2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende sorucaktım daha nekadar yan yatıcıaz yan yatırma yastığını kullanıyoruz biz hala

Ya bilmiyorum ki.. Ne olur ne olmaz, daha devam ediyorum ben..:26:

Benim iki adet sorum var kızlar..
Soru no 1: Altını ıslak pamukla siliyoruz ya.. Islak kalıyor ne kadar olsa.. Kurulamak gerekir mi ki ya?:26:

Soru no 2: Ben hiç kahvaltı filan edemiyorum. Kendime bir çay koyuyorum, 3 kere yeniliyorum onu, yine de soğuyor içemiyorum. Bunlar da öğlen 1de filan oluyor yani Ben de nesfit aldım, normalde hiç kullanmışlığım yok ama hiç yoktan iyi ddim. Sizce zararı olur mu? Sütle yicem tabi bi de, gaz olur mu ki..

Son düzenleme:
ulen şaka maka maymun etti bu oğlan beni, uyutmuyor bazen, değişik değişik huylar çıkarıyor, bana şarkı söyletiyor sıpa habire konuşuyorum konuşrukça teskin oluyor dışardan duyan olsa deli der bana ne bilssinler oğlanla konuşuyorum binbir şebeklik ediyorum bazen sussun diye gerçi çok ağlamıypor beninki ama bi saati var akşam 8 10 arası tuttu mu tutuyor ama çok zevkli şeymiş dünya meyvesi diyorlar çocuğa çok sevdim bu tabiri Allah bize de tattırdı şükür

ben pamuğu sıkıyorum canım iyice kurulamıyorum hiç:26::26:bende korkudan hala kullanıyorum yan ytırma yasatığını

altını kurula canım biraz da hava alsın açık bırakazıcık
gaz işine gelince benim kadar gazlı bünye olmasın ne yesem gaz yapar hapım hep yanımdadır yine eskisi gibi yiyorum hiç değiştirmedim yeme biçimimi ama çocuğum gazlı değil bence bu da çocuktan çocuğa değişiyo ne edersen et gazlıysa çekiyosun ama başaka arkadaşların tecrübelerini bilmek lazım iddia etmem ama yediğimiz şeylerin gazı bizim bağırsağımızda süte geçmesi teknik olarak imkansız değil mi süt üşümesine de inanmıyorum yaka bağır açık camlarda geziyorum ateş basıyor valla ama gene bişey olmuyor ayrıca yeşil kakayı çok doyan çocuk yaparmış ha bi de yeşil sebze yerse anne ondan da olurmuş, hımmm bunları doktorlar diyor ama sebzenin yeşili kakayı nasıl etk,liyo o zaman?? gene kafam karıştı:44:

Asaely arkadaşım ben o sivilceler için doktorun tavsiyesi ile vaseline pure aldım 2 sürmede geçti bi dahada olmadı tavsiye ederim :))

Hapın mı? Allah'ım yoksa bugünden itibaren hayatım mı değişiyor.. Neymiş o hap Benim de yemekten ziyade yemediğimde gaz oluyor Yani uzun süre karnım aç beklersm gaz oluyor kesin. Bir de belim az bile olsa üşürse.. O yzden hep şikayetçiyim, bi de o hapı emzirirken de kullanabiliyor muymuşsun? Yine sorarım doktora da ..

oğlum yanımda gecenin sessizliğinde nefes alışını dinlemeyi çok seviyorum oğlum. minicik parmaklarını meraklı gözlerini hep tıkanan burnununu kenarından süt akan dudaklarını hep çatık kalan kaşlarını çook seviyorum seni oğlum... hani emip omuzuma yatıyorsun ya annem kafanı boynuma getiriyorsun sıcacık kafanı ipekten yumuşak saçlarını öpmeyi çok seviyorum annem... iyi ki geldin dünyama hoşgeldin annem hiçbir şey seni üzmesin istiyorum... yolun hep açık olsun annem senin büyüme çabanı görüyorum annem gaza direnişini ellerini keşfedişini görüyorum. yavrum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın tüm bebekleri biz ne kadar zorluklarla büyütüyoruz sizi rabbim hepinizi korusun annem....öyle bir coştum galiba benim de kırkım çıktı düzeldim ....

