ya bu prima bizde de pişik yaptı hiç geçmiyo doğduğundan beri, huggies de gece taşma sızdırma yapıyormuş aman kafam çorba bağlayacam patiska bezi o olacak
gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..
benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
ya bu prima bizde de pişik yaptı hiç geçmiyo doğduğundan beri, huggies de gece taşma sızdırma yapıyormuş aman kafam çorba bağlayacam patiska bezi o olacak
valla biz ailece bebeklerimizde emziğe çok karşı olmamıza rağmen ben alıştırmaya çalıştırıyorum
çünkü şöyle bişi varmış bazı bebeklerin emme refleksi çok kuvvetli oluyormuş kızımda daha ilk emzirmemde cokcok çekmeye başlamıştı ve sürekli emer gibi bunu tatmin etmesi gerekiyormuş ee kendimi yalancı meme yapıp her an emziremiceğime göre yada elini(çok tatlı oluyo ama) birazdaha büyüyünce eline geçen herşeyi emmesi daha kötü olucağı için emzik alsın daha iyi dedim ama tam yine her an ağzında olsun istemiyorum umarım dozunda ayarlayabilirim)
benim eşimde emziğe çok karşıydı aama oğluş emzik aldı ve bazen öyle ağlıyo ki sadece emzikle sakinliyo işte bu durumu görünce eşim iyi ki emzik almış diyo
birde nette okumuştum freud a göre emzik emen bebekler büyüdüğünde emme güdüsünü tatmin ettiği için sigara kullanmıyormuş
örneğin ben 2 yaşına kadar emziği bırakmamışım ve tek bir sigara içmedim
eşim ne emzik almış ne annesini emmiş tam bir tiryaki ne yapsak bırakamıyor sigarayı inşallah benim oğluşta emzik sayesinde sigara içmez büyüdüğünde
pişik hiç eçmedi demişin tyrosid kullandınmı bizimde çok fena oldu başlarda ama hemen geçti onu kullanınca yalnız bide şöyle bir dert var herzaman kullanılmıyo bu krem pişik yokken pişik önleyici kullanıyorum bübchen marka ama yine hemen pişik oluyo onuda değiştircem ama ne alcam offfofff dneme yanılma hepsi ama bulana kadar çok sıkıcıı oluyo....
Selamlar kızlar,
Uzuuuuuun zamandır giremiyorum,yaklaşık 25 gündür :26:
Bizim cimcime elinde oynatıyo beni, gelen giden, mevlüt, ev işi, temizlik vs. derken 1 ay geçti ya?
Bugün internetten manuel göğüs pompalarına bakıyodum da kızlar, öyle çok fonksyonlu pilli milli elektrikli bişey aramıyorum, çalışan bi kadın değilim artık, sadece haftada 1-2 kez bebeğimi kayınvalideme bırakıp çıkmam gerektiğinde sağıp ona bırakmamı sağlasın yeter. O yüzden manuel bakıyorum, ama karar veremedim, millet işe yaradığını memnun olduklarını yazmış alışveriş sitelerindeki yorumlarda.
Sizin de fikrinizi sormak istedim? Kullanan var mı? sadece sütü çok az olanlarda işe yaramıyomuş, o konuda da problemim yok Allahıma şükür. İşimi görür mü?:26:
arkadaşlar emzik alan tüm tanıdığım çocuklar emziği atp parmağa başladı, ben vermedim emzik alıştırma dedi doktor benimki parmak emmiyo ama yumruklarını emiyo çok acıkmışsa eğer abartırsa o zaman emzik vereyim diyorum ama kafam kaıştı şimdi
herkeze slm :80: bende kızçemi uyuttum oğlumu okula geçirdim yemeğimi pişirdim ohhhh çok hamaratım çoookbide net keyfi yapıyom üstüne
canmm sabır edicez geçicek bu günler...bebeklik hallerini çok arıcaz inangunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..
benim kızımda yumruğunu ağzına götürüyo emiyo ama acıkınca yapıyo...benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
Ben gündüz huggies organik pamuk, gece de prima kullanıyorum. Kaka taşması olmuyor. Huggiesi gece kullandığım zaman mutlaka çiş taşıyor belinden ve paçalarından.
slm güzel annişler,
tam kızım uyudu biraz sizle sohbet edeyim dedim uyandı benim yaramaz yine...Neyseki çamaşır asmaya vakit bulabildim. Geçmişi okumak artık hayal. Bizde son haberler, Duru emzik ve biberon hiç almıyor. Emzik yerine yumruğunu, dilini ve dudağını emiyor. Elini ağzından çekince de yaygarayı basıyor. Onun dışında gündüzleri uyumasada uslu ve güleç bir kızım varGece saat 7'de kolik ağlamaları başlıyor. 11'e kadar bazen sürüyor. Ama onada battaniye ile sallayarak çözüm buluyorum. Gece uyumaları güzel. 2 saatte bir uyunıp emip tekrar uyuyor. En büyük sorunumuz gıda alerjisi hemen hemen herşeye alerjisi var. Ekmek dahil hiçbir şey yemiyorum. Hemen yüzünde kırmızı şeyler çıkıyor. Doktorumuz alerji ilacı verdi o çok uyku yapıyor. 3 gecedir. 4'e kadar uyuyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum. Saat kurup ben uyandırsam mı? Yoksa 5 saat deliksiz uyku normal mi?:26:Birde kızlar Duru genelde emerken kaka yapıyor sizinkilerde öyle mi? O yüzden çoğu zaman emerken rahat ememiyor.
nediyelim başka bende kızımı uyuyttu ama ben sabahtan beri keyif yapıyorum başkada bişi yapasım yok bugün mecbur yapıcam o başka
slm güzel annişler,
tam kızım uyudu biraz sizle sohbet edeyim dedim uyandı benim yaramaz yine...Neyseki çamaşır asmaya vakit bulabildim. Geçmişi okumak artık hayal. Bizde son haberler, Duru emzik ve biberon hiç almıyor. Emzik yerine yumruğunu, dilini ve dudağını emiyor. Elini ağzından çekince de yaygarayı basıyor. Onun dışında gündüzleri uyumasada uslu ve güleç bir kızım varGece saat 7'de kolik ağlamaları başlıyor. 11'e kadar bazen sürüyor. Ama onada battaniye ile sallayarak çözüm buluyorum. Gece uyumaları güzel. 2 saatte bir uyunıp emip tekrar uyuyor. En büyük sorunumuz gıda alerjisi hemen hemen herşeye alerjisi var. Ekmek dahil hiçbir şey yemiyorum. Hemen yüzünde kırmızı şeyler çıkıyor. Doktorumuz alerji ilacı verdi o çok uyku yapıyor. 3 gecedir. 4'e kadar uyuyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum. Saat kurup ben uyandırsam mı? Yoksa 5 saat deliksiz uyku normal mi?:26:Birde kızlar Duru genelde emerken kaka yapıyor sizinkilerde öyle mi? O yüzden çoğu zaman emerken rahat ememiyor.
canmm bende 2gün nutella yedim bi baktım yanağında çıkmış kırmızı lar:26: şimdi kayboldu yine...ne yiyecemi şaşırdım valla...sadece kuru ekmek yicem sanırım :26: benim kızımda yumruğunu emiyo emzik asla emmedi...bizde akşam 7de bi başlıyoz huzursuz ağlamalar hiç uyumuyo 11 kadar. bi uyudummu enaz 3saat uyuyo memeye kalkıyo emiyo yine uyuyo sabaha kadar böyle devam ediyoz. ben uyandırmıyom kendi nezaman uyanınca ozaman meme veriyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?