak o benim adssim bı âm önce kendine grlicrk iyilesicek edalar Cok güçlü olur bütün dualarım ve iyi dilimlerim seninle moralini yüksek tut... Kızlar sizler nasıldınız? Damlacık bence süt konusunda moralini bozma nemde efede Cok sor yasadım. İlknurrr güzel ebemiz Cnm ebeler gunün kutlu olsun.. Ya Bende 28 oldum ama hiç buyuyorum...
şuanda tatlı kızının yanındasındır sanırım.inşallah güzel haberler alacaksın bugün.yanına girdiğinde buradaki ona dua eden teyzeleri içinde bir kere kokla kızını olur mu tatlım
slm kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var oğluşumu sünnet ettirdik ve çok ağladı eve gelince fitil verdim şimdi uyuyo...dua edin de biran önce iyileşsin yavrumun pipisi 1 hafta içinde iyileşir dedi dr bakalım..yüreğim parçalanıyo onu öyle ağlarken görünce ayağını kımıldatsa bile ağlıyo halbuki birde hissetmez dediler ama niye ağlıyo ki bez bağlamadık açık duruyo öylece...
çok istedim dokunmayı ama izin vermediler enfeksiyondan dolayı hemşire açtı kuvezin içini poposuna vurdu eda kalk annen geldi dedi eda hiç oralı bile olmadı hayatım boyunca hiç kimseyi kıskanmadım bugün kıskandığım hemşire kadar yavruma dokunduğu için ben çok özledim kokusunu sabredemezdi acıktığı zaman mememi açmaya fırsat vermeden yapışırdı normal emzik verirdim almazdı ağzıyla ittirirdi bugün ağzında yalancı meme vardı edam nasıl aldın dedim ben verirdim almazdınya annem birkez bak dedim bana birkez nolur zaman su gibi geçsin yarın 14.30 olsun geçsin bitsin şu 10 gün yemin ederim nefes alamıyorum birtek sizlerle konuşuyorum resmen robot oldum yemiyorum içmiyorum yavrumu özlüyorum yavrumu
başarılar nuraycımnapıyosunuz annecikler? kimsecikler yok.. ben yarın Ales.e girecem. ilk kez kızımdan ayrılacam,annem bakacak.süt sagdım,dolaba koydum ben yokken annem verecek.. bana dua edin annecikler sınavdan iyi bi puan alayım... hepinizi opuyorum,iyi geceler.
hoşgeldin ebrucumKızlar sizlere hasret kaldım.Bayadır pc bozuk oldugu için ve emir kucak kuşu oldugu için nete giremiyorum.Hepinizi çok özledim.Bende emirde iyiyiz çok şükür.Sizler ve miniklerinizde iyidir umarım.Geçmişi çok merak etsemde okuyamıycamÖzlemcim geçm,iş olsu gözünüzaydın.İNŞ. hemencecik iyileşir bamyası
ancak girebildim nete çok misafirler vardı şimdi gittiler annem kızkardeşim geldiler bugün 2dakikada olsa edamı gördüm bugün uyuyordu hemşireye nolur uyandır ağlasın dedim ama uyanmadı çok iyi bakıyoruz merak etme desede bana sorun nasıl içim acıyor evladımı orada bırakıp eve gelmek sanki keyfime bakıyormuşum gibi en azından beslenmeye cevap vermiş dün akşamdan buyana az önce sütümü götürdüm annem sağolsun zorlada olsa hoşaf helva süt yapıcı şeyler yedirdi sabah 11den buyana 200cc sağabildim ancak azda olsa edamdan iyi haberler getirdim teyzeleri edama söyledim teyzelerinin sana selamı var dedim tembellik yapmasın çabuk çıksın ordan dediler dedim dualarınız için çok sağolun rabbime dua ediyorum ALLAHIM edama şifa ver diyen herkesten razı ol diye
napıyosunuz annecikler? kimsecikler yok.. ben yarın Ales.e girecem. ilk kez kızımdan ayrılacam,annem bakacak.süt sagdım,dolaba koydum ben yokken annem verecek.. bana dua edin annecikler sınavdan iyi bi puan alayım... hepinizi opuyorum,iyi geceler.
