2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizlere hasret kaldım.Bayadır pc bozuk oldugu için ve emir kucak kuşu oldugu için nete giremiyorum.Hepinizi çok özledim.Bende emirde iyiyiz çok şükür.Sizler ve miniklerinizde iyidir umarım.Geçmişi çok merak etsemde okuyamıycamÖzlemcim geçm,iş olsu gözünüzaydın.İNŞ. hemencecik iyileşir bamyası

annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??

özlemcim,sünnetiniz hayırlı olsun..

Cnm ben 20 günlükken birde 40 gülükken lestim.Şimdi 45 günlük ama hergün yıkadıgım için hemen uzuyor.Eldivenleri çıkardım.Üşüyünce arada takıyorum

annecikler,bebişlerin tırnaklarını ne zmn kestiniz??eldivenlerini ne zmn cıkardınız??

bi kere eşimkesti. 40ı çıksın tekrar keseceğim. havalar ısınsın bereyi ve eldiveni tamamen çıkartacağım.
başarılar canım. hayırdır neden giriyosun alese yüksek lisans mı doktora mı?? bugün bende sütümü sağdım elimle ilk defa. az önce biberonla vermeyi denedim boğazında kaldı içmedi.memeye devaaaaam yazık oldu sütüme. bu sağılan sütün bebeğe doğru şekilde verilmesi nasıl oluyor. ben benmari usulu ılıtıp verdim.ayrıntılrı paylaşırsanız yanlış birşey yapmayalım. bir de süt sağma mak. ne tavsiye edersiniz. seneye eylüle kadar calışmayacağım. arada lazım olur.

enim pıtırcık 5 haftalık. yaklaşık kaç ml sağıyorsun.kaç ml ile doyuyor bir beslenmede

herkes geçmişi okuyor herhalde. kocacım çatlayacak internet diye ben çıkıyorum. iyi geceler cevaplarınıza yarın bakarım artık.

ancak girebildim nete çok misafirler vardı şimdi gittiler annem kızkardeşim geldiler bugün 2dakikada olsa edamı gördüm bugün uyuyordu hemşireye nolur uyandır ağlasın dedim ama uyanmadı çok iyi bakıyoruz merak etme desede bana sorun nasıl içim acıyor evladımı orada bırakıp eve gelmek sanki keyfime bakıyormuşum gibi en azından beslenmeye cevap vermiş dün akşamdan buyana az önce sütümü götürdüm annem sağolsun zorlada olsa hoşaf helva süt yapıcı şeyler yedirdi sabah 11den buyana 200cc sağabildim ancak azda olsa edamdan iyi haberler getirdim teyzeleri edama söyledim teyzelerinin sana selamı var dedim tembellik yapmasın çabuk çıksın ordan dediler dedim dualarınız için çok sağolun rabbime dua ediyorum ALLAHIM edama şifa ver diyen herkesten razı ol diye

sağol canım iyi dileklerin için evetya dr bile söyledi çok dirençli bir kızın varmış dedi hayata dört elle sarıldı dedi yavrum benim kokusunu özlüyorum gelsin artık

şuanda tatlı kızının yanındasındır sanırım.inşallah güzel haberler alacaksın bugün.yanına girdiğinde buradaki ona dua eden teyzeleri içinde bir kere kokla kızını olur mu tatlım

çok istedim dokunmayı ama izin vermediler enfeksiyondan dolayı hemşire açtı kuvezin içini poposuna vurdu eda kalk annen geldi dedi eda hiç oralı bile olmadı hayatım boyunca hiç kimseyi kıskanmadım bugün kıskandığım hemşire kadar yavruma dokunduğu için ben çok özledim kokusunu sabredemezdi acıktığı zaman mememi açmaya fırsat vermeden yapışırdı normal emzik verirdim almazdı ağzıyla ittirirdi bugün ağzında yalancı meme vardı edam nasıl aldın dedim ben verirdim almazdınya annem birkez bak dedim bana birkez nolur zaman su gibi geçsin yarın 14.30 olsun geçsin bitsin şu 10 gün yemin ederim nefes alamıyorum birtek sizlerle konuşuyorum resmen robot oldum yemiyorum içmiyorum yavrumu özlüyorum yavrumu

