2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar internet bozuldu dün giremedim, acaba hatice ne yaptı ne oldu son durum??
Bu arada doktordan alışveriş merkezine gitmeye izin çıkmadı ama denize girermişiz bu yaz. Eldiven şapka falan ben de takmıyorum bize de takmayın dediler.
hAaticeden haberi olan yazsın çnkü geçmişi okumak mümkün değil oğlandan

şifreleri almadın mı canım?? Şaka bir yana başarılar dilerim, anneliği kıvırmış insan alesi çekirdek gibi yer eveallah

canım her kelimenle bizleri de ağlatıyorsun. acını paylaşıyoruz canım. of kuzum ya. inşallah 10 güne gerek kalmaz erkenden çıkar bebişin . kavuşun artık birbirinize
canım çok teşekkürler. parmaklarına sağlık canım. oda sıcaklığındaki sütü ılıtmaya gerek yok değil mi canım. sütü sağıp mesela 2saat sonra hiçbirşey yapmadan verebiliriz değil mi???? canım çok oluyor olabilirim ama birşeyi daha merak ediyorum. dışarıya çıktığımızda nasıl koruruz sütü. havalar ısınıyor artık bozulur mu süt.
nedenini sordun mu canım. bugüne kadar şapka eldiven hiç çıkarmadım ben
alışveriş merkezi neden yasak canım. bende bugün alışveriş merkezine gitsek mi diye düşünüyordum

bir kalabalık iki kapalı alan üç bu yerlerin havalandırma sistemi aynı havayı sürekli sirküle ediyor bence erken çok küçük daha dedi doktorumuz, diğeri de aynı şeyi söylemişti hasraneden çıkarken, yine sn bilirsin canım çok bunalıyoruz valla

periliev canım çıkar onları doktorlarımız eldivenli görünce daha 5 günlükken ne bu hala çıkarmadın mı diye kızmışlardı dokunup keşfedecekler yani önemli bişeyden mahrum kalıyorlAR eldivenle vs. şapka da sadece banyodan sonra

niyetim asla sizleri üzmek değil ama birtek sizler beni anlıyorsunuz tek tesellim oldu burası çünkü ağladığım zaman herkes kızıyor bana ağlama diye ya elimdemi benim edamın yatağı boşkaldı kıyafetlerini yıkamıştım toplayamadım heryerde resmi ben tabiki sabır istiyorum ama sabrederkende dayanamıyorum sürekli kuran okuyorum yavrum için rahatça ağladığım tek yer tuvalet çünkü birtek orda rahatım çocukluk arkadaşım enaz 15 yıllık arkadaşamın bitanesi bakın nededi bana geçmiş olsun diye aradı sen bence bebeğe bakamıyosun sürekli hastanedesiniz ben çocuğumu nasıl hasta ederimya nolur söyleyin ben onu gözümden sakınıyorum öpmedim bile enfeksiyon olmasın diye birincisi hastanede 9gün kaldık neden uzamış sarılık ve enfeksiyon çıktı diye burda benim ne suçum var allah aşkına soruyorum

Slm kızlar nasıldınız? Hatice im burdasin son durum nedir cnm

yazıyordum canım görmedim kusura bakma sah 7gibi süt götürdüm işte akşam 23den buyana 125 cc sağabildim boynum tutuldu yara oldu uçları yinede yavrum yesinde nolursa olsun bugün 14.39da görecem inşallah uyumuyordur yarın dr görüşecez yoğun bakımda hergün 15te açıklama yapıyorlar onun dışında asla yapmıyorlar sabah sordum geceyi nasıl geçirdi diye biz bilgi veremeyiz diyorlar kafayı yiyecem artık kimse konuşmuyor allaha sığınıyorum

hiç öyle terbiyesiz insanlara kulak asma lütfen sen anneliğini düşünme lafı bile olmaz bunun öyle densiz insanlar varki onlara bakarsak mesela arkadaşımın 5 yıl önce nişanlısı şehit oldu ve onu teselli etmek isteyen densizin biri boşver üzülme yenisini bulursun dedi kulaklarımla duymasam inanmazdım düşün yani biz tabiki üzülüyoruz ama senin derdine ortak olmaktan sana destek olmaktan kimsenin şikayeti yok emin ol eda allahın izniyle çabucak iyileşicek ve annesine gülücükler saçıcak sende bizim için yaramaz kızının göbeğini pörtletip birdaha seni üzmemesini söylersin...

ha aklıma gelmişken yüzünü çizerse de süt sürün anam neymiş bu süt be yav bu sütü her yere sürebilirsiniz benim anladığım

valla canım her derde deva bu süt. bol bol sağop süt banyosu mu yaptırsak bebeişlerimize ne yapsak

canım biz kullanmıyoruz eldiven sanırım yanlış anlaşılma oldu. ilk yarım saatimizden beri eldivensiz şapkasızız.

bir arkadaş sormuştu neden çıkarılması gerekiyor diye. şu anda herşeyi keşfetmeleri gerekiyor ve elleri de bu keşfin büyük bir kısmını oluşturacak. şapkayı da çok narin olmasın, herşeyden hemen üşütüp hasta olmasın diye takmıyoruz.

