valla nasıl özeniyorum sizlere anlatamam. henüz hiç tek başıma yıkamadım bebişi. o kadar korkuyorum ki eşime bile güvenemiyorum bu konuda. annem yıkıyor ben su döküyorum sadece. onda da başına her su döküşümde kalbim duracak gibi yüzünü gözetliyorum iyi mi diye. sanırım ben en az 3-4 ay yıkayamam.
kızlar selam kızımın anakucağı büyük kızımdan kalmaydı ve kullanılcak durumu kalmadıyenisini alıcam fakat şu dondolino falan varya onları merak ediyorum normal anakucağı salla babam salla el bacak kalmadı kullanan varsa arkadaşlar bilgi verirmisiniz kullanışlı mı birdr kendiliğinden uyuyormu bebişleriniz :26:
Dondolino ney ya? Ben de anakucağı almak istiyorum, oddan dışarı çıkamıyorum çünkü şimdi, yani çıkarsam kimi zaman çığlıklar eşliğinde oluyoren azından mutfakta filan işim olursa beraber gideriz.. Defne oto koltuğunda durmuyor diye cesaret edememiştim ama olmuyor böyle de ya. Ne öneriyorsunuz?
40'ımız çıkalı 2 gün oldu ama bizim mevlütümüz yarın, bebek şekerlerimiz falan anca hazır olabildi. Eşimin ve benim aile büyüklerimiz, arkadaşlarım, akrabalarım gelecekler yarın ama Defne sürekli kucaktan kucağa gezeceği için mikrop kapmasından korkuyorum, genelde şapır şupur öperler bebekleri, Defne de bunalacak, odasından çıkarmasam mı acaba
Bebek şekerimiz bunun aynısı, sadece fiyonk pembe :131:
Eki Görüntüle 184435
şimdiden Allah kabuletsin canım defnecik annesiyle bıcı bıcı yapıyor he ne güzel
eymen de bugün bıcı bıcı yaptı teyzsi.....
ama ben yalnız yaptıramıyorum sağolsun eşim bu konuda çok cesaretli onunla beraber yıkıyoruz..
şimdiden geçmiş olsun canımyarın aşımız var :26:
uyumuyor canım malesef kendiliğinden ordada illa memede uyıcakkızlar selam kızımın anakucağı büyük kızımdan kalmaydı ve kullanılcak durumu kalmadıyenisini alıcam fakat şu dondolino falan varya onları merak ediyorum normal anakucağı salla babam salla el bacak kalmadı kullanan varsa arkadaşlar bilgi verirmisiniz kullanışlı mı birdr kendiliğinden uyuyormu bebişleriniz :26:
slmm sekerr anneler fikrinize çok ihtiyacım var şimdiden cevabınız için çok tesekkür ederimm
bende temmuz annesi olucam inşş 78le hamile kaldım şimdi 85 kiloyum boyumda 172 sizce hasta bezinin boyunu nasıl alayımm orta mı büyük mü??? belden bantlı canped alıcam ama ben bilemedim size danısayım dedim :26:
şimdiden geçmiş olsun canım
uyumuyor canım malesef kendiliğinden ordada illa memede uyıcak
bantlı olucak boyunu en iyi sen bilirsin tatlım
slmm sekerr anneler fikrinize çok ihtiyacım var şimdiden cevabınız için çok tesekkür ederimm
bende temmuz annesi olucam inşş 78le hamile kaldım şimdi 85 kiloyum boyumda 172 sizce hasta bezinin boyunu nasıl alayımm orta mı büyük mü??? belden bantlı canped alıcam ama ben bilemedim size danısayım dedim :26:
slm anneler nasılsınız
bana bi tickir yaparmısınız denedim
olmuyo pes ettim dogum tarihimiz 29 mart
iyi akşamlar arkadaşlar. Geçmişi okumadan bi derdimi anlatayım. Yaklaşık 15 gündür ekin yeşil kaka yapıyor. Ateş kusma yok. Arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. Kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. Doktor nidazol diye bir ilaç verdi. Ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. Bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. Ağız dolusu kusdu. Ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. Geri tükürdü kustu vs. Neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. Tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. Bugün yine doktora gittik. Tekrar tahlil yapıldı. Nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. Doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. Bu arada emiyor kilo alıyor. Anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. Ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. Bu doktorlara güven olmuyor. Doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. Herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. Ne yapayım. Ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.sizde kaka durumları nedir.
iyi akşamlar arkadaşlar. geçmişi okumadan bi derdimi anlatayım. yaklaşık 15 gündür ekin yeşil kaka yapıyor. ateş kusma yok. arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. doktor nidazol diye bir ilaç verdi. ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. ağız dolusu kusdu. ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. geri tükürdü kustu vs. neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. bugün yine doktora gittik. tekrar tahlil yapıldı. nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. bu arada emiyor kilo alıyor. anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. bu doktorlara güven olmuyor. doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. ne yapayım. ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.sizde kaka durumları nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?