bende sorucaktım daha nekadar yan yatıcıaz yan yatırma yastığını kullanıyoruz biz hala
Ya bilmiyorum ki.. Ne olur ne olmaz, daha devam ediyorum ben..:26:
Benim iki adet sorum var kızlar..
Soru no 1: Altını ıslak pamukla siliyoruz ya.. Islak kalıyor ne kadar olsa.. Kurulamak gerekir mi ki ya?:26:
Soru no 2: Ben hiç kahvaltı filan edemiyorum. Kendime bir çay koyuyorum, 3 kere yeniliyorum onu, yine de soğuyor içemiyorum. Bunlar da öğlen 1de filan oluyor yani Ben de nesfit aldım, normalde hiç kullanmışlığım yok ama hiç yoktan iyi ddim. Sizce zararı olur mu? Sütle yicem tabi bi de, gaz olur mu ki..
Ya bilmiyorum ki.. Ne olur ne olmaz, daha devam ediyorum ben..:26:
Benim iki adet sorum var kızlar..
Soru no 1: Altını ıslak pamukla siliyoruz ya.. Islak kalıyor ne kadar olsa.. Kurulamak gerekir mi ki ya?:26:
Soru no 2: Ben hiç kahvaltı filan edemiyorum. Kendime bir çay koyuyorum, 3 kere yeniliyorum onu, yine de soğuyor içemiyorum. Bunlar da öğlen 1de filan oluyor yani Ben de nesfit aldım, normalde hiç kullanmışlığım yok ama hiç yoktan iyi ddim. Sizce zararı olur mu? Sütle yicem tabi bi de, gaz olur mu ki..
yastık yorgan yok ama bebek reflüsünü engellemek için beslenmeden sonra yatacaksa başı biraz yüksekte yatırmak gerekiyormuş, benimki yüzüstü yatmaya bayılıyor aklım kalıyor ama yatırıyrum ben de uyumuyorum uyuyacaksam yan yatış yastığı kullanıyorum kafasını çeviriyor kendi ama yine de yüzüstü yatarken bazen dalıyorum korkuyla sıçrayarak uyanıyorum yüzüstü gazını çok rahat çıkarıyr karnı ısınıyor ya[/QUOTE
ya bende yüzüstü yatırıyorum öyle yatmazsa zor uyuyor. Çok rahat ediyor saatlerce uyuyor öle yatınca. Gece bile öle yatıyor. Çok denedim başında durdum çok rahat çeviriyor kafasını. ama korkuttunuz beni şimdi ne olabilirki ???????????
süt alerjisi olabilir canım. Bizde de öyleydi ilk doktor normal geçer dedi. Zamanla geçip tekrar ediyordu. Sonra alerji çıktı bebeğimde. Yediklerime dikkat ediyorum birde alerji ilacı veriyoruz. Tam geçmesede daha iyi. İnek sütü,buğday, nutella, fındık, fıstık, kakao, susam, yumurta çok alerji yapıyor. Tabi bunları içeren her besin. Geçmiş olsun.
yastık yorgan yok ama bebek reflüsünü engellemek için beslenmeden sonra yatacaksa başı biraz yüksekte yatırmak gerekiyormuş, benimki yüzüstü yatmaya bayılıyor aklım kalıyor ama yatırıyrum ben de uyumuyorum uyuyacaksam yan yatış yastığı kullanıyorum kafasını çeviriyor kendi ama yine de yüzüstü yatarken bazen dalıyorum korkuyla sıçrayarak uyanıyorum yüzüstü gazını çok rahat çıkarıyr karnı ısınıyor ya[/QUOTE
ya bende yüzüstü yatırıyorum öyle yatmazsa zor uyuyor. Çok rahat ediyor saatlerce uyuyor öle yatınca. Gece bile öle yatıyor. Çok denedim başında durdum çok rahat çeviriyor kafasını. ama korkuttunuz beni şimdi ne olabilirki ???????????