sana ilk hamile olduğumu öğrendiğim gün (9temmuz 2010)öylesine mutlu oldumki bu anlatılmaz ancak yaşanırdı benim hamile kalmam çok büyük bir mucizeydi ve o mucizem sendin bebeğim ben inatla erkek baban çok sakin kızım olacak diyordu baban kazandı 26 haftaya kadarda hep erkek dedi drlar oysa bn taşıyordum seni karnımda baban değilki içimden hep kız cicilerine bakıyordum bir kızım olsada süslesem 9ay geçermiydi benim bebeğim doğarmıydı diyordum ben sana öylesine hasrettimki yaşım 30 anladımki ben senden önce hiç ama hiç yaşamamışım seninle birlikte bende dünyaya yeniden geldim çok zorladın beni annem sana hamileyken hepsana birşey olacak diye korkuyordum oysa daha henüz yüzünü bile görmemiştim nasıl sevebilirdim seni bukadar herşeyim oldun birden hayatım dünyam bütün yaşam sebebim oldun meğer sen farkında olmadan gün içerisi
nde ne çok zamanımı alıyormuşsun edam şimdi yapacak işim kalmadı boş boş oturuyorum yemek pişirmiyorum babanla tatlı yemeyelim diye babana nediyorum biliyormusun edam seninle kavga ederdik sen vurup kapıyı giderdin ben evde yalnız kalırdım ağlardım saatlerce gözlerim şişerdi ama içim bukadar yanmıyordu solyanın acısı neymiş şimdi anladım evlat başka birşeymiş sen öğrettin annem bana ben senin sayende anne oldum senin sayende cennet ayaklarımın altına serilecek beni senin sevginden mahrum bırakma 26şubatta dünyama geldin bugün 58gün oldu bizi bize bırakmadılar yavrum doğum yaptığım günlerde çok sancım vardı hep başkaları ilgilendi seninle kendimi biraz toparladım busefer hastanede kaldık 9gün eve geldik birbirimize alışmaya çalışırken bu yoğun bakım çıktı biz birbirimize doyamadık kokunla yaşıyorum ayakta kalmak istiyorum ben anneyim çok işimiz var daha seninle bensana ne ciler alacam birbilsen bebek vitrinlerine bakıyorum hergördüğümü alıyorum gelde giy cicilerini edam haziranda seda teyzenin düğünü var deden kurdu senin adını eda olsun dedi seda teyzesine uysun diye bizde kırmadık olsun dedik senbenim olmasaydın ben hayatı bukadar severmiydim hergün yoğun bakım hemşiresine diyorumki git edamın kulağına annen burda seni bırakmadı çok seviyor de diyorum annen seni kimse vermez canınla değiş deseler düşünmem edam sensiz nefes alamıyorum senin nefesin kesildi edam benimde kesildi gel nefesim ol gel annen seni çok seviyor

Son düzenleme:

canım benim arkadaşın bi densizlik yapmış. belki farkında bile değil. 15 yıllık arkadaşın olarak ve bir anne olarak nasıl bunu söyler ki?????? boşver biz seni çok iyi anlıyoruz. ve derdine ortak olmaktan dolayı hiçbir şikayetimiz yok canım o da bizim yavrumuz. birbirimizi görmesekte, tanımasakta seviyoruz ve anlıyoruz.

beni dinlediğiniz anladığınız için teşekkür edrim yüreğime sular serpiyorsunuz edam çıksın hastaneden ilk resmini koyacam buraya şimdi yine kabus zamanı süt sağacam hoşçakalın bebişlerinizle

canım ya her yazdığını ourken tutamıyorum kendimii Rabbim yardımcınız olsun edamıza şifalar versin Rabbim atlatacaksınız canım nolur kendini yıpratma zor ama bak sütün için beslenmesi için bunu yapman gerekk bak göreceksin 10 güne kalmıcak bilee sağlıkla dönecek evinee
çok saol canımm aminnn

canımm bol boll sütün çıkar inşalahhhhh
sağlıkla çıkacak canımmmm

dökülür övgücüm ama her halleriyle çok tatlılar

haticecim arkadaşını kafaya takma bile eski atkadaşında olsa boş yere konuşan insan çok herkesin başına gelebilcek bişey bence şu yazdıklarınada bakınca sen mükemmel ve çok güçlü bir annesin duygularını çok güzel anlamışsın duygulandırdın beni

canım çok içten dua ettim, Allah seni ve senin gibi bebeğine kavuşmayı bekleyen bütün anneleri en kısa zamanda kavuştursun inşallah yavrularına. Edacık çabucak iyileşsin, çıksın hastaneden, gelsin beşiğinde huzurla uyusun inşallah. Annesinin bol bol sütü olsun, doya doya emsin inşallah.

mrb kızlar bu 2 aylıkken yapılıcak aşılar 3 tane sanırım..ateş falanmı yapıyo bilginiz varmı ben şimdiden günler geçmesin die bakıyorum düşündükçe kötü oluyorum yaa ağlicak ya dayanamicam ben geçen aşısında ben tutmadım amcasına bıraktım bebeğimi çıktım odadan bitince sarıldım ona anca öle sakinleşti napcam bilmiyorum...

canmm çok geçmiş olsun Mert bebişimize.
kızlar oğluşun saçları döküldü zaten saçımız açık renk ve azdı oda gitti ön kısmından özellikle döküldü :94::94:sizlerin bebişlerininde döküldümü
benim kız saçlı doğdu canmm dökülme yok şimdilik...
canmm çok çok geçmiş olsun oğluşuna geçer canmm üzülme ağlıcak tabi yavrucak...negüzel bak sünnetide oldu altını bezlesen daha iyi olur aslında açıkta kalmasın.
ohh negüzel maaşallah size

bilmişe bak sen

aynısı benim kız fatoşçum diyom ki kızıma kıız seni gören 2aylık demez oynak lar

bizimde öbürgün 2.ay aşımız ama ben kendim tutucam kızımı valla yanından ayrılamam nekadar üzülsemde:26: offfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…