benim prima da da ıslaklık olıuyor ve belinden kaka taşıyor sizde de oluyor mu yoksa benim oğlanda mı var i tuhaflık çiş nadiren ama kaka sık sık taşıyor üstelik öyle çok ta yapmışi olmuyor sanki emilmeden bezden akıyor kaka
merhaba mart anneleri, bizide kızımla aranıza alırmısınız?
kızım 11 mart 2011 doğumlu, 2.940 gr 48 cm doğdu... normal doğumla dünyaya geldi..
benim sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi, o da çok az, daha yeni çoğalmaya başladı... bu yüzden hala günde iki gez, öğlen ve gece yatmadan önce mama veriyorum... iki hafta önce 3.780 gr olmuştu, doktorum sütün çoğalmazsa mamayı ver dedi... mamayı da inşallah yakında bırakırız...
bende bazı zaman hiiiç bişey yapasım olmuyo kızım uyurken sadece oturuyom uyanana kadar
kısmetse yarın 2.ayımız bitiyoaşımız var :26: offffff
Azizecim doktor nutella çok alerji yapar bebeklerde demişti. İçindeki fındıktan kaynaklanıyormuş. Kakao ve fındık, fıstık alerjisi olabilir Meryem Ceren'nin. Hergün birini dene bakalım. Gece 7 ağlamaları sabah yediğinden kaynaklanıyor demişti doktorumuz. Genelde 10-11 gibi yediklerimiz akşam etkiliyormuş. Ben herşeyi kestim buğday alerjiside var Duru'nun. Ama hala ağlıyor. Anlamadım gitti
azizecim doktor nutella çok alerji yapar bebeklerde demişti. Içindeki fındıktan kaynaklanıyormuş. Kakao ve fındık, fıstık alerjisi olabilir meryem ceren'nin. Hergün birini dene bakalım. Gece 7 ağlamaları sabah yediğinden kaynaklanıyor demişti doktorumuz. Genelde 10-11 gibi yediklerimiz akşam etkiliyormuş. Ben herşeyi kestim buğday alerjiside var duru'nun. Ama hala ağlıyor. Anlamadım gitti
selam kızlar face e arada bakabiliyorum ama buraya eredeyse hiç giremiyorum oğlum sağolsunbugun doktora gidicez oğlumuz 2 ayı bitirdi bakalım ne dicek gelişimi için :) Pişik kremi soranlar olmuş ben Hametan pomad kullanıyorum ve çok memnunum ilk zamanlar çok pişik oldu da artık yok çok şükür
evet canmm bide kepekli ürünlerde alerji yaparmış...ben tam buğday ekmeyi yiyom çok şükür bişey yok.zaten fındık,fıstık hiç ağzıma sürmüyom...sen dr.sordunmu canmm bu biz emzirdiğimiz sürece böyle devammı edecek? Bide kızlarımıza büyüdüğü zaman bu gıdaları yiyemicekler mi?
bebeklikte oluşan alerjilerin çok büyük çoğunluğu geçiciymiş büyüyünce kalmıcaklar inşallah
evet canmm bide kepekli ürünlerde alerji yaparmış...ben tam buğday ekmeyi yiyom çok şükür bişey yok.zaten fındık,fıstık hiç ağzıma sürmüyom...sen dr.sordunmu canmm bu biz emzirdiğimiz sürece böyle devammı edecek? Bide kızlarımıza büyüdüğü zaman bu gıdaları yiyemicekler mi?
bu dediğin krem pişik önleyici dimi her altını açışta kullanabilirmiyim
doktor 8'aya geçer demişti. Sonra yavaş yavaş o gıdaları yemeğe başlar demişti. Ama uzun sürende varmış
kızlar hepinize selam. hatice den haber var mı? benim bebişin ağzında pamukcuk oldu bu kezde yaaa. ne yapmam lazım bi fikriniz var mı? karbonatla sil dediler denedim ama dilini silemiyorum ki. midesi bulanıyor öğürüyor bebişim haklı olarak.
