2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım avm ye doktor izin vermedi bizim ,oranın ortamı bu kadar küçük çocuklar için tehlikeli olabilirmiş gerçi ben de bi kaçamak yapmak istiyorum ama bak gözüm korktu şimdi

günaydın kızlarrrrr bugün aşılarımız var 1 diil tam 3 taneeeeee çok ağlıcak yawrum öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptırıcam yalnız verem aşısınıda mı artık sağlık ocağı yapıyo :26: büyük kızımda ben verem savaşta yaptırmıştım.bakalım kilo almışmı kuzucum bugün bi ölçüp biçsinler haa aklıma gelmişken sölim hemoroid çeken arkadaşlar geçici bi çözüm buldum en azınan memeler iniyo ağrı kesiliyo artık bol bol dereotu tüketiyorum özellikle aç karnına günde 3 defa bol suyla yutuyorum sonra aralarda yine yiyorum ve inanılmaz süt yaptı bende wc ye rahat gidebildiğim için çok mutluyum çoookkk

aynen canım bizimde hep ıslanıyor giysileri ama diğer bezlerinde pişik yapmasından korkuyorum
benim prima da da ıslaklık olıuyor ve belinden kaka taşıyor sizde de oluyor mu yoksa benim oğlanda mı var i tuhaflık çiş nadiren ama kaka sık sık taşıyor üstelik öyle çok ta yapmışi olmuyor sanki emilmeden bezden akıyor kaka

evet cnm bizim kızda kaka yapınca belinden çıkıyo ayrıca benim kızıma çok pişik yapıyo bu yüzden sadece gece kullanıyorum gündüzleri canbbe kullanıyorum o da biraz nemli tutuyo ama en azından pişik yapmıyo bende ıslak kalmasın diye 2 saat arayla değiştiriyorum

gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..

Son düzenleme:
benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp

Son düzenleme:
gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..

günaydın cnm vardır mutlaka bi huzursuzluğu banyo falan yaptırsan da mı uyumuyo :26:

selam kızlar

gunaydın kızlar

aynen canım inan artık gücüm kalmadı tüm gün ve artık tüm gece kollarımda.om-x, anason rezene,iyi geceler çayı hiçbiri fayda etmiyo.çok araştırdım netten herkes 3-4 ayda geçer ,doya doya kucağınıza alın,sonra zaten alamıycaksınız diyo.ama gün boyu hiç inmiyoki kucağımdan sürekli ağlıyo wc ye bile gidemiyorum tüm gün aç kalıyorum

Özlemcim sünnetiniz için hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun.Allah damatlığını da göstersin.biz de yapmayı düşünüyoruz ama korkuyorum zaten huzursuz bi bebek ...çok zor oluyo mu canım??

bizde de var canım aynı sorun ben huggies ve primayı dönüşümlü kullanıyorum.yani 2-3 kez huggies 1 kez prima gibi.hepsinde var taşırma sorunu.

Ben gündüz huggies organik pamuk, gece de prima kullanıyorum. Kaka taşması olmuyor. Huggiesi gece kullandığım zaman mutlaka çiş taşıyor belinden ve paçalarından.

aynen valla ben en iyisi o sanmıştım ama değil heralde değiştircem ama ne alsam karar veremedim diğerlerinden kullanan arkadaşlar varsa fikir versinler lütfen

günaydınnn annelerrrr...baya kalabalık görünüyor uyuyormu bebişler...

canım neden su veriyorsun? doktor bize özellikle su dahil hiçbirşey vermeyin dedi.. ben su vermiyorum. anne sütünde bebeğin bütün ihtiyacı var.. ek gıdaya başlayana kadar su vermicez...

bana ilk başlarda ağzını temizlemek için verebilirsin dedi hemşire..benim ablam da doktor, ve havalar ısınıyor arttırabilirsin miktarını demişti..acaba mikrop kapma olasılığı artar diyemi vermeyin diyorlar..ben de dediğim gibi bir kaşık veriyordum zaten..

benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp

ayyy benimki de bulup ellerini, başparmağını itinayla götürüyor ağzına...öyle tatlı görünüyorki zararlı olduğunu bilmesem izlicem oturup...emzik vermesem demekki parmak emecekmiş

Günaydınn :) Sabah 05:20'de Defne'nin ağlamasıyla uyandım, altını değiştirdim, acıkmıştır diye emzirdim ama nafile, 1 gram uyku yok kuzumun gözlerinde, açmış boncuk boncuk gözlerini sonuna kadar, benim yüzüme bakıyor :) Bi yarım saat-40 dakika uğraştım uyutmaya, neyse ki uyudu mışıl mışıl :) Bu arada, ben Prima'dan şikayetçiyim. Halbuki çok güveniyordum o markaya ama Hastanede vermişlerdi 4 adet, biz de ikiz paket almıştık marketten. Ama malesef sızdırıyor, üstelik de Defne'de pişik yaptı, Huggies'e geçtik daha sonra, memnunuz şimdilik, bir sorun yok, gayet kuru, popişi de pişik olmadı kızımın. Evdeki paket bittikten sonra Organik Pamuklu'ya geçmeyi düşünüyoruz, kullanan var mı aranızda? Memnun kaldınız mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar emzik alan tüm tanıdığım çocuklar emziği atp parmağa başladı, ben vermedim emzik alıştırma dedi doktor benimki parmak emmiyo ama yumruklarını emiyo çok acıkmışsa eğer abartırsa o zaman emzik vereyim diyorum ama kafam kaıştı şimdi

ay çok tatlı oluyorlar benimkide öyle hele bnyoda yakaladımı bırakmıyo ıslak ıslak))

gunaydın kızlar

canım allah kolaylık versin çok zor valla

ya bu prima bizde de pişik yaptı hiç geçmiyo doğduğundan beri, huggies de gece taşma sızdırma yapıyormuş aman kafam çorba bağlayacam patiska bezi o olacak

canım benim sağ mememi almıyor oğluş ne yaptıysak almadı bi amuda kalkıp emzirmeye uğraşmadığım kaldı ama maalesef o nedenle ben sürekli sağıyorum arada sütün çok olduğunu anladığında sağ at dolaba arada kaçamak yapmak istediğinde sütünü bırakır dolaşırsın hem bebek emmeye başladığı an süt oluşuyormuş yeniden yani aç kalmaz bebişin

yaaaa ben bunu bilmiyordum benim tam 50 güne ihtiyacım var memurların rapor hakkı 40 gün yetmiyo diye heyet raporu alman lazım demişlerdi bu yenilik torba yasada mı var

canım aynı dert bende de var ama ben dereotunu ağzıma sürmem hiç sevmem zaten yararlı şeyleri sevmeki nerde zararlı gıda bayılırımmm

valla biz ailece bebeklerimizde emziğe çok karşı olmamıza rağmen ben alıştırmaya çalıştırıyorum
çünkü şöyle bişi varmış bazı bebeklerin emme refleksi çok kuvvetli oluyormuş kızımda daha ilk emzirmemde cokcok çekmeye başlamıştı ve sürekli emer gibi bunu tatmin etmesi gerekiyormuş ee kendimi yalancı meme yapıp her an emziremiceğime göre yada elini(çok tatlı oluyo ama) birazdaha büyüyünce eline geçen herşeyi emmesi daha kötü olucağı için emzik alsın daha iyi dedim ama tam yine her an ağzında olsun istemiyorum umarım dozunda ayarlayabilirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…