2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende pişik oldugunda trosyd kullanmıstım ve gectikten sonra lanolin içeren göğüs ucu kremimi pişik kremi yaptim, nivea popolin ve sebamedden daha iyi koruyor diyebilirim.

freudla ilgili mevvzu aslında tam olarak şöyle çok erken ya da çok geç memeden kesilen çocukşlar ilerde sigara kullanabilir bi de çok konuşan biri olabilirmiş sonuçta bu ne kadar doğru bilemiyorum doktorun dediğini yapmaya devam ama inanın nasıl alışırsa öyle oluyor ağlasa da yırtınsa da 2 dakkadan fazla emzik vermedim asla sallamadım bana çok kızdılar salla da sakinşlesin diye ama o da hızlı yapıldığında beyindeki kılcal damarlara zarar verebiliyormuş açıkcası bunu yapmak için bayağı sarsmak lazım ama yine de sallamak mantıklı değil çocuğu sersemleterek uyutmak fikrini sevemedim şimdi kendi yatağına bırakıyprum uyuyor çabuk teskin olyor deli gibi şarkı söyleyip konuşuyorum bi saat ütü yaptım konuşa konuşa artık işe yarıyor

hametanın methini duydum denicem bana lazerden sonra vermişllerdi acaba olur mu o yani çocuklara özel versiyonu var mı bu pomatın

lazer için gittiğim doktor emzirmeyle bi alakası olmadığını söyledi
bu arada freud falan derken annemi aradım sordum ben ne kadar emdim diye ben 2,5 yaşına kadar emmişim hem meme hem emzik ve sigara içiyorum demek ki suçlu annem benim kabahatim yok kızmasın bana içiyorum diye gerçi şimdi ara verdim ama offf bi bitsin şu emzirme şöyle bi kahve deniz kenarında tüttürecem napim annem suçlu çok emdirmiş

ah 6 saat uyusa daha ne isterim en fazla 4 saat, ayrıca emerken benimki de kaka yapıyor
arkadaşlar alıntı yapa yapa nasıl cevap yazıyosunuz bana da öğretin nolur

ah 6 saat uyusa daha ne isterim en fazla 4 saat, ayrıca emerken benimki de kaka yapıyor
arkadaşlar alıntı yapa yapa nasıl cevap yazıyosunuz bana da öğretin nolur

hehehe bende dün keşfettim dur anlatayım havam olsun alıntı ile cevapla var ya onun yanında bi şekil var orayı tıkla okumaya devam en sona gelince konuya cevap ver diyosun hepsi geliyo sende aralara yazıyosun

hehehe bende dün keşfettim dur anlatayım havam olsun alıntı ile cevapla var ya onun yanında bi şekil var orayı tıkla okumaya devam en sona gelince konuya cevap ver diyosun hepsi geliyo sende aralara yazıyosun

sağol canım basitmiş aslında, ben aslında tahmin etmiştim, ben aslında biliyodum... ya bu kadar zamandır üyeyim hiç farketmemişim pek kek gördüm kendimi
sağol bebeksu

sallama işine bende hiç kalkışmadım tanıştırmadım kendi uyusun istiyorum bazen oluyo bazen olmuyo deniyoruz onun için ağlamalara dayanabiliyorum ama evet alıştırana kadar zor olsada alışınca öyle gidiyo emziğede kendi karar vercek hala alışmış değil isterse vericem istemezse zorlamıcam ama ağlarken susturmuyo zaten karnı tok ama hala emmek isterken iyi oluyo rahatlattığını hissediyorum

benim bebiş doğduğundan beri emziği hiç bırakmıyo ağzından nerdeyse. gündüzleri bazen sallayarak bazen kendiliğinden uyuyor ama geceleri sanki biliyor yaaa kendisi uyuyor ve sabaha kadar arada kalkıyor emip tekrar hemen uyukuya dalıyor. gündüz bizimle kalkıyor

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 8 ziyaretçi)
Fiyonkcuk,
impaladeniz,
bsbirkin,
carefully,
bebeksu,
neslisu,
calimero0,
deniz1979
slm kızlarr hepinizin bebeği hayırlı olsunnnn.
nolur abanada dua edin adım tuğba aşılama sonucumu bekliyrmmm

ya benim oğluşumun yüzündeki sivilceler geçmedi hala kafasına ve vücudundada çıkmaya başlamış kızarıklıklar. doktora gösterdik sıcaktandır çok giydiriyodum az giydir dedi yıkama suyunada tuz dök biraz dedi başka doktora sorduk o da şampuandandır dedi dalindi değiştirdik sebamed denedik yine geçmedi dahada artıyo böle bişi olan varmı napıcam ya

bende de var. 3 haftadır neler çekiyorum. kaç tane doktora götürdüm. çocuk dr.ları ya sütün yaramış ya sıcaktan diyor. geçen gün cildiyeye götürdük. bebek egzaması olabilir dedi. krem verdi. 5 gün kullanın dedi. azalmış gibiydi ama yine çıkıyor sanırım.

kıyamam bide kaşınıyosa diye düşünyorum nası rahatsız ediyodur kim bilir bebişlerimizi yediğim bişimi dokunyo diye düşünüyorum ama hergün yediğim aynı bişi yokki hiç azalma yada artma olmuyo hep var hep var ama vücuduna yayılması korkuttu umarım krem işe yarar canım snde.

emzik emen bebeğe bayılırımm yerimm ben onuuuuuu

2 gündür benim kız da 6 saat uyuyor canım. Ama yatmadan önce iyice bir emiyor. ona bağlıyorum ben 6 saat uyanmamasını.. normalmiş 6 saat uyuması..

bu yazılarıma noluyo yaa ben mavi yapmıyom mavi oluyo bide küçücük

evet azizecim yazıların çok minik, büyüteçle okumak lazım

göğsünü sil canım karbonatlı suyla..

sağol canım basitmiş aslında, ben aslında tahmin etmiştim, ben aslında biliyodum... ya bu kadar zamandır üyeyim hiç farketmemişim pek kek gördüm kendimi
sağol bebeksu

çok alemsin kıs

sütünü sür canım her emzirişinde. 2-3 güne azaldığını farkedeceksin. il sürdüğün anda kızarıklıklar daha da bir belirginleşiyor korkma, bir süre bekleyince hafifliyor yine. bizim de çoktu kızarıklıklarımız. her emzirişte hala süt sürüyorum tamamen kayboldular. cildine iyi gelir diye sürmeye devam ediyorum..

kaşınıyor evet. benim bebişin bi ara elleri hep yanaklarındaydı ovuşturup duruyordu anlayamıyordum ne olduğunu sonra dikkat ettim gözünün yan kısımlarında çıkınca da gözlerini ovuşturmaya başladı. çok zor bi durum yazık minicik bebeğin çektiği eziyete bakar mısın? allah hiç birimizin bebişine sıkıntı vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…