kızlar hepinize selam. hatice den haber var mı? benim bebişin ağzında pamukcuk oldu bu kezde yaaa. ne yapmam lazım bi fikriniz var mı? karbonatla sil dediler denedim ama dilini silemiyorum ki. midesi bulanıyor öğürüyor bebişim haklı olarak.
emzirmeden hemen önce karbonatlı suyla göğüslerini sil hemen emzir daha kolay olur işe de yarar
geçmiş olsun canmm...sen yinede karbonatla silmeye çalış.
bnde karbonatlı suyla silmeye çalışmıştım ama çok ağladı canı çok yandı..eczaneden toz halinde bi ilaç aldım 2 günde iyileşti..bence boşuna canını yakma bebişinin..
ben de huggies organik den hiç memnun kalmadım... kenarları kağıt gibi sert,sanki tenini kesicek gibi.. prima premium care kullanıyoruz.çok memnunum kızlar.pişik sorunumuz 1 kere oldu ona da dr ilaç verdi bi krem,adını unuttum,gunde 2 kez sürdük geçti.. chicco pişik kremi vardı,hiç ii değil...
Alesimi sormussun sedacım,walla yaptım bişiler,umarım iyi bi sonuç gelir.bu arada yine soranlar olmuş dün,akademisyenlik için giriyorum Ales.e.. gerçi olsa da kızıma kim bakacak bi de o kısmı var... kimseye güvenemiyorum...
handancım ben de nerdeyse tüm gun aç dolaşıyorum.kızım hep kucak istiyor.wcye gidemiyorum.bi hemorid var,wc.den cıkmam 15dkyı buluyo,ağlaya ağlaya bi hal oluyorum..gerçi azaldı ilaç kullanıyorum,daha iyiyim cok şükür..
dün bizim de kırkımız cıktı,hanii hiçbi değişiklik yokhala uyumuyo aglıo gazı var... (
yarın kadın dogum dr kontrolum var... alttan muayene yapıomu ya???? gerçi kuaförden randevu aldım akşam 7ye,babası bakacak kızıma,ben uçarak kuaföre gitcem,olmayan sütümü sagıp bırakmam lazım... :S( kıl tüy işi off nefret ediyorum..lazer epilasyon yaptırıodum,hamile kaldım bıraktım,dewam etmem gerek.. emzirme döneminde sakıncası var mı onu bilmiom..
şimdi annem gelecek kızımı yıkıcaz..
yarın da bebişi görmeye misafir gelecekmiş. of bıktım valla misafir ağırlamaktan,bi de yakın akrabalar,kardeşler falan hep tek tek gelio,hepsi bir arada gelse ya!!! hiç halim yok zaten uykususum,bi de bgun evi temizlemem gerekiyoo....(
günaydın kızlar, bugün moralim çok bozuk, aslında daha önce de fark ettim ama bebeğimin bir kulağının kepçe kısmı düz yani kıvrımlı değil tek kulağının dış kısmı, diğer kulağı kıvrımlı yaaa sizlerde de böyle bir durum var mı? Doktora gidecem gidecem de belki normaldir diye düşündüm ama bir sorun olursa şimdi ne yapılabilir ki? Doğum yaptıktan sonra bebeği düzgünce kontrol etmiyorlar ki, baştan savma offf ,bir de uykuya dalacakken gözleri kayıyor, yavaş yavaş, hızlı nefes ala ala uyuyor, burnu da tıkalı homur homur, geceleri bas bas bağırıp beni uyandırmıyor, sadece sanki boğaz temizliyor, öhööm yapıyor ben uyanıyorum. Zaten çok pimpirikli biriyim. Nasıl doğum yaptığımı anlattım biliyorsunuz. Kendimi çaresiz hissediyorum, yanımda kimsem yok Allahım ve eşimden başka. Umarım birşeyi yoktur n'olur dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?