2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım kendine eziyet etme...bol bol dua et..ben de bilirim ayrı olmayı yavrumdan ama benim daha ilk günlerimdi, alıştıktan sonrası daha zor...herşey güzel olacak inşallah

azda olsa bugün kendime geldim yavrumu düşünmek zorundayım kokumu unutmasın diye yara içinde olan göğüslerimi sürekli sağıyorum inşallah dahada iyi olacam sizleri sayesinde verdiğiniz destekler için ALLAH hepinizden razı olsun bebişimi koklaya koklaya doyacam kuzuma

tabiki şükür ediyorum halime canımya ama dayanamıyorum işte mesala orda yenidoğan bir bebek var 3günlük beyninin yarısı yok 5aylık hamileyken söylemişler sakat bu çocuk yaşasa bile çok zor olur bakımı adamda korkmuş ALLAHTAN oyüzden aldırmamış şimdi ölsün diye bekliyorlar bunları duyunca dahada çok şükür ettim bugün rengi birazdaha düzelmişti bide beni görünce tanıdı nasıl tanımasın salı günü 2 ayımız bitiyor beni unutmasından çok korkuyordum tek korkumdu benim

Ben de Haziran-Temmuz gibi dönmek zorundayım işe ama hala Defne'yi kime bırakacağımı bilemiyorum, güvenip emanet edemiyorum kızımı kimseye :26:

ah canım benim keşke imkan olsaydıda ben defneye baksaydım kimseye bırakmazdın ama lütfen çok iyi bakıcı bul

bence tekrar gidip görüş sağlık ocağınla canım.aşı takvimi 2. ayın sonunda der bcg ve diğer aşılar için.eylül ve muhammet sağlık olarak iyiler canım.eylül evindeki interneti kestirmek durumunda kalmış o yüzden giremiyor foruma.

canımsın bende son aşılamamda hamile kaldım biliyorsun. adet olduğumda tüp bebek başlaycaktı. herşey hazırdı rapor bile. çok şükür kuzum sürpriz yaptı. annesi unuturmu sen. kokunu sesini yüzünü hemen hatırlar. kuzum benim. öyle bakıyorlarki büyümüş gibi anlamlı.

haziranda işime dönmeyi düşünüyordum ama asla kızımı bırakmam hiçkimseye

bende çalışmayacam canım. kesin kararım. haziran 19da işbaşı yapmam lazım patron biliyor çalışmayacağımı. Allahım mecbur etmesin bırakamam kuzumu

merhaba annecikler...

haticem canım,dualarım hep edayla..çok iyi olacak kızın insallah...

nurayım nasılsın canım. nil nasıl? ben yarınfiliz hanıma gidiyorum hep olduğu gibi senden 1 gün önce
doktordan çıkınca mesaj atarım sana. muayeneyi falan anlatırım.

kızlar bir derdim var aslında dertte denemezde....
29 nisanda doğum iznim bitiyo ama ben kuzucuğumu bırakıp işe başlayamam onun için okul kapanan kadar rapor almak istiyorum en kolay psikiyatriden rapor alınabiliyormuş acaba dr gidip açık açık durumu anlatıp bebişimi bırakamam rapor verin mi desem yoksa psikolojim bozulmuş numarası mı yapsam bazı dr lar hipokrat yemini diyolar gerçekten hasta olmayana rapor vermiyolar ya ama numarada yapmak istemiyorum sonra gerçekten başına gelir diyolarrrrr burdan hükümete saydırmak istiyorum doğum izni bu kadar kısa olmamalı ya bi de utanmadan çıkıp 3 çocuk yapın diyolar yapalım yapmasınada süt verebilecek miyiz o bebişlere nasıl bakıcaz hiiiiç düşünen yok bak gene sinirlendimmmmm

çok sağol azizecim

kıyamam eda bebişe inşallah en kısa zamanda yanında olucak canım

gözdecim nerdeeeeee 3 çocuk bakın demesi çok kolay zaten

kızlar ben prima bez almıştım ama çok kaçırıyo hep giysileri ıslanıyo tamam benim kızda çok çalışıyo ama böyle olmamalı bu sefer başka bez alıcam ne tavsiye edersiniz...

kızlar ben prima bez almıştım ama çok kaçırıyo hep giysileri ıslanıyo tamam benim kızda çok çalışıyo ama böyle olmamalı bu sefer başka bez alıcam ne tavsiye edersiniz...

