pişik hiç eçmedi demişin tyrosid kullandınmı bizimde çok fena oldu başlarda ama hemen geçti onu kullanınca yalnız bide şöyle bir dert var herzaman kullanılmıyo bu krem pişik yokken pişik önleyici kullanıyorum bübchen marka ama yine hemen pişik oluyo onuda değiştircem ama ne alcam offfofff dneme yanılma hepsi ama bulana kadar çok sıkıcıı oluyo....
maşallah kızına ne güzel usluymuş kolik içinde tam saatini bulmuş yani diziler başlasın kolik başlasınaz kaldı annesi merak etme geçicek oda allah kolaylık versin benim kızımda emerken emmezken her türlü yapıyo kakasını hatta şöyleki ben doğduğundan beri kakasız bez açmadım daha bide bence gece uyandırma merak etme aç kalmıyordur ilk günler önemliymiş uyandırmak gereirmiş ama şimdi gerek yok hatta geçen gün bi kitapta okudum eğer şanslıysanız bebeğiniz 1. ayın sonnda 6 saat deliksiz uyayabilir yazıyordu bizde bazen 2 saatte uyanıyoz ama 4 saat hiç uyanmadığıda oluyo sadece gece tabi kendi karar veriyor saatine minicikler ama geceyi gündüzü biliyolar
ah 6 saat uyusa daha ne isterim en fazla 4 saat, ayrıca emerken benimki de kaka yapıyor
arkadaşlar alıntı yapa yapa nasıl cevap yazıyosunuz bana da öğretin nolur
hehehe bende dün keşfettim dur anlatayım havam olsun alıntı ile cevapla var ya onun yanında bi şekil var orayı tıkla okumaya devam en sona gelince konuya cevap ver diyosun hepsi geliyo sende aralara yazıyosun
freudla ilgili mevvzu aslında tam olarak şöyle çok erken ya da çok geç memeden kesilen çocukşlar ilerde sigara kullanabilir bi de çok konuşan biri olabilirmiş sonuçta bu ne kadar doğru bilemiyorum doktorun dediğini yapmaya devam ama inanın nasıl alışırsa öyle oluyor ağlasa da yırtınsa da 2 dakkadan fazla emzik vermedim asla sallamadım bana çok kızdılar salla da sakinşlesin diye ama o da hızlı yapıldığında beyindeki kılcal damarlara zarar verebiliyormuş açıkcası bunu yapmak için bayağı sarsmak lazım ama yine de sallamak mantıklı değil çocuğu sersemleterek uyutmak fikrini sevemedim şimdi kendi yatağına bırakıyprum uyuyor çabuk teskin olyor deli gibi şarkı söyleyip konuşuyorum bi saat ütü yaptım konuşa konuşa artık işe yarıyor
hametanın methini duydum denicem bana lazerden sonra vermişllerdi acaba olur mu o yani çocuklara özel versiyonu var mı bu pomatın
impaladenizzzzzzzzzzzzzzz
sallama işine bende hiç kalkışmadım tanıştırmadım kendi uyusun istiyorum bazen oluyo bazen olmuyo deniyoruz onun için ağlamalara dayanabiliyorum ama evet alıştırana kadar zor olsada alışınca öyle gidiyo emziğede kendi karar vercek hala alışmış değil isterse vericem istemezse zorlamıcam ama ağlarken susturmuyo zaten karnı tok ama hala emmek isterken iyi oluyo rahatlattığını hissediyorum
meraba tubiş. nasıl buldun gı benidedektif gibi kızsın heee
ya benim oğluşumun yüzündeki sivilceler geçmedi hala kafasına ve vücudundada çıkmaya başlamış kızarıklıklar. doktora gösterdik sıcaktandır çok giydiriyodum az giydir dedi yıkama suyunada tuz dök biraz dedi başka doktora sorduk o da şampuandandır dedi dalindi değiştirdik sebamed denedik yine geçmedidahada artıyo böle bişi olan varmı napıcam ya
bende de var. 3 haftadır neler çekiyorum. kaç tane doktora götürdüm. çocuk dr.ları ya sütün yaramış ya sıcaktan diyor. geçen gün cildiyeye götürdük. bebek egzaması olabilir dedi. krem verdi. 5 gün kullanın dedi. azalmış gibiydi ama yine çıkıyor sanırım.
benim bebiş doğduğundan beri emziği hiç bırakmıyo ağzından nerdeyse. gündüzleri bazen sallayarak bazen kendiliğinden uyuyor ama geceleri sanki biliyor yaaa kendisi uyuyor ve sabaha kadar arada kalkıyor emip tekrar hemen uyukuya dalıyor. gündüz bizimle kalkıyor
slm güzel annişler,
tam kızım uyudu biraz sizle sohbet edeyim dedim uyandı benim yaramaz yine...Neyseki çamaşır asmaya vakit bulabildim. Geçmişi okumak artık hayal. Bizde son haberler, Duru emzik ve biberon hiç almıyor. Emzik yerine yumruğunu, dilini ve dudağını emiyor. Elini ağzından çekince de yaygarayı basıyor. Onun dışında gündüzleri uyumasada uslu ve güleç bir kızım varGece saat 7'de kolik ağlamaları başlıyor. 11'e kadar bazen sürüyor. Ama onada battaniye ile sallayarak çözüm buluyorum. Gece uyumaları güzel. 2 saatte bir uyunıp emip tekrar uyuyor. En büyük sorunumuz gıda alerjisi hemen hemen herşeye alerjisi var. Ekmek dahil hiçbir şey yemiyorum. Hemen yüzünde kırmızı şeyler çıkıyor. Doktorumuz alerji ilacı verdi o çok uyku yapıyor. 3 gecedir. 4'e kadar uyuyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum. Saat kurup ben uyandırsam mı? Yoksa 5 saat deliksiz uyku normal mi?:26:Birde kızlar Duru genelde emerken kaka yapıyor sizinkilerde öyle mi? O yüzden çoğu zaman emerken rahat ememiyor.
bu yazılarıma noluyo yaa ben mavi yapmıyom mavi oluyo bide küçücük
kızlar hepinize selam. hatice den haber var mı? benim bebişin ağzında pamukcuk oldu bu kezde yaaa. ne yapmam lazım bi fikriniz var mı? karbonatla sil dediler denedim ama dilini silemiyorum ki. midesi bulanıyor öğürüyor bebişim haklı olarak.
sağol canım basitmiş aslında, ben aslında tahmin etmiştim, ben aslında biliyodum... ya bu kadar zamandır üyeyim hiç farketmemişim pek kek gördüm kendimi
sağol bebeksu
ya benim oğluşumun yüzündeki sivilceler geçmedi hala kafasına ve vücudundada çıkmaya başlamış kızarıklıklar. doktora gösterdik sıcaktandır çok giydiriyodum az giydir dedi yıkama suyunada tuz dök biraz dedi başka doktora sorduk o da şampuandandır dedi dalindi değiştirdik sebamed denedik yine geçmedidahada artıyo böle bişi olan varmı napıcam ya
kıyamam bide kaşınıyosa diye düşünyorum nası rahatsız ediyodur kim bilir bebişlerimiziyediğim bişimi dokunyo diye düşünüyorum ama hergün yediğim aynı bişi yokki hiç azalma yada artma olmuyo hep var hep var ama vücuduna yayılması korkuttu umarım krem işe yarar canım snde.
emzik emen bebeğe bayılırımm yerimm ben onuuuuuu
benimde hayalimde hep emzikli bi bebiş vardı ama gece emziği düşüp bağırınca hiç hoş olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?