geçmiş olsun canım erkek adam oldu damatlığınıda görürsün inşallah

haticem her yazdgını okurken aglıyorum ınan cok zordur eminim evladından ayrı kalmak onun iyiligi içi endişe etmek ama gecicek canım benim bu senin hayattaki belki en zor imtihanın RAbbim sevdigi kulunu sınarmıs biz hep evlatlarımızı bizim diye seviyoruz onları biz var etmişiz gibi sahipleniyoruz ama esasında onlar sadece görünürde bize aitler hersey gibi yalnızca O gercek sahip..Rabbim emaneti konusunda senin sabrını sınıyor kendini hatırlatıyor demek ki..güclü ol ki öylesin de masallah bunun mükafatı hayırlı bereketli pırıl pırıl bir gelecege sahip evlat yetıstrmekle olsun insallah..bu özlem en hayırlı sekılde bitsin tez zamanda arkadasm.RAbbim kimseyi evladıyla sınamasın..dualarımz sizinle

başarılar nuraycım
hoşgeldin ebrucum

haticecim bak gör eda bebiş kendini çok çabuk toparlıcak ve annesinin gene kollarında olucak

kızlarr...iyi geceler hepinize...haticeye bakmak için girdim...canım iyi haberlere gelmen bizede moral oluyor..mis kokulu edamız 10güne kalmadan iyileşecek inşallah...
ilknurcum ebeler haftan kutlu olsun,sen ve senin gibi güleryüzlü sağlık neferlerine ihtiyacımız var...

kızlar ben bir aylık olduğunda kestim trnaklarını eldiveni de attım..inanın çok şey değişti, ellerini tanıdı resmen..bebekler ellerinden üşümezmiş endişeniz olmasın çıkarın artık bence...

başarılar canm...hala burda ne işin var ya uyusana,sınava dinç girersin, ben oğlumla birlikte girmiiştim önceki alese,çok güzel bir tecrübeydi

sagım ve süt saklama konusunda bildiklerimi aktarayım sürekli sagım yapan biri olarak
eger sütü hemen kullanacaksanız oda sıcaklıgında 4-6 saate kadar agzı kapalı sekilde saklayabiliyorsunuz ortamın ısısına göre artık 4 mü 6 mı siz karar verirsiniz
buzdolabının alt kısmında 24 saat kalabiliyor derin dondurucuda da altı aya kadar ama tecrübeli anneler üç ayı gecirmeyin demişler hep
ben genelde günlüköğünler halinde sagdıgımdan yani bebiş bu sekilde beslendiginden oda sıcaklıgında tutuyorum dolaptan alt kısımdan cıkardıysanız oda sıcaklıgında bekleterek ısıtabilirsiniz hemen lazımsa bermari usulü ısıtma dogru ancak cok sıcak bir su kabına oturtulmayacak orta ısıda ılık diyelim
derin dondurucudan cıkarırken önce dolabn alt kısmında cözündürmeyi tavsiye ediyorlar sonrası yukarıda anlattgm işlem gibi aynen yalnız ayrıntı sakladıgınızn hepsini cözdürmeyeceksiniz icecegi kadarı eger cözündürdüyseniz ve icmediyse bebiş hepsini gerisi zayii oluyormus bu sebeple dondurucuda saklayacak arkadslar süt poeşetleri var onlardan birer biberonluk ögünler halinde saklarlarsa daha kolay olur

pompa konusuna gelince secmek icin kullanım seklin ve süren önemli canım
bizim gibi bebegini devamlı beslemk icin kullananlara iyi sagım makinaları lazım ki onlar da yüksek meblaglarda ben ameda kullanıyorum piyasadaki en iyi marka bu hastanelerin de önerisi zaten sanırım en pahalısı da bu cift sagımlı benm makina zaman tasarrufu ve aynı anda calıstırırsan göğüsleri birlikte uyarması acısından güzel ancak iki memeyi aynı anda sagmak cok zor o yüzden cift sagımlı almak sart degil
medela da oldukca iyi bir marka bu da hastanelerde önerilir hep tabii bu bahsettiklerim elektirikli ve pilli modelleri yani en üst modelleri bunun dısında ufak tip ya da elle saganları da var
baska markalara gelirsek uygun fiyata cesit cok ama sagımda cok iyi oldukları söylenemez etkili bir sagım icin ya da iyi bir stok yapmak icin istiyorsan iyi bişey bak ama öyle arada lazım olur diyorsan digerlerini de inceleyebilirsin ,

bu konuda nacizhane tavsiyelerim bunlar ve temennim odur ki:
Allah kimseyi pompaya mecbur etmesin ve yine şanslıyız ki böyle bi teknolojinin oldugu zamana yetişmişiz de benim gibi emziremeyen anneler cile cekerek de olsa bebişlerine süt verebiliyor çok sükür RAbbime

