kurban olurummm ben onaaa ayy allahımmmyanımızda olsada o yanaklarını ovuşturan ellerini öpsekkk
sultana sölemiştim suni sancı takılınca hepinize tek tek dua ettim valla. inşallah hepinizin olur en kısa zamanda.
cnm benim allah razı olsunnn.
cnm doğum zormuymuşş biraz bahsedermsnnn:))))
ya benim oğluşumun yüzündeki sivilceler geçmedi hala kafasına ve vücudundada çıkmaya başlamış kızarıklıklar. doktora gösterdik sıcaktandır çok giydiriyodum az giydir dedi yıkama suyunada tuz dök biraz dedi başka doktora sorduk o da şampuandandır dedi dalindi değiştirdik sebamed denedik yine geçmedidahada artıyo böle bişi olan varmı napıcam ya
yok canım yaaa ne zoru. valla ben bu muymuş bu kadar abarttıkları dedim. ben ölüp ölüp dirilcem sanıyordum. doğumdan yukarı çıktığımda doğum böyleyse ben 10 tane daha doğururum dedim. dikiş acısı falan hiçbişey. sadece baş ağrısı oldu o zordu o da dayanılmayacak kadar değil.
cnm normaldi dimi seninkii.dikişlimi oldu
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 8 ziyaretçi)
Fiyonkcuk,
impaladeniz,
bsbirkin,
carefully,
bebeksu,
neslisu,
calimero0,
deniz1979
slm kızlarr hepinizin bebeği hayırlı olsunnnn.
nolur abanada dua edin adım tuğba aşılama sonucumu bekliyrmmm
Bebekler doyduklarinda da emme refleksleri bitmiyor, emzik ile rahatlıyorlar. Ben de acikinca da emmeye devam eder de aç kalırsa diye korkuyordum. Öyle olmadı. Hayat kurtarıyo valla, çünkü emzik emmeyen bebekler memeye düşüyo bu defa.arkadaşlar emzik alan tüm tanıdığım çocuklar emziği atp parmağa başladı, ben vermedim emzik alıştırma dedi doktor benimki parmak emmiyo ama yumruklarını emiyo çok acıkmışsa eğer abartırsa o zaman emzik vereyim diyorum ama kafam kaıştı şimdi
Canım yok yeni değil, geçen sene kasımda doğum yaptı. Ama sezaryen doğum yapanlara sanırım. Ben de kuruma bir sorcam.canım benim sağ mememi almıyor oğluş ne yaptıysak almadı bi amuda kalkıp emzirmeye uğraşmadığım kaldı ama maalesef o nedenle ben sürekli sağıyorum arada sütün çok olduğunu anladığında sağ at dolaba arada kaçamak yapmak istediğinde sütünü bırakır dolaşırsın hem bebek emmeye başladığı an süt oluşuyormuş yeniden yani aç kalmaz bebişin
yaaaa ben bunu bilmiyordum benim tam 50 güne ihtiyacım var memurların rapor hakkı 40 gün yetmiyo diye heyet raporu alman lazım demişlerdi bu yenilik torba yasada mı var
canım aynı dert bende de var ama ben dereotunu ağzıma sürmem hiç sevmem zaten yararlı şeyleri sevmeki nerde zararlı gıda bayılırımmm
Ya memeden kuvvet alıp ikiniyo mu nedir, defne de hep memede kaka yapıyoslm güzel annişler,
tam kızım uyudu biraz sizle sohbet edeyim dedim uyandı benim yaramaz yine...Neyseki çamaşır asmaya vakit bulabildim. Geçmişi okumak artık hayal. Bizde son haberler, Duru emzik ve biberon hiç almıyor. Emzik yerine yumruğunu, dilini ve dudağını emiyor. Elini ağzından çekince de yaygarayı basıyor. Onun dışında gündüzleri uyumasada uslu ve güleç bir kızım varGece saat 7'de kolik ağlamaları başlıyor. 11'e kadar bazen sürüyor. Ama onada battaniye ile sallayarak çözüm buluyorum. Gece uyumaları güzel. 2 saatte bir uyunıp emip tekrar uyuyor. En büyük sorunumuz gıda alerjisi hemen hemen herşeye alerjisi var. Ekmek dahil hiçbir şey yemiyorum. Hemen yüzünde kırmızı şeyler çıkıyor. Doktorumuz alerji ilacı verdi o çok uyku yapıyor. 3 gecedir. 4'e kadar uyuyor. Aç kalıyor diye üzülüyorum. Saat kurup ben uyandırsam mı? Yoksa 5 saat deliksiz uyku normal mi?:26:Birde kızlar Duru genelde emerken kaka yapıyor sizinkilerde öyle mi? O yüzden çoğu zaman emerken rahat ememiyor.
Hoşgeldin!merhaba mart anneleri, bizide kızımla aranıza alırmısınız?
kızım 11 mart 2011 doğumlu, 2.940 gr 48 cm doğdu... normal doğumla dünyaya geldi..
benim sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi, o da çok az, daha yeni çoğalmaya başladı... bu yüzden hala günde iki gez, öğlen ve gece yatmadan önce mama veriyorum... iki hafta önce 3.780 gr olmuştu, doktorum sütün çoğalmazsa mamayı ver dedi... mamayı da inşallah yakında bırakırız...