duygularını çok güzel anlatmışsın canım

Çok güzel yazmışsın. Gerçekten o başlarını boynumuza koymaları, sokulmalari yok mu.. Şimdiye kadar hiçkimsenin dokunması beni o kadar mutlu etmedi ya. yakası açık şeyler giymeye bayılıyorum o yüzden. Tenini hissetmek için. Canım kızım, biricik Defnecim ya

kimyonun tadıda hiç güzel değilyaaaaaaaaaaaa

Babamız prensesine bir sürü ciciler almış bugün, öğleden sonra bıcı bıcı yaptık, yeni cicilerimizi giyip gezmeye çıktık :) Eşim koyu bir Fenerbahçeli olduğu için, Defne'yi de bebeklikten alıştırıyor :76: Kuzum bugün sarı-lacivertti Defne çok seviyor banyo yapmayı, ona kalsa hiç çıkmayacak sudan :) Ama biz çok telaşlanıyoruz eşimle banyo yaptırırken, aman kulağına su kaçmasın, aman gözü yanmasın, dikkat et elinden kayıcak şimdi falan, sürekli bu diyaloglar geçiyor aramızda İlk defa bugün ana-kız banyo yaptık, çok eğlenceliydi

yarın aşımız var :26:

Oyy biz de 10 gün önce aşı olduk, ciyak ciyak ağladı, hastaneyi ayağa kaldırdı Defne :84:

Son düzenleme:

valla nasıl özeniyorum sizlere anlatamam. henüz hiç tek başıma yıkamadım bebişi. o kadar korkuyorum ki eşime bile güvenemiyorum bu konuda. annem yıkıyor ben su döküyorum sadece. onda da başına her su döküşümde kalbim duracak gibi yüzünü gözetliyorum iyi mi diye. sanırım ben en az 3-4 ay yıkayamam.

canım ben bugün filiz hanıma gittim. alttanmı bakacaksınız dedim. güldü yok dedi. bebek nerden çıktıysa ordan bakıyoruz dedi üstten baktı. zaten çok kısa oldu. bi dikişe baktı. bide göbekten rahime baktı 2 dakika ancak sürdü. sonrada korunmadan bahsetti o kadar yani. korunma içinde 50 günden sonra spiral taktırabilirsin. yada eşin korunsun dedi. ikinciyi düşünüyorsan spiral taktırma dedi. 1 seneden önce gelme dedi . sütün koruyor diye bişey yok onuda aklından çıkarma dedi. birde bazı kadınlar hemen adet olur bazıları 1 yıl olmaz. belli olmaz adet olmazsan korkma dedi. ve birde hemen adet olacak gibi durmuyorsun dedi.

bende prima premium kullanıyorum. çok memnunum. bir ara biri can bebe getirmişti kullandım pişik oldu. popolin kullandım fayda etmedi. sonra doktor hametan yazdı her bezini değiştirirken kullandım geçti çok şükür. primaya geri döndüm. pamukçuk içinde karbonat kullandım ama fayda etmedi daha kötü oldu. sağlık ocağı mikostatin verdi 3-4 kullandımdan sonra tamamen geçti.
haticenin kızı nasıl oldu acaba çok merak ediyorum. Allahım iyilik versin hemen kavuşsun kızına inşallah.

nasıl anladı alerji olduğunu? test filanmı yapıldı canım?

Ya bana süt sur dediler. Doktora sordum, ise yaramaz, krem yazayım dedi. Ama ben sürmüştüm süt. Baktım geçiyo gibi, kremi hiç sürmedim, bir iki kez daha süt sürdüm, kalmadı hiç

Bende denemiştim 1 - 2 kere pek bi işe yaramadı gibi geldi ama tekrar deniyim bakalım süt sürmeyi, umarım işe yarar

Ben de öyleydim ilk haftalarda, kucağıma alırken bile korkuyordum ama alıştım artık, kucağımdan hiç bırakmak istemiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…