bi kere eşimkesti. 40ı çıksın tekrar keseceğim. havalar ısınsın bereyi ve eldiveni tamamen çıkartacağım.
başarılar canım. hayırdır neden giriyosun alese yüksek lisans mı doktora mı?? bugün bende sütümü sağdım elimle ilk defa. az önce biberonla vermeyi denedim boğazında kaldı içmedi.memeye devaaaaam yazık oldu sütüme. bu sağılan sütün bebeğe doğru şekilde verilmesi nasıl oluyor. ben benmari usulu ılıtıp verdim.ayrıntılrı paylaşırsanız yanlış birşey yapmayalım. bir de süt sağma mak. ne tavsiye edersiniz. seneye eylüle kadar calışmayacağım. arada lazım olur.
annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??
oğlum oğlum chicco'nun biberonuyla mamasını içmiyor bebedorun var onunla içiyor başlığını değiştiriyorum gene içmiyor tekrar mamayı bebedorun biberonuna boşaltınca içiyor velet nerden anlıyor anlamadımkiiii
kızlar bende dün kestim bebişin tırnaklarını eldivenini çıkardım bikaç saat durdu öyle ama ne olur ne olmaz diye taktım tekrar. ben bir an önce eldiven çıksın istiyorum yaaa. elleri çok tatlı ellerini görmek istiyorum. ne zaman çıkarmak gerekir ki acaba?
napıyosunuz annecikler? kimsecikler yok.. ben yarın Ales.e girecem. ilk kez kızımdan ayrılacam,annem bakacak.süt sagdım,dolaba koydum ben yokken annem verecek.. bana dua edin annecikler sınavdan iyi bi puan alayım... hepinizi opuyorum,iyi geceler.
slm kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var oğluşumu sünnet ettirdik ve çok ağladı eve gelince fitil verdim şimdi uyuyo...dua edin de biran önce iyileşsin yavrumun pipisi 1 hafta içinde iyileşir dedi dr bakalım..yüreğim parçalanıyo onu öyle ağlarken görünce ayağını kımıldatsa bile ağlıyo halbuki birde hissetmez dediler ama niye ağlıyo ki bez bağlamadık açık duruyo öylece...
valla kızlar ben sürekli dışardayım emzirme odaları imdadımıza yetişiyor. Alışveriş merkezleri dışında gezemiyoruz tabii. Evde çatlarım yoksa. Hatta bi sabah kahvaltıya bile gittik battaniye altından emzirdim, korkmayın hem sizede değişiklik olur..
kızlarr...iyi geceler hepinize...haticeye bakmak için girdim...canım iyi haberlere gelmen bizede moral oluyor..mis kokulu edamız 10güne kalmadan iyileşecek inşallah...
ilknurcum ebeler haftan kutlu olsun,sen ve senin gibi güleryüzlü sağlık neferlerine ihtiyacımız var...
kızlar ben bir aylık olduğunda kestim trnaklarını eldiveni de attım..inanın çok şey değişti, ellerini tanıdı resmen..bebekler ellerinden üşümezmiş endişeniz olmasın çıkarın artık bence...
Dün sabahtan beri yeni giriyorum, yeni gördüm, geçmiş olsun canım, neyse ki bir şey çıkmamış. Allah korusun bebislerimizi.geçmiş olsun dilkleriniz için saolun yaa insan bi teselli bekliyoo jojolo dışında kimse bişey yazmadıı
Canım edacik silecek senin hafızanı inşallah, iyileşip kucağındk gülücük atarken.canım çok geçmiş olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın düşünkü benim edam tam 2saat oşekil direndi nefes almak için nasıl mücadele verdi anlatırken bile hüngür hür ağlıyorum şuanda dayanamıyorum kızlar nefesim gidiyor aklıma geldikçe kriz geçiriyorum hafızamı silsinler istiyorum
Hoşgeldin!merhaba anneler.
ben nisan anneleri topiğindeydm ama ben 8 martta doğum yaptım.
usg ye göre oğlum hep büyük çıkıyordu ve doktor usg ye göre 38+5 sat a görede 37+1 de oğlumu aldı.
bende bundan snra burdada olmaya karar verdm
çünkü ordaki arkadaşlar ya yeni doğum yaptı yada yapıcak:)
en iyisimi burayı takip etmek.
