2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu prima bizde de pişik yaptı hiç geçmiyo doğduğundan beri, huggies de gece taşma sızdırma yapıyormuş aman kafam çorba bağlayacam patiska bezi o olacak

Evet, benim de kafam çok karıştı. Defne gece çok fazla çiş yapmadığı için sızdırma sorunu yaşamıyoruz neyse ki. Molfix alayım diyorum ama ondan çok memnun olan yok sanırım :26:

gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..

Nuraycım umarım Alesin iyi geçmiştir canım.Ya bu gaz olayı bizdede şiddetlendi koliğe döndü.Sabaha karşı 4 gibi başlıyor.Uykusundan uyanıp ağlama krizine giriyo kızım.

benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp

Benim kızımda 4-5 gündürel emme çalışmaları yapıyor.Ahh o performansı emziği içinde gösterse....

ya bu prima bizde de pişik yaptı hiç geçmiyo doğduğundan beri, huggies de gece taşma sızdırma yapıyormuş aman kafam çorba bağlayacam patiska bezi o olacak

pişik hiç eçmedi demişin tyrosid kullandınmı bizimde çok fena oldu başlarda ama hemen geçti onu kullanınca yalnız bide şöyle bir dert var herzaman kullanılmıyo bu krem pişik yokken pişik önleyici kullanıyorum bübchen marka ama yine hemen pişik oluyo onuda değiştircem ama ne alcam offfofff dneme yanılma hepsi ama bulana kadar çok sıkıcıı oluyo....

benim eşimde emziğe çok karşıydı aama oğluş emzik aldı ve bazen öyle ağlıyo ki sadece emzikle sakinliyo işte bu durumu görünce eşim iyi ki emzik almış diyo
birde nette okumuştum freud a göre emzik emen bebekler büyüdüğünde emme güdüsünü tatmin ettiği için sigara kullanmıyormuş
örneğin ben 2 yaşına kadar emziği bırakmamışım ve tek bir sigara içmedim
eşim ne emzik almış ne annesini emmiş tam bir tiryaki ne yapsak bırakamıyor sigarayı inşallah benim oğluşta emzik sayesinde sigara içmez büyüdüğünde

çok ilginçmiş bu şekilde duymamıştım ben asla anne sütü almamışım hep biberon ve emzik şu anda sigara kullanıyorum ama tamamen keyfime bağlı hamileyken asla içmedim doğumdan sonrada sayılı normaldede bazen içer bazen içmezdim dengesizim naparsın

popolin dene canım..

canım ben lansinoh manuel aldım arkadaşım tavsiye etmişti ve çok memnun kaldım fiyatı 52 tl düşün istersen

bende emzik vermeyi denedim ama kızım almadı hiç sevmedi...iyikide almamış böylesi daha iyi aslında. o pilastiği emmenin nesi iyi olabilirki.

herkeze slm :80: bende kızçemi uyuttum oğlumu okula geçirdim yemeğimi pişirdim ohhhh çok hamaratım çoook bide net keyfi yapıyom üstüne

herkeze slm :80: bende kızçemi uyuttum oğlumu okula geçirdim yemeğimi pişirdim ohhhh çok hamaratım çoook bide net keyfi yapıyom üstüne

nediyelim başka bende kızımı uyuyttu ama ben sabahtan beri keyif yapıyorum başkada bişi yapasım yok bugün mecbur yapıcam o başka

slm güzel annişler,

tam kızım uyudu biraz sizle sohbet edeyim dedim uyandı benim yaramaz yine...Neyseki çamaşır asmaya vakit bulabildim. Geçmişi okumak artık hayal. Bizde son haberler, Duru emzik ve biberon hiç almıyor. Emzik yerine yumruğunu, dilini ve dudağını emiyor. Elini ağzından çekince de yaygarayı basıyor. Onun dışında gündüzleri uyumasada uslu ve güleç bir kızım varGece saat 7'de kolik ağlamaları başlıyor. 11'e kadar bazen sürüyor. Ama onada battaniye ile sallayarak çözüm buluyorum. Gece uyumaları güzel. 2 saatte bir uyunıp emip tekrar uyuyor. En büyük sorunumuz gıda alerjisi hemen hemen herşeye alerjisi var. Ekmek dahil hiçbir şey yemiyorum. Hemen yüzünde kırmızı şeyler çıkıyor. Doktorumuz alerji ilacı verdi o çok uyku yapıyor. 3 gecedir. 4'e kadar uyuyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum. Saat kurup ben uyandırsam mı? Yoksa 5 saat deliksiz uyku normal mi?:26:Birde kızlar Duru genelde emerken kaka yapıyor sizinkilerde öyle mi? O yüzden çoğu zaman emerken rahat ememiyor.

gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..
canmm sabır edicez geçicek bu günler...bebeklik hallerini çok arıcaz inan
benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
benim kızımda yumruğunu ağzına götürüyo emiyo ama acıkınca yapıyo...
Ben gündüz huggies organik pamuk, gece de prima kullanıyorum. Kaka taşması olmuyor. Huggiesi gece kullandığım zaman mutlaka çiş taşıyor belinden ve paçalarından.

ben huggies aldım hiç beyenmedim arka bel kısmı hiç güzel değil...baştan beri prima kullanıyoz memnunum.

canmm bende 2gün nutella yedim bi baktım yanağında çıkmış kırmızı lar:26: şimdi kayboldu yine...ne yiyecemi şaşırdım valla...sadece kuru ekmek yicem sanırım :26: benim kızımda yumruğunu emiyo emzik asla emmedi...bizde akşam 7de bi başlıyoz huzursuz ağlamalar hiç uyumuyo 11 kadar. bi uyudummu enaz 3saat uyuyo memeye kalkıyo emiyo yine uyuyo sabaha kadar böyle devam ediyoz. ben uyandırmıyom kendi nezaman uyanınca ozaman meme veriyom.

merhaba mart anneleri, bizide kızımla aranıza alırmısınız?

kızım 11 mart 2011 doğumlu, 2.940 gr 48 cm doğdu... normal doğumla dünyaya geldi..

benim sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi, o da çok az, daha yeni çoğalmaya başladı... bu yüzden hala günde iki gez, öğlen ve gece yatmadan önce mama veriyorum... iki hafta önce 3.780 gr olmuştu, doktorum sütün çoğalmazsa mamayı ver dedi... mamayı da inşallah yakında bırakırız...

maşallah kızına ne güzel usluymuş kolik içinde tam saatini bulmuş yani diziler başlasın kolik başlasınaz kaldı annesi merak etme geçicek oda allah kolaylık versin benim kızımda emerken emmezken her türlü yapıyo kakasını hatta şöyleki ben doğduğundan beri kakasız bez açmadım daha bide bence gece uyandırma merak etme aç kalmıyordur ilk günler önemliymiş uyandırmak gereirmiş ama şimdi gerek yok hatta geçen gün bi kitapta okudum eğer şanslıysanız bebeğiniz 1. ayın sonnda 6 saat deliksiz uyayabilir yazıyordu bizde bazen 2 saatte uyanıyoz ama 4 saat hiç uyanmadığıda oluyo sadece gece tabi kendi karar veriyor saatine minicikler ama geceyi gündüzü biliyolar

Azizecim doktor nutella çok alerji yapar bebeklerde demişti. İçindeki fındıktan kaynaklanıyormuş. Kakao ve fındık, fıstık alerjisi olabilir Meryem Ceren'nin. Hergün birini dene bakalım. Gece 7 ağlamaları sabah yediğinden kaynaklanıyor demişti doktorumuz. Genelde 10-11 gibi yediklerimiz akşam etkiliyormuş. Ben herşeyi kestim buğday alerjiside var Duru'nun. Ama hala ağlıyor. Anlamadım gitti

selam kızlar face e arada bakabiliyorum ama buraya eredeyse hiç giremiyorum oğlum sağolsun bugun doktora gidicez oğlumuz 2 ayı bitirdi bakalım ne dicek gelişimi için :) Pişik kremi soranlar olmuş ben Hametan pomad kullanıyorum ve çok memnunum ilk zamanlar çok pişik oldu da artık yok çok şükür

Duru yine altını doldurmakla meşgül. Geçen gün altını 3 kez değiştirdim. Dalga geçer gibi ben bezi takıyorum yine yapıyor. Tekrar değiştiriyorum yine...Birde gülmezmiBabasının cebine kuvet artık. Primayı zengin ediyoruz. Primdan ben memnunum ama geçen ilk defa beline çıkmış altını değiştirirken body'si kirlendi. Değiştirdim. Evde misafirde vardı. Arkadaş kafasını bir okşadı eline kaka bulaştı. Salak ben bodyi çıkarırken kafasına değdirmişim. Kafası kaka olmuş. Dışarı çıkacaktık birde hayal oldu. Duru hanım hemen banyo yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…