kırkından önce kesmiştim bir de gecenlerde kestim eldivenleri bir haftadır cıkardım sadece banyo sonrası giydiriyorum siz de cıkarın artık

ay benım kız da chiicoyla icmiyor püskürtüyo hep alem bu bebişler

canım aslında gecbile kalmısız cıkartmakta elleri soguk geldigine üsütür sanıyoruz halbuki öyle değilmiş üşümezlermiş eldivenleri cıkarmak lazımmış ki ellerini kesfetsinler elleriyle de baska seyleri etrafı dokunma duyusunun gelişimi cok önemliymiş bir haftada cok sey degişti bizde nasıl oynatıyor parmaklarını bile ayrı ayrı sürekli bişeyleri tutmaya calısıyor önlügünü cekiyor mendilini tutup alıyor kucagımdayken elbiseme asılıyor mama yerken parmaklarımı sıkı sıkı tutuyor yavrum her yaptıgnda daha degişik ifadaler oluyor yüzünde kesinlikle cıkarın eldivenleri o da siz de cok baska bi sürece gireceksiniz inan hem cok rahatlıyor elleri hava alıyor ferahlıyor kuzular

basarılar dilerim canım kızın sans getrsn sana

oy kücük erkek gecmiş olsun annesi insallah hemen iyileşir

ne güzel masallah ben doktor dısında gün ısıgı görmedim hala
korktugumdan da degil fırsat bulamadgımdan

sizin bebişler de hareketlendi mi annişler benimki kıpır kıpır masallah kucagımda tutamıyorum hep kaydırak gibi asagı dogru kaydırıyor kendini gaz cıkarma pozisyonundayken de tırmanmaya calısırcasına ayaklarının üzerinde dikilmeye ugrasıyor kafa atıyor falan zaptedemiyom simdiden kuzuumu valla

yüzünü çizer genede diye korkuyorum güzincim:26::26::26:

ayy gene ben kalmışım eskiden olduğu gibi kapanışı yapıyım iyi geceler tatlı anneler tatlı bebişler booooooooool uykulu bir gece diliyorum gazı olan bebişlerinde gazları çıkıversin uykularında

Bebeğim doğduğunda biz takmıştık şapka eldiven. Hemşire geldi hoooop diye çekti, bunları çıkarıyoruz dedi.evde de takmayın dedi. İlk günler tırnakları çok yumuşaktı, yüzünü çizecek gibi değildi. Sonra da kesmeye başladım. haftada 1 kesiyorum kızım uyurken. ben de yüzünü çizer diye çok korkuyordum ama hiç bir çizik olmadı şimdiye kadar

geçmiş olsun dilkleriniz için saolun yaa insan bi teselli bekliyoo jojolo dışında kimse bişey yazmadıı
Dün sabahtan beri yeni giriyorum, yeni gördüm, geçmiş olsun canım, neyse ki bir şey çıkmamış. Allah korusun bebislerimizi.
Canım edacik silecek senin hafızanı inşallah, iyileşip kucağındk gülücük atarken.
Hoşgeldin!
kızçemin salı günü aşısı var :26: 3tane aşı birden vuruluyomuş :26: oyyyyy nasıl ağlıcak kimbilir...
Yaa biz de mayıs başı olcaz o aşıyı, şimdiden düşünüyorum. Inşallah çok ağlamazlar ya. Bir de ateş filan olacak di mi?
Ay maşallah, inşallah hiç çekmezsiniz bu sancıyı.
Ben uyusa da çıkarıyorum gazını. Sonra gaz sancısı felaket oluyor çünkü. Bir de zaten emzirdikten sonra 15 dakika kadar dik tutun diyorlar ya, kusmamasi için..
kızlar oğluşun saçları döküldü zaten saçımız açık renk ve azdı oda gitti ön kısmından özellikle döküldü :94::94:sizlerin bebişlerininde döküldümü
Ya benim kızın da alni tüy dolu, dökülse diye bekliyorum. Benim de saçlarım varmış, 6 7 aylıkken kel kalmışim. Bana çektiyse uf çok var daha
Banyodan sonra ıslak kalmış olabilir mi canım? Boynu ensesini çok iyi kurulamak lazımmis
Oy kiyamam ya. Inşallah bugün daha iyidir. Hayırlı olsun, çabucak toparlasin inşallah

Canım bizim eldivenler çıkmıştı ama yüzünü fena cızmis, tırnakları iyi kesmek lazım. Bence de elleri çok şeker
Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…