oyyyyy prensesim 4saattir uyuyo gece neetcez kimbilirnöbet var
Benim Defne de yanından ayrıldığım an basıyor çığlığı! Chicco New Dreams kullanıyoruz biz, ana kucağında uyutuyorum genelde, çok memnunum
ay sinirim bozuldu. oturup ağlayacam artık. ikinci bi doktora götürdüm. o tahlile bile gerek duymadı. bunlar devlet hastanesinde. özele götürmek istemiyorum. denem tahtasına ceviriyorlar
slmm sekerr anneler fikrinize çok ihtiyacım var şimdiden cevabınız için çok tesekkür ederimm
bende temmuz annesi olucam inşş 78le hamile kaldım şimdi 85 kiloyum boyumda 172 sizce hasta bezinin boyunu nasıl alayımm orta mı büyük mü??? belden bantlı canped alıcam ama ben bilemedim size danısayım dedim :26:
ben yaparım canmm...kızmı erkekmiydi senin bebiş?
misafir istemiyorumeşimle oğlumla kafa dinlemek istiyorum
her gelene ne yapacağımı şaşırdım artık şöyle pratik kurtarıcı tarifleriniz yok mu kızlar paylaşalım:84::84::84:bi de temizlik işi var of of
her gelene ne yapacağımı şaşırdım artık şöyle pratik kurtarıcı tarifleriniz yok mu kızlar paylaşalım:84::84::84:bi de temizlik işi var of of
kimyonun tadıda hiç güzel değilyaaaaaaaaaaaa
Babamız prensesine bir sürü ciciler almış bugün, öğleden sonra bıcı bıcı yaptık, yeni cicilerimizi giyip gezmeye çıktık :) Eşim koyu bir Fenerbahçeli olduğu için, Defne'yi de bebeklikten alıştırıyor :76: Kuzum bugün sarı-laciverttiDefne çok seviyor banyo yapmayı, ona kalsa hiç çıkmayacak sudan :) Ama biz çok telaşlanıyoruz eşimle banyo yaptırırken, aman kulağına su kaçmasın, aman gözü yanmasın, dikkat et elinden kayıcak şimdi falan, sürekli bu diyaloglar geçiyor aramızda İlk defa bugün ana-kız banyo yaptık, çok eğlenceliydi
Oyy biz de 10 gün önce aşı olduk, ciyak ciyak ağladı, hastaneyi ayağa kaldırdı Defne :84:
ulen şaka maka maymun etti bu oğlan beni, uyutmuyor bazen, değişik değişik huylar çıkarıyor, bana şarkı söyletiyor sıpa habire konuşuyorum konuşrukça teskin oluyor dışardan duyan olsa deli der bana ne bilssinler oğlanla konuşuyorumbinbir şebeklik ediyorum bazen sussun diye gerçi çok ağlamıypor beninki ama bi saati var akşam 8 10 arası tuttu mu tutuyor ama çok zevkli şeymiş dünya meyvesi diyorlar çocuğa çok sevdim bu tabiri Allah bize de tattırdı şükür
oyyyyy prensesim 4saattir uyuyo gece neetcez kimbilirnöbet var
iyi akşamlar arkadaşlar. geçmişi okumadan bi derdimi anlatayım. yaklaşık 15 gündür ekin yeşil kaka yapıyor. ateş kusma yok. arada 3-4 defa kırmzı sicimler gördük. kanmış. 10 gün önce doktora gittik gaita tahlili yapıldı. 2-3 lökosit çıktı. doktor nidazol diye bir ilaç verdi. ilacı günde 1 ölçek 3 kez içilmesi gerekiyordu. bu 12 çay kaşığı yapıyor çok fazla geld. ağız dolusu kusdu. ben ölçüyü azalttım ama içmemek için direnç gösterdi. geri tükürdü kustu vs. neyse tam sarı oluyor gibiydi ilacı bıraktık. tekrar yeşil kaka yapmaya başladı. bugün yine doktora gittik. tekrar tahlil yapıldı. nadir lökosit parazit yok çıktı.yai alillere göre sorun yok. doktor nidazola devam dedi.ama sağlıklı görünüyor dedi. bu arada emiyor kilo alıyor. anladığım kadarıyla önlem amacıyla ilacı verdi. ilacı verdim tekrar kustu. 7 kere kaka yaptı bugn. bu doktorlara güven olmuyor. doğru düzgün açıklama yapmıyorlar. çok sinirim bozuldu artık. herşey normal gibi tek yeşil kaka anormal. ne yapayım. ilacı içirmeyeyim diyorum ama ya ateşlenirse bu sefer hastaneye yatırırım dedi.sizde kaka durumları nedir.
