kızlaaardün biraz dışarı çkıp gezelim dedik 3 saati trafikte geçirdik neyse avm ye girdik 3 saat arabada uyuyan çocuk avm de açtı gözleri başladı zırlamaya mecburen apar topar geri döndük sütümüde sağmıştım ama almadı biberondan neyse eve döndük dün gece bu gün ve şu saatte hala uyanık kuzum huzursuz uyumuyo çıldırıcam yorgunluktan bittim nie böyle oldu anlamıyorum
benim prima da da ıslaklık olıuyor ve belinden kaka taşıyor sizde de oluyor mu yoksa benim oğlanda mı var i tuhaflık çiş nadiren ama kaka sık sık taşıyor üstelik öyle çok ta yapmışi olmuyor sanki emilmeden bezden akıyor kakaaynen canım bizimde hep ıslanıyor giysileri ama diğer bezlerinde pişik yapmasından korkuyorum
benim prima da da ıslaklık olıuyor ve belinden kaka taşıyor sizde de oluyor mu yoksa benim oğlanda mı var i tuhaflık çiş nadiren ama kaka sık sık taşıyor üstelik öyle çok ta yapmışi olmuyor sanki emilmeden bezden akıyor kaka
gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..
gunaydın kızlar
bebişim 2 gundur resmen uyumuyor.çıldırmak uzereyim. uykusuzluktan bittim!!!. Ales.e girdim 2 saatlik uykuyla.. nasıl gecti sınavım,naptım anlamadım.. bu gece de uyumuadı..cok gazı var cookk..
benim prima da da ıslaklık olıuyor ve belinden kaka taşıyor sizde de oluyor mu yoksa benim oğlanda mı var i tuhaflık çiş nadiren ama kaka sık sık taşıyor üstelik öyle çok ta yapmışi olmuyor sanki emilmeden bezden akıyor kaka
canım neden su veriyorsun? doktor bize özellikle su dahil hiçbirşey vermeyin dedi.. ben su vermiyorum. anne sütünde bebeğin bütün ihtiyacı var.. ek gıdaya başlayana kadar su vermicez...
afrikada bile olsak su yok dedi doktorumuz bi arkadaşımda 4,5 aylık oğluna meyve tattırıyomuş doktoru kulaklarını kapamış duymamış olayım demiş, eskiden yapıyorduk ama deyince sen eski model arabaya biniyor musun onlar eskide kalmış hamuru yoğurmadan fırına vermek gibi birşey sizinki vermeyin demiş 6 ay sadece anne sütü
benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
gunaydın kızlar
Günaydınn :) Sabah 05:20'de Defne'nin ağlamasıyla uyandım, altını değiştirdim, acıkmıştır diye emzirdim ama nafile, 1 gram uyku yok kuzumun gözlerinde, açmış boncuk boncuk gözlerini sonuna kadar, benim yüzüme bakıyor :) Bi yarım saat-40 dakika uğraştım uyutmaya, neyse ki uyudu mışıl mışıl :) Bu arada, ben Prima'dan şikayetçiyim. Halbuki çok güveniyordum o markaya amaHastanede vermişlerdi 4 adet, biz de ikiz paket almıştık marketten. Ama malesef sızdırıyor, üstelik de Defne'de pişik yaptı, Huggies'e geçtik daha sonra, memnunuz şimdilik, bir sorun yok, gayet kuru, popişi de pişik olmadı kızımın. Evdeki paket bittikten sonra Organik Pamuklu'ya geçmeyi düşünüyoruz, kullanan var mı aranızda? Memnun kaldınız mı?
canım öğretmenmisin? psikiyatriden rapor almak bence daha sonra sorunlara yol açabilir,kadın doğumcunla bi görüşsen..benimde mayıs sonu bitiyor ben de rapor peşine düşcem ama psikiyetri cesaret ister ,sonuçta elinde rapor oluyor ne bileyim
haklısın canım ama şizofre falan yazmıyacak ya rapora lohusa depresyonu falan yazıyolarmış az çok hepimiz ucundan yakalanmadık mı....elif şafak ın yaşadıklarını yaşamadık mı
ya annecikler bebelere su veriyormusunuz ve neyle veriyorsunuz?ben günde bikere damlasından sonra silikon kaşıkla veriyorum,,o da bir damla...havalar da ısınacak acaba suluk biberonu varya minik onla mı versem...bilemedim gitti yaa...biberon hiç kullanmadım,nasıl olur acaba?
kesinlikle su verme canım hiç gerek yok zaten anne sütünün %70 i su
bir de hani siz süt sağıyorsunuz ya, ben o işe de hiç kalkışmadım...hani diyorum ben de bir denesem, şimdi bir göğüsten emdikten sonra diğerini mi sağmam lazım, hadi doymazda ben sağdıktan sonra ağlarsa sütsüz mü kalcaz?bir iki sefer yapayımda dolapta dursun istiyorum, nedir bu işin yordamı bilen varmı?
huggies..ben gündüz prima gece huggies kullanıyorum gerçi..sızdırma olmuyor çünkü
huggies biraz sert ama hiç sızdırma olmuyor bende senin gibi kullanıyorum
yani şu erkekler..neden rabbimin onlara doğurtmadığı belli,hele maç varsa doğuma filan gitmezlerdi
doğruyu söyle..vermezse başka bi doktora git numara yap
güzel taktik saol canım valla randevumu aldım yüzümü karartıp isticem bakalım ne olacak
bende geriye çekmem istemiyorum ama geçen bakayım dedim sanki pislenmiş gb geldi ama ağladı bıraktım hemen
A hadi ya.. Biz de primadan çok memnunuz, kakayi çok güzel emiyo. Huggies hediye etti market ama prima daha iyi gibi geldi. Ama ben 3 saatte filan değiştiriyorum gece hariç. Siz ne kadarda bir değiştiriyorsunuz?
her emmesinden sonra değiştiriyorum ama gece sadece 1 kere....
Kızlar demiş miydim hatırlamıyorum, doğum izninden sonra direk kadın doğumcudan rapor alırsanız yıllık rapor hakkından gitmiyormuş. Doğum izninin devamı gibi oluyormuş. Bir arkadaş 10+10+10 gün almış. Kafadan bir ay:)
günaydın kızlarrrrr bugün aşılarımız var 1 diil tam 3 taneeeeeeçok ağlıcak yawrum öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptırıcam yalnız verem aşısınıda mı artık sağlık ocağı yapıyo :26: büyük kızımda ben verem savaşta yaptırmıştım.bakalım kilo almışmı kuzucum bugün bi ölçüp biçsinler haa aklıma gelmişken sölim hemoroid çeken arkadaşlar geçici bi çözüm buldum en azınan memeler iniyo ağrı kesiliyo artık bol bol dereotu tüketiyorum özellikle aç karnına günde 3 defa bol suyla yutuyorum sonra aralarda yine yiyorum ve inanılmaz süt yaptı bende wc ye rahat gidebildiğim için çok mutluyum çoookkk
arkadaşlar emzik alan tüm tanıdığım çocuklar emziği atp parmağa başladı, ben vermedim emzik alıştırma dedi doktor benimki parmak emmiyo ama yumruklarını emiyo çok acıkmışsa eğer abartırsa o zaman emzik vereyim diyorum ama kafam kaıştı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?