Evet ayol okuyamiyozbu yazılarıma noluyo yaa ben mavi yapmıyom mavi oluyo bide küçücük
Sağol canım, istediğin gibi olur inşallah, tez zamanda beklemeye başlarsın bebeğini.Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 8 ziyaretçi)
Fiyonkcuk,
impaladeniz,
bsbirkin,
carefully,
bebeksu,
neslisu,
calimero0,
deniz1979
slm kızlarr hepinizin bebeği hayırlı olsunnnn.
nolur abanada dua edin adım tuğba aşılama sonucumu bekliyrmmm
ya benim oğluşumun yüzündeki sivilceler geçmedi hala kafasına ve vücudundada çıkmaya başlamış kızarıklıklar. doktora gösterdik sıcaktandır çok giydiriyodum az giydir dedi yıkama suyunada tuz dök biraz dedi başka doktora sorduk o da şampuandandır dedi dalindi değiştirdik sebamed denedik yine geçmedidahada artıyo böle bişi olan varmı napıcam ya
bizde öyle canım 3saatte bir değiştiriyoruz ama taşıyor iştee yada çok yaptığı içinA hadi ya.. Biz de primadan çok memnunuz, kakayi çok güzel emiyo. Huggies hediye etti market ama prima daha iyi gibi geldi. Ama ben 3 saatte filan değiştiriyorum gece hariç. Siz ne kadarda bir değiştiriyorsunuz?
Kızlar demiş miydim hatırlamıyorum, doğum izninden sonra direk kadın doğumcudan rapor alırsanız yıllık rapor hakkından gitmiyormuş. Doğum izninin devamı gibi oluyormuş. Bir arkadaş 10+10+10 gün almış. Kafadan bir ay:)
nasıl oldu gamzecik kuzun aşısını olmustur artık geçmiş olsun şimdidengünaydın kızlarrrrr bugün aşılarımız var 1 diil tam 3 taneeeeeeçok ağlıcak yawrum öğleden sonra gidip sağlık ocağında yaptırıcam yalnız verem aşısınıda mı artık sağlık ocağı yapıyo :26: büyük kızımda ben verem savaşta yaptırmıştım.bakalım kilo almışmı kuzucum bugün bi ölçüp biçsinler haa aklıma gelmişken sölim hemoroid çeken arkadaşlar geçici bi çözüm buldum en azınan memeler iniyo ağrı kesiliyo artık bol bol dereotu tüketiyorum özellikle aç karnına günde 3 defa bol suyla yutuyorum sonra aralarda yine yiyorum ve inanılmaz süt yaptı bende wc ye rahat gidebildiğim için çok mutluyum çoookkk
kakasıda taşıyor malesefbenim prima da da ıslaklık olıuyor ve belinden kaka taşıyor sizde de oluyor mu yoksa benim oğlanda mı var i tuhaflık çiş nadiren ama kaka sık sık taşıyor üstelik öyle çok ta yapmışi olmuyor sanki emilmeden bezden akıyor kaka
aynen elini almasınlar yaaa hele parmaklarını hiç damak yapıları bozulur ondan emzik emsin istiyorumbenim kızım 2 gündür sürekli elini emiyor her fırsatta elini ağzına götürüyor coopppcoppp
hoşgeldin allah sağlık büyütmeyi nasip etsin oğluşumla aynı gün doğumlularmerhaba mart anneleri, bizide kızımla aranıza alırmısınız?
kızım 11 mart 2011 doğumlu, 2.940 gr 48 cm doğdu... normal doğumla dünyaya geldi..
benim sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi, o da çok az, daha yeni çoğalmaya başladı... bu yüzden hala günde iki gez, öğlen ve gece yatmadan önce mama veriyorum... iki hafta önce 3.780 gr olmuştu, doktorum sütün çoğalmazsa mamayı ver dedi... mamayı da inşallah yakında bırakırız...
Duru yine altını doldurmakla meşgül. Geçen gün altını 3 kez değiştirdim. Dalga geçer gibi ben bezi takıyorum yine yapıyor. Tekrar değiştiriyorum yine...Birde gülmezmiBabasının cebine kuvet artık. Primayı zengin ediyoruz. Primdan ben memnunum ama geçen ilk defa beline çıkmış altını değiştirirken body'si kirlendi. Değiştirdim. Evde misafirde vardı. Arkadaş kafasını bir okşadı eline kaka bulaştı. Salak ben bodyi çıkarırken kafasına değdirmişim. Kafası kaka olmuş. Dışarı çıkacaktık birde hayal oldu. Duru hanım hemen banyo yaptı
kızlar hepinize selam. hatice den haber var mı? benim bebişin ağzında pamukcuk oldu bu kezde yaaa. ne yapmam lazım bi fikriniz var mı? karbonatla sil dediler denedim ama dilini silemiyorum ki. midesi bulanıyor öğürüyor bebişim haklı olarak.
birde ben şey soracaktım. bebişlerinizi yastıkla mı yatırıyorsunuz? bana ilk zamanlar yastıksız yatır demişlerdi ben öyle yapıyorum.
birde ben şey soracaktım. bebişlerinizi yastıkla mı yatırıyorsunuz? bana ilk zamanlar yastıksız yatır demişlerdi ben öyle yapıyorum.
Ben ince bir yastık kullanıyorum canım. Yan yatırıyorum yastığa yatırırken de ama benim kıza ne zaman baksam kafayı çevirmiş oluyor, hep sırtüstü pozisyonda oluyor. dönemesin diye sırtını destekliyorum ama gene de fayda etmiyor, hiç olmadı kafasını çevirip yatıyor..
Doktorumuz eğer yan yatıracaksan yastıksız yatırabilirsin, ama sırtüstü yatacaksa oto koltuğunda yatar gibi yüksek olsun deddi. Gece sırtüstü ysatmıyor ama gündüz ben başındaysam bazen öyle denk geliyor, yatırıyorum. Zaten tilki uykusu yuyduğundan kendisi, 10 dakikaya uyanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?