2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim allah razı olsunnn.

cnm doğum zormuymuşş biraz bahsedermsnnn:))))

yok canım yaaa ne zoru. valla ben bu muymuş bu kadar abarttıkları dedim. ben ölüp ölüp dirilcem sanıyordum. doğumdan yukarı çıktığımda doğum böyleyse ben 10 tane daha doğururum dedim. dikiş acısı falan hiçbişey. sadece baş ağrısı oldu o zordu o da dayanılmayacak kadar değil.

Kızlar kimyon gaz için çok iyi sanırım, dün kendimce küçük bir deneyle bu sonuca varmış bulunmaktayım gündüz misafirlerim için kısır yapmıştım, dayanamadım yedim ben de. bulgur çok gaz yapar yeme demişti doktor. kısırdan sonra yarım çay kaşığı kimyonu az suya katıp içtim bulgurun gazını elimine eder diye düşünerek. kızımda dünden beri normalin üstünde bir gaz olmadı . tavsiye ediyorum

Alm kızlar herkezler burdaymis...nasıl gidiyor özlüyorum sizleri Hatice'den hbr varmi?bu arada benim oğlumda emzik almıyor ama büyük oğlum 4 aylikem almıştı 8. Ayında bırakmıştı kızlar benim gibi kiloları azcik giden varmi? Bizimde 40 miz çıktı zma hava o kadar kotuki eğseydim artık havzlar düzelsin canıma yetti ama...He bu Arda bezlerin cogu sizdirdir çünkü aktif Baby deillee 3 numaradan sonra sizsirmicak kızlar ben 2 oglumada prama kullanıyorum ve Cok mnunum

süt alerjisi olabilir canım. Bizde de öyleydi ilk doktor normal geçer dedi. Zamanla geçip tekrar ediyordu. Sonra alerji çıktı bebeğimde. Yediklerime dikkat ediyorum birde alerji ilacı veriyoruz. Tam geçmesede daha iyi. İnek sütü,buğday, nutella, fındık, fıstık, kakao, susam, yumurta çok alerji yapıyor. Tabi bunları içeren her besin. Geçmiş olsun.

cnm normaldi dimi seninkii.dikişlimi oldu

bebeğim kucagımda senin için dua ettim inşallah beklenen sonuç gelsn hayırlısıyla bizede haber verirsin kutlarız...

Bebekler doyduklarinda da emme refleksleri bitmiyor, emzik ile rahatlıyorlar. Ben de acikinca da emmeye devam eder de aç kalırsa diye korkuyordum. Öyle olmadı. Hayat kurtarıyo valla, çünkü emzik emmeyen bebekler memeye düşüyo bu defa.
Canım yok yeni değil, geçen sene kasımda doğum yaptı. Ama sezaryen doğum yapanlara sanırım. Ben de kuruma bir sorcam.
Ya memeden kuvvet alıp ikiniyo mu nedir, defne de hep memede kaka yapıyo
Hoşgeldin!
bu yazılarıma noluyo yaa ben mavi yapmıyom mavi oluyo bide küçücük
Evet ayol okuyamiyoz
Sağol canım, istediğin gibi olur inşallah, tez zamanda beklemeye başlarsın bebeğini.

Ya bana süt sur dediler. Doktora sordum, ise yaramaz, krem yazayım dedi. Ama ben sürmüştüm süt. Baktım geçiyo gibi, kremi hiç sürmedim, bir iki kez daha süt sürdüm, kalmadı hiç

birde ben şey soracaktım. bebişlerinizi yastıkla mı yatırıyorsunuz? bana ilk zamanlar yastıksız yatır demişlerdi ben öyle yapıyorum.

bizde öyle canım 3saatte bir değiştiriyoruz ama taşıyor iştee yada çok yaptığı için
nasıl oldu gamzecik kuzun aşısını olmustur artık geçmiş olsun şimdiden
kakasıda taşıyor malesef
benim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
aynen elini almasınlar yaaa hele parmaklarını hiç damak yapıları bozulur ondan emzik emsin istiyorum
hoşgeldin allah sağlık büyütmeyi nasip etsin oğluşumla aynı gün doğumlular
temiz beze yapmayı seviyorlar duygucum sanırım

birde ben şey soracaktım. bebişlerinizi yastıkla mı yatırıyorsunuz? bana ilk zamanlar yastıksız yatır demişlerdi ben öyle yapıyorum.

yazıcaktım söylemiş kızlar geçmiş olsun geçer hemencecik inş pamukcuğu...yastık kullanmadım ama şimdi incecik bir yastık koyuyorum

Selammmm annişler..Ne yapıyorsunuz prenseslerıiniz prensleriniz nasıl..Benim ki canavar =))) az önce anason verdim 15 dk uyudu..Sanırm anason da işe yaramayacak sıpa uyumuyor hiç..

Doktorumuz eğer yan yatıracaksan yastıksız yatırabilirsin, ama sırtüstü yatacaksa oto koltuğunda yatar gibi yüksek olsun deddi. Gece sırtüstü ysatmıyor ama gündüz ben başındaysam bazen öyle denk geliyor, yatırıyorum. Zaten tilki uykusu yuyduğundan kendisi, 10 dakikaya uyanıyor

Ben ince bir yastık kullanıyorum canım. Yan yatırıyorum yastığa yatırırken de ama benim kıza ne zaman baksam kafayı çevirmiş oluyor, hep sırtüstü pozisyonda oluyor. dönemesin diye sırtını destekliyorum ama gene de fayda etmiyor, hiç olmadı kafasını çevirip yatıyor..

yastık yorgan yok ama bebek reflüsünü engellemek için beslenmeden sonra yatacaksa başı biraz yüksekte yatırmak gerekiyormuş, benimki yüzüstü yatmaya bayılıyor aklım kalıyor ama yatırıyrum ben de uyumuyorum uyuyacaksam yan yatış yastığı kullanıyorum kafasını çeviriyor kendi ama yine de yüzüstü yatarken bazen dalıyorum korkuyla sıçrayarak uyanıyorum yüzüstü gazını çok rahat çıkarıyr karnı ısınıyor ya

bende sorucaktım daha nekadar yan yatıcıaz yan yatırma yastığını kullanıyoruz biz hala

benimki hayatta yüzüstü yatmıyor bas bas bağırıyor sürekli yan yatırıyorum bende. gündüz gece ama kendisi yavaş yavaş dönüyor yine sırt üstü. geceleri yan yatırma yastığında gündüzleri anakucağında yatıyor ben başında olduğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…