doğumdan sonra odaya kadın doğumcu geldi kesinlikle yatırma yüzüstü ölümlerin çoğu bundan oluyor dedi bizde acaip korktuk yatırmadık sadece yanındayken yatırıyoruz kusmuğundan boğulurmuş sibelcim ondan yan yatırılıyor
altını kurula canım biraz da hava alsın açık bırakazıcık
gaz işine gelince benim kadar gazlı bünye olmasın ne yesem gaz yapar hapım hep yanımdadır yine eskisi gibi yiyorum hiç değiştirmedim yeme biçimimi ama çocuğum gazlı değil bence bu da çocuktan çocuğa değişiyo ne edersen et gazlıysa çekiyosun ama başaka arkadaşların tecrübelerini bilmek lazım iddia etmem ama yediğimiz şeylerin gazı bizim bağırsağımızda süte geçmesi teknik olarak imkansız değil mi süt üşümesine de inanmıyorum yaka bağır açık camlarda geziyorum ateş basıyor valla ama gene bişey olmuyor ayrıca yeşil kakayı çok doyan çocuk yaparmış ha bi de yeşil sebze yerse anne ondan da olurmuş, hımmm bunları doktorlar diyor ama sebzenin yeşili kakayı nasıl etk,liyo o zaman?? gene kafam karıştı:44:
oğlum yanımda gecenin sessizliğinde nefes alışını dinlemeyi çok seviyorum oğlum. minicik parmaklarını meraklı gözlerini hep tıkanan burnununu kenarından süt akan dudaklarını hep çatık kalan kaşlarını çook seviyorum seni oğlum... hani emip omuzuma yatıyorsun ya annem kafanı boynuma getiriyorsun sıcacık kafanı ipekten yumuşak saçlarını öpmeyi çok seviyorum annem... iyi ki geldin dünyama hoşgeldin annem hiçbir şey seni üzmesin istiyorum... yolun hep açık olsun annem senin büyüme çabanı görüyorum annem gaza direnişini ellerini keşfedişini görüyorum. yavrum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın tüm bebekleri biz ne kadar zorluklarla büyütüyoruz sizi rabbim hepinizi korusun annem....öyle bir coştum galiba benim de kırkım çıktı düzeldim ....
oğlum yanımda gecenin sessizliğinde nefes alışını dinlemeyi çok seviyorum oğlum. minicik parmaklarını meraklı gözlerini hep tıkanan burnununu kenarından süt akan dudaklarını hep çatık kalan kaşlarını çook seviyorum seni oğlum... hani emip omuzuma yatıyorsun ya annem kafanı boynuma getiriyorsun sıcacık kafanı ipekten yumuşak saçlarını öpmeyi çok seviyorum annem... iyi ki geldin dünyama hoşgeldin annem hiçbir şey seni üzmesin istiyorum... yolun hep açık olsun annem senin büyüme çabanı görüyorum annem gaza direnişini ellerini keşfedişini görüyorum. yavrum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın tüm bebekleri biz ne kadar zorluklarla büyütüyoruz sizi rabbim hepinizi korusun annem....öyle bir coştum galiba benim de kırkım çıktı düzeldim ....
Kızlar kimyon gaz için çok iyi sanırım, dün kendimce küçük bir deneyle bu sonuca varmış bulunmaktayımgündüz misafirlerim için kısır yapmıştım, dayanamadım yedim ben de. bulgur çok gaz yapar yeme demişti doktor. kısırdan sonra yarım çay kaşığı kimyonu az suya katıp içtim bulgurun gazını elimine eder diye düşünerek. kızımda dünden beri normalin üstünde bir gaz olmadı . tavsiye ediyorum
yarın aşımız var :26:
Babamız prensesine bir sürü ciciler almış bugün, öğleden sonra bıcı bıcı yaptık, yeni cicilerimizi giyip gezmeye çıktık :) Eşim koyu bir Fenerbahçeli olduğu için, Defne'yi de bebeklikten alıştırıyor :76: Kuzum bugün sarı-laciverttiDefne çok seviyor banyo yapmayı, ona kalsa hiç çıkmayacak sudan :) Ama biz çok telaşlanıyoruz eşimle banyo yaptırırken, aman kulağına su kaçmasın, aman gözü yanmasın, dikkat et elinden kayıcak şimdi falan, sürekli bu diyaloglar geçiyor aramızda İlk defa bugün ana-kız banyo yaptık, çok eğlenceliydi
Oyy biz de 10 gün önce aşı olduk, ciyak ciyak ağladı, hastaneyi ayağa kaldırdı Defne :84:
ben de huggies organik den hiç memnun kalmadım... kenarları kağıt gibi sert,sanki tenini kesicek gibi.. prima premium care kullanıyoruz.çok memnunum kızlar.pişik sorunumuz 1 kere oldu ona da dr ilaç verdi bi krem,adını unuttum,gunde 2 kez sürdük geçti.. chicco pişik kremi vardı,hiç ii değil...
