2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende prima kullanıyorum ama beyaz paket yani prima premium care ve çok çok çok memnunum ki benim oğlum öyle böyle yapmıyor çiş ve kaka konusunda çok başarılı saolsun eğer kullandığın prima premium care değilse bir de onu dene derim :)

selam herkese..
bu gece resmen nöbetteydim..son günlerde uykusu çok az ve kuş uykusu kızımın..uyurken sürekli yüzü değişiyo ağlıyo gibi hıçkırıyo gibi huzuru kalmadı acaba korkuyor mu uyurken?neler yapabilirim bir fikri olan var mı?

ne demek ayıpsın hoşgeldin inşallah sütün taşar

bende bazı zaman hiiiç bişey yapasım olmuyo kızım uyurken sadece oturuyom uyanana kadar

olucak okadar hakkımız yani dimi...

kısmetse yarın 2.ayımız bitiyo aşımız var :26: offffff

kızına bizimde bu hafta ilk aşımız var ama ben çok heycanlıyım nasıl olcak ateş yapar diyorlar aşı yapılırken böyle zamanlarda yalnızlık dahada zor geliyo inşallah iyi olur herşey

canım alerji çok zor gerçekten allah kolaylık versin abimin iki kızıda böyleydi aklına gelebilecek herşeye alerjileri vardı hep soya ürünleriyle beslediler hatta birkere domates ısırdı sadece ısırdı bak yemedi bile ve anında ağzı kızarıp kabarmaya başladı hep çok dikkatli oldular ama doktor yaş ilerledikçe hepsi geçer demişti şimdi biri 6 diğeri 4 yaşında nerdeyse hiç kalmadı inşallah sizin dahada çabuk geçer

evet canmm bide kepekli ürünlerde alerji yaparmış...ben tam buğday ekmeyi yiyom çok şükür bişey yok.zaten fındık,fıstık hiç ağzıma sürmüyom...sen dr.sordunmu canmm bu biz emzirdiğimiz sürece böyle devammı edecek? Bide kızlarımıza büyüdüğü zaman bu gıdaları yiyemicekler mi?

bu dediğin krem pişik önleyici dimi her altını açışta kullanabilirmiyim

bebeklikte oluşan alerjilerin çok büyük çoğunluğu geçiciymiş büyüyünce kalmıcaklar inşallah

doktor 8'aya geçer demişti. Sonra yavaş yavaş o gıdaları yemeğe başlar demişti. Ama uzun sürende varmış

bu dediğin krem pişik önleyici dimi her altını açışta kullanabilirmiyim

Evett pişik için ve ben her altını açtığımda kullanıyorum hatta bacaklarındaki boğum boğum olan yerlere koltuk altına ve boynuna da sürüyorum pişik olduğunda hemen iyileşiyor

kızlar hepinize selam. hatice den haber var mı? benim bebişin ağzında pamukcuk oldu bu kezde yaaa. ne yapmam lazım bi fikriniz var mı? karbonatla sil dediler denedim ama dilini silemiyorum ki. midesi bulanıyor öğürüyor bebişim haklı olarak.

doktor 8'aya geçer demişti. Sonra yavaş yavaş o gıdaları yemeğe başlar demişti. Ama uzun sürende varmış

ben yemeemeye razıyım yeterki kızçem yiye bilsin...
bizede güzel diyet oluyo duygucum ben 2ay oldu doğum yapalı hiç kilom kalmadı eşim diyo sanki sen iki çocuk doğurmamışsın heryerim inceldi valla

emzirmeden hemen önce karbonatlı suyla göğüslerini sil hemen emzir daha kolay olur işe de yarar

geçmiş olsun canmm...sen yinede karbonatla silmeye çalış.

bnde karbonatlı suyla silmeye çalışmıştım ama çok ağladı canı çok yandı..eczaneden toz halinde bi ilaç aldım 2 günde iyileşti..bence boşuna canını yakma bebişinin..

ben de huggies organik den hiç memnun kalmadım... kenarları kağıt gibi sert,sanki tenini kesicek gibi.. prima premium care kullanıyoruz.çok memnunum kızlar.pişik sorunumuz 1 kere oldu ona da dr ilaç verdi bi krem,adını unuttum,gunde 2 kez sürdük geçti.. chicco pişik kremi vardı,hiç ii değil...

Alesimi sormussun sedacım,walla yaptım bişiler,umarım iyi bi sonuç gelir.bu arada yine soranlar olmuş dün,akademisyenlik için giriyorum Ales.e.. gerçi olsa da kızıma kim bakacak bi de o kısmı var... kimseye güvenemiyorum...

handancım ben de nerdeyse tüm gun aç dolaşıyorum.kızım hep kucak istiyor.wcye gidemiyorum.bi hemorid var,wc.den cıkmam 15dkyı buluyo,ağlaya ağlaya bi hal oluyorum..gerçi azaldı ilaç kullanıyorum,daha iyiyim cok şükür..

dün bizim de kırkımız cıktı,hanii hiçbi değişiklik yok hala uyumuyo aglıo gazı var... (

yarın kadın dogum dr kontrolum var... alttan muayene yapıomu ya???? gerçi kuaförden randevu aldım akşam 7ye,babası bakacak kızıma,ben uçarak kuaföre gitcem,olmayan sütümü sagıp bırakmam lazım... :S ( kıl tüy işi off nefret ediyorum..lazer epilasyon yaptırıodum,hamile kaldım bıraktım,dewam etmem gerek.. emzirme döneminde sakıncası var mı onu bilmiom..
şimdi annem gelecek kızımı yıkıcaz..
yarın da bebişi görmeye misafir gelecekmiş. of bıktım valla misafir ağırlamaktan,bi de yakın akrabalar,kardeşler falan hep tek tek gelio,hepsi bir arada gelse ya!!! hiç halim yok zaten uykususum,bi de bgun evi temizlemem gerekiyoo.... (

emzirmeden hemen önce karbonatlı suyla göğüslerini sil hemen emzir daha kolay olur işe de yarar

geçmiş olsun canmm...sen yinede karbonatla silmeye çalış.

bnde karbonatlı suyla silmeye çalışmıştım ama çok ağladı canı çok yandı..eczaneden toz halinde bi ilaç aldım 2 günde iyileşti..bence boşuna canını yakma bebişinin..

teşekkür ederim kızlar. eczaneye bi danışayım bir yandan da göğüs uçlarımı sileyim en iyisi şimdilik. çocuğa eziyet olmasın.

ay sorma o muayeneyi bana da herkes sen sezaryenlisin bakmaz bakmaz dedi ama ben yine de temizlenip gittim. iyi ki öyle yapmışım. bi bakalım mı yara falan var mı dedi. bende siz bilirsiniz dedim. bakalım o zaman dedi. biraz canım yandı muayene sırasında ama çok değil. iyi ki bakmışız yara var dedi. acelesi yok ama bi ara gelde yakalım onu dedi. sende hazırlıklı git. ne olur ne olmaz.

canım benim göz kayması 6 aya kadar normal.gördüğün değişiklikler sana olumsuz bişi gibi gelebilir ama endişelenme.6 aydan sonra gecmiorsa o zmn panik yap.benim oglum 24 subat dogumlu.gözü kısıktıı günlerce agladım doktor gecer demesine ragmen:) hiç üzülme.....bende pimpirik oldugum için seni cok ii anlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…