pastaneden su böreği ve pastaçayı bıle zor demlyorum misafir ağırlamak kalsın bı tarafa bıde hazırlıkmı
ohh ne güzel bizim kesintisiz 4 saat gündüz uykumuz hiç yok..
geçmiş olsun..
aynen kuru pasta vs...bazıları gelirken getiriyor,yada annem yapıyor..
yarın doktora gidiez genel kontrole ama benim merak ettiğim sütümün yetip yetmediğimi..gazı olup sütü yeten anneler..ağlarken emiyor mu bebkleriniz,benimki emmiyor,bende acaba süt mü yok diyorum bakıyorum var,birde hiç göğüslerimden süt taşmıyor benim..off doymuyor bu çocuk ya:18:
bu arada dün cok sıkıldık alısveris merkezine gittik aman ne kalabalık gittigime pişman oldum bir de sizde de oldu mu bilmiorum ama ben cok feci kıskandım yavrumu herkesi potansiyel düşmanımız gibi gördüm kızı arabasında iyice sardım sarmaladım görünmesin diye ama bakan gözleri gördükce deli oldum alıp icime sokasım geldi nasl kıskanmaktır nasıl sakınma icgüdüsür o öyle deli oldum ckana kadar markette raftan bişey alırken kadının biri egilmiş kafasını uzatmıs bebek arbasının ıcıne ayy canım canım yapıyor bi dönüp bakmışım kadına artık nasl bi bakıs attıysam kadın tırım tırım kactı gitti yanımızdan ama sinir oluyorum ya bebeklerimiz kamu malı sanki her önüne gelen egilip bakma sevme rahatlıgını hakkını buluyor kendinde daha da cıkarmam cocugumu öyle kalabalıgın içine
kızlar selam kızımın anakucağı büyük kızımdan kalmaydı ve kullanılcak durumu kalmadıyenisini alıcam fakat şu dondolino falan varya onları merak ediyorum normal anakucağı salla babam salla el bacak kalmadı kullanan varsa arkadaşlar bilgi verirmisiniz kullanışlı mı birdr kendiliğinden uyuyormu bebişleriniz :26:
Günaydın arkadaşlar,
Bugün kızımız 4 haftalık oldu dün ilk defa nerdeyse sabahtan akşama kadar ağladı normalde hiç ağlama huyu yoktur ne yapacağımızı şaşırdık doktora götürecektik ki uyuyakaldı bu büyüme ataklarını biliyordum böyle bi büyüme atağı geçiriyor o yüzden ağlıyor diye düşündüm dün o kadar ağlamanın üzerine sabah 5e kadar uyudu 5den sonra da yine anlamsız ağlamaları başladı ama gazı falan yok emiyor çiş de yapıyor eşim kaka yaptı mı dedi ben de çok emin olamadım yapmamıştı sanırım bebeğin kirli bez için çöp kutusu var onu açıp baktık hiç kaka yapmamış dün sadece 9 kez çiş yapmış kendimde de hafif bir kabızlık hissediyorum sizce sütümden bebeğe kabızlık geçebilir mi? bebiş kabız mı olmuştur?
canım seninle gelişmelerimiz de hep aynı oluyor. 4. haftada benimki de kaka yapmadı 1-2 gün bi de ıkınıyordu. dr a götürdük. günde 3 defa 1 er kaşık hakiki zeytinyağı verin ve 3 kezde 10ar ml rezene kimyon çayı içirin dedi. bir de zinco damla verdi. hepsi doğal oldugu ıcın hepsini yaptık ve gunde 1-2 kez kaka yapıyor rahatca artıkGünaydın arkadaşlar,
Bugün kızımız 4 haftalık oldu dün ilk defa nerdeyse sabahtan akşama kadar ağladı normalde hiç ağlama huyu yoktur ne yapacağımızı şaşırdık doktora götürecektik ki uyuyakaldı bu büyüme ataklarını biliyordum böyle bi büyüme atağı geçiriyor o yüzden ağlıyor diye düşündüm dün o kadar ağlamanın üzerine sabah 5e kadar uyudu 5den sonra da yine anlamsız ağlamaları başladı ama gazı falan yok emiyor çiş de yapıyor eşim kaka yaptı mı dedi ben de çok emin olamadım yapmamıştı sanırım bebeğin kirli bez için çöp kutusu var onu açıp baktık hiç kaka yapmamış dün sadece 9 kez çiş yapmış kendimde de hafif bir kabızlık hissediyorum sizce sütümden bebeğe kabızlık geçebilir mi? bebiş kabız mı olmuştur?
ya çocuk uyuynca uyumayı hiç başaramadm daha ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?