Alesimi sormussun sedacım,walla yaptım bişiler,umarım iyi bi sonuç gelir.bu arada yine soranlar olmuş dün,akademisyenlik için giriyorum Ales.e.. gerçi olsa da kızıma kim bakacak bi de o kısmı var... kimseye güvenemiyorum...
handancım ben de nerdeyse tüm gun aç dolaşıyorum.kızım hep kucak istiyor.wcye gidemiyorum.bi hemorid var,wc.den cıkmam 15dkyı buluyo,ağlaya ağlaya bi hal oluyorum..gerçi azaldı ilaç kullanıyorum,daha iyiyim cok şükür..
dün bizim de kırkımız cıktı,hanii hiçbi değişiklik yokhala uyumuyo aglıo gazı var... (
yarın kadın dogum dr kontrolum var... alttan muayene yapıomu ya???? gerçi kuaförden randevu aldım akşam 7ye,babası bakacak kızıma,ben uçarak kuaföre gitcem,olmayan sütümü sagıp bırakmam lazım... :S( kıl tüy işi off nefret ediyorum..lazer epilasyon yaptırıodum,hamile kaldım bıraktım,dewam etmem gerek.. emzirme döneminde sakıncası var mı onu bilmiom..
şimdi annem gelecek kızımı yıkıcaz..
yarın da bebişi görmeye misafir gelecekmiş. of bıktım valla misafir ağırlamaktan,bi de yakın akrabalar,kardeşler falan hep tek tek gelio,hepsi bir arada gelse ya!!! hiç halim yok zaten uykususum,bi de bgun evi temizlemem gerekiyoo....(
süt alerjisi olabilir canım. Bizde de öyleydi ilk doktor normal geçer dedi. Zamanla geçip tekrar ediyordu. Sonra alerji çıktı bebeğimde. Yediklerime dikkat ediyorum birde alerji ilacı veriyoruz. Tam geçmesede daha iyi. İnek sütü,buğday, nutella, fındık, fıstık, kakao, susam, yumurta çok alerji yapıyor. Tabi bunları içeren her besin. Geçmiş olsun.
sütünü sür canım her emzirişinde. 2-3 güne azaldığını farkedeceksin. il sürdüğün anda kızarıklıklar daha da bir belirginleşiyor korkma, bir süre bekleyince hafifliyor yine. bizim de çoktu kızarıklıklarımız. her emzirişte hala süt sürüyorum tamamen kayboldular. cildine iyi gelir diye sürmeye devam ediyorum..
Ya bana süt sur dediler. Doktora sordum, ise yaramaz, krem yazayım dedi. Ama ben sürmüştüm süt. Baktım geçiyo gibi, kremi hiç sürmedim, bir iki kez daha süt sürdüm, kalmadı hiç
valla nasıl özeniyorum sizlere anlatamam. henüz hiç tek başıma yıkamadım bebişi. o kadar korkuyorum ki eşime bile güvenemiyorum bu konuda. annem yıkıyor ben su döküyorum sadece. onda da başına her su döküşümde kalbim duracak gibi yüzünü gözetliyorum iyi mi diye. sanırım ben en az 3-4 ay yıkayamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?