Yaa biz de mayıs başı olcaz o aşıyı, şimdiden düşünüyorum. Inşallah çok ağlamazlar ya. Bir de ateş filan olacak di mi?kızçemin salı günü aşısı var :26: 3tane aşı birden vuruluyomuş :26: oyyyyy nasıl ağlıcak kimbilir...
Ay maşallah, inşallah hiç çekmezsiniz bu sancıyı.ben kızıma gaz için hiç bişey kullanmıyorum o yüzden çok bilmiyorum ama ablam ve diğer tanıdıklar nurse harveys(yazılışı doğru olmayabilir ama okunuşu bukullanmışlar gerekirse bunu al çok iyi hatta en iyisi demişlerdi inşallah gerek kalmaz hep böyle pörtletir yavrum
Ben uyusa da çıkarıyorum gazını. Sonra gaz sancısı felaket oluyor çünkü. Bir de zaten emzirdikten sonra 15 dakika kadar dik tutun diyorlar ya, kusmamasi için..kızlar benim bebişte sürekli memede uyuyakalıyor. ama gazını çıkarmak zorunda olduğum için kaldırıyorum ağlıyor. arkadaşım ben uyumuşken öylece bırakıyorum uyanınca gazını çıkarıyorum dedi. sizce öyle olur mu?
Ya benim kızın da alni tüy dolu, dökülse diye bekliyorum. Benim de saçlarım varmış, 6 7 aylıkken kel kalmışim. Bana çektiyse uf çok var dahakızlar oğluşun saçları döküldü zaten saçımız açık renk ve azdı oda gitti ön kısmından özellikle döküldü :94::94:sizlerin bebişlerininde döküldümü
Banyodan sonra ıslak kalmış olabilir mi canım? Boynu ensesini çok iyi kurulamak lazımmisgeçmiş olsun canım. insan delirir ya . allah korusun bebişlerimizi
aynen cano ya . çıldıracam artık evde.ama emzirme olayında tırsıyorum.
canım geceleri uyandırmıyorum ama gündüzleri bazen çıkartıyorum bazen unutuyorum valla. duruma göre. zaten uyuyacağı varsa pışpışlarkende uyumya devam ediyor. uyumayacaksa yatağa koyar koymaz çığlığı atıyor.
benim pıtırcığımında önden önden dökülüyor saçları.
kızlar pıtırcığın ensesi çok kızarık normal mi?
Oy kiyamam ya. Inşallah bugün daha iyidir. Hayırlı olsun, çabucak toparlasin inşallahslm kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var oğluşumu sünnet ettirdik ve çok ağladı eve gelince fitil verdim şimdi uyuyo...dua edin de biran önce iyileşsin yavrumun pipisi 1 hafta içinde iyileşir dedi dr bakalım..yüreğim parçalanıyo onu öyle ağlarken görünce ayağını kımıldatsa bile ağlıyo halbuki birde hissetmez dediler ama niye ağlıyo ki bez bağlamadık açık duruyo öylece...
Canım bizim eldivenler çıkmıştı ama yüzünü fena cızmis, tırnakları iyi kesmek lazım. Bence de elleri çok şekerkızlar bende dün kestim bebişin tırnaklarını eldivenini çıkardım bikaç saat durdu öyle ama ne olur ne olmaz diye taktım tekrar. ben bir an önce eldiven çıksın istiyorum yaaa. elleri çok tatlı ellerini görmek istiyorum. ne zaman çıkarmak gerekir ki acaba?
Başarılar!napıyosunuz annecikler? kimsecikler yok.. ben yarın Ales.e girecem. ilk kez kızımdan ayrılacam,annem bakacak.süt sagdım,dolaba koydum ben yokken annem verecek.. bana dua edin annecikler sınavdan iyi bi puan alayım... hepinizi opuyorum,iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?