aynen canım bizimde hep ıslanıyor giysileri ama diğer bezlerinde pişik yapmasından korkuyorum

canım öğretmenmisin? psikiyatriden rapor almak bence daha sonra sorunlara yol açabilir,kadın doğumcunla bi görüşsen..benimde mayıs sonu bitiyor ben de rapor peşine düşcem ama psikiyetri cesaret ister ,sonuçta elinde rapor oluyor ne bileyim
benim oğluşda da ilk zamanlar prima kaçırmıştı bir numara büyüğe geçince kaçırmadı..huggies de kullandım o da güzel ama molfix amak zorunda kalmıştım diğerleri yoktu bunu da çok beğendim, yani prima>molfix>huggies bence...çünkü sıvı kakayı primadan iyi emen bez yok...

ya annecikler bebelere su veriyormusunuz ve neyle veriyorsunuz?ben günde bikere damlasından sonra silikon kaşıkla veriyorum,,o da bir damla...havalar da ısınacak acaba suluk biberonu varya minik onla mı versem...bilemedim gitti yaa...biberon hiç kullanmadım,nasıl olur acaba?

bir de hani siz süt sağıyorsunuz ya, ben o işe de hiç kalkışmadım...hani diyorum ben de bir denesem, şimdi bir göğüsten emdikten sonra diğerini mi sağmam lazım, hadi doymazda ben sağdıktan sonra ağlarsa sütsüz mü kalcaz?bir iki sefer yapayımda dolapta dursun istiyorum, nedir bu işin yordamı bilen varmı?

huggies..ben gündüz prima gece huggies kullanıyorum gerçi..sızdırma olmuyor çünkü

yani şu erkekler..neden rabbimin onlara doğurtmadığı belli,hele maç varsa doğuma filan gitmezlerdi

doğruyu söyle..vermezse başka bi doktora git numara yap

bende geriye çekmem istemiyorum ama geçen bakayım dedim sanki pislenmiş gb geldi ama ağladı bıraktım hemen

kızlaaardün biraz dışarı çkıp gezelim dedik 3 saati trafikte geçirdik neyse avm ye girdik 3 saat arabada uyuyan çocuk avm de açtı gözleri başladı zırlamaya mecburen apar topar geri döndük sütümüde sağmıştım ama almadı biberondanneyse eve döndük dün gece bu gün ve şu saatte hala uyanık kuzum huzursuz uyumuyo çıldırıcam yorgunluktan bittim nie böyle oldu anlamıyorum

aynen canım bizimde hep ıslanıyor giysileri ama diğer bezlerinde pişik yapmasından korkuyorum
A hadi ya.. Biz de primadan çok memnunuz, kakayi çok güzel emiyo. Huggies hediye etti market ama prima daha iyi gibi geldi. Ama ben 3 saatte filan değiştiriyorum gece hariç. Siz ne kadarda bir değiştiriyorsunuz?

Kızlar demiş miydim hatırlamıyorum, doğum izninden sonra direk kadın doğumcudan rapor alırsanız yıllık rapor hakkından gitmiyormuş. Doğum izninin devamı gibi oluyormuş. Bir arkadaş 10+10+10 gün almış. Kafadan bir ay:)

canım neden su veriyorsun? doktor bize özellikle su dahil hiçbirşey vermeyin dedi.. ben su vermiyorum. anne sütünde bebeğin bütün ihtiyacı var.. ek gıdaya başlayana kadar su vermicez...

Selamlar kızlar,
Uzuuuuuun zamandır giremiyorum,yaklaşık 25 gündür :26:
Bizim cimcime elinde oynatıyo beni, gelen giden, mevlüt, ev işi, temizlik vs. derken 1 ay geçti ya?

Bugün internetten manuel göğüs pompalarına bakıyodum da kızlar, öyle çok fonksyonlu pilli milli elektrikli bişey aramıyorum, çalışan bi kadın değilim artık, sadece haftada 1-2 kez bebeğimi kayınvalideme bırakıp çıkmam gerektiğinde sağıp ona bırakmamı sağlasın yeter. O yüzden manuel bakıyorum, ama karar veremedim, millet işe yaradığını memnun olduklarını yazmış alışveriş sitelerindeki yorumlarda.
Sizin de fikrinizi sormak istedim? Kullanan var mı? sadece sütü çok az olanlarda işe yaramıyomuş, o konuda da problemim yok Allahıma şükür. İşimi görür mü?:26:

afrikada bile olsak su yok dedi doktorumuz bi arkadaşımda 4,5 aylık oğluna meyve tattırıyomuş doktoru kulaklarını kapamış duymamış olayım demiş, eskiden yapıyorduk ama deyince sen eski model arabaya biniyor musun onlar eskide kalmış hamuru yoğurmadan fırına vermek gibi birşey sizinki vermeyin demiş 6 